bitli beseri hamamı yolcularııı..duymayan kalmasın..
cumartesi saat 10 da..katılanlar babyceren:)
bitli beseri hamımı yanıdaki kolonyacı kemalin dükkanının önünde buluşuyoruz:)
önce hamama geçip bitlerimizden kurtulmayı planlıyorum:)
ziyaretimiz kısa olacaktır zira bebeler evde acele yıkanmalıyız..sadece 15 defa
saçlarımız şampuanlayıp 5defada kese yapılacaktır:)
duymayan kalmasın..izdihamdan korkuyorum:)
görüşmek üzere:)
Su yemegi tamamlayip gelicem simdilik iki sayfa okudum, ufleyemeden kacmam gerekti :))ama gelicem az sonra..
Pilavi neyli yapayim yaa..her zaman beyaz yiyoz bu sefer salcali mi yapsam..yada Indian usulu mu yapip ne bulursam icinemi sallasam..beyaz dan sasmayayim ben iyisi ..malum bazen oglumda yiyor sonra dokunur..
ben yıldız şehriyeli pirinç pilavı yaptım eşim için o öyle seviyor çünkü
ben bulgur pilavını daha çok seviyorum
kolay gelsin meleğim
bulaşıcı canım yabronşit bulaşıcı bir hastalıkmı cicimm bilmiyorum değildir ya git bence bir şey olmaz kanımca:44: yine de sen bilirsin atlatabileceğin bir arkadaşınsa gitme tabii
canım mailime baktım:)sende sabah bir bak sana zahmet:))Tabiki bulaşıcıdır gitmesiiiinnnEvde otur canım sen bronşit viral kaynaklıdır.
Hoş zaten cevap bile yazmışsın gitmemen çok daha doğru,,sen bi mailine bak oyalan
şişşşşttt şakacı seni:)Pişttt kızgın insan
bu yorumundan once sana kesin bi şekilde gıtme yorumunu yapmıştım
eminimki arkadasında iptal olunmasına sevınmıştır.sahsen ben cocugum hastayken gözum kımseyı hıç bışeyı gormuyo
Ayy dun kulagimi birsey isirdi ve cok sisti..iki gun oncesindende bacagi isirmisti birsey o zamanda sisti kizardi..bende geleyimde bu bitlerimden ariniyim yoksa oglana gecicek yiyecekler benim yumusak bebek derili yacrumu :)) kendim neysede Mahir eme kiyamam yaw..
Benim gelmem roterli olur ucak malum ne zaman kalkacagi belli olmuyor..birde ne zaman inecegide oyle :))
Yanimizda bit sampuanida getirek dimi :)) pire icinde lazim ama :)) her bolge icin lazim anlayacigin :))
Benim cok iyi dezenvekte olmam lazim beni artik alirsiniz ortaniza bir guzel keselersiniz sevabina, benim icin degilde oglan icin yapin bu fakire olurmu..
Kızlar merhaba,
Umarım tatlı bebişler ve güzel anneleri iyi bir gün geçiriyorlardır.
ben size birşey sorucam. bizim beşiğimiz 60*120 ebatlarında olanlardan. ama bizim oğlan çok kıpırdak gece fır fır dönüyor. 180c ve 360 c lik dönüşler yapıyo. özellikle beşiğini paralel kullandığında haliyle sığmıyo sıkışıyo. e bu çocuk daha normal ytakta da yatamaz ki. ne yapsam şaşırdım, yayla gibi yayılmak istiyo yatağında. İçinizde böyle bir sorunu olan varmı? ne tavsiye edersiniz?
Kızlar ben daha önce hiç şeker hamuru ile yapılmış pasta yemedim.
Görüntü çok hoşuma gidiyor,doğum günü içinde çok güzel pastalar var ama kararsız kaldım.
Ne düşünüyorsunuz şeker hamurunun lezzeti hakkında ?
Acaba krem şantili pastalar daha mı lezzetli olur ?
Sizler doğum günü için nasıl bir kaplama tercih edeceksiniz ?
canım bende yemedim acaba tadı nasıl..
sanırım bu gidişle bizim pasta böyle olacak:)
nasıl:)dinimiz amin:))
Eki Görüntüle 667838
...Hey Allahım
Güzelmiş pasta
Bu arada seni görünce aklıma hep zeytin salatası,biberli ekmek ve tuzlu yoğurt geliyor.
2 sene osmaniyede kaldım ve orda hataylı arkadaşlar vardı.Onlar sayesinde yedim bu saydıklarımı ve nefisssssti
Eveeeeet,biberli ekmeğe bayılırım...Hey Allahım
Güzelmiş pasta
Bu arada seni görünce aklıma hep zeytin salatası,biberli ekmek ve tuzlu yoğurt geliyor.
2 sene osmaniyede kaldım ve orda hataylı arkadaşlar vardı.Onlar sayesinde yedim bu saydıklarımı ve nefisssssti
zeytin salatası degil ama sana istersen tuzlu yoğurt yollayabilirim canım..seve seve
adresini yolla ben çok ciddiyim..
kitap kampanyası için hazırladıgım kitaplar..17 adet ,2 tanede yaprak test onlarda kitapçı amcanın hediyesi:)
kısmetse yarın yola çıkacaklar..hadi sizlerde el atın gariiii:)
Eki Görüntüle 667896
umarım kitapçı dede içine saçma bir kitap koymamıştır:)
valla bende bayılırım:)ama pek becerikli degili o konuda..yinede arada bir yaparımEveeeeet,biberli ekmeğe bayılırım
Biberli ekmeğe bayılırıııım
süpersiiiin
Kızlar ben daha önce hiç şeker hamuru ile yapılmış pasta yemedim.
Görüntü çok hoşuma gidiyor,doğum günü içinde çok güzel pastalar var ama kararsız kaldım.
Ne düşünüyorsunuz şeker hamurunun lezzeti hakkında ?
Acaba krem şantili pastalar daha mı lezzetli olur ?
Sizler doğum günü için nasıl bir kaplama tercih edeceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?