Yaren Nurum da iyi teyzeleri yalnız 2 gündür öksürük, dünden beri de hapşırık ve burun akıntısı var. İnşallah ilerlemez ve kolayca atlatır kuzum.Keyfi neşesi gayet yerinde.Babannesini çok seviyor bu bıdık.sabah sabah hepimiz dizildik önüne, prensesin gözü babaannede.Çok seviyor onu ya ve babaannemizin dişleri yok Yaren Nur da bazen onun gibi ağız hareketleri yapıyor kapmış yani çok komiğime gidiyor.Bu sabah da bize bye bye yaptı kuzum. Bye bye yapmak için elini aşağıdan yukarıya doğru kaldırarak yapıyor tam beceremiyor ama çok komikti.Çok uyumlu benim kızım ya evden çıkarken arkamızdan hiç ağlamıyor:=)
Diş buğdayından hevesim çok geçti.Yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim.Yaren Nur bugün tam 10 aylık oldu sevgilim.D.gününe de 2 ay kaldı.Bi akıl verin bakalım şu arkadaşınıza.
Benden böyle iste...
Hepiniz ve mis kokulu aşklarınızı öpüyorum.İnşallah muhteşem bir h.sonu başlangıcı olur.
varsın varsınnnben okudum maşallah bilmiş bilmiş cevaplar vermişsin:)
hani ünlülerle röportaj yaparlar yaişte onlar gibisin
sizi kınım kınım kınıyorum Babyceren hanım, doğaya daha saygılı olmanızı beklerdim
bendeniz, arabada ve çantamda bez çanta bulunduruyorum. marketlere bu bez çantalarla gidiyorum. alışveriş sonrası "poşet istemiyorum, çevre kirliliği oluyor. kendi bez çantamı getirdim" deyince, hemen tebrik alıyorum
not: anlattığım olay onlarca kez yaşanmıştır tarafımdan, uydurmuyorum(yelişaycı, çevreci ve rafine şeker-yağ-hamur karşıtıyım, bir o kadar da gıcıkım, kabul ediyorum
not-2: çöplerimden kağıt-metal ve camları ayırıp geri dönüşüm kutusuna atarım, yada ayrı poşete koyarım ki bunları toplayanlar rahatça alabilsin. çöp poşeti olarak da belediyemizin dağıttığı (Ankara'nın bazı belediyeleri özel olarak dağıtır) poşetleri kullanırımdaha da gıcıklaştığımın farkındayım Babyceren hanım durun bir de öpücük atayım saygılar sevgiler sunuyorum efem
Günaydın türkiyenin en guzel anneleri :) su an 7. Sınıfları sınav yapıyorum kuzular çırpınıyor resmen fen ve teknoloji dersi malum pek sevilmez ben de sizlere günaydın diyeyim de bi iki kopya çeksin yavrular :) şaka şaka ben kül yutmam yakarım hepsini :)) opuldunuz fıstık anneler ve guzel bebisleri...
ayyy, amma çok bilmiş yazmışım, kendimden tiksindim. eşimle biraz limoniyiz, sanırım ondan(Orhan Cemal'in birkaç gündür pipisi çiş yaparken acıyor, biraz da pişik olmuş. pişik geçmesine rağmen çiş yaparken ağlaması geçmedi. kendisi pabucumun tıp doçenti olduğundan çocuk hast. kliğinde öncelik veriyorlar. ama bir türlü götürmüyor benim de bugün çok deneyim var, gidemiyorum. ayrıcalık da istemiyorum, özel hoca baksın da demiyorum, gidecek ve kendini tanıtıp herhangi bir doktora gösterecek hepsi bu ama yapmam diyor . o yüzden biraz agresif yazdım ama bu durum beni mazur göstermez. o yüzden yukardaki mesajım kayıtlardan çıksın lütfen
Günaydın türkiyenin en guzel anneleri :) su an 7. Sınıfları sınav yapıyorum kuzular çırpınıyor resmen fen ve teknoloji dersi malum pek sevilmez ben de sizlere günaydın diyeyim de bi iki kopya çeksin yavrular :) şaka şaka ben kül yutmam yakarım hepsini :)) opuldunuz fıstık anneler ve guzel bebisleri...
poşet konusunda aynen sizin gibi bir arkadaşım vardı markete gittiğimizde ben poşet alıyorum diye deli ederdi beniiioda aynen kendi poşetini yanında götürürdü, plastik poşet kullanacksanda sürekli tüketme yanında plastik poşet götür derdii ayyy çok fazlasıyla haklısınız keşke bizde uygulayabilsek dünya ne güzel olurdu, ama bu market poşetleride gerçekten çöp poşeti görevini harika yapıyor evdee
heeheeee süper ya koptumm en sevdiğim ders fen bilgisiydi, herkes benden kopya çekmeye çalışır bende kimseye göstermezdimm, çalışın ya sizde çalışınn allah allah göstermem işte diyen gıcık bir öğrenci profiliydim yanii
Kaçırdığım şeyler için çok üzgünüm.İnş. kötü şeyler olmamıştır.Hasta bebişler iyileşti mi?masal,kaan,accasia,edaack?Birileri kısa bir özet geçsin önemli maddeleri.Lütfen reca etmekteyim:=))
Ay ne yazdım ne yazdım özellikle beykoza fenalıklar gelecek:=)))))Dönüşüm muhteşem oldu sanırım:=))))
muhasebe,satış,satın alma,operasyon bölümler.anlarım bu işlerden. c.tesi çalışılmayacak. tüm izinler olacak.sabah 9 akşam 6.
işte şartlar iyi olsun.Mümkünse kimse kimsenin arkasından kuyu kazıyor olmaması lazım.
Duyum alanlar özelime mesaj atın olur mu?sizin de destekleriniz bekliyorum.
Bu sabah işe 8:15 geldim ben bile şaşırdım.15 dk erken:))))) İşi zirvede bırakacam:))
Canım sen arkadaşına söyle artık market poşetleri biopoşetyani poşet kullanmaktan vazgeçemeyen bizim gibi doğaseverler için tasarlanmış Hemen bütün marketler de bu proserdüre uyuyor Bilmeyenlere de duyrulur senin vasıtanla
Bende çalışkandım ama hem kopya çeker hem çektirirdim aradaÇok severdim o adrenalini
Hadi bakalım twitter kullanıcıları: #karincakararincaminiklerekitap bol bol rt edelim tt yapalım :) olur mu olur...
size yazarken telden yazdığım için baya oyalandım baya çekmişler okudukm çoğunu ve şimdiye kadar bir kişi 1 aldı demek o fazla çekememişGünaydın canım,,bırak çeksinler wallakopya çekmede harcanan efor,yazılıya çalışırken bile harcanmıyor
öyle sıkıntılıdır
Sen öğrencileri kendi haline bırak,,dur hatta ben seni oyalayayımburun tıkanıklığınız geçti mi? bebiş nasıl?(bu oyalama değil yeğenimi merak sorusu)
uyuz kaynından bir gelişme varmı?(bu oyalama sorusu,çünkü gıcık oldum ona)
öyleyse bi 100 de ben verdim sana canım çalışkan öğrencilere bayılırımheeheeee süper ya koptumm en sevdiğim ders fen bilgisiydi, herkes benden kopya çekmeye çalışır bende kimseye göstermezdimm, çalışın ya sizde çalışınn allah allah göstermem işte diyen gıcık bir öğrenci profiliydim yanii
mutluanne kopyaya pek meyilli zaten benide oyalamaya çalıştıörtmenim örtmenim örtmenim
mutlu_anne özene bezene hazırladığım kopyalarımı çaldııııı
hiiii, ağzımdan kaçırdııım
cnm belki burdaki arkadaşların cevrelerınde olur eleman ihtiyacı hemencık haber verırler sana..bende sorusturcam cnm..inş güzel bir işe girebilirsin cnm bnm..
cnm bu seferlik görmezlikten gell bizim için:))
sagol canım dün bunu yeşilçayda yazmıştı araştırdım ama en iyisi doktora sormak..gunaydın
benı de bahar yırgunluğu vurdu.aile dostumuz bı dr var onu aradım ve aile hekimimizi de...ımuneks kullanabılcegımı soyledıler.eczacıya da sorduk su sıra populermiş ımuneks bahar yorgunluğu ıçın verılıyormuş.ben hem yorgun hem uykuya doyamıyo hem vucudum kırılıyo gıbıydı basladım kullanmaya.hatta ılk gunler 2 ser tane kullandım-kı kullanılabılıyormuş.suan cok daha ıyı hıssedıyorum ve esıme de kullanması yonunde baskı yapıyorum da adam her turlu ılaca karsı...
bende ünlüyüm antekyede herkes tanır beni:)artist derler bana:)ünlüyüm ben zatenmahallede beni herkes tanır ,avrupanın göbeğinden geldim ben(trakyadan)
arkadaşım sordu bende kendimi kaptırmışım walla haklısın
bu arada sen niye bizim bloglarımıza hiç yorum yapmıyorsun bakiimyok öyle okuyup okuyup geçmek
bendeniz çantama çocuk bezinden başka bez koymam:)ya canım şimdi bide bez çantaya paramı verecez:)sizi kınım kınım kınıyorum Babyceren hanım, doğaya daha saygılı olmanızı beklerdim
bendeniz, arabada ve çantamda bez çanta bulunduruyorum. marketlere bu bez çantalarla gidiyorum. alışveriş sonrası "poşet istemiyorum, çevre kirliliği oluyor. kendi bez çantamı getirdim" deyince, hemen tebrik alıyorum
not: anlattığım olay onlarca kez yaşanmıştır tarafımdan, uydurmuyorum(yelişaycı, çevreci ve rafine şeker-yağ-hamur karşıtıyım, bir o kadar da gıcıkım, kabul ediyorum
not-2: çöplerimden kağıt-metal ve camları ayırıp geri dönüşüm kutusuna atarım, yada ayrı poşete koyarım ki bunları toplayanlar rahatça alabilsin. çöp poşeti olarak da belediyemizin dağıttığı (Ankara'nın bazı belediyeleri özel olarak dağıtır) poşetleri kullanırımdaha da gıcıklaştığımın farkındayım Babyceren hanım durun bir de öpücük atayım saygılar sevgiler sunuyorum efem
orhan cemalin pipisine geçmiş olsun..eşine sinirlenmekte haklısın..ne var ki neden çekiniyo gitmiyo anlamadım ben..ayyy, amma çok bilmiş yazmışım, kendimden tiksindim. eşimle biraz limoniyiz, sanırım ondan(Orhan Cemal'in birkaç gündür pipisi çiş yaparken acıyor, biraz da pişik olmuş. pişik geçmesine rağmen çiş yaparken ağlaması geçmedi. kendisi pabucumun tıp doçenti olduğundan çocuk hast. kliğinde öncelik veriyorlar. ama bir türlü götürmüyor benim de bugün çok deneyim var, gidemiyorum. ayrıcalık da istemiyorum, özel hoca baksın da demiyorum, gidecek ve kendini tanıtıp herhangi bir doktora gösterecek hepsi bu ama yapmam diyor . o yüzden biraz agresif yazdım ama bu durum beni mazur göstermez. o yüzden yukardaki mesajım kayıtlardan çıksın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?