2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Masallah subhanallah Bestemize, gelisimi iyi olmus aferin sizlere iyi bakiyorsunuz sirinemize..
Demir icinde zamanla duzelir ins, kirmizi et vermeye calis cokca belki normal duzeye gelebilir..cevizde buyuk etken demir icin ...

Nagis icin cok uzgunum bende, is arkadaslari canini cok sikiyor olmasi onu epey uzuyor,ins oda en yakin zzamanda gonlune gore is bulur ve mutlu olur..

Varya kendim almis gibi sevimdim ne guzel bir haber cnm, gelince dondurmani yeriz artik:)) bundan daha iyisi samda kayisi daha ne olsun ki..super gule gule harca cnm, bereketi bol olsun ins.

saol cnm aynen ole bende cok sevındım..okdr ıcten yazmıssınkı sevıncıme ortak oldugun ıcın cok mutlu oldum cnm mucx

Canım çok sağ ol ilgilendiğin için öpüyorum seni

ne demek tatlım rica ederim

cok begendım coooookkk güle güle giysin tatlıskom..planercim süpersin tatlım..

saol hayatım..evet cnm gonlun cok tokmus maşşallah:)))

cnm cok cok gecmıs olsun...bu yakın olupta kalmaya gelen akrabaları ben anlamıyorum yawww...sonucta calısan bır annesın hangısıne yetıseceksın..takma cnm sen sabırlı ol gormezden gel napcan..kocanla aranı bozma bu sebeplerden..

Dr bir arkadasım önermişti ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum canım,ismi multibionta
Probiotik demişti.Bı araştır istersen.

pınardacım annemin kulaklarını çınlatmışın:)) plannerin hediyeleri gerçekten çok güzelmiş güle güle giysin Azramız. sen Doğanın tırnaklarının batık olduğunu söylemiştin şimdi nasıl oldu. aman dikkat et yer etmesin tırnaklar ben çok çektim bir de bizim için ne yapabilirsin biliyonmu kitapların gelimi bitince hepsini rafa dizersin ve resmini çekip bizimle paylaşırsan çok güzel olur diye düşünüyorum:)

ilkim ya bende o yazı karakterleri yok yarın gidip matbaacılara musallat olayım kendimi kovdurtmadan hallederim işimi inşallah:)

yeşilçay sabah andımızı paylaşman gündeme cuk diye oturdu. Türk olduğumuzu bize unutturmak için çok uğraşıyorlar ama bizim gibiler oldukça bu asla olmayacak.

mybabyloveda bayadır yok. bedavaları yüklensinde yarın arıyım babyceren senide taciz edebilirim hazırlıklı ol:)

yarında hastaneye git gel başım dönecek şu trioidlerım hiç uslu durmuyorlar tahliller ultrason ece ile nasıl olacak bilmiyorum

mutlu annem ben hediye konusunda niye bu kadar rahat olduğumu söyliyim:) belki nisanda istanbula gelme şansım olurda Ece hediyesini Miraya elden vermek ister diye senin için sakıncası yoktur umarım:)

edack sana laf söyleyenlerin sana karşı ezikliğini tahmin edebiliyorum. çok güzel temennilerde bulunmuşun amin diyorum. eşlerimizde o koca kafalar olduğu sürece bu konularda beklentilerimizin gerçekleşmesi çok zor.

biangel kuşum sen yaz hikayeni nolur ben okurum :))

İmunex diye bişey varmış. Bana da bi ark sölemişti. Bi bak istersen kuşum
baktım canım,bagışıklıgı güçlendirirmiş..bu bana yaramaz:)
teşekkür ederim tatlım..
Dr bir arkadasım önermişti ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum canım,ismi multibionta
Probiotik demişti.Bı araştır istersen.

ya bide işin emzirme yönü var dimi..unuttum ben ya..
en iyisi doktora sormak..yine bunuda araştırıyım canım sagol..
ne işin var kız burda:))

Sizi kontrole geldim rahatsız eden var mı diyeZaten geldiğim gibi de gidiyorum,,biraz şekerli sekersizin bloguna bakarım sonrada sut sagar yatarım,sonrada kıza kalkarımsonra kalkar yumurta haslarım,,,ayy evet düşündüm de ne isim var benim
Hadi selametle

PINARDA cnm sirkettekilere adresi verdim herkes ayri yollayacak bende toplasak basolacak gibi degildi surekli hatirlatiyorum arada kaynatmasinlar diye

Ben meb onayli 100 temel eseri aldim 10tane de tubitak yayinlarindan bilimsel cocuk serisi
Yarin da soru bankalarini alabilirsem yollayacagim insallah

Aslinda okuldaki cocuklarla bir fotograf cekinip de yollasan ne guzel olurdu!!
Cocuklarimiza en guzel dogumgunu hediyesi niyetine yapsana bu guzelligi bize!

gunaydın

benı de bahar yırgunluğu vurdu.aile dostumuz bı dr var onu aradım ve aile hekimimizi de...ımuneks kullanabılcegımı soyledıler.eczacıya da sorduk su sıra populermiş ımuneks bahar yorgunluğu ıçın verılıyormuş.ben hem yorgun hem uykuya doyamıyo hem vucudum kırılıyo gıbıydı basladım kullanmaya.hatta ılk gunler 2 ser tane kullandım-kı kullanılabılıyormuş.suan cok daha ıyı hıssedıyorum ve esıme de kullanması yonunde baskı yapıyorum da adam her turlu ılaca karsı...

Hamilelikte kullandigimiz Elevit isini gorur canim. Gebelik kategorisi A zaten.
Eczaci kuzenimin kendisi icin de kullandigi Supradyn var. Gebelik kategorisi B. Yani ben Elevit.i tercih ederdim.

Yine de cok yorgun hissediyorsan vitamin eksikliginin yaninda demir eksikligin de olabilir.
Saglik ocagina gidip kan degerine baktirsana?

Bir de senin sipan iligini kemigini emiyor ya, onun da etkisi vardir kesin

Eki Görüntüle 664670 ben şu anda sadece yanımda olmasına razıyım(
Kiyamam sana ben ya yazma oyle
Dun esim gece yarisina dogru geldi butun aksam Omerle yalnizdik
Beykozun deyisiyle 'donumu cekecek' vakit bulamadim
Bezini baglatmamak icin elinden geleni yapti ben bagliyorum o cirtlari geri cikariyor
Ben de ters bagladim cirtlara uzanamadi arkasinda kaldigi icin
Tabi dogdugundan beri ilk kukrememi de isitmis oldu :26:

Bez ters ve Omer.de kaka derya deniz olunca ustu basi batti banyoya soktum
Meger esimle yikamak giydirmek ne kolaymis sukrettim
Ve Allah biliyor hemen seni ve Cicek.i dusundum
Hergun ayni kosturmacaya nasil dayaniyorlar mukafatlarini da ver ya Rabbim dedim
Aminn!!

Eki Görüntüle 664676
ben demekki hakiki bir türk'üm
çok poşet alırım
valla o Turkiye'nin bolluk bereketinden kaynaklaniyor bence bebegim
Tam anlamiyla TUKETICIyiz!

Fransa ve Italya'da cok butik yerler olmadigi surece posetler parayla satiliyor
Millet koca cantalarla gelip alisverisini icine dolduruyor
Ben saf gibi ilk gittigimde otelde kullanirim diye ha bire poset aliyorum ama bi terslik var hep fazla oduyorum
Turk birine denk geldim de burasi Turkiye degil yavrukus diye uyarinca ogrendim

Valla posetine bile kurban memleketimde heresey derya deniz!
Bir de dogru duzgun kullanabilip kiymetini bilsek...

Bi karikaturun ustune bu kadar edebiyat yapilmaz di mi :)
O zaman sadede geleyim:

BUGUN CUMAAAA
Saat 16:45i gosterdigi an Omerime dogru ucacagim insallahhhh

Kizlar LILLAC SIYAHLALE NAGIHAN ve birkac arkadas ne zamandir yok ortalikta
Alismisiz gozum ariyor yahu

Eki Görüntüle 664676
ben demekki hakiki bir türk'üm
çok poşet alırım

Bende canım, Türk'ün hasıyım Zaafım var o poşetlere resmen,,sadece 4lü activia alıp en az 4 poşet aldığım olmuştur
Hep alışveriş yaptığım migrostaki kızlar beni kasada görünce poşetleri saklıyor Poşet konusunda en cimrisi bimdekilerdir

Azra'nın hediyelerinde bayıldım,güle güle giysin,zaten plannerın gönderdiği hediyeden aksi beklenmezdi

Mira'nın bu günkü menüsü:
kahvaltısı: 1çay kaşığı tahin+pekmez,badem(rondodan),yumurta sarısı,1dilim ruşeymli ekmek,haşlanmış kuru meyveden meyvesuyu,tuzu alınmış keçi peyniri.
meyvesi: 1/2 bardak narsuyu&elma püresi
çorbası: 2-3 kuşbaşı et,soğan ve havuçla sotelenmiş mercimek çorbası.
akşam yemeği: yağsız&tuzsuz erişte,fırın köfte 2 ad.minik
gündüz ben işteyken totalde 100cc biberondan anne sütü,işten dönüşte memeden anne sütü.
yiyeceği meyvenin biri öğlene doğru,diğeri akşamüzeri.

Ne kadar yer ne içer bilmiyorum çünkü günü gününü tutmuyo yemek konusunda..

Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlarım
Cumamız mübarek olsun,,haftasonumuzun startı hayırlı...

Öncelikle sizlere hasret kaldığımı söylemek isterim.Muhabbetinizi o kadar çok özledimki…
Evet 1 haftadan fazla belki yazmıyorum,giremiyorum,okuyamıyorum….
Ayrıca beni hiç merak etmemişsiniz hıhhh:=(( şaka,şaka…..
Kaçırdığım şeyler için çok üzgünüm.İnş. kötü şeyler olmamıştır.Hasta bebişler iyileşti mi?masal,kaan,accasia,edaack?Birileri kısa bir özet geçsin önemli maddeleri.Lütfen reca etmekteyim:=))
Çok yoğun bir mesaim var.Başımı kaldıramıyorum.Ama bunun yanında nankörlük de gördüğüm için 4 yıldır çalıştığım iş yerinden kesinlikle dönüşü olmayacak şekilde ayrılma kararı aldım.Onca emek verdiğim yerden…Zor olacak biliyorum ama artık canıma yetti.Doğum iznine ayrılmamla beraber başlayan ve ben döndüğümden beri de kabus seviyesinde izleyen içimi burkan, canımı çok fazla yakan bu durumlara artık dur diyeceğim.Abi,baba bildiğim patronların gözünde ne kadar da değersiz olduğumu gecikmeli yapılan zam sonucu daha iyi anladım.Benim yetiştirdiğim elemanlara benim zammımım 2 katı ve 4 katı olarak yapıldı.Ancak ben çok komik bir zamla ödüllendirildim.Nedenini sorduğumda performansın düşük dediler.Saka gibi.Oysa ki kıçım koltuktan hiç kalkmaz ve bütün işi ben yönlendiririm A’dan Z’ye.Onlar nette rahat sörf yapar,oyun oynar,bol bol sigara ve yeme-içme molası verirken, ben deli gibi çırpınıp iş bitirmeye çalışırken su doku çözerler.Hatunlardan biri evlenip gidecem diye ortalığı daha bir karştırıp, işleri de savsaklama peşinde ve bunu başarıyor.Beni ise yalan yanlış ithamlarla şikayet ettiklerini çok iyi biliyorum.O yüzden sanırım patronlar da etkilendi ama buranın ilk göz ağrısı benim hep onların menfaatini düşündüğümü çırpındığımı çabuk unuttular.Bende güzel bir iş bulana kadar sabredip, daha sonra uçup gideceğim.Onlar da bir kazığı hak ettiler benden.Çok ararlar…

Siz siz olun iş yerindekilerle mesafenizi koruyun özellikle sizin alt seviyenizde çalışan elemanlara fazla müsamaa göstermeyin ki yarın bir gün ayaklar baş oluyor.Kısacası ben böyle insanların da işine de içine de tüküreyim.Günlerdir moralim çok bozuktu ama 2 akşam önce zadacığımın beni aramasıyla moral buldum, sağolsun ilkimim de sormus beni.Pazar gününden Salı gününe kadar belim tutuk gezdim.Bel ağrısı gerçekten çok kötü. Kas gevşetici içtikten sonra daha rahatladım diyebilirim.Şimdilik hafiften var.Annemin evini temizledik ve pertim çıktı.Hamlamısım ondan herhalde.
Kendimi hasta,yorgun, fena hissediyorum.Bir çocuk doğurduktan sonra perte çıktım.2.yi düşünmesem mi acaba?Bu bitkinlik için de fırsat bulursam dr.’a gidip tahlip yaptıracam.Vitamin eksikliği var sanırım bende.Ama onlar da kilo aldıracak diye korkuyorum.Bir de sivilceler bastı yüzümü,vücudumu sanırım pamuk dediğim cildim de elden gidiyor.Kızlar ben yaşlanıyor muyum nedir? :=)) Çöktüm lennnn, çöktümmmm….

Ya kilo verdim ama karnım öyle çok küçülmedi ve iyice aşağıya düştü kızlar sallanıyor resmen.Var mı bir çözümü bulan ya da bilen?

Annem evinde.kendimi iyi hissetmiyorum diyor.bence pek bir uğrası olmadığı için.bir de yasadığı olaydan beridir daha çok bir panik hali var.İnşallah psikolojisi de daha güzel düzelir.Kafasında delik uzunca bir süre kapanmayacak, uzun bir zamana ihtiyacı var.
Kız kardeşimin kızı bizde.akşamları Yaren Nur’a çok fazla ilgi gösteremiyorum gibi hissediyorum.Ve eve de,eşime de kendime de yetmediğimi düşünmeye başladım.Ama suan böyle düşünmüyorum.:=)

Maddi durumlara kafam takık.Ona takığım buna takığım derken; dün sabah otobüste hemen karşıma down sendromlu olabilir bir çocukla bir adam oturdu.Yanında bir akrabası vardı.çocuğa sana daha denizi göstereceğim diyordu.Anlaşılan ist.’e yeni gelmiş yaşı büyük garanti ama fiziken çocuk duruyor.şeklini tarif etmeyeyim ama yüzü,sesi,konuşmaları gözümün önünden gitmiyor.Bir anda hareketsiz kasıldı kaldı.Atıldım üzerine doğru.yanındaki adam dur işareti yaptı.2 dk sonra çocuk düzeldi.Demek ki hep olan birşeydi o durum.Kızlar o kadar kötü oldum ki Rabbime sonsuz şükürler ettim.
Kimine göre şartlar çok kötü dursa da kapının dışında ne hayatlar var bilmediğimiz, hem de bizimkilerden daha zor.Kim bilir o çocuğun ailesi nasıl geçiniyor, o çocuk hangi şartlarda bakılıyor.Neyse psikolojim hızla gelişti ve dünden itibaren daha relaxım.Allaha havale ediyorum.Fitne fücur yapanlara Allah 2 katını versin.İyilik düşünüp iyilik yapana da 2 katını versin.Ben yine hanımlığı elden bırakmayayım ama çok da hırslıyım.Neyse sabretmeye devam etmeliyim.
Bir de 2 gün balkon olayını terketmeye kalktım bu kadar bunalımın içinde.Kafayı yemek üzereydim o yüzden yenildim:=(
Yani bir haftam bir mutsuz geçti ki sormayın.
Giden kilolarım yaklaşık 3,5 ayda 18 kilo.şuanda 92 kiloyum.Çok mutlu muyum hayır çünkü çok yavaşladı bence.Neyse kilo vermiyorum diye kendimi salasım vardı ama onu da yapmadım kendimi incecik görene kadar devam edeceğim.

Yaren Nur’um da iyi teyzeleri yalnız 2 gündür öksürük, dünden beri de hapşırık ve burun akıntısı var. İnşallah ilerlemez ve kolayca atlatır kuzum.Keyfi neşesi gayet yerinde.Babannesini çok seviyor bu bıdık.sabah sabah hepimiz dizildik önüne, prensesin gözü babaannede.Çok seviyor onu ya ve babaannemizin dişleri yok Yaren Nur da bazen onun gibi ağız hareketleri yapıyor kapmış yani çok komiğime gidiyor.Bu sabah da bize bye bye yaptı kuzum. Bye bye yapmak için elini aşağıdan yukarıya doğru kaldırarak yapıyor tam beceremiyor ama çok komikti.Çok uyumlu benim kızım ya evden çıkarken arkamızdan hiç ağlamıyor:=)

Diş buğdayından hevesim çok geçti.Yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim.Yaren Nur bugün tam 10 aylık oldu sevgilim.D.gününe de 2 ay kaldı.Bi akıl verin bakalım şu arkadaşınıza.

Pınarda; cnm bana hala bilgilerini göndermedin kuzum.Gönder artık rica ediyorum:=))

Bu arada kitap kampanyanızdan haberim var.Ne iyi ettiniz valla.eşimin çalıştığı büyük bir kuruluş.inş. oradan iyi şeyler çıkacaktr diye ümit ediyorum.Gece mercimek öncesi dedim de elimden geleni yaparım dedi:=))

Ay ne yazdım ne yazdım özellikle beykoza fenalıklar gelecek:=)))))Dönüşüm muhteşem oldu sanırım:=))))

Heyyy bacılar bunlar wordde yazılıyor wordde.

Benden böyle iste...
Hepiniz ve mis kokulu aşklarınızı öpüyorum.İnşallah muhteşem bir h.sonu başlangıcı olur.

muhasebe,satış,satın alma,operasyon bölümler.anlarım bu işlerden. c.tesi çalışılmayacak. tüm izinler olacak.sabah 9 akşam 6.

işte şartlar iyi olsun.Mümkünse kimse kimsenin arkasından kuyu kazıyor olmaması lazım.

Duyum alanlar özelime mesaj atın olur mu?sizin de destekleriniz bekliyorum.

Bu sabah işe 8:15 geldim ben bile şaşırdım.15 dk erken:))))) İşi zirvede bırakacam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…