kocacım pürüz çıkarmazsa gelebilirim... ama :S belli de olmaz...
kocacım pürüz çıkarmazsa gelebilirim... ama :S belli de olmaz...
ÖKSÜRÜK ile ilgili geçen gün TURUNCU bir tarif vermişti hatılarmısınız yoksa yazarımmmgeçen hafta zeyno bir iki öksürdü burnuda akmaya başlamıştıki aynı gün içinde hemen bu tarifi uyguladım iki günde ne öksürük kaldı ne burun akıntısı etkili oldu sanırım herşeyi çay kaşığının ucuyla koydum tabi zencefil tozu limon suyu ve azıcık bal vardı tarifte evde çok iyi güvendiğim bir bal vardı, olmasaydı pekmez koyardım market ballarına hiç güvenmiyorum çünkü, ilk defada bal yedi kızım ama iyi geldi bu tarif gerçekten çok korktum hasta olacak diye ama şıpp diye geçiverdii
Oooh gozum gonlum bayram etti de midem gurulduyor onu nasil yapsak ki :)inşallah vardır cnm valla ilaç gibi geliyor:))
canım şeker portakalı ve güneşi uyandıralımı bende gönderiyorum..cok guzel kıtaplar secmıssın..
teşekkür ederim hayatım..bu sene malesef prim alamadım ben gecen sene yoktum die bana vermedıler(
geçmiş olsun cnm ömere inş atlatır biran önce ama bence busefer kesin diş..
bunlarda senın ıcın tatlım afiyet olsun..
Eki Görüntüle 664150 Eki Görüntüle 664151
saol hayatım bunlarda senın ıcın
Eki Görüntüle 664152 Eki Görüntüle 664153
accasia ve hejarcım ikinizede geçmiş olsun. hejarcım sen tevekkülü iyi bilen bir arkadaşımsın o yüzden Rabbime bol bol dua edelim inşallah gerek kalmaz gözlük kullanmasına.
zadacım ama sen aldığın zammı dağıtmışın burada:)
mutlu anne, yeşilçay . planner ve zada kitaplarınız çok güzeller kesenize bereket.
Enescim o ceketle ne kadar karizmatik olacak kimbilir resim istiyoruz:)
biyolog kankamız nasıl merak içindeyiz:)
ve size bugünkü sorum:) şimdi worda yaptığım harfleri çıktı almak için nereye gidicem:) bunlar direkt kartonamı çıkacak:) harfler için ideal punto büyüklüğü nedir ve hangi karakter güzel olur:) ilkiminkiler çok güzel gözüküyordu. başıma daha ne çoraplar öreceksiniz:)
canım gayet iyi almışsın,çocukların arayıpta bulamadığı türden hem de..günaydın kızlar
Herkes iyi mi
pınardacım:ben dün 6,7,8. Sınıf için 10 adetlik fasiküller aldım,koliye de koydum.kitapçıdaki öğrencilere sordum:anafen al abla dediler..umarım öğrencilerin ihtiyaçları olanlar bunlardır? Yanlış bişey aldıysam değiştireyim canım ondan soruyorum?
Nasipse bugun kargo yapıyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorum kızlar
:) bugün perşembe yani son iş günü :) ondan olabilir...
Ve şu an urfalı kelebeklere kitap seçiyorum :) karınca kararınca bişeyler yollamak istiyorum...
Biyolog seni görmek güzel... Arada kaç gel :)
şimdiden teşekkür ederim yeşilçaycığım,burada bizleri çok mutlu ettiniz gerçekten.yaptığınız yardımlar karşısında keşke ben de sizlere bir şeyler yapabilsem diye düşünüyorum:26:az önce kitap kampanyamız için siparişimi tamamladım.
Hafifledim. çok güzel kitaplar seçtiğime inanıyorum. Aynılarını kızıma da alcam...
şimdilik öptüm. Süt sağıcam. Sonra yemek vs. Görüşürüz...
canım ara ara olur öyle durumlar,benim kızımda da aynı semptomlar vardı neyseki süregelmedi.10.ay kutlaması için sağolun kızlar...
Biyolog hoşgeldin cnm,geçmiş olsun,seni burda tekrardan görmek beni de mutlu etti,asyayı ve seni özlemiştik:))...
Ya kızlar oğlum iki haftadır huy değiştirdi,hani bol bebekli misafir ağırladığımdan bahsetmiştimya,o zamandan beri çok huysuz...kadının bırı aaa bunun hiç sesi çıkmıyo falan dedi tabi maşallah falan yok...oğlum artık beşiğine koyunca ağlıyo,uyuyamıyo,sebepsiz ağlamalar,gündüz uykularının düzensizliği....geç yatıp erken kalkmalar...dün gece mesela yine uyumak istemedi...ben regliyim stresliyim...al babası uyut dedim...o da aldı yanına baktı durmuyo,koydu beşiğine o ağladı babası inatla salladı..ya tamam ver ben uyuturum dedim...neymiş efendim çocuğun her dediğini yapacakmıymışız falan filan..banada vermiyo çocuğu..neyse yattım yatağa ama içim cızz ediyo,ağlamalarına dayanamıyorum..neyse ağlayarak uydu sonunda tabi bende((...
harika kitaplar,şimdiki çocuklar çok şanslı gerçekten...ellerine,yüreğine ve defne karene sağlık...martı jonathan livingston
güneşi uyandıralım / jose mauro de vasconcelos
şeker portakalı / jose mauro de vasconcelos
delifişek / jose mauro de vasconcelos
küçük prens / antoine de saint-exupery
küçük kara balık / samed behrengi
bir şeftali bin şeftali / samed behrengi
la fontaine'den masallar / la fontaine
oz büyücüsü / frank baum
çocuk kalbi / edmondo de amicis
tamam canım abime tembihleyeyim de bana ulaştırsın notu.merak ettim şimdi:26:mutluanne pardon hızıranne de not göndemişti ne yadınız kızz,şimdiden söyleseniz olmaz mıkitaplarım geldiiii yaşasınnnn
Ilköğretim öğrencileri için 40 kitap seti almıştım birazönce geldi kitaplar, hepsi harika ya çok hoşuma gitti umarım miniklerde beğenirBugün vakit bulabilirim inş yoksa yarın kargolarım artık, pınarcım içine sana ait bir not yazdım umarım eline geçer
heheheeee1 adet koli,arkadaşım vasıtasıyla ptt'ye yola çıktı,,oradan da hilvan'a gidecek inşallah
pınardacım sana not yazdım ama sevgili nihat öğretmenim diye başlıyosen al onu emi canım
Kitapların ismini tek tek yazamıyorum ama minik bir kare paylaşıyorum sizlerle
Minik kalplere kalemler,silgiler vs. De aldım veeeee çok mutluyumIyi günlerde,güzel günlerde okusunlar
Okuyup büyük adam olsunlar inşallah
Eki Görüntüle 664141
ayy bugün çok mutluyummmmm...maaşlarıma zam gelmiş %12 Allah bereket versin...ocak ve şubatın farklarınıda yatırmışlar...ne ısmarlıyım size:))
kimseler yoknerdesiniz
ceren babasıyla markette,çağla uyuyo bende sohpete geldim ama
o zaman gidiyim ben
şu buluşanlarıda çok kıskanıyorum:18:çokta sinirleniyorum
ben kiminle buluşacam
elbet bir gün buluşacagızzzz,bu böyle yarım kalmayacakkkkk
hepimizinde saçları ak,böylee duruppppbakışacagızzz
bambucan_yokk
zilan_yokk
azrace_yok
edaack_yok
lillac_yok
nagihan_yok
tatlıcadı_yok
sisaada_yok
sınıfta kalacaksınız..cetveli alıp geliyorum ha:113:
eee benim devamliligimin odulu olarakta bir kirmizi kurdele takarsin artik yakama dimi :)) hakettim galiba..Mahirede mavi takalim :))
canımcım nagişimle bu aksam uzun uzun konustuk...hepiciğinize selamları var..işleri cok yoğun olduğundan foruma gırecek vakit bulamıyor kızcağız..işteki uyuz arkadaslarıda sinirlerini bozmaya devam ediyor..morali cok bozuktu yanı..ben senın sordugunu soledim..sana özel msj gönderdii..mesaj kutuna bak tatlım..öptüm besteyi ve senii..
sütlü çay mı?Sekerim geldim ama sorma buguunum nasil yogun gecti ah ah..su karsidaki daglara anlatsam derdimi duyarmi..zaman yetmiyor bana..24 saati 48 saate arttirmak istiyorum nasil fikir ama iyi diimi..kendim basarabilirsem sizede tuyolari veririm soz :))
Yarin kahvaltiya misafirlerim var...bugun yemegi zar zor yetistirdim ve yaninda da pocalarimi patlativerdim ...firindan ciktilar sicaciklar simdi yarina nazir durumdaborek kaldi onu gece halledicem..birde sabah erkenden toz malzemelerimiz ve kahvaltiliklar olucak...yaninda da omlet olur..baska ne olsun dimi yeter bence..sabah sabah mide fesati gecirtmiyelim millete..semaverim var onlada cayi yaptim mi tamamdir..bizimkiler burda kala kala cayi sutle iciyorlar ama ben sutsuz icin diye dayaticam..semaver cayimin icine sut koyanin ben operimmm.. :)))
Merhaba Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Kızım 700 gr almış 1 cm uzamış. Test yaptırmıştık demiri de gayet iyi dedi dr. Kan değerleri biraz düşükmüş ama önemli derecede değilmiş. Bizden haberler böyle. Bir de Nagihancığım bana özelden mesaj atmış bu ara biraz sıkıntılıymış o nedenle giremiyormuş hepinize selamı var.
Eki Görüntüle 664602
azramın hediyesini bugün aldım ve çok mutlu oldum..
gerçekten çok zevkliymiş canım arkadaşım..
yazın için ayrıca teşekkür ederim çok incesin gerçekten...
çok mutkuyuz çok mutluyuz çoook mutluyuz
kızımda bende seni kocaman öpüyoruz ve tabiki seviyoruz
Çok geçmiş olsun canım gerçekten yıpratıcı zamanlar geçirmişsiniz. Umarım aynı şeyleri tekrar yaşamazsınızorta kulak iltihabı oldu oğluşum halada geçmedi bunda hem bizim hem de doktorumuzun katkısı büyük, önce bi soğukalgınlığı geçirdi doktoru aradık peditus kullanın 5 gün sonra geçer dedi, şurubu kullandık ama yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra oğlum gece ağlama krizlerine girdi, hemen götürdük hem orta kulak iltihabı hem faranjit olmuş dedi amoklavin verdi 12 saat arayla kullanın 10 gün sonra kontrole gelin dedi, ilaca başladık ama bizikisi doğduğundan beri kusmadığı kadar kustu ilaç reaksiyon gösterdi dedik herhalde doktora sorduk devam ettik ilaç 5. gün bitti biz de kontrol tarihini beklemeye başladık derken 2 gün sonra oğlum yine ağlama kriziyle uyandı hemen devlethastanesinin aciline gittik kulağı hala kızarık dedi bi sürü ilaç yazdı gönderdi ertesi gün doktoru aradık amoklavine 10 gün devam etmeniz lazımdı dedi. orta kulak iltihabının tedavisi 10 günmüş, bize 10 gün sonra gelin dedi ama ilaç bitince yeniden alın demedi bu arada peditus kullanarak 1 hafta amoklavin bittikten sonra almayarak 2 gün tedavide kaybettik, bir de peditus kullandığımı buradan yazdığımda kızlardan biri kullanma sadeece tedaviyi geciktiriyo demişti kesinlikle haklıymış, bizim hastalığımız ve geciken tedavi sürecimiz böyle
sütlü çay mı?Eki Görüntüle 664601 tadı nasıl ki?Bildiğim kadarıyla çay demir öldürücüdür,dolayısıyla sütle ters etkileşim olmuyor mu?Mineral açısından...
Maşallah kuzumuza,yarasın daha da artsın inşallah.Nagihan nın nesi var acaba,keşke paylaşsa?
günaydın arkadaşlar (deyince aklıma bu geldi... ilkokul yıllarım)
Türküm, doğruyum, çalışkanım,
İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak,
yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.
Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
durmadan yürüyeceğime ant içerim.
Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.
"Ne mutlu Türküm diyene!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?