2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oooh gozum gonlum bayram etti de midem gurulduyor onu nasil yapsak ki :)

bebegim yazi stillerine tikladiginda zaten goreceksin hangisini begeniyorsan onu secersin:
Boyutuna gelince buyujlugune gore 72falan yap sonra sayfa onizlemeye gelip sayfanin zoomunu %100e getir
Yani gercek cikti boyutundayken nasil gornecegine bakip istiyorsan buyutursun

OOOO EMINONU KALMASIN HATUNLAR tayfa toplanmis hadi bakalim pazar olaa
Valla saka maka 4hafta kaldi bizimkine sarkhandan siparislerimi vereyim de hazir olsunlar bari:18:

eveeeett bir iş gününün daha sonuna geldikkk herkesee iyi akşamlarr miss gibi zeynoma koşuyorumm bennn ve hepiniziii öpüyorummm

canım gayet iyi almışsın,çocukların arayıpta bulamadığı türden hem de..

:) bugün perşembe yani son iş günü :) ondan olabilir...
Ve şu an urfalı kelebeklere kitap seçiyorum :) karınca kararınca bişeyler yollamak istiyorum...

Biyolog seni görmek güzel... Arada kaç gel :)

şimdiden teşekkür ederim yeşilçaycığım,burada bizleri çok mutlu ettiniz gerçekten.yaptığınız yardımlar karşısında keşke ben de sizlere bir şeyler yapabilsem diye düşünüyorum:26:
canım ara ara olur öyle durumlar,benim kızımda da aynı semptomlar vardı neyseki süregelmedi.
harika kitaplar,şimdiki çocuklar çok şanslı gerçekten...ellerine,yüreğine ve defne karene sağlık...
tamam canım abime tembihleyeyim de bana ulaştırsın notu.merak ettim şimdi:26:mutluanne pardon hızıranne de not göndemişti ne yadınız kızz,şimdiden söyleseniz olmaz mı

tatlım inceliğini gene yansıtmışsındır.öpüyor ve sizleri koooocamaaaan kucaklıyorum,seviyorum be sizi
Sizlerle arada mesafe olsa da gene de birgün buluşabilme ihtimalinin oluşu beni çok mutlandırıyor..bu arada ben çok vefalıyımdır..

kimseler yoknerdesiniz
ceren babasıyla markette,çağla uyuyo bende sohpete geldim ama
o zaman gidiyim ben
şu buluşanlarıda çok kıskanıyorum:18:çokta sinirleniyorum
ben kiminle buluşacam
elbet bir gün buluşacagızzzz,bu böyle yarım kalmayacakkkkk
hepimizinde saçları ak,böylee durupppp bakışacagızzz

ayy bugün çok mutluyummmmm...maaşlarıma zam gelmiş %12 Allah bereket versin...ocak ve şubatın farklarınıda yatırmışlar...ne ısmarlıyım size:))

Varya kendim almis gibi sevimdim ne guzel bir haber cnm, gelince dondurmani yeriz artik:)) bundan daha iyisi samda kayisi daha ne olsun ki..super gule gule harca cnm, bereketi bol olsun ins.

bambucan_yokk
zilan_yokk
azrace_yok
edaack_yok
lillac_yok
nagihan_yok
tatlıcadı_yok
sisaada_yok
sınıfta kalacaksınız..cetveli alıp geliyorum ha:113:

Sekerim geldim ama sorma buguunum nasil yogun gecti ah ah..su karsidaki daglara anlatsam derdimi duyarmi..zaman yetmiyor bana..24 saati 48 saate arttirmak istiyorum nasil fikir ama iyi diimi..kendim basarabilirsem sizede tuyolari veririm soz :))
Yarin kahvaltiya misafirlerim var...bugun yemegi zar zor yetistirdim ve yaninda da pocalarimi patlativerdim ...firindan ciktilar sicaciklar simdi yarina nazir durumda borek kaldi onu gece halledicem..birde sabah erkenden toz malzemelerimiz ve kahvaltiliklar olucak...yaninda da omlet olur..baska ne olsun dimi yeter bence..sabah sabah mide fesati gecirtmiyelim millete..semaverim var onlada cayi yaptim mi tamamdir..bizimkiler burda kala kala cayi sutle iciyorlar ama ben sutsuz icin diye dayaticam..semaver cayimin icine sut koyanin ben operimmm.. :)))

bambucan_yokk
zilan_yokk
azrace_yok
edaack_yok
lillac_yok
nagihan_yok
tatlıcadı_yok
sisaada_yok
sınıfta kalacaksınız..cetveli alıp geliyorum ha:113:

eee benim devamliligimin odulu olarakta bir kirmizi kurdele takarsin artik yakama dimi :)) hakettim galiba..Mahirede mavi takalim :))

melegimm bende yarın sabah ekmegimi alıp geliyorum
ya bu arada çayla sütümü içiyolar benmi yanlış anladım

eee benim devamliligimin odulu olarakta bir kirmizi kurdele takarsin artik yakama dimi :)) hakettim galiba..Mahirede mavi takalim :))

melegim hergün gelenlere 5 yıldızlı pekiyi veriyorum..
en çok konuşup,yazanlarada kırmızı kurdale takacam:))
senle ben fazlasıyla hakettik canım
daha hakedenlerde çok var..hepsine kırmızı kurdale takacam

Merhaba Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Kızım 700 gr almış 1 cm uzamış. Test yaptırmıştık demiri de gayet iyi dedi dr. Kan değerleri biraz düşükmüş ama önemli derecede değilmiş. Bizden haberler böyle. Bir de Nagihancığım bana özelden mesaj atmış bu ara biraz sıkıntılıymış o nedenle giremiyormuş hepinize selamı var.

Canım çok sağ ol ilgilendiğin için öpüyorum seni

sütlü çay mı? tadı nasıl ki?Bildiğim kadarıyla çay demir öldürücüdür,dolayısıyla sütle ters etkileşim olmuyor mu?Mineral açısından...

Maşallah kuzumuza,yarasın daha da artsın inşallah.Nagihan nın nesi var acaba,keşke paylaşsa?

azramın hediyesini bugün aldım ve çok mutlu oldum..
elbise o minik ayakkabılar ve fotoğraf çerçevesi...
hepsi birbirinden güzel..
gerçekten çok zevkliymiş canım arkadaşım..
yazın için ayrıca teşekkür ederim çok incesin gerçekten...
çok mutluyuz çok mutluyuz çoook mutluyuz
kızımda bende seni kocaman öpüyoruz ve tabiki seviyoruz

Son düzenleme:
Karınca Kararınca Minik Kalplere Kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan Kitap Gnderilerine ndirim haberi

Evet ben de çok beğendim.Azraececiğim bilindik ulaşılabilir bir yerden mi aldın.Zevkini tuttum.Annen boşuna dememiş toruna da aynısını alalım diye.Güzel günlerde kullansın kuzucuğum.

Çok geçmiş olsun canım gerçekten yıpratıcı zamanlar geçirmişsiniz. Umarım aynı şeyleri tekrar yaşamazsınız

Sağ ol tatlım. Nagihan üst üste yaşadığı olumsuzluklar ve iş arkadaşlarıyla olan problemlerinden dolayı gerginmiş canım. İnşallah şu zor dönemleri atlatır da aramıza bomba gibi döner

Ne ettinde hatirlattin, buyuksun..
Gurbette olunca insan bir daha baska memleket ve vatan icin yaniyor..okuyunca cok duygulandim...Ne mutlu Turkum diyene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…