2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok begendim ben ellerine saglik, dedigin gibi bunla iyi fantazide yapilir :)) cok sexy olmus yaw sanada cok yakisir kesin..ee guzele ne yakismazki..

melek arkadasım benım cok tesekkur ederim guzel yakıstırman ıcın cnm bnm..begendıgınızede cok sevındım

Bizim temamiz zurafa idi ama bir kac gundur acaba degistirsemmi diye dusunuyorum cunku bu guzelim hayvancikla ilgili fazla birsey yok

Eki Görüntüle 667958

Bizim temamiz zurafa idi ama bir kac gundur acaba degistirsemmi diye dusunuyorum cunku bu guzelim hayvancikla ilgili fazla birsey yok

pastanız çok güzel canım..bence temanızı degiştirme..
burda genelde herkes 1 şeklinde pasta düşünüyo sanırım sen öyle yapmayacaksın..
herşekil yakışır mahirimize..

pastanız çok güzel canım..bence temanızı degiştirme..
burda genelde herkes 1 şeklinde pasta düşünüyo sanırım sen öyle yapmayacaksın..
herşekil yakışır mahirimize..

Evt cnm 1 seklinde dusunmuyorum ama cok asimetrik geliyor bu yuzden sekilli olsun uzerinde yazsin veya zurafa uzun bir hayvan yaa boynu 1 gibi tepeye dogru olabilir en azindan olur sana 1 dimi

Super bir haber gozun aydin cnm, inan Omerin disi cikti yazisini okuyunca oyle bir ohh cektim ki senin kadar rahatlamamisimdir belki ama yinede cok rahatladim..hayirli olsun ilk disiniz, darisi digerlerinin ins,pit pit kolayca cikarir Omer pasamiz..
Eee hadi simdi dis hedigi yapma zamani durma bence hemen basla hazirliklara..calsin davullar oynasin kizlar..dumdek dumdek :))

Günaydın canlarım. Dükkanı açıyorum. Hepinizi öpüyorum. Kuzuları ısırıyorum.

Bugün çalışmak istiyorum artık, yeter bu kadar kaytardığım...

Ama burayı da boş bırakmamaya çalışcam.

Hayde güzel muhabbetler... Susmayın konuşun kız...

zeytin salatası degil ama sana istersen tuzlu yoğurt yollayabilirim canım..seve seve
adresini yolla ben çok ciddiyim..

babam bı zeytın salatası yapardı acaba ondan mı bahsedıyosunuz?gecengun ıstedım yap dedım tarıfını unutmuş yesıl zeytın salca sarımsak tursu taze sogan falan vardı içinde eger aynı seyden bahsedıyosak bana tam tarıfı verır mısın?
tuzlu yogurt bıberlı ekmek de ne bak sımdı merak ettım.yogurdun ıçıne tuz dokersın tuzlu yogurt olur oyle dııl mı kı?

Bi gazla doğumgunu organizasyonuna girdim sonra kreş iş düğün derken kaldı öyle. Zaman da kısalıyo. Şarkhandan sipariş versem gelir mi acaba? İlla gitmek mi gerekir? Sanırım gidemicem

sarkhandan ne sıpariş vercen nasıl vercen kı?sarkhanda doğum gunuyle ılgılı ne var kı?bn havuzlu hn ve kahvecıler sokagını biliom bu tarz ışler için...?

i
ama bu modeller ilk adım ayakkabı dııl kişi yanılıyo muyum?

ben geldimmmmm bilin bakalım ne yapıodum:))))

kızlar bi bakın bakalım nasıl olmuş ilk deneme için fena değil sanki..

Eki Görüntüle 667931

guzel olmuş ama tac yerıne bant yada cıtlı toka daha ıyı olur gıbıme gelıyo kafasını acıtmaması acısından.bence bunu sen kendın tak doğum gununde.kızına da

Böyle bısey yap

ipastalar cok guzel bende bı suru pasta resmı bulmuştum

Son resım cıkmadı galıba da o tarz da resımlı doğum gunu magnetı düşünüyorum

Eklentiler

• $image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 50
küçük cam şişelerden sipariş vermek istiyorum.

diş buğdayı için satılanlardan mı?havuzlu handa da vardı ve onların ınternet satışı var.tuhhh bende kartları vardı attım.ne koycan ıçıne merak ettım.ben boole seyler yapmıcam galıba yaaa...pasta bıde magnet yallah...sen ne gıydırcen?bu arada dun pedıpedı sıparış verdım haftaya falan gelcekmiş.yonlendırmen ıçın de saol

günaydınn herkeseeeee hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun, inşş bugün kitap kolimi kargoya verecğim artık sonunda sürekli yanıbaşımda ama birtürlü fırsat bulup kargoya gönderemedim, çok çalışıyorum çokkkk mutlu_anne cicim özel msj kutunu boşaltabilirmisin şekerimmm

ŞekersizYeşilÇay ; Cevap için çok teşekkür ederim...Biraz araştırayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…