2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben de çok beğendim.Azraececiğim bilindik ulaşılabilir bir yerden mi aldın.Zevkini tuttum.Annen boşuna dememiş toruna da aynısını alalım diye.Güzel günlerde kullansın kuzucuğum.

canım planner aldı azrama bi yanlış anlaşılma oldu sanırım

BAMBUCAN, BEYKOZ, ŞEKERSİZYEŞİLÇAY hediyeleriniz hayırlı olsun hepsi çok güzel çok beğendim.

ZEYNEP çok geçmiş olsun canım ömer hastalanmış. Kızlar yazmış zaten ama ben de 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 3-4 damla limon sıkıp içirmiştim iyi gelmişti.

MELEĞİM ne hamarat hatunsuz sen şekerim. eğer bir gün fırsat olur da bir araya gelirsek o meşhur poğaçalarından istiyorum haberin ola.

ZADA canım maaş zammın hayırlı olsun. Ben senden bir ev istiyorum şekerim(gözü gönlü çok tok biriyimdir)

Eki Görüntüle 664580

melegimm bende yarın sabah ekmegimi alıp geliyorum
ya bu arada çayla sütümü içiyolar benmi yanlış anladım

Evt cnm yanlis anlamadim burda ingilizlerin cogu caya sut koyup iciyorlar..aslinda yararliymis ama ben herseye ragmen icemiyorum...ne o ya sut ve cay iggg valla cok fena oluyor..sevemedim getti..
Sabaha bekliyorum cnm,ekmeksiz gelme ama :))

Selam kızlar nasılsınız? Ben hic iyi değilim oglum hala hastalıktan kurtulamadı sürekli burnu tıkalı, ben de aynı durumdayım bu yetmezmiş gibi huysuzlugu da arttı yine dış geliyor galiba butun gün de gezmek istiyor yoruluyorum tabi ama keske sadece bu olsa eşim oğlum dan beter cok nazlı bu aralar dün kardeşi ve eşi geldi bizde kalmaya adamın işi yok bende çalıştığım ve okumuş olduğum için bana takmış durumda iç bire laf sokuyo öğretmensin de ne b.k sun demeye çalışıyor resmen ben de cevabını veriyorum tabi dün yine aynı şey oldu ve eşim neden bozdun diye söylendi onun yaptıklarını görmüyor sanki ben de soylen d im baya hak verdi sonra ama bugün yok tele niye geç cevap vermişim yok neden askim değilde ismiyle hitap etmişim gibi garip sebepler den trip yapti bana halimi görmüyor sanki of ya bunları kimseyle paylaşmıyorum size döktüm içini ama baya uzun oldu kusura bakmayın kızlar ya. Tek istediğim huzur umarım hic birimizin huzuru eksik olmaz seviyorum sizi.

Canım ben normal yazıcıdan A4 kağıdına çıktı aldım. Kesip kalıp çıkarttım. Sen de Kırtasiyelerde ya da int cafelerde çıkarttırabilirsin. 200 punto (yazı tipi yanlış hatırlamıyosam algerian) Bir de 'Monotype Corsiva' onu da çok beğenirim.

Geçmiş olsun canım oğluşuna umarım tez vakitte şifa bulur.
Eşinin kardeşi ve eşine sinir oldum. Aşağılık kompleksleri vardır canım, genelde bu tarz kişiler karşısındaki bu şekilde ezmeye çalışır.
Sen de böyle boş insanlar için canını sıkıp da huzurunu kaçırma.

cihihiho ya verdigin ''OLUR'' cevabına altıma yapacaktım
sizede baya gelen giden varmış canım ya..bence sen artık evine dön:))
hani mutluydun annen gilde rahattın:))ne oldu:)
sende allah a emanet ol canım

kız ben evimdeyim saten X menımı bekliom temelli gelsin diye bana ve davşanına

şimdi yazardım uzunnnnnnnnn uzadıya ama olay OLUR gene

anaaa kırdımı helal olsun valla enes e 5 adımda bişe ya benım tavşan daha sürünüyo yerlerde

ALLAH kolaylık versin dermansız dert olmaz bacım

evet ÇATALA hayır nefret ediyom bende ığğğğğ:18:

ALLAH şifa versin bacım

bende bi ara peditus kulandım berbat ya bende içtim tadı iğrenç tavşanda paso kusuyodu içince

kızlar hediyemiz gelmiş cok tesekkürederiz sekersizyeşilcaycım enesime giydirdim tam foto cekicem pillerimiz bitmiş oyuzden pcden koydum resmini kesene bereket canım Eki Görüntüle 664181

çok hoş baım güzel ve sağlıklı günlerde kullansın oluşun

ALLAH korumuş

mayıs bebeleri imkansızları başarıyo ya

gözün aydın valla senden çok ben sevindim mutlu olmana tebrikler

tavşan dursa bende gelirdim valla gezmiş olurdum bu fırsatta

X benım saten eminomunde çalışıo uzun boylu yakışıklı tomşi siyah montlu bir herif görürseniz BANA gelmesini söleyim

bende geliyorumkaç numaralı otobüs ordan geçiyo

ya da ben burada bir buluşma ayarlıyım
uzunçarşı bitli beseri hamamı önü:))
gelmek isteyenler cumartesi ordayım
bitlerimizi dökeriz

ötöbüs bilmiyom valla ben kartaldan metroya binyom ordan kadiköy sonra vapurla hop eminöniye

ne kısa yolmuş ya yazarken yoruldum

Ne ettinde hatirlattin, buyuksun..
Gurbette olunca insan bir daha baska memleket ve vatan icin yaniyor..okuyunca cok duygulandim...Ne mutlu Turkum diyene..

oyyy kıyamam meleğim yaa en kısa zamanda türkiyeye gelirsin işlaa

geçmiş olsun işla tez vakitte düzelir oluşun

aman fazla takma herkesi kafaya oluşunda ilgilen gerisini sallla

uzaktan benım herifi andırıyo sanki

İYİ AKŞAMLAR mayıs anneleri ve datluşlaru allah sağlık sıhat versin

gene yazana kadar tavşan uyandı off çorba vakti görüşürüz iyi vakit geçirin emi fazla dedikodu yapmayın akşamçılar oku oku bitiremiyom sonra

Ben yatmaya gidiyorum kızlar 6 da kalktığım için bu saatlerde pilim bitiyo. Hepinizi öpüyorum
İyi geceler

ilkim81,biangelkujum çok sağolun kızlar... haklısınız önemli olan bebeğim ama eşime karşı o kadar hassasımki aramız bozuk olunca çok mutsuz oluyorum ortada bi sorun yokken neden böyle oluyo anlamıyorum , keşke kavgalar, yanlış anlaşılmalar olmasa, insanlar hep hoşgörülü olsa ,sevgi saygı herşeyden kıymetli olsa, kırgınlık diye bişey hiç olmasa çok şey istiyorum değil mi ay çok fena duygusala bağladım kıızlar ben kaçıyorum, herkese iyi geceler...

Rica ederim ne demek. Kampanyayı baslatanlar sagolsun. Umarım bi nebze olsun guzel ulkeme faydalı gençler olmalarına katkı saglayabilirim. Kitapları bbegenmene ayrıca mutlu oldum

Ne ettinde hatirlattin, buyuksun..
Gurbette olunca insan bir daha baska memleket ve vatan icin yaniyor..okuyunca cok duygulandim...Ne mutlu Turkum diyene..

Di mi yaa... Ben de duygulandım sabah sabah

BAMBUCAN, BEYKOZ, ŞEKERSİZYEŞİLÇAY hediyeleriniz hayırlı olsun hepsi çok güzel çok beğendim.

Sagol tatlım

Edacık; gecmiş olsun ve diğer durumu takmaya bile degmez boşver

Arkadaslar, gelen cevapların sırasına göre roportajlarımı blogda yayınlamaya basladım

Okuyunuz

Allaboutaylin.blogspot.com

İyi geceler ben yatanzi :) sabah temizliğe yardımcım gelcek çok iş var çoookkk

Keske kuculebilsemde bunlardan banada planner alsa, bende giyinip etekleri pofurtsem...ne guzel ben bayildim resmen..eminimki Azra ya cok yakisicaktir..keyifle giyinmesini diliyorum..daha guzelleride benim olsun hemi :))
Planner zevkli hatunsun biliyordumda bu derecesini yeni ogrendim :)) cok guzel begenmissin cnm, gonlune saglik seninde

Gecmis olsun cnm, ben burun tikanikligi icin buhar banyosunuda deniyorum..oglanin tum sinusleri aciliyor..ama banyo sonrasi iyi sarmala oglani usutmesin yeniden eger deniyeceksen..
Meyveli agac hep bildim bileli taslanir..sanada yapilan bu olmus bence takma cnm, huzurunu kacirmaya degmez inan..cevabini ver sonra unut gitsin..Esin konusunda da soyle bir durum var.biz zannediyoruzki evdeki tek cocuk bebeklerimiz halbuki eslerimizde en az bizim veletler kadar cocuk malasef arada bir sevgi ile oksanmalari lazim guzel sozlerle..yorgunluk hepimizde var ama mucadele edip hepsininn ustesinden gelebilmemiz lazim..bence sendede bu potansiyel var cnm, biz anneyiz istersek herseyi yapabiliriz,yeterki isteyelim ve inanalim dimi

maşallah bestemekilo alımı çok güzel
bu arada canım ben acaba sana mesaj yazdımda gönder tuşuna basmadan sayfadanmı çıktım
şimdi bu ihtimal aklıma geldi:)kusura bakma canım..şimdi yolladım canım
anaaaa şu minik elbiseye bak ya ne kadar güzel..azrayada çok yakışacak eminim..
foto isteriz fotooo:))

geçmiş olsun ogluna..konuşanlara cevabını ver içinde kalmasın..kıskanıyo seni belli..

kızlar hediyemiz gelmiş cok tesekkürederiz sekersizyeşilcaycım enesime giydirdim tam foto cekicem pillerimiz bitmiş oyuzden pcden koydum resmini kesene bereket canım Eki Görüntüle 664181

Cok fiyakali bir ceket..ben cok begendim cnm, Sekersizyesilcayin cebine bereket ..Enes efendimizde gule gule giysin ins..yakicak kizlari valla..olmuyor ama Mahir e bakan kizlari kaparsa bak bozusuruz :))

Uyuyamadım. Kitap kampanyamızı duyurmakla mesgulum. Hatırlayan varsa burda biri twitterda hastag actıgını söylemişti ama bulamadım ve twitterda #karincakararincaminiklerekitap hastagiyle kampanyamızı duyurmaya basladım tabii facebook ta da
sizleri de bekleriz. Bu arada vakit bulursam blogda da yazıcam

Son düzenleme:
kızlar kullandıgınız bir vitamin ilacı varmı..yada başka birşey..
benim derdim uykusuzluk degil,yorgunluk..
herşeye yetişecem diye kendimi paralıyorum..
tavsiye bekliyorum..
bana doktora git o yazsın demeyin,onu bende biliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…