2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende şimdi ölçtüm 12 cm miş.ben napsam ki. 6-12 mı 12-18 mi? Alan arkadaslarım var demişsin benım için rica etsem onlara da sorarmısın?please

onlar da 11 cm di cnm. kendi sayfasından baktın mı neye denk geldiğine? ben kendimden örnek verirsem öyle çok fazla boşluk kalmadı. o zaman sen 12-18 al. (ay böyle tavsiyeleri de hiç sevmem. ya o da çok buyuk olursa ) ama 11 cm e 6-12 normal oldu. 1 cm den az boşluk kaldı ona dayanarak söylüyorum

vay vay vaaayyy

sen bu tabloya göre 12-18 almalısın.
çünkü 6-12 size küçük... tablonun en sağındaki cm olarak verilen ölçüler
ayakkabının içinin max ölçüsü

Son düzenleme:
http://allaboutaylin.blogspot.com/2013/03/karnca-kararnca-miniklere-kitap.html

buraya baktınız mı? hiç kimse bişey dememiş. olmuş mu diye sormuştum.
düzeltmemi istediğiniz bişey var mı mutlu anne ve pinarda?

bu arada annelerden inciler yayınıma devam ediyorum.
burdan chemcat ve dilberege yayınlandı...

150cc bence gayet normal tatlim
Omer de 150 200cc arasi yiyor
Zaten yogurdu yedikten sonra 2saat fln oynuyor sonra asure veya meyve seansi ve hoop yatak

bitli beseri hamamı yolcularııı..duymayan kalmasın..
cumartesi saat 10 da..katılanlar babyceren:)
bitli beseri hamımı yanıdaki kolonyacı kemalin dükkanının önünde buluşuyoruz:)
önce hamama geçip bitlerimizden kurtulmayı planlıyorum:)
ziyaretimiz kısa olacaktır zira bebeler evde acele yıkanmalıyız..sadece 15 defa
saçlarımız şampuanlayıp 5defada kese yapılacaktır:)
duymayan kalmasın..izdihamdan korkuyorum:)
görüşmek üzere:)

kızlar benim çok yakın arkadaşımın kızı bronşit olmuş ve yarın akşam oraya davetliydik..
şimdi aradı buhar makinemi istedi eşi akşam gelip alacak..ben dedim iptal edelim başka gün gelelim..
yok yarın gelin dedi..kızının yaş gününüde kutlayacak..
yani eşli gitmiyoruz sadece bayanlar 3 arkadaş ve çocuklar..
ne yapsam gitmesem anlayacak kızı hasta diye gitmedigimi..
gitsem belki çocuklara geçecek..offf
sıkıştım kaldım..zaten çağla arada öksürüyo

kızlar pedipedin kendi sitesinden alırsanız ilk üyeliğe özel 25 tl indirim çeki veriyo. yani 69 tl lik ayakkabı 45 e falan geliyo. ben öyle yaptım. haberininz olsun.

sen bu tabloya göre 12-18 almalısın.
çünkü 6-12 size küçük... tablonun en sağındaki cm olarak verilen ölçüler
ayakkabının içinin max ölçüsü

Eki Görüntüle 667590

ayy benım kız bıraz koca ayak ozaman.sekersızsekerli çok tesekkur ederım ılgıne.pedıped ın sıtesıne hıc gırmedım.pahalıdır dıye hep indirim aradım.bı gırıp bakim saol
azraece sandalet ve ıplak ayk konusunda sekersız katılıyorum.corap gıydırırım hazıran sonuna kadar muhtemelen.sectıgım model ı bılhassa acık sectım sandalet gıbı olsun temmuz agustos hava alsın.

benım için düşünmeye bıle gerek yok asla gıtmem

neyse sizlerin cevabını bekleyene kadar düşündüm ve gitmemeye karar verdim..
aslında sorun şuydu..3 arkadaştan 1 i eksik olsa hemen gün iptal edilir..ve benim gitmemem
demek kızın bütün hazırlıklarının bozulması demekti..
neyse canım arkadaşım anlayışlıdır..aradım nazikçe söyledim..kusura bakma düşünemedim dedi..
bu işte halloldu..

bronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabii

Kızlar merhaba,
Umarım tatlı bebişler ve güzel anneleri iyi bir gün geçiriyorlardır.
ben size birşey sorucam. bizim beşiğimiz 60*120 ebatlarında olanlardan. ama bizim oğlan çok kıpırdak gece fır fır dönüyor. 180c ve 360 c lik dönüşler yapıyo. özellikle beşiğini paralel kullandığında haliyle sığmıyo sıkışıyo. e bu çocuk daha normal ytakta da yatamaz ki. ne yapsam şaşırdım, yayla gibi yayılmak istiyo yatağında. İçinizde böyle bir sorunu olan varmı? ne tavsiye edersiniz?

bronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabii

Tabiki bulaşıcıdır gitmesiiiinnn Evde otur canım sen bronşit viral kaynaklıdır.
Hoş zaten cevap bile yazmışsın gitmemen çok daha doğru,,sen bi mailine bak oyalan

yer yatgı yap en iyisı...bızım de 70 120 bellı bı saate kadar yatıyo ama sonra benı kovup babasıyla yatakta yanyana yatıolar

Pişttt kızgın insan
bu yorumundan once sana kesin bi şekilde gıtme yorumunu yapmıştım
eminimki arkadasında iptal olunmasına sevınmıştır.sahsen ben cocugum hastayken gözum kımseyı hıç bışeyı gormuyo

Birinci paragraf a yorum: Benim adama birsey demezsen surdan alip suraya koyacak bir tip degildir..En azindan benim simdiye kadar gozlemledigim bu belki icimde hamarat bir bey vardir ama ben malasef halan o cevherini cikaramadim..tsk ederiz guzel dilekleriniz iicin

Ikinci parafra a yorum : Gecmis olsun ayni durumu bizde oglumun dogumdan itibaren surekli yasadik..burdan Doktorumuzun onerisi ise hemen sunnet yaptirin olmustu bizde Tr ye gelir gelmez yani 4 ay 7 gunluk iken yaptirdik simdi sorunumuz olmuyor cok sukur...Umarim sizin sorunuzda sunnet ile cozulur...

Kızlar kendimi çok çok çok iyi hissediyorum. aman maşallah diyeyim. Ve dün çok mutlu olduğum bir konu oldu. hamilelik öncesi pantolonuma sığabildim dün akşam. Harika oldu. herkesden iltifat aldım, azmimden dolayı tebrik edildim.Ödülüm burger menü oldu kendime, sabah tartıda 300 gr geri alarak son buldu bu ödülün mutluluğu .1 menüde kaç kalori vardı acaba? :)) Durmak yok yola devam….

Doğum öncesi kiloma dönmeye 2 kilo kaldı.Dün eşimle başbaşa kaçamak yaptık.adı üstünde “kaçamak” oldu yani.birbirimize şarkılar, türküler, iltifatlar, sevgi sözcükleri ve bol aşk:))Güzeldi.
Akşamında da kadın kadına dışarı çıktık.ama eşim bana bozuldu bu sefer. Kendim için de birşeyler yaptığım için bu hafta sonu çok mutlu oldum kızlar arada bir lazım gerçekten.hele ki başımdaki sıkıntılara rağmen.işin başındayım ama 3 gündür falan burdakileri sallamıyorum.memur olmaya karar verdim:)) memurlar.net’i takipteyim.bakalım belki önüme bişeyler çıkar.özel sektörde devam etmek istemiyorum artık.şartları çok zorlamaya başladı beni.
Geçen gün yazdığım yazıya yorum yapan arkadaşlar hepinizin yüreğinize sağlık.çok doğru yaklaşımlar.desteğiniz içi sağolun valla.Ayrıca diş buğdayını da bu hafta sonu çok kalabalık olmayacak şekilde organize edeceğim.dediğiniz gibi fotoları yeter ileride.

Hejarcım; aklımda kaldı aras eymende astigmat çıkmış.üzülme cnm.Rabbim yardımcımızdır.İnş. ilerleyen tıpta bunların kökünden çözümleri olacak ve belki de iyileşecek.Yaren nuru da göz kontrolüne götürmüştüm ve damlalar falan sıkıldı.Bişey yok dedi.biz kayma var diyorduk.1 yaşında tekrar gidecez.

Mutluanne;Mira daha iyi değil mi?çokta iyileşti kuzum.

Online olamıyorum artık.iş arası worde yazmaya çalışıyorum.ordan burdan oldu ama.. ya ben hala resimlere bakamadımmm..

Chirico79; özetini aldım.çok sağolasın….
Herkese kucak dolusu sevgiler.bebiklerinize de bol öpüzükler.hepsi o kadar tatlı ve mis kokulular ki…Allaha emanet olun canlarım…..

Arkadaşlar bugün itibariyle Hilvan'a 3 koli kitap gitmiş bulunuyor
Biri CHİHİCO dan,
Biri AZRAECE'den,
Biri de MUTLUANNE(HIZIRANNE)'den...
hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜR EDERİM.Abim aradı kitapları çoook beğenmişler bu hafta onlara da müfettiş geliyor,malumunuz üzre idareci olduğu için meşgul bayağı.O yüzden çocuklarla beraber gönderdiğimiz kitapları en yakın zamanda fotoğraflayıp bize gönderecek.Abim okul adına sizlere tekrar teşekkür etmemi istedi:TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMSEVER MELEK KALPLİ ANNELER...

iyi akşamlar mayıs anneleri ve tatlı bebişler
bugün uğrayamadım temizlik yaptım baya
sonra yemek falan derken bakamadım hiç umarım herkes iyidir
hastalar iyileşmiştir
oğlum uyuyor şuanda kocişi bekliyorum bende
öptüm güzel annleri ve bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…