Merhaba Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Kızım 700 gr almış 1 cm uzamış. Test yaptırmıştık demiri de gayet iyi dedi dr. Kan değerleri biraz düşükmüş ama önemli derecede değilmiş. Bizden haberler böyle. Bir de Nagihancığım bana özelden mesaj atmış bu ara biraz sıkıntılıymış o nedenle giremiyormuş hepinize selamı var.
Varya kendim almis gibi sevimdim ne guzel bir haber cnm, gelince dondurmani yeriz artik:)) bundan daha iyisi samda kayisi daha ne olsun ki..super gule gule harca cnm, bereketi bol olsun ins.
Canım çok sağ ol ilgilendiğin için öpüyorum seni
Eki Görüntüle 664602
azramın hediyesini bugün aldım ve çok mutlu oldum..
elbise o minik ayakkabılar ve fotoğraf çerçevesi...
hepsi birbirinden güzel..
gerçekten çok zevkliymiş canım arkadaşım..
yazın için ayrıca teşekkür ederim çok incesin gerçekten...
çok mutluyuz çok mutluyuz çoook mutluyuz
kızımda bende seni kocaman öpüyoruz ve tabiki seviyoruz
ZEYNEP çok geçmiş olsun canım ömer hastalanmış. Kızlar yazmış zaten ama ben de 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 3-4 damla limon sıkıp içirmiştim iyi gelmişti.
MELEĞİM ne hamarat hatunsuz sen şekerim. eğer bir gün fırsat olur da bir araya gelirsek o meşhur poğaçalarından istiyorum haberin ola.
ZADA canım maaş zammın hayırlı olsun. Ben senden bir ev istiyorum şekerim(gözü gönlü çok tok biriyimdir)
Selam kızlar nasılsınız? Ben hic iyi değilimoglum hala hastalıktan kurtulamadı sürekli burnu tıkalı, ben de aynı durumdayım bu yetmezmiş gibi huysuzlugu da arttı yine dış geliyor galiba butun gün de gezmek istiyor yoruluyorum tabi ama keske sadece bu olsa eşim oğlum dan beter cok nazlı bu aralar dün kardeşi ve eşi geldi bizde kalmaya adamın işi yok bende çalıştığım ve okumuş olduğum için bana takmış durumda iç bire laf sokuyo öğretmensin de ne b.k sun demeye çalışıyor resmen ben de cevabını veriyorum tabi dün yine aynı şey oldu ve eşim neden bozdun diye söylendi onun yaptıklarını görmüyor sanki ben de soylen d im baya hak verdi sonra ama bugün yok tele niye geç cevap vermişim yok neden askim değilde ismiyle hitap etmişim gibi garip sebepler den trip yapti bana halimi görmüyor sanki of ya bunları kimseyle paylaşmıyorum size döktüm içini ama baya uzun oldu kusura bakmayın kızlar ya. Tek istediğim huzur umarım hic birimizin huzuru eksik olmaz seviyorum sizi.
kızlar kullandıgınız bir vitamin ilacı varmı..yada başka birşey..
benim derdim uykusuzluk degil,yorgunluk..
herşeye yetişecem diye kendimi paralıyorum..
tavsiye bekliyorum..
bana doktora git o yazsın demeyin,onu bende biliyorum:))
baktım canım,bagışıklıgı güçlendirirmiş..bu bana yaramaz:)İmunex diye bişey varmış. Bana da bi ark sölemişti. Bi bak istersen kuşum
Dr bir arkadasım önermişti ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum canım,ismi multibionta
Probiotik demişti.Bı araştır istersen.
Arkadaslar, gelen cevapların sırasına göre roportajlarımı blogda yayınlamaya basladım
Okuyunuz
Allaboutaylin.blogspot.com
İyi geceler ben yatanzi :) sabah temizliğe yardımcım gelcekçok iş var çoookkk
yok böyle bir koca:))Eki Görüntüle 664670 ben şu anda sadece yanımda olmasına razıyım(
Hemen bakıyorum bakiim ben var miyim
baktım canım,bagışıklıgı güçlendirirmiş..bu bana yaramaz:)
teşekkür ederim tatlım..
ya bide işin emzirme yönü var dimi..unuttum ben ya..
en iyisi doktora sormak..yine bunuda araştırıyım canım sagol..
ne işin var kız burda:))
kızlar kullandıgınız bir vitamin ilacı varmı..yada başka birşey..
tavsiye bekliyorum..
Hamilelikte kullandigimiz Elevit isini gorur canim. Gebelik kategorisi A zaten.kızlar kullandıgınız bir vitamin ilacı varmı..yada başka birşey..
tavsiye bekliyorum..
Kiyamam sana ben ya yazma oyleEki Görüntüle 664670 ben şu anda sadece yanımda olmasına razıyım(
valla o Turkiye'nin bolluk bereketinden kaynaklaniyor bence bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?