bende şimdi ölçtüm 12 cm miş.ben napsam ki. 6-12 mı 12-18 mi? Alan arkadaslarım var demişsin benım için rica etsem onlara da sorarmısın?please
Eminönü turizmin sayın yolcuları Zadacan ve Plannercan
C.tesi saat 10.00da eminönüne yavrukedi de geliyor,,kısa fakat etkili bir tur atıp,alacakları toparlayıp erken vakitte veda edicez birbirimize. Malum gün c.tesi olunca,,kocalar ve bebişler evde bizi bekler
Rotamız: Kurukahveci sokağı,şarkhan,havuzlu han,gerekirse olursa kürkçü han
Bu sefer hanları gezeriz,, başka bir gün de hamam sefası yaparız inşallah
Duyduk duymadık denmesin,,bize katılmak isteyenler c.tesi eminönüne gelsin
ayakkabı konusu çok çetrefilli ya( şimdi yaza denk gelicek yürümeleri ve o sıcaklarda kapalı ayakkabı giydirmek istemiyorum sandalet alsam rahat edermi acaba diye düşünüyorum siz ne dersiniz.
bir sorum daha var kızlar siz hergün yoğurt yedirmeye devam ediyormusunuz? ben hergün keçi sütünden mayalıyorum ölçtüm 1500cc miş komşum çocuğu tıkar bu daha az ver dedi ne yapayım?
kargo içinde en uygunu ptt oluyor hem çabukda gidiyor heryerde olduğu için.
sandaletle pek rahat edebileceğini düşünmüyorum. henüz yeni yuruyecekleri için burnu takılıp düşebilir. bi de "ayağını sıcak tut başını serin" lafına uyarak ben ince de olsa çorap giydirme taraftarıyım dışarı çıkınca. çayırda çimende zaten komple soyarım da, öbür türlü çorapsız olmaz sanıyorum. yani benim fikrim bu...
yoğurt konusunda bişey diyemicem. ben yediremiyorum. okulda yiyomuş ama az da olsa...
kızlar pedipedin kendi sitesinden alırsanız ilk üyeliğe özel 25 tl indirim çeki veriyo. yani 69 tl lik ayakkabı 45 e falan geliyo. ben öyle yaptım. haberininz olsun.
ayakkabı konusu çok çetrefilli ya( şimdi yaza denk gelicek yürümeleri ve o sıcaklarda kapalı ayakkabı giydirmek istemiyorum sandalet alsam rahat edermi acaba diye düşünüyorum siz ne dersiniz.
bir sorum daha var kızlar siz hergün yoğurt yedirmeye devam ediyormusunuz? ben hergün keçi sütünden mayalıyorum ölçtüm 1500cc miş komşum çocuğu tıkar bu daha az ver dedi ne yapayım?
kargo içinde en uygunu ptt oluyor hem çabukda gidiyor heryerde olduğu için.
sen bu tabloya göre 12-18 almalısın.
çünkü 6-12 size küçük... tablonun en sağındaki cm olarak verilen ölçüler
ayakkabının içinin max ölçüsü
Eki Görüntüle 667590
kızlar benim çok yakın arkadaşımın kızı bronşit olmuş ve yarın akşam oraya davetliydik..
şimdi aradı buhar makinemi istedi eşi akşam gelip alacak..ben dedim iptal edelim başka gün gelelim..
yok yarın gelin dedi..kızının yaş gününüde kutlayacak..
yani eşli gitmiyoruz sadece bayanlar 3 arkadaş ve çocuklar..
ne yapsam gitmesem anlayacak kızı hasta diye gitmedigimi..
gitsem belki çocuklara geçecek..offf
sıkıştım kaldım..zaten çağla arada öksürüyo
kızlar benim çok yakın arkadaşımın kızı bronşit olmuş ve yarın akşam oraya davetliydik..
şimdi aradı buhar makinemi istedi eşi akşam gelip alacak..ben dedim iptal edelim başka gün gelelim..
bronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabiikızlar benim çok yakın arkadaşımın kızı bronşit olmuş ve yarın akşam oraya davetliydik..
bronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabii
Kızlar merhaba,
Umarım tatlı bebişler ve güzel anneleri iyi bir gün geçiriyorlardır.
ben size birşey sorucam. bizim beşiğimiz 60*120 ebatlarında olanlardan. ama bizim oğlan çok kıpırdak gece fır fır dönüyor. 180c ve 360 c lik dönüşler yapıyo. özellikle beşiğini paralel kullandığında haliyle sığmıyo sıkışıyo. e bu çocuk daha normal ytakta da yatamaz ki. ne yapsam şaşırdım, yayla gibi yayılmak istiyo yatağında. İçinizde böyle bir sorunu olan varmı? ne tavsiye edersiniz?
neyse sizlerin cevabını bekleyene kadar düşündüm ve gitmemeye karar verdim..
aslında sorun şuydu..3 arkadaştan 1 i eksik olsa hemen gün iptal edilir..ve benim gitmemem
demek kızın bütün hazırlıklarının bozulması demekti..
neyse canım arkadaşım anlayışlıdır..aradım nazikçe söyledim..kusura bakma düşünemedim dedi..
bu işte halloldu..
hımmmmm demek bulaşıcıııı:18: neysee ben bi mailime gideyimmmTabiki bulaşıcıdır gitmesiiiinnnEvde otur canım sen bronşit viral kaynaklıdır.
Hoş zaten cevap bile yazmışsın gitmemen çok daha doğru,,sen bi mailine bak oyalan
-meleğim34 hanım, benzer durumları inanın hepimiz yaşıyoruz. size de eşinize de hak veriyorum. yardım konusunda zorlayıcı olmazsanız kendiliklerinden yardım ediyorlar
-haftasonu sabah acildeydik, (bütün hafta babası inatla götürmemişti, ben de sabah 5 te uynadırıp, gönderdim acile :) Orhan Cemal'in pipi acısı için. idrar tahlili vs yapıp, enfeksiyondan şüphe edip antibiyotik verdiler. sabah ayaküstü çocukçu başka arkadaşımız ise, "çocuğun ateşi hiç yok. ateş olmadan enfeksiyon olmaz. sadece pipi acısı sünnet derisinin tahrişindendir. hemen sünnet ettirin, bu sorundan da kurtulmuş olursunuz" dedi. sanırım en yakın zamanda yaptıracağız:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?