valla bende bayılırım:)ama pek becerikli degili o konuda..yinede arada bir yaparım
eşim çok seviyo..ama siz buralara gelirseniz sizin için yengeme tandırda yaptırırım
parmaklarınızı yersiniz
o senin kendi süperligin şekerim:)sayende bir işe yarıyoruz:)
ben geldimmmmm bilin bakalım ne yapıodum:))))
kızlar bi bakın bakalım nasıl olmuş ilk deneme için fena değil sanki..
Eki Görüntüle 667931
çok şeker,fakat tatlım o tac bebişimizin başını ağrıtmaz mı?Çünkü bende oluyor da...Acaba bir de bantlı olanından mı yapsan?
ben geldimmmmm bilin bakalım ne yapıodum:))))
kızlar bi bakın bakalım nasıl olmuş ilk deneme için fena değil sanki..
Eki Görüntüle 667931
canım senin acilen buraya hamama gelmen lazım:)sanırım bitlenmişsin:)))
ben seni varya öyle bir keselerim ki derin yüzülür yenisi çıkar
pancar gibi yaparım seni,baygınlık geçirirsin
hamam taşına yatırırız senikollarımız uyuşana kadar kese atarız:)
arada bir de gıdıklarım ben seni:)
sevdiklerimi gıdıklamadan duramam ben
canım bence hiç olmamış..miraya uymaz bu..sen bunu bize yolla miraya otur yenisini yap:)
canım bende yemedim acaba tadı nasıl..
sanırım bu gidişle bizim pasta böyle olacak:)
nasıl:)dinimiz amin:))
Eki Görüntüle 667838
Oyy ya pastaya bak sen zaten cok takildin bu bidiga..yani pastasini yaptirman beni sasirmaz..dinimiz Amin demeside cok entrasan yaw..dinimiz amin kismini anlayabilmis bu minik..tobe tobe :))
Not:Caglama cok guzel pastalar gordum sana bir ara yuklerim iclerinden birini begen, print al git ver pastaciya yapsinlar olurmu..hatta Mahire begendigimin aynisini yaptirmak istersen hay hay derim..seninle seve seve paylasirim cnm pasta modelimizi..
bu ekmek canavarının adı fırat:)çok sevimli çokkkk:)Oyy ya pastaya bak sen zaten cok takildin bu bidiga..yani pastasini yaptirman beni sasirmaz..dinimiz Amin demeside cok entrasan yaw..dinimiz amin kismini anlayabilmis bu minik..tobe tobe :))
Not:Caglama cok guzel pastalar gordum sana bir ara yuklerim iclerinden birini begen, print al git ver pastaciya yapsinlar olurmu..hatta Mahire begendigimin aynisini yaptirmak istersen hay hay derim..seninle seve seve paylasirim cnm pasta modelimizi..
almıyoruz cnm senın elektrik direğin yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?