Hu huuuu
limangoda ılk adım ayakkabılarında ındırım var ıkı model beendım ama secemedım
Eki Görüntüle 667444 Eki Görüntüle 667453
Ikıncıyı yukleyemedım sanırım da sızce bunlar bıze gore değil mi.bırı dedıkı bunlar ev ayakkabııymış yurume değil plastık taban al dedı doğru mu ne dusunuyonuz sız
Hu huuuu
Ikıncıyı yukleyemedım sanırım da sızce bunlar bıze gore değil mi.bırı dedıkı bunlar ev ayakkabııymış yurume değil plastık taban al dedı doğru mu ne dusunuyonuz sız
kargo işi yarına kaldıptt ilemi yolasam yoksa kargoylamı?
nasıl yolladınız..
ben arkadaşımın eline azraecenin yolladığı indirim linkinin çıktısıyla ptt'ye gonderdim.
Fakat haberimiz yok demişler,onlara bir yazı ulaşmamışmışorta boy koliyle 10TL ye ptt'den gonderdim canım.
çok işim var sadece arada okuyorum ama ÖMERCİĞİN DİŞİ ÇIKMIŞ, bunu geçemedim tabi, maşallah yakışıklımıza sonunda geldi beklenen diş ANNE_ZEYNEPCİM demekki uykusuz gecelerin bir anlamı varmışşhadi bakalım hayırlı olsun, umarım diğer bütün dişleri ağrısız ve kolaycacık çıkarr
zeynepcim gözünüz aydın nihayet beklenen diş sonunda gelmiş:)) darısı ağrısız sızısız diğer dişlerin başına
ayyyyy, aşırı tebrik ederim, kendi dişim yeniden çıkmış gibi sevindim inanın
yazık yavrucağın tek derdi buymuş demek ki, kıyamam
ben sana demiştim diştendir uyumaması diye. zira defnenin de üstteki ikinci dişi çıkmış gibi. tam emin olamıyorum çünkü göstermiyo. ama dun gece önceki 1 haftaya göre çok daha iyiydi. haaa yine kalktık 4-5 kez ama tüm gece uyumamasından binlerce kez iyi. buna da şükür... ama çok mutlu oldum. anlatışına bayıldım. gerçekten camı açıp bağırdın mı? :) diş bugdayı yapcak mısın? sünnet ne oldu? son kararın ne :) ayy dedektif gibi sordum valla
Wuhuuuu cok cok cok tebrık edıyorum.
ÖMERRRRR pasaaa maasallah dişini cıkarmıssın bide yazı yazmayı ögrenmişsin bize ilan ettin teyzelerin o agzını parmaklarnı dişini yer pasamızıncok mutlu oldum hayırlı olsun dişiniz digerleride hemencecik agrısız sızısız gelir inş sizi öpüyorum hayırlı olsun zeynebimmm
hoşgeldin ilkimcim...
mutlucum 10 tl süper. ben izmitte beykoza 10 tl kargo parası verdim. a3 zarfa koydum ama dosya olarak alamıyolarmış. ben de bu konuda kazıklandım sanırımzaten yurtiçi kargoya uyuz olmaya başladım
(beykozcum sakın alınma. yeri geldi diye söylemek istedim. yoksa parasında değilim.)
bunlar pediped mi? ben de 2. yi begendim ve ben de pediped aldım ilk adım ayakkabısı olarak. fotosunu bullursam yuklerim. bahsettiğin yorumlardan haberim yok. ama 2 arkadaşım daha arastırıp bundan aldılar. benimkilerin altı da aynı böyle. yaşını doldurdugunda dışarda giydirecem.
Eki Görüntüle 667465
Eki Görüntüle 667466
ikisine de bayılmıştım ama kırmızı kalmamıstı alamadım. sadece pembesini alabildim...
çok güzeller ya güle güle gisinEki Görüntüle 667465
Eki Görüntüle 667466
ikisine de bayılmıştım ama kırmızı kalmamıstı alamadım. sadece pembesini alabildim...
Hu huuuu
hoşgeldin ilkimcim...
mutlucum 10 tl süper. ben izmitte beykoza 10 tl kargo parası verdim. a3 zarfa koydum ama dosya olarak alamıyolarmış. ben de bu konuda kazıklandım sanırımzaten yurtiçi kargoya uyuz olmaya başladım
(beykozcum sakın alınma. yeri geldi diye söylemek istedim. yoksa parasında değilim.)
hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürlerrr
şekersizyeşilçaycım ağzını kocaman açtı gülmeye başladı gözlerinin içi gülüyordu o pirinç kadar dişi görünce sevinçten deliye döndüm ve cidden açıp bağırdım
trafik sıkışıktı oğlumun dişi çıktııı diye bağırdım birkaç araba deli mi şeklinde el kol yaparken birkaçı da alkışladı
diş buğdayı hazırlıkları tamam sayılır sadece hediyeleri sipariş etmemiştim
bu haftasonu yabancı bir arkadaşa babyshower yapacağız doğumgününe kalıyor 2 haftasonu Allah yardımcım olsun :)
geçen hafta ateşlenip öksürmeye başlayınca doktorumuz sünnet etmeyelim dedi .i.imiz hala yerinde
ay çok mutluyum ben bugün yaaa
haftasonu süperötesiydi inanılmaz yoruldum ama çok güzel geçti
ömerin dişi deseniz tam anlamıyla bayram havasına soktu bizi
dünden beri ağzımıza sayaç taksak 1000kere DİŞ demişizdir herhalde
hepinizi çok seviyorum ben ya şükürler olsun Rabbime yüzümü böyle güldürdüğü için hadi dileyin benden ne dilerseniz
bende senin kargona 10 lira 50 kuruş verdim
dosya olarak gidecekti ama senin adreste sorun olunca fiyat degişti
senin yüzündennnnn
(şekersizçayım sakın alınma.yeri geldi diye söylemek istedim.yoksa parasında degilim.)
evet pedipedler.limangoda ındırımde suanda.bız yurumeye basladık ufaktan ay sonuna dışarda yuruyebilşr sanırım.
sızınkılerde guzelmış gule gule kullanın.kac ay arası aldın ben bılemedım 6-12 mı 12-18 mı alsam dıye...?
yuruyebılır dımı bunlarla babyceren de cok ınce tabanı demış de...
çok güzeller ya güle güle gisin
numarasına nasıl karar verdin?
ömerin ayakları boy olarak 21 22 numara ama çok iri olduğundan genelde sığmıyor ayakkabılara
ben 2.yi beğendim çok sevimli
doktor ortopedik ya da farklı tabanlı demedikçe bunlar dışarısı için normal bence
herkeze merhaba demeyi unutmusum merhabaaaa 2012mayıs annelerinin en birincileri
canım yok ne alıncam eşim farketti üzüldü ben daha cok üzüldüm 10tl 10tldir
para kolay kazanılmıyor
ama harcanması cok kolay ve alışveriş yapmaya bayılıyoruzzz bizzzz
ben gecen haftasonu jujubede görünce denedim 6-12 sini ve öyle aldım. zaten uzun zamandır bakıyordum ama denemeden almak istememiştim, güvenemedim. o yuzden şansa karşıma çıktı istinyeparkta ve eve dönünce siparişi verdim ve ertesi gun elimdeydi :) pedipedin websitesinde bi ölçü tablosu var. bebişin ayağını ölçüyosunuz. kaç cm ise ona tekabul eden numarayı alıyosunuz ama ben yine de işimi sağlama aldım. örnek olarak söylüyorum defnenin ayağı 11 cm.. 6-12 ay tam oldu hafif boşluk da var ki yaza tam oturur herhalde...
aşkolsun. ne üzülüyon kız. üzülme valla. sölediğime pişman etme. kesinlikle alışveriş yapmaya bayılıyorum. farzet ki netten kendime bişey sipariş ettim ve onun kargo ücretini ödedim :)
ayakkabı konusu çok çetrefilli ya( şimdi yaza denk gelicek yürümeleri ve o sıcaklarda kapalı ayakkabı giydirmek istemiyorum sandalet alsam rahat edermi acaba diye düşünüyorum siz ne dersiniz.
bir sorum daha var kızlar siz hergün yoğurt yedirmeye devam ediyormusunuz? ben hergün keçi sütünden mayalıyorum ölçtüm 1500cc miş komşum çocuğu tıkar bu daha az ver dedi ne yapayım?
kargo içinde en uygunu ptt oluyor hem çabukda gidiyor heryerde olduğu için.
ayakkabı konusu çok çetrefilli ya( şimdi yaza denk gelicek yürümeleri ve o sıcaklarda kapalı ayakkabı giydirmek istemiyorum sandalet alsam rahat edermi acaba diye düşünüyorum siz ne dersiniz.
bir sorum daha var kızlar siz hergün yoğurt yedirmeye devam ediyormusunuz? ben hergün keçi sütünden mayalıyorum ölçtüm 1500cc miş komşum çocuğu tıkar bu daha az ver dedi ne yapayım?
kargo içinde en uygunu ptt oluyor hem çabukda gidiyor heryerde olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?