ben geldimmmmm bilin bakalım ne yapıodum:))))
kızlar bi bakın bakalım nasıl olmuş ilk deneme için fena değil sanki..
Eki Görüntüle 667931
evet elektirik diregim yok ama wifim var
hadi sen git direginin yanına..mercimek yokmu bugün:)
direğim halı saha maçından geldi yorgun..bende malum doğum gunu hazırlaklarıyla uğraşmaktan yoruldum...bu gece yok cnmm..
Cok begendim ben ellerine saglik, dedigin gibi bunla iyi fantazide yapilir :)) cok sexy olmus yaw sanada cok yakisir kesin..ee guzele ne yakismazki..
Eki Görüntüle 667950 Eki Görüntüle 667949 Eki Görüntüle 667951 Eki Görüntüle 667952
Nasillar cok abartili olmamakla beraber makul yapilabilecek sekilde bence..
Eki Görüntüle 667958
Bizim temamiz zurafa idi ama bir kac gundur acaba degistirsemmi diye dusunuyorum cunku bu guzelim hayvancikla ilgili fazla birsey yok
pastanız çok güzel canım..bence temanızı degiştirme..
burda genelde herkes 1 şeklinde pasta düşünüyo sanırım sen öyle yapmayacaksın..
herşekil yakışır mahirimize..
günaydın teyzeleyiiiim
büyüdüm kocaman oldum kucaklaydan taştım yaşımı dolduymama 3 hafta kalmıştı ama hala dişim yoktu
annemin acelesi yoktu ama uzadıkça uzayan diş çıkayma sürecinde acı çekmeme üzülüyoydu
geçen hafta çok acı çektim biliyo muşunuz
sabahlara kadar ağladım ağyımı unutmak için gece 4lere kadar yürüdüm elime geçeni ısıydım dişimin içeyde büyüdüğünü hissettim ama anneme söyleyemedim
cumartesi gecesi ben mışıl mışıl uyuyken içeyde büyüyen dişim iyice incelen diş etimi yayıp çıkmış sabah bir uyandım dilime biyşeyley değiyoy!!
hemen yoyganımı ısıydım ve annemi bekledim ama kahvaltıya gideceğiz diye aceleşi vaydı göymedi
sülalecek kahvaltı ettik babamdişimi fayketti annem o kalabalıkta baydağa çarpan dişimin sesini duydu ama göymeyince inanamadılay
kahvaltıdan sonya payka yüyüyüşe gideyken yolda gözleyi aşka gülen taze söğüt dalısınnn diye şaykı söylüyoydu annem bana
şaykı da annemin sesi de güzeldi hoşuma gitti sıyıtmaya başladım
annem de o sıyada çığlıklay atmaya başladı ne oldu anlamadım
ayabanın camını açıp oğlumun dişi çıktııı diye bağıyıp duydu
o andan beyi süyeyli beni güldüyüp dişime bakıyoylar bilseydim bu kadar sevinecekleyini daha eyken çıkayıydım deli bunlay yaa
Eki Görüntüle 667931
zeytin salatası degil ama sana istersen tuzlu yoğurt yollayabilirim canım..seve seve
adresini yolla ben çok ciddiyim..
Bi gazla doğumgunu organizasyonuna girdim sonra kreş iş düğün derken kaldı öyle. Zaman da kısalıyo. Şarkhandan sipariş versem gelir mi acaba? İlla gitmek mi gerekir? Sanırım gidemicem
iArkadaşlar,pediped sitesi dışında ortopedia ya da bakın derim:Eki Görüntüle 667912 Eki Görüntüle 667913 Eki Görüntüle 667914 Eki Görüntüle 667915
Eki Görüntüle 667931
ipastalar cok guzel bende bı suru pasta resmı bulmuştumEki Görüntüle 667950 Eki Görüntüle 667949 Eki Görüntüle 667951 Eki Görüntüle 667952
Nasillar cok abartili olmamakla beraber makul yapilabilecek sekilde bence..
küçük cam şişelerden sipariş vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?