2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mesaj alındı

Ayrıca burada arayıp da bulamadığım arabada bebek var yazılarını buldum(ortopedia): hemen sipariş edeyim bari.

Son düzenleme:
ben geldimmmmm bilin bakalım ne yapıodum:))))

kızlar bi bakın bakalım nasıl olmuş ilk deneme için fena değil sanki..

mutluannem ne demek hayatım söz ağızdan birkere çıkar..güle güle giysin miracık ama benımkı acemı işi sölimmm..yaww gibi bişey bekleme..cumartesi gelirken getircem...

yaşasınnn sonunda nazlı dişimiz geldi demek..bu yüzdenmiş minnoşun huysuzluğu..hadi gözünüz aydınn..ee yap artık buğdayı hemen

çok şeker,fakat tatlım o tac bebişimizin başını ağrıtmaz mı?Çünkü bende oluyor da...Acaba bir de bantlı olanından mı yapsan?

canımcım bu benım ıcın:)) vee cocuklarada dağıtıcam yanı 20 tane fln yapıcam..Ada ya ise dediğin gibi bantlı yapmam lazım tutmaz bunu kafasında..üzerinede beyaz incilerden işlicem...

Hayılı uğurlu olsun canım dişiniz çıkmış çok şükür,diğerlerini de kazasız ağrısız görürsünüz inşallah.

Valla yaparmisin..gidikla gizz severim gidiklanmayi :)) kahkalarla gulusuriz artik
Aklima su sarki geldi..kasi beni bayira yatir .. :))
Zaten cok beyaz tenliyim tam pancar olurum ama ha..kirmizi yuz yakisir bendenize :))
Birde tasla kafamada bir kac tane yapistiri verirsin tam olur anacim..yerini bulur adet dimi

canım bende yemedim acaba tadı nasıl..
sanırım bu gidişle bizim pasta böyle olacak:)
nasıl:)dinimiz amin:))
Eki Görüntüle 667838

Oyy ya pastaya bak sen zaten cok takildin bu bidiga..yani pastasini yaptirman beni sasirmaz..dinimiz Amin demeside cok entrasan yaw..dinimiz amin kismini anlayabilmis bu minik..tobe tobe :))
Not:Caglama cok guzel pastalar gordum sana bir ara yuklerim iclerinden birini begen, print al git ver pastaciya yapsinlar olurmu..hatta Mahire begendigimin aynisini yaptirmak istersen hay hay derim..seninle seve seve paylasirim cnm pasta modelimizi..

cnm bizede göster pasta modelini merak ederiz bizzzz..

hepinize iyi geceler kızlar ben gidip yatım erken kalkcam..bol muhabbetler size..

bu ekmek canavarının adı fırat:)çok sevimli çokkkk:)
facede sayfasına üyeyim çok hoşuma gidiyo karikatürleri:)
ya canım benim sen yola resim ben bakıyım valla fikir olur..bana kalsa kılımı
kıpırdatmayacam.sagolsun mutluannemde yardımcı oluyo bana:)
begenirsem çalarım pastanızı:)
almıyoruz cnm senın elektrik direğin yokkk

evet elektirik diregim yok ama wifim var
hadi sen git direginin yanına..mercimek yokmu bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…