2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

2. model daha güzel geldi bana ama zaten biribirine çok benziyo:)
ev ayakkabısına benziyo..altı çok ince..dişarda yürüyemez bununla..

bunlar pediped mi? ben de 2. yi begendim ve ben de pediped aldım ilk adım ayakkabısı olarak. fotosunu bullursam yuklerim. bahsettiğin yorumlardan haberim yok. ama 2 arkadaşım daha arastırıp bundan aldılar. benimkilerin altı da aynı böyle. yaşını doldurdugunda dışarda giydirecem.

kargo işi yarına kaldıptt ilemi yolasam yoksa kargoylamı?
nasıl yolladınız..

ben arkadaşımın eline azraecenin yolladığı indirim linkinin çıktısıyla ptt'ye gonderdim.
Fakat haberimiz yok demişler,onlara bir yazı ulaşmamışmış orta boy koliyle 10TL ye ptt'den gonderdim canım.

Nasılsınız. Umarım keyifler yerindedir ve umarım hiçbir bebiş hasta değildir. Geçmişe bakmaya hiç fırsatım yok maalesef. Bugün Yaren Nur'umun hediyesini yolladım umarım beğenir. Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum mayısın gülleri

teşekkür ederim cevap verdigin için canım..bende pttyle yollıyım o zaman..
eşim kitapları görünce kargoparasından tırstı biraz:)kiloyla tartıyolar ona göre hesaplıyolar dedi..
30-40 tutar bu dedi..adama fazla yüklenmiyim..zaten bu günlerde baya harcadım:)
ptt işimi görür o zmaan sagol canım

hoşgeldin ilkimcim...

mutlucum 10 tl süper. ben izmitte beykoza 10 tl kargo parası verdim. a3 zarfa koydum ama dosya olarak alamıyolarmış. ben de bu konuda kazıklandım sanırım zaten yurtiçi kargoya uyuz olmaya başladım

(beykozcum sakın alınma. yeri geldi diye söylemek istedim. yoksa parasında değilim.)

zeynepcim gözünüz aydın nihayet beklenen diş sonunda gelmiş:)) darısı ağrısız sızısız diğer dişlerin başına

ayyyyy, aşırı tebrik ederim, kendi dişim yeniden çıkmış gibi sevindim inanın

yazık yavrucağın tek derdi buymuş demek ki, kıyamam

Wuhuuuu cok cok cok tebrık edıyorum.

hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürlerrr
şekersizyeşilçaycım ağzını kocaman açtı gülmeye başladı gözlerinin içi gülüyordu o pirinç kadar dişi görünce sevinçten deliye döndüm ve cidden açıp bağırdım
trafik sıkışıktı oğlumun dişi çıktııı diye bağırdım birkaç araba deli mi şeklinde el kol yaparken birkaçı da alkışladı

diş buğdayı hazırlıkları tamam sayılır sadece hediyeleri sipariş etmemiştim
bu haftasonu yabancı bir arkadaşa babyshower yapacağız doğumgününe kalıyor 2 haftasonu Allah yardımcım olsun :)

geçen hafta ateşlenip öksürmeye başlayınca doktorumuz sünnet etmeyelim dedi .i.imiz hala yerinde

ay çok mutluyum ben bugün yaaa
haftasonu süperötesiydi inanılmaz yoruldum ama çok güzel geçti
ömerin dişi deseniz tam anlamıyla bayram havasına soktu bizi
dünden beri ağzımıza sayaç taksak 1000kere DİŞ demişizdir herhalde

hepinizi çok seviyorum ben ya şükürler olsun Rabbime yüzümü böyle güldürdüğü için hadi dileyin benden ne dilerseniz

Ben geldimmmmmm.
Herkese hayırlı ve güzelll bir hafta diliyorum.
Misafirleri gönderdim ve biraz temizlik yaptım...Genel olarak güzel bir hafta geçirdik.
İnsanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrenince insanın canı hiç bir şeye sıkılmıyor.Ciddi olarak bir kaç gün daha kalmalarını rica ettim ama kayınvalidem 1 haftalık ziyaretin yeterli olduğunu düşünerek kabul etmedi.Kayra için çok iyi oluyor kalabalık..
Neyse ki bu hafta sonu da sanırım annemler gelmeye niyetli.Yine yoğun ve güzel bir haftasonu beni bekliyor anlayacağınız.:)

Geçmişe ucundan bir göz attığımda ömerin diş çıkardığını gördüm ve çok sevindim...Artık diş buğdayını hak etti Ömer paşa.
Hayırlı olsun annezeynep

Babyceren canım maaşallah çağla artık iyice ayaklanmış.Darısı bize olsun...
Biz daha yeni yeni 5-6 adım atıyoruz.Onuda atarken gözleri pörtlüyor

bende senin kargona 10 lira 50 kuruş verdim
dosya olarak gidecekti ama senin adreste sorun olunca fiyat degişti
senin yüzündennnnn
(şekersizçayım sakın alınma.yeri geldi diye söylemek istedim.yoksa parasında degilim.)

Eki Görüntüle 667465
Eki Görüntüle 667466

ikisine de bayılmıştım ama kırmızı kalmamıstı alamadım. sadece pembesini alabildim...

evet pedipedler.limangoda ındırımde suanda.bız yurumeye basladık ufaktan ay sonuna dışarda yuruyebilşr sanırım.
sızınkılerde guzelmış gule gule kullanın.kac ay arası aldın ben bılemedım 6-12 mı 12-18 mı alsam dıye...?
yuruyebılır dımı bunlarla babyceren de cok ınce tabanı demış de...

Eki Görüntüle 667465
Eki Görüntüle 667466

ikisine de bayılmıştım ama kırmızı kalmamıstı alamadım. sadece pembesini alabildim...
çok güzeller ya güle güle gisin
numarasına nasıl karar verdin?
ömerin ayakları boy olarak 21 22 numara ama çok iri olduğundan genelde sığmıyor ayakkabılara

ben 2.yi beğendim çok sevimli
doktor ortopedik ya da farklı tabanlı demedikçe bunlar dışarısı için normal bence

herkeze merhaba demeyi unutmusum merhabaaaa 2012mayıs annelerinin en birincileri
canım yok ne alıncam eşim farketti üzüldü ben daha cok üzüldüm 10tl 10tldir
para kolay kazanılmıyor
ama harcanması cok kolay ve alışveriş yapmaya bayılıyoruzzz bizzzz

mutluluğun çok belli. yazılarından enerji fışkırıyo :) maşallah gülümseme eksik olmasın hiçbirimizin yüzünden.
canım pipinin yerinde olduğunu biliyorum da hani neye karar verdin diye merak ettim. bu hengamede biraz erteleyeceksin sanırım...

oyy kıyamam yaa :) ben o kargocuların bi tarafına sokcam zaten o dosyaları...

ben gecen haftasonu jujubede görünce denedim 6-12 sini ve öyle aldım. zaten uzun zamandır bakıyordum ama denemeden almak istememiştim, güvenemedim. o yuzden şansa karşıma çıktı istinyeparkta ve eve dönünce siparişi verdim ve ertesi gun elimdeydi :) pedipedin websitesinde bi ölçü tablosu var. bebişin ayağını ölçüyosunuz. kaç cm ise ona tekabul eden numarayı alıyosunuz ama ben yine de işimi sağlama aldım. örnek olarak söylüyorum defnenin ayağı 11 cm.. 6-12 ay tam oldu hafif boşluk da var ki yaza tam oturur herhalde...

aşkolsun. ne üzülüyon kız. üzülme valla. sölediğime pişman etme. kesinlikle alışveriş yapmaya bayılıyorum. farzet ki netten kendime bişey sipariş ettim ve onun kargo ücretini ödedim :)

kızlar pedipedin kendi sitesinden alırsanız ilk üyeliğe özel 25 tl indirim çeki veriyo. yani 69 tl lik ayakkabı 45 e falan geliyo. ben öyle yaptım. haberininz olsun.

ayakkabı konusu çok çetrefilli ya( şimdi yaza denk gelicek yürümeleri ve o sıcaklarda kapalı ayakkabı giydirmek istemiyorum sandalet alsam rahat edermi acaba diye düşünüyorum siz ne dersiniz.

bir sorum daha var kızlar siz hergün yoğurt yedirmeye devam ediyormusunuz? ben hergün keçi sütünden mayalıyorum ölçtüm 1500cc miş komşum çocuğu tıkar bu daha az ver dedi ne yapayım?

kargo içinde en uygunu ptt oluyor hem çabukda gidiyor heryerde olduğu için.

bende şimdi ölçtüm 12 cm miş.ben napsam ki. 6-12 mı 12-18 mi? Alan arkadaslarım var demişsin benım için rica etsem onlara da sorarmısın?please

Eminönü turizmin sayın yolcuları Zadacan ve Plannercan
C.tesi saat 10.00da eminönüne yavrukedi de geliyor,,kısa fakat etkili bir tur atıp,alacakları toparlayıp erken vakitte veda edicez birbirimize. Malum gün c.tesi olunca,,kocalar ve bebişler evde bizi bekler
Rotamız: Kurukahveci sokağı,şarkhan,havuzlu han,gerekirse olursa kürkçü han
Bu sefer hanları gezeriz,, başka bir gün de hamam sefası yaparız inşallah
Duyduk duymadık denmesin,,bize katılmak isteyenler c.tesi eminönüne gelsin

sandaletle pek rahat edebileceğini düşünmüyorum. henüz yeni yuruyecekleri için burnu takılıp düşebilir. bi de "ayağını sıcak tut başını serin" lafına uyarak ben ince de olsa çorap giydirme taraftarıyım dışarı çıkınca. çayırda çimende zaten komple soyarım da, öbür türlü çorapsız olmaz sanıyorum. yani benim fikrim bu...

yoğurt konusunda bişey diyemicem. ben yediremiyorum. okulda yiyomuş ama az da olsa...

Benim pek fikrim yok bu konuda ama kapalı ayakkabıyla başlamak sanki daha doğru ama sadece fikrim bu bir duyumum yok canım,yürümeyi iyice kavradıktan sonra tabiki sandalette tercih edilebilir diye düşünüyorum
dediğim gibi tamamen kendi fikrim
1500cc mi 150cc mi? canım,,ortalamayı alırsam hergün mayalıyorum, yaklaşık 1 kase yiyor Mira.(istisnai durumlar da oluyor tabiki) Bazen meyveyle bazen sade veririm.
Keçi sütü,pastörize kutu süt yada hafta 1 kendimize aldığımız sütçü sütünden de mayalıyorum.
Sadece veriş saatimi çok akşama bırakmıyorum ki gece gaz yapmasın. Ama akşam yemeğinde de bazen yemekle yoğurt yer yani sınırlamam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…