2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

HIZIRANNECİĞİM,NOTUNU ABİM OKUMUŞ.SANIRIM KAMPANYAMIZDAN ÖTÜRÜ ÇOK GÜZEL METHİLER DİZMİŞSİN.bURADAN TEŞEKKÜR EDİYOR VE SENİ ÇOOOOK ÖPEREK ÇOOOOK SEVDİĞİMİ VURGULAMAK İSTİYORUM.BU YÜCE FİKİR SENİN NEZDİNDE HAYAT BULDU...

Ayy dun kulagimi birsey isirdi ve cok sisti..iki gun oncesindende bacagi isirmisti birsey o zamanda sisti kizardi..bende geleyimde bu bitlerimden ariniyim yoksa oglana gecicek yiyecekler benim yumusak bebek derili yacrumu :)) kendim neysede Mahir eme kiyamam yaw..
Benim gelmem roterli olur ucak malum ne zaman kalkacagi belli olmuyor..birde ne zaman inecegide oyle :))
Yanimizda bit sampuanida getirek dimi :)) pire icinde lazim ama :)) her bolge icin lazim anlayacigin :))
Benim cok iyi dezenvekte olmam lazim beni artik alirsiniz ortaniza bir guzel keselersiniz sevabina, benim icin degilde oglan icin yapin bu fakire olurmu..

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

Su yemegi tamamlayip gelicem simdilik iki sayfa okudum, ufleyemeden kacmam gerekti :))ama gelicem az sonra..
Pilavi neyli yapayim yaa..her zaman beyaz yiyoz bu sefer salcali mi yapsam..yada Indian usulu mu yapip ne bulursam icinemi sallasam..beyaz dan sasmayayim ben iyisi ..malum bazen oglumda yiyor sonra dokunur..

ben yıldız şehriyeli pirinç pilavı yaptım eşim için o öyle seviyor çünkü
ben bulgur pilavını daha çok seviyorum
kolay gelsin meleğim

ben yıldız şehriyeli pirinç pilavı yaptım eşim için o öyle seviyor çünkü
ben bulgur pilavını daha çok seviyorum
kolay gelsin meleğim

Bizde arpa ve tel sehriyeli yapariz..yildiz hic denemedim..ama oglana yildizli corba yapiyorum aslinda yildiz degilde cicek seklinde, bebekler icin yapilmis makarna, bende corba harci olarak kullaniyorum :)) calciyumluymus hemde..
Pilavin yanina ne yaptin cnm hemen kacmissin malum aksam icin yemek vakti dimi orda,biz sizden iki saat geriyiz bu yuzden zamanlar uyusmuyor cogu zaman..neyse sizlerede afiyet olsun..

bronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabii
bulaşıcı canım yaneyse çözdük işi sagolasın..
Tabiki bulaşıcıdır gitmesiiiinnn Evde otur canım sen bronşit viral kaynaklıdır.
Hoş zaten cevap bile yazmışsın gitmemen çok daha doğru,,sen bi mailine bak oyalan
canım mailime baktım:)sende sabah bir bak sana zahmet:))
şişşşşttt şakacı seni:)
kız benim gözümden birşey kaçmazznasıl olduysa okumamışım yazdıgını
ayakkabılarla ilgili sandım altta kalmış bana yazdıgın:)
bir daha beni alta atma:)bak görmüyorum:)köşelere koyma beni

canım senin acilen buraya hamama gelmen lazım:)sanırım bitlenmişsin:)))
ben seni varya öyle bir keselerim ki derin yüzülür yenisi çıkar
pancar gibi yaparım seni,baygınlık geçirirsin
hamam taşına yatırırız seni kollarımız uyuşana kadar kese atarız:)
arada bir de gıdıklarım ben seni:)
sevdiklerimi gıdıklamadan duramam ben

Son düzenleme:
siyahlale nasılsın canım..hiç göremiyoruz seni..güzelkızın nasıl..regl oldunmu:)ben daha olmadım:)

canım bizim beşigimiz 70 e 120..park yatak..gayette geniş ve rahat..içine ben bile sıgıyorum.
senin minnoş dönerek yatıyo demek ondan dar geliyo ona..
bunların daha büyükleri artık genç yatagı oluyo..ben cerene yaptırdım..90*190 ebatında
ama bebek yatamaz düşer..
yer yatagı yapsan..yada genç yatak yaptıracan yanlarına korkulukta yaptıracan..yada böyle idare edecen..

Giz35 ; 60*120 olan yataklar dönmeyi seven bebekleri biraz engelliyor.Ben kendi odama bu ölçülerdeki park yatağı koymuştum ama bebeğim rahat edemeyince kendi odasındaki yatağı getirdik.Ölçüleri 80*180 ama uzunluğunun bir kısmında dolap var şimdilik.
Şuan çok rahat dönüyor ve uyuyor.

Kaç gündür Kayra bey 9 civarı uyuyordu.Bugün 7de yatırınca kafam rahat etti biraz.
Eeee nerelerdesinizzzz :18:

Kızlar ben daha önce hiç şeker hamuru ile yapılmış pasta yemedim.
Görüntü çok hoşuma gidiyor,doğum günü içinde çok güzel pastalar var ama kararsız kaldım.
Ne düşünüyorsunuz şeker hamurunun lezzeti hakkında ?
Acaba krem şantili pastalar daha mı lezzetli olur ?
Sizler doğum günü için nasıl bir kaplama tercih edeceksiniz ?

Son düzenleme:

canım bende yemedim acaba tadı nasıl..
sanırım bu gidişle bizim pasta böyle olacak:)
nasıl:)dinimiz amin:))

canım bende yemedim acaba tadı nasıl..
sanırım bu gidişle bizim pasta böyle olacak:)
nasıl:)dinimiz amin:))
Eki Görüntüle 667838

...Hey Allahım
Güzelmiş pasta

Bu arada seni görünce aklıma hep zeytin salatası,biberli ekmek ve tuzlu yoğurt geliyor.
2 sene osmaniyede kaldım ve orda hataylı arkadaşlar vardı.Onlar sayesinde yedim bu saydıklarımı ve nefisssssti

zeytin salatası degil ama sana istersen tuzlu yoğurt yollayabilirim canım..seve seve
adresini yolla ben çok ciddiyim..

kitap kampanyası için hazırladıgım kitaplar..17 adet ,2 tanede yaprak test onlarda kitapçı amcanın hediyesi:)
kısmetse yarın yola çıkacaklar..hadi sizlerde el atın gariiii:)

umarım kitapçı dede içine saçma bir kitap koymamıştır:)

Eveeeeet,biberli ekmeğe bayılırım
zeytin salatası degil ama sana istersen tuzlu yoğurt yollayabilirim canım..seve seve
adresini yolla ben çok ciddiyim..

Biberli ekmeğe bayılırıııım

süpersiiiin
Aslında ben annezeynepciğimin çalıştığı şirketten booool booool bekliyorum,umarım olur...Hani kalabalık ya,işte ondan...

Son düzenleme:
Eveeeeet,biberli ekmeğe bayılırım

Biberli ekmeğe bayılırıııım
valla bende bayılırım:)ama pek becerikli degili o konuda..yinede arada bir yaparım
eşim çok seviyo..ama siz buralara gelirseniz sizin için yengeme tandırda yaptırırım
parmaklarınızı yersiniz

o senin kendi süperligin şekerim:)sayende bir işe yarıyoruz:)

Ben yedim. Eger kaliteli yaparlarsa çok lezzetli oluyo ve çok hafif oluyo. O yuzden ben öyle yapcam ya da yaptırcam. Önce denemem lazım.

Bi gazla doğumgunu organizasyonuna girdim sonra kreş iş düğün derken kaldı öyle. Zaman da kısalıyo. Şarkhandan sipariş versem gelir mi acaba? İlla gitmek mi gerekir? Sanırım gidemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…