2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hey maasallah nagişcimmm kız neler yasamıssın banada afakanlar bastı oku oku bitmedi
hatta atlaya atlaya gitsemmi diye düşündüm sonra yok olmaz oku su yazıyı dedi içimdeki ses okudum ama göz doktoruna gitcem paramı yolla nagişcim ama suan iyi olmana cok sevindim
en büyük etken moral senin moralin bozuk heryerinde bişeyde bu yüzden cıkıyor bırak o işi bosver baksana seni ne kadar üzmüşler
gıcıklar
bitanem sen gel benim yanımda calış enese bak yeme içme benden sigorta yaparız cünkü enesin yanında heran basına bişey gelebilir maas :500tl (oda tanıdıksın diye torpil yani iyimi) yol parası vermem üst katım bos gelin yatın inşaatta bak bal gibi iş
şanslısın gııııı hemde benim yanımda olcan bende kkda takılcam kahvemi içcem yemegimi yicem

hayırlı bereketli cumalar arkadaşlarrrrr:))
hepinizi çok özledim..uzun zamandır yazamamıştım..en son gece burdaydım:)
çok ara verdim çoookkk
ceren okulda çağla uyuyo,yemegi pişiyo hatta akşam yemegim bile ocakta
ne marifetliyim bendün akşam çağla öksürmeye başladı,
hemen ballı limonlu zencefil tozlu karışımı içirdim..çok şükür bugün hiç öksürmedi
tarifi veren turuncuya ve bu tarifi çıkaran doktora thank you
bende bira öksürüyorum ama benimki önemli degil kendiliginden geçer

benim kpderde ayrıstırır cöpleri şimdi bende ayırıyorum bayadır bencede cok duyarlı bişey plastik kapaklarıda ayırıyorum canlarım bende artık duyarlıyım
sevin beni

uğurböcüğüm hediyenizi bugun kargoladım canım...

pınardacım kitaplar p.tesi kargolanacak mudurumde getirecekmiş onu bekliyorumm..

bu aksam kar yağacakmış istanbulda..ya hafta ıcı yağsa ya hafta sonu yağıyor dısarı cıkamıyoruz( neyse bereket yağıyor napalım..

beykoz ne güzel bir iş fırsatı bu:)istanbulda olsam kaçırmaz gelirdim:)
inşaatta uyumayı çok severim:)bende arkadaşımıza bir iş teklif etmek istiyorum,
maaş 501 lira
yemek yok zaten rejimde:)
bariyersiz işçi çalıştırmam ben..çağlanın yürütecine koyarım seni:)işte sana sigorta:))
kalacak yer _kazan dairesi:)mis gibi sıcacık..arada kömürde atarsın içine..:)
eheueheu nasıl iş ama..nagişim canım şaka yapıyorum canım..sakın ciddiye alıp buralara kadar gelme:)

canım önce zadacıgım zeynepadası yürüyor sonra çagla sonra enes ve ömer emekleyen babyceren

Son düzenleme:

Bende çok muzdaribim zadacanbütün hafta sen aç güneş,,h.sonu git
Havaya inat gezicem kızımla Sizin oralar mı bilmem ama ünalana gidicez pazargünü bebek1.yaşgününe
oradanda taaa pendik/kurtköyde sanırım bi hastane varmış 2 sene olmuş açılalı?,,hasta ziyaretine...
Bu arada lohusa arkadaşım aradı,,kaynanası çökmüş başına 2 haftadır evine gitmiyomuş, kızcağız sendroma girmiş.
akşamları da kayınpederiyle kaynı geliyomuş Kadını tarif edeyim size: kırmızı çanta gösterirsiniz,"bu kırmızı renk dimi" dersiniz,cevap olarak: "HAYIR o kırmızı renk"der öyle işte
Bizim forumu okursan;Teyzecim git evine de arkadaşım bi rahat etsin ya

Son düzenleme:

zadacım zadacan senin için ugrasıyor baksana tebrik almak için sana ayak uydurmak için caba vermiş git öp adamı cabuk git tavsan kıyafetimi giyiyorsun hizmetçimi oluyorsun ne istiyorsan giy bu gece mercimek yap

örtmenim siz kül yutmazmısınız??? ben kopya cekmem hiç cekeni bende sevmem siz beni sevin tebrik edin basımı oksayın olurmu örtmenim

deneyim sürüyor, geri dönmem lazım. (eldivenli ve laboratuvarlı ifade yok mu

bitince size katılırım. yazacaklarımı da düşünüyorum ayrıcana, bekleyiniz anacığım

deneyim sürüyor, geri dönmem lazım. (eldivenli ve laboratuvarlı ifade yok mu

bitince size katılırım. yazacaklarımı da düşünüyorum ayrıcana, bekleyiniz anacığım

en sonunda çikirokkoyla tanışabildik:)
canım bu saçlar ne,senin kına akmış sanki:))
saçlarında çok kısa erkek traşımı oldun sen:)
erkege benzettim seni

ay kv duymasında benim kvdede öyledir aynı seyi söylersin illaki hayır der aynı dedigimi söyler ona care yok sadece karsısında cıldırıp susuyorsun söyledim degiştirmedi bende koyverdim gitti

Son düzenleme:
babycerencim bu biangel kujumun kocacıgı degilmi gııııı kırmızı iç donundan tanıdım dısarıya attıgı günde altndaydı

afferim kız gençsin ya hafızan yerinde:)iç donlar kaçmaz senden:)
kujum kocasını tarif etmişti,uzun boylu esmer yakışıklıymış..bu olabilir..
yakında senin kocanın resminide koyacam bekle

kızlar ya bez tıorba kaç tane alcaz alışverişde bir yetmez iki yetmez biraz çingenelik ama sizler almıyormuşsunuz ben aksine azar azar koyuyorumki daha fazla poşet alayım çünki o poşetleri çöp poşeti olarak kullanıyorum ... almayanlarda parayla çöp poşeti alıp kullanıyorlar değilmiii bence ben daha tasarrufluyum ve çevreciyimmm bi taşla kaç kuş vuruyorummm:)))))

Eki Görüntüle 665327

en sonunda çikirokkoyla tanışabildik:)
canım bu saçlar ne,senin kına akmış sanki:))
saçlarında çok kısa erkek traşımı oldun sen:)
erkege benzettim seni

ckirikoko bir daha konusmayalım lütfen sen gercekten yaslanmıssın gııı ben kucagına otururum yazmıstım pişmanım:18:
ajdar otursun kucagına senin

afferim kız gençsin ya hafızan yerinde:)iç donlar kaçmaz senden:)
kujum kocasını tarif etmişti,uzun boylu esmer yakışıklıymış..bu olabilir..
yakında senin kocanın resminide koyacam bekle

ben koyıyım canım yorulma sen
ahanda bu nasıl
enes babasına benziyor dimi :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…