allah yardımcın olsun..umarım en doğru kararı verirsin..bak bende bir kaza çocuguyum
ama çok tatlıyım,şekerim,balım
annem beni hiç istememiş çünkü abim 9 aylıkmıştı ve onu sütten kesmek zorunda kalmış
beni aldırtmaya gitmiş o zmanlar iğne varmıştı,vurulmuş ama ben düşmemişim
şimdi annem en çok beni severiyikide doğmuşsun der
benimde bir kaza kurbanı kızım var..çağla..canımı veririm ben ona
çok tatlı çoookkkkiyikide doğurmuşum
Eline sağlık canım,renklerin soft olduğu için gölge yaparsan vurgu artar,,1'i gölgeli yap bence:128:
Gölgeyi %100 siyah görüyorum bide,,biraz düşür istersen %80'e falan.
Slm hanımlar konularınızı takip ediyorum.yaklaşan doğum günleri heyecan hazırlık telaş.benimde 26 nisan doğumlu yakışıklı bir oğluşum var.bizde aranıza katılmak istiyoruz.biii sürüü bii sürrrüü sorulalarımız var fikirlerinize ihtiyacımız var.gelebilirmiyizzzzzzzzz
merhabalar, ben sizi zaman zaman uzaktan takip etmekteyim. benim de oğlum var 14 mayıs doğumlu. bide kızım var 5 yaşında. Malesef zamanım olmadığı için size sık sık yazamıyorum ara ara yazabiliyorum. Ama şu an kafam öyle allak bullak ki en ufak bir tavsiye ye çoook çook ihtiyacım var. Ağlamaktan gözlerim şişti. Evet 3. e hamileyim. tamamen sürpriz. hiç beklemiyordum. dikkat ettiğimiz halde. Napıcamı bilemiyorum. Akşam eşimi de rüyamda gördüm. Genç bir kızı öldürmüş. Cinayet işlemiş. Ve bizim yatağımızın altına saklamış. Eşim zaten aldırmaktan yana. Ama ben bu vijdan azabıyla yaşayamam. Maddi açıdan da zaten ben çalışmıyorum. kızım anaokuluna gidiyor. Bir sürü masrafımız var. Diğer yandan nasıl bakarım. 3 çocuk. eymen daha 10 aylık. Bide benim yaşadığım çevrede komşularım hep çalışan insanlar ve hemen hemen herkesin tek çocuğu var açıkçası utanırım yani nolur bişey deyin bana napmalıyım?
siz olsaydınız napardınız?:
allah yardımcın olsun..umarım en doğru kararı verirsin..bak bende bir kaza çocuguyum
ama çok tatlıyım,şekerim,balım
annem beni hiç istememiş çünkü abim 9 aylıkmıştı ve onu sütten kesmek zorunda kalmış
beni aldırtmaya gitmiş o zmanlar iğne varmıştı,vurulmuş ama ben düşmemişim
şimdi annem en çok beni severiyikide doğmuşsun der
benimde bir kaza kurbanı kızım var..çağla..canımı veririm ben ona
çok tatlı çoookkkkiyikide doğurmuşum
ay evde kalmış dedim dimi:))biliyomusun o arkadaşımın telefonuna topigi eklemiştim:)Herkese iyi akşamlar
Babycerenin yakın arkadaşı benden duymuş olma forumda geçmişi okursan; babyceren arkadaşın senin için evde kalmış dedi,
birdeyaptı haberin olsun
beykozum süpersin ya:))güldüm sayende..vay profdesyonelce yoruma bak bide bizim fikir veriisimize
hımmm bencede &80 ideal hayatım rutusla ve tekrar göster görseline öyle bakalım olmazsa biraz bende üstünde oynama yaparım
oldumu kızlar bende profesyonelmiyim artık bu konudan anlamadıgım anlasıldımı
canım iyiki dogurmus anacıgın evet tatlısın güzelsin sevimlisin cok seviyoruz seni kaza kurbanı
bende kazayım canım ablam 10 aylıkken annem bana hamile kalmıs aldırsammı diye düşünmüş ama aldırmamaya karar vermiş dogurmus
biz 4kardesiz ve annem iyiki cok kardes yapmıs eskiden şikayet ederdim heryerde biri var diye şimdi iyiki varlar diyorum kafam esiyor birini cagırıyorum ben gidiyorm dertleşiyorum geziyoruz kardes gibisi varmı beeee
çalışan anneler çocugunu bırakıp gittigi için sürekli vicdan yaparlarmış..
bende cereni okula yolladıgım için sürekli vicdan yapıyorum..
bugün yagmurlu hava ve ceren servise giderken şemsiyesini açtı..servisi beklerken dediki
anne şemsiyemide okula götürebilirmiyim..dedim götürebilirsin..
servis geldi daha biz şemsiyeyi kapatana kadar yardımcı abla cereni servise bindirdi..
şemsiyem dedi,abla dediki şemsiyeyi servise almıyoruz biliyosun cerennn
cerende üzüldü el salladı bana öpücük attı gitti..
ha bunda ne var diyeceksiniz ama ben çok üzüldüm
gözlerim doldu..
tabiki istesem şemsiyeyi verebilirdim ona..servisi alakadar etmez ama..
amann çok basit birşey benineden böyle üzdü bende anlamadım..
neyse bugün sulugözüm ben..
kendime gelmeliyim
ee dedikodu yokmu
karşı komşum 1,5 yaşındaki oğlunu sünnet ettirdi bugün. herşeye çok özenir ama tanıdık doktor devlet hastanesinde olunca orada yaptırdı. çocuk cerrahı tamamen bayıldı saat 9 da oldu 12 de evde oyun oynuyordu. çok pişman oldular daha önce yaptırmadık diye o yüzden erkek anneleri örnek olsun diye yazıyorum ertelemenin bir anlamı yok acıları fazla olmuyor gibi duruyor şimdilik fikir olur diye yazdım sizlere.
bugün eceyle gezdik. gittiğim evin 23 nisan doğumlu oğlu var doğumgünüden açıldı laf ay beni bir görseniz 40 yıllık doğumgünücü:) gibi sayıyorum fikirleri çok havalıydım ya havam batsın:) iyi ki varsınız kızlar sizler sayesinde çok şey öğrendim
wınn kotasını yine doldurmuşum mutfakta çeken komşunun ağından yazıyorum sizlere:) içerdede kıvancım var olmuyor böyle:)
Merhaba kizlarr nasilsiniz yavruslar nasil?biz iyiyiz cok sukur bi taraftan ev bakiyorum ama icime sinen bir yer bulamadim henuz bir taraftan evimi topluyorum yavas yavas neyse kizlar temmuz ayinda istanbula gelme durumumuz var iron maiden konseri var istanbulda ve bu firsati kacirmayalim dedik muhtemelen iki uc gun kalicaz ayarlayip gorusmek isterim musait olan arkadaslarla opuyorum hepinizi hoscakalin
ay evde kalmış dedim dimi:))biliyomusun o arkadaşımın telefonuna topigi eklemiştim:)
sıkıldıgında okursun demiştimburaya yazdıktan sonra aklıma geldi:18:
geldiginde sordum okumuyomuş:))sıkıcı geliyomuş
oh çok şükür dedim:))gerçi yüzüne karşıda diyorum evde kaldıgını ama olsun kızmasın bana
çok seviyorum onu:)hadi hadi kıskanma senide seviyorum
beykozum süpersin ya:))güldüm sayende..
bende senin gibi yorumlar yapıyorum..olmamış 1 sönük kalmış,feri gitmiş,cılız olmuş,şaftı kaymışgibi..
ama mutluannem kibar feyzo:))
demek sende kaza kurbanısın..ne güzel ya..kaza çocukları çok güzel ,çok tatlı olurmuş:)
bak ikimizde maşallah ne kadar şekeriz:))iyiki doğmuşuz beykozum..
ama anneme hep kızarım ben..neden tek kızım ben diye:)
babamı boşamadan önce 1 tane kız daha yapsaydın diye çok söylenirim:))
kazanın iyisi kötüsü olmaz:)alacagımız nefes varmış ki doğmuşuz..Annen demek hayatindaki en guzel kazayi yapmis..vay be kazanin bile guzeli olurmus :)) iyiki olmussun cnm, sen gercekten buyuk kazancsin butun sevdiklerinde ayni fikirdedir eminim..
Anacim ben bu olay uzerine kitap bile yazabilirim...oyle bir yazmissin ki ben bile cok duygulandim..hay allah semsiyeyi alamadan gitti demek..cnm Cerencim...
İçimi açsanız puantiye fışkıracak kızlarKızımın yeni dikilcek olan nevresimi,Masamı süslemeyi düşündüğüm tül,üzerinde çalıştığım 1 yaş posteri Gel vatandaş,,bahar minnielerine gelll
Eki Görüntüle 669869 Eki Görüntüle 669870 Eki Görüntüle 669871
canım böyle düşünmene cok sevindim bencede yapsaymıs 1kız
ben o konuda şanslyım 3kızız 1 erkek oda en küçügümüz gel bize takıl canım seve seve kabul ederiz
Cnm evde kalmis bacim geldimi..tobe tobe ne kotu hitap oldu kizcaza..sozumu geri aliyorum, bekarlik sultanliktir diyerekten arkadasina sultanimiz geldimi neler yaptiniz..hos etseydin gonlunu cnm..ne sundun ben yemeklerdeyim halan uff acim mi ne
kazanın iyisi kötüsü olmaz:)alacagımız nefes varmış ki doğmuşuz..
sagol canımbenim..sende iyi ki doğmuşsun..iyiki seni tanımışız..
ya sabah bu olay oldu,akşamda ceren okuldan geldi eve geçtik bana dediki,
''anne lütfiye abla artık ayakkabımı giydirmeyecekmiş,ben giyinmeyi ögreneymişim''dedi
lütfiyede servisteki bayan..bak sen dedim hemen aradım..
dedim cerene böyle böyle demişsin,çocuga söyleyecegine bana söyle..hem sen neden giysiriyosun ki,senin görevinmi bu
okulda yardımcılar var,onlar giydireceklerdedim..
ayyy x hanım ben cerene öyle demedim,dedim ki ceren bak herkes kendi ayakkabısını giyebiliyo,sende ögren senin
için daha iyi olur dedim..dedi
kıvırmaya başladı..ceren küçük yalan söylemeyi bilmez..
neyse kapattım okulu aradım dedim neden siz çocuklara yardımcı olmuyosunuz,servisin görevimi bu,neden beni onlarla muhattap ediyosunuz
ya durduk yere sinir oldumnormalde ben asla kavgacı bir insan degilim,hatta laf kavgasınıda hiç sevmem..
ama çocugum söz konusu olunca bazen kendimi aşabiliyorum..
servise sinir olmuş durumdayım..başka serviste yok elimiz mahkum..okul aslında 500 metre mesafede ama benim götürmem
çok zor..3 ay kaldı sabrediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?