2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım öncelikle başına herbişeyin üst üste gelmesi çok üzücü olmuş,,ama okuduklarımdan çıkarttığım en büyük sıkıntının iş durumun olduğu,,umarım gönlüne göre seni mutlu edecek bir iş bulursun da herşey yoluna girer biran önce,,bütün günümüz işte geçtiğinden bir aksilik olduğunda hemen gardımız düşüp hayatımızı etkiliyor...Yaren Nur'un iyi olmasına sevindimUmarım diş...vs. sonu güzel olacak bir durumdan kaynaklanıyordurAğız mimiklerini hayal ettim neşem yerine geldiUyumlu kuzuya kocamaaan maşallah
Diş buğdayını ise bence hemen yapmalısın,,hazırlıklarını tamamladın zaten,,yapacağın 1kek 1 börek...ama Yaren Nur'a hatıra kalacak fotolar paha biçilemez...Birkaç kötü şey yaşadın diye sakın hayatı ertelme..yarın birgün bunun keşkeleri de oluyor çünkü.. Annenin iyileşiyor olması,kayınvalidenin fedakarlığı ise çok güzelNe mutlu sana ki böyle bir ailen var.Dediğin gibi şükretmemiz için çok sebebimiz var gerçektendeAilenle her zaman mutlu olmanızı dilerimDiş buğdayı fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın herkeseeee

hava kapalı ama yinede çok mutluyumm bugün cuma diye galibaaa herkese hayırlı cumalar diliyorumm, allah hepimizin gönlüne göre versin dilediğimiz herşeyi inşş

BAMBUCAN ve güzel azra'ma hediyelerim gitmiş ve beğenlmelerine çok sevindim güle güle giysin güzel günlerde inş, beğenen bütün arkadaşlarımada sagolun şekerler diyorummm daha iyi ve güzelleri hepimizin olsun inşş elbiseye bizde bayıldık hatta aynısından zeynoya da aldıkk itiraf ediyorummm

NAGİŞİMM canımm özledik senii, sıkıntılı günler geçirmişsin allah yardımcın olsun canım bazen böyle oluyor işte sabretmek gerek inş allah gönlüne göre bir iş verir canım benim ordaki kötülük yapan insanlarda hiç iflah olmaz böyle insanların kuyularını kaza kaza, uzak dursun böyle insanlardan bizden, mutlu olcağın bir iş versin sana allah dualarımda olacaksın canım annen daha iyi sanırım ama etkilenmiştir tabi kolay değil canım, böyle sıkıntılar sonrası insanda bir bezmişlik oluyor ama sonra daha kötü durumdaki insanları görünce aklımız başımıza geliyor değilmi, diş buğdayı içinde aile içinde küçük bir kutlama yapabilirsiniz mesela, doğum gününe daha iyi hazırlanırsın ama diş buğdayını yap minnoşunun resimlerini çek hem çok kişi çağırıp yorulmamış olursun hemde aile arasında güzel bir hatıra bırakmış olursun güzel kızına seninde havan değişir hem biraz, kocamann kocamann öpüyorumm canım senii, güzel haberle gel, valla ne güzel kılo vermişsin kız bravo sana durmak yokk devamm devammm hırslı kızsın sen başaracaksınnn

varsın varsınnnben okudum maşallah bilmiş bilmiş cevaplar vermişsin:)
hani ünlülerle röportaj yaparlar yaişte onlar gibisin

ünlüyüm ben zatenmahallede beni herkes tanır,avrupanın göbeğinden geldim ben(trakyadan)
arkadaşım sordu bende kendimi kaptırmışım walla haklısın
bu arada sen niye bizim bloglarımıza hiç yorum yapmıyorsun bakiimyok öyle okuyup okuyup geçmek

Eki Görüntüle 664676
ben demekki hakiki bir türk'üm
çok poşet alırım

sizi kınım kınım kınıyorum Babyceren hanım, doğaya daha saygılı olmanızı beklerdim

bendeniz, arabada ve çantamda bez çanta bulunduruyorum. marketlere bu bez çantalarla gidiyorum. alışveriş sonrası "poşet istemiyorum, çevre kirliliği oluyor. kendi bez çantamı getirdim" deyince, hemen tebrik alıyorum

not: anlattığım olay onlarca kez yaşanmıştır tarafımdan, uydurmuyorum (yelişaycı, çevreci ve rafine şeker-yağ-hamur karşıtıyım, bir o kadar da gıcıkım, kabul ediyorum

not-2: çöplerimden kağıt-metal ve camları ayırıp geri dönüşüm kutusuna atarım, yada ayrı poşete koyarım ki bunları toplayanlar rahatça alabilsin. çöp poşeti olarak da belediyemizin dağıttığı (Ankara'nın bazı belediyeleri özel olarak dağıtır) poşetleri kullanırım daha da gıcıklaştığımın farkındayım Babyceren hanım durun bir de öpücük atayım saygılar sevgiler sunuyorum efem

ayyy, amma çok bilmiş yazmışım, kendimden tiksindim. eşimle biraz limoniyiz, sanırım ondan (Orhan Cemal'in birkaç gündür pipisi çiş yaparken acıyor, biraz da pişik olmuş. pişik geçmesine rağmen çiş yaparken ağlaması geçmedi. kendisi pabucumun tıp doçenti olduğundan çocuk hast. kliğinde öncelik veriyorlar. ama bir türlü götürmüyor benim de bugün çok deneyim var, gidemiyorum. ayrıcalık da istemiyorum, özel hoca baksın da demiyorum, gidecek ve kendini tanıtıp herhangi bir doktora gösterecek hepsi bu ama yapmam diyor. o yüzden biraz agresif yazdım ama bu durum beni mazur göstermez. o yüzden yukardaki mesajım kayıtlardan çıksın lütfen

Günaydın türkiyenin en guzel anneleri :) su an 7. Sınıfları sınav yapıyorum kuzular çırpınıyor resmen fen ve teknoloji dersi malum pek sevilmez ben de sizlere günaydın diyeyim de bi iki kopya çeksin yavrular :) şaka şaka ben kül yutmam yakarım hepsini :)) opuldunuz fıstık anneler ve guzel bebisleri...

Günaydın canım,,bırak çeksinler walla kopya çekmede harcanan efor,yazılıya çalışırken bile harcanmıyor
öyle sıkıntılıdır
Sen öğrencileri kendi haline bırak,,dur hatta ben seni oyalayayımburun tıkanıklığınız geçti mi? bebiş nasıl?(bu oyalama değil yeğenimi merak sorusu)
uyuz kaynından bir gelişme varmı?(bu oyalama sorusu,çünkü gıcık oldum ona)

poşet konusunda aynen sizin gibi bir arkadaşım vardı markete gittiğimizde ben poşet alıyorum diye deli ederdi beniii oda aynen kendi poşetini yanında götürürdü, plastik poşet kullanacksanda sürekli tüketme yanında plastik poşet götür derdii ayyy çok fazlasıyla haklısınız keşke bizde uygulayabilsek dünya ne güzel olurdu, ama bu market poşetleride gerçekten çöp poşeti görevini harika yapıyor evdee

buarada eşiniz ayrıcalık istemiyor olduğu için kendi doktor arkadaşlarına ve hocalarına götürmek istemiyor olabilir ama herzaman yapmıyordur bunu sonuçta bebeğin gerçekten ihtiyacı varsa doktora gitmeye bu direniş çok saçma geldi, ozaman alıp başka bir hastane ve doktora götürsün madem sizin çok işiniz var ki olabilir sonuçta çalışıyoruz, umarım ortak bir yol bulursunuz ve sakinleşirsinizz

heeheeee süper ya koptumm en sevdiğim ders fen bilgisiydi, herkes benden kopya çekmeye çalışır bende kimseye göstermezdimm, çalışın ya sizde çalışınn allah allah göstermem işte diyen gıcık bir öğrenci profiliydim yanii

Canım sen arkadaşına söyle artık market poşetleri biopoşetyani poşet kullanmaktan vazgeçemeyen bizim gibi doğaseverler için tasarlanmışHemen bütün marketler de bu proserdüre uyuyorBilmeyenlere de duyrulur senin vasıtanla
Bende çalışkandım ama hem kopya çeker hem çektirirdim aradaÇok severdim o adrenalini

evet, gerçekten çok uzun yazmışsınız ama sonuna kadar da okudum :)

önce özetler:

-Çağla ve Ömer yürüyor. Enes de yürüyordu sanırım ama yanılıyor da olabilirim isimler konusunda.
-Ömer, Aras Eymen ve Mehmet Yekta biraz hastalar. Ömer artık diş çıkaracak sanırız. dün olacağı sünnet de ertelendi. Aras Eymen'in pipisi kızardı ve astigmat çıktı gözleri. Mehmet Yekta'nın kulağı çok ağrıyor. Masal daha iyi oldu ama o arada Mira hastalandı.
-Çiçek_çicek'in evinde elektrik kontağından olduğunu düşündüğümüz bir arıza çıktı hatta tv patladı. gerçekten ucuz atlattılar, ablasında kalıyordu. hala kalıyor mu bilmiyorum
-Meleğim34 avatarını değiştirdi, Mahir'in yeni haline kavuştuk biz de şükürler olsun :)
-Babyceren'in dişi çekildi
-Elif344 doğum yaptı
-Şekersizyeşilçay işe başladı, Defne Karen yine okulda
-bir arkadaşın birimi değişmişti ve çok mutluydu, kimdi kimdi:26:
-Beykoz ve Hejar yeni yaşlarını, mutlu_anne de evlilik yıldönümünü kutladı.
-ZADA zam aldı ama gözünde sorun var Zeynep Ada parmağını annesinin gözüne sokmuş ve korneasını çizmiş. 6 ay kadar ilaç kullanması gerekiyormuş.
-hediyeler gönderilmeye başlandı.
-kitap kampanyamız hala devam ediyor
-Mybabylove başka bir semte taşınmayı düşünüyor (mesela GOP'tan Batıkent'e)

hızlıca aklıma gelenler bunlar. eklemek veya düzeltmek isteyen arkadaşlar devam edebilirler veya düzeltebilirler. yanılmış olabilirim. babası gurbetten gelen çocuklar gibi, olan biteni hızlıca anlatan çocuklara benzediğim,in farkındayım

bu arada işiniz için hayırlıs neyse o olsun diyorum. nahoş görünen bu durum belki çok daha güzel imkanlara gebedir. inşallah gönlünüze göre olur herşey

verdiğiniz kilolar için sizi içten kutluyorum.

annenize geçmiş olsun diyorum, Yaren Nur'un babaannesine alışmış olması çok güzel. babaanne imkanınızın olması ne kadar güzel. benim sadece annem var, kv ve görümcem yok (görümcem yıllar önce vefat etmiş, çocuk cerrahıymış. kv ise nişandan 24 saat sonra vefat etti) ne kadar büyük nimet sizin durumunuz

işlerinizde kolaylık diliyorum...

örtmenim örtmenim örtmenim

mutlu_anne özene bezene hazırladığım kopyalarımı çaldııııı

hiiii, ağzımdan kaçırdııım

kızlar günaydınnnn...cuma=mutluluk ohh misss

kızlar bu poşet konusunda benimde aşırı zaafım var...eşimde benim tam tersimdi hayatta almak aklına bile gelmez..bende her alısverıste solenırım nıye almıyosun evde lazım oluyo diye...adam şimdi kasaya gelir gelmez butun posetleri sepete atıp yenı poset ıstıyo aldıklarımızı koymak ıcın:)) cıkıncada bak zadacım poşetlerini aldım diyo:)) ayy durduk yere guluyorum aklıma geldıkce...

cnm belki burdaki arkadaşların cevrelerınde olur eleman ihtiyacı hemencık haber verırler sana..bende sorusturcam cnm..inş güzel bir işe girebilirsin cnm bnm..

cnm bu seferlik görmezlikten gell bizim için:))

cicim ozaman üniversitedeydik poşetler biopoşetmiydi hatırlamıyorum ama sözkonusu kişi ev arkadaşımdı düşünsene gıcıklığı çok kalmadık birarada allahtan valla şuanda bende bol bol çöp poşeti olarak kullanıyorum evimdee aaaa valla ben hayatta kopya vermezdim tabi ortaokul zihniyeti lisede ve üniversitedede yakalanırım korkusuyla çekemedim hiçç, adrenalin sıfır bir öğrencilikmi yaşadım ama hayııırrrr, proje jürilerini hiçç anlatmayımmm hiççç

Hadi bakalım twitter kullanıcıları: #karincakararincaminiklerekitap bol bol rt edelim tt yapalım :) olur mu olur...

ya şekersizyeşilçayım ben bir türlü soruları cevaplayıp gönderemeden yayın başlamışş üzüldüm napalımm artık artiss arkadaşlarımı(mutluu ) okuyayım bari gidippp

size yazarken telden yazdığım için baya oyalandım baya çekmişler okudukm çoğunu ve şimdiye kadar bir kişi 1 aldı demek o fazla çekememiş
yusufun burnu hala tıkalı benimde öyle mandal takılmış gibi konuşuorum iştah sıfır hala ama geçer inşallah ya geçer dimi :18:
kaynım gitti dün ama sinirim bugün anca geçti bakalım mbi dahaki görüşmede ne gıcıklıklar yapıcak iyi ki sınavda görmemişim b u soruyu çocukların hepsi 100 alırdı valla
öyleyse bi 100 de ben verdim sana canım çalışkan öğrencilere bayılırım kopya vermeyenlere daha da bayılırım ayıltamazlar beni
örtmenim örtmenim örtmenim

mutlu_anne özene bezene hazırladığım kopyalarımı çaldııııı

hiiii, ağzımdan kaçırdııım
mutluanne kopyaya pek meyilli zaten benide oyalamaya çalıştı ve öğrenciler coştu ama size kopyayı hiç yakıştıuramadım tüm deneylerinizi iptal eidyorum hemen evinize gidin ve orhan cemali doktora götürün cezalısınız

cnm belki burdaki arkadaşların cevrelerınde olur eleman ihtiyacı hemencık haber verırler sana..bende sorusturcam cnm..inş güzel bir işe girebilirsin cnm bnm..

cnm bu seferlik görmezlikten gell bizim için:))

canım baya bi görmedim çoğu iyi almış sayenizde ilk sınavı başarıyla atlattılar 2. de sorarım ben onlara

günün anlam ve önemini belirten şarkı serdar ortaç'tan geliyor:
gıcık olduklarımız için: POŞET
onları hayatımızdan çıkarma konusundaki motivasyonumuz için ise MİKROP

efendim? çok mu basit oldu? ne bileyim işte, şarkıların isimleri uygun olunca birden yazayım dedim :26:

Selaaaam doğum gunu ıçın kıyafet arastırırken bı sıte buldum belkı sıze de fıkır olur dıye paylaşmak ıstedım

Not:ılk foto yukleyışım

sagol canım dün bunu yeşilçayda yazmıştı araştırdım ama en iyisi doktora sormak..
emziriyorum çocuga zarar vermesin..
bende ünlüyüm antekyede herkes tanır beni:)artist derler bana:)
canım sen benim bloguma yorum yaptınmı ki ben sizinkine yapıyım
kelecigerim.blogspot hadi hemen bi zahmet
bendeniz çantama çocuk bezinden başka bez koymam:)ya canım şimdi bide bez çantaya paramı verecez:)
hazır market poşetleri varken:)
orhan cemalin pipisine geçmiş olsun..eşine sinirlenmekte haklısın..ne var ki neden çekiniyo gitmiyo anlamadım ben..
yani kendi doktor diye başka doktora gidemezmi?ne var ki bunda..

ne güzel ya ben okul yıllarımı çok özledim..çok kopya çekerdik çoookkkk:))
marifetmiş gibide söylüyorum utanmadan:)
zaten bugünde bir örtmenimiz bana sıfır verdiçok moralim bozuk
o kendini biliyo

nagiş__hayatım hoş geldin..baya uzun yazmışsın:)yazdıklarını okuyana kadar bütün evimi siler süpürürdüm:))
iş arkadaşlarına kıcık oldumpatronunada sinir olduminşallah hemen istedigin gibi bir iş bulursun canım..
yaren nuru da çok özledik foto isteriz..sende çok güzel kilo vermişsin canım ya tebrik ederim..devam et bırakma canım..
balkona bende ara veriyim diyorum ama olmuyo2 saat çıkmasam balkona beynimdeki hücreler ölüyo,tansiyonum dü
şüyo,sinirim çıkıyogözlerim kararıyo ve hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo:)
olmuyo malesef..öpüyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…