2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

vallahi pes yani size kızlar benim işimin olduğu zamanlar sizinde çeneniz düşüyor hackledeceksiniz siteyi ben olmadığımda ona göre:)

kızlar ben düzenli olarak 23 ünde regl oluyordum. geçen ay az geldi. bugünde 27 si bitti ama gelen giden yok. şubat 28 çekmesine yordum ama ne bilim hiçte hastalanacak gibi durmuyorum bugünkü arkadaşımızı okuyuncada içimi sıkıntılar bastı

şu anda toplamam gereken bir banyo ve mutfak var daha sonra yazmaya devam edicem az sonraaaa:)))

canım iyiki dogurmus anacıgın evet tatlısın güzelsin sevimlisin cok seviyoruz seni kaza kurbanı
bende kazayım canım ablam 10 aylıkken annem bana hamile kalmıs aldırsammı diye düşünmüş ama aldırmamaya karar vermiş dogurmus
biz 4kardesiz ve annem iyiki cok kardes yapmıs eskiden şikayet ederdim heryerde biri var diye şimdi iyiki varlar diyorum kafam esiyor birini cagırıyorum ben gidiyorm dertleşiyorum geziyoruz kardes gibisi varmı beeee

Eline sağlık canım,renklerin soft olduğu için gölge yaparsan vurgu artar,,1'i gölgeli yap bence:128:
Gölgeyi %100 siyah görüyorum bide,,biraz düşür istersen %80'e falan.

vay profdesyonelce yoruma bak bide bizim fikir veriisimize
hımmm bencede &80 ideal hayatım rutusla ve tekrar göster görseline öyle bakalım olmazsa biraz bende üstünde oynama yaparım
oldumu kızlar bende profesyonelmiyim artık bu konudan anlamadıgım anlasıldımı

Gel cnm ne olursan ol gel demis yaa mevlana hz leri bu yuzden bizde mart, nisan , haziran farketmez gonlun nerde ise orda ol..
Seni zaten surekli online lar arasinda goruyordum yani sen zaten bizden coktan olmussun cnm..hosgeldin

Ne dusunursen dusun ama bir candan bahsettigimizi asla unutma, unutmuyacaksindir belki ama olurda cevre faktorleri unutturmaya calisirsa lutfen hep hatirla...senin en hayirlisi olur ins..

ii gclr..ismini hatırlamıyorum arkadaşım ama söylemeden edemicem...bebeğini aldırma...canını biz vermedik ki almayada hakkımız yok... o yavruya can veren rızkını da verir...hayırlısını iste dua et bol bol...ama isteyerek o cana kıyma..nacizane fikrim...

Annen demek hayatindaki en guzel kazayi yapmis..vay be kazanin bile guzeli olurmus :)) iyiki olmussun cnm, sen gercekten buyuk kazancsin butun sevdiklerinde ayni fikirdedir eminim..

karşı komşum 1,5 yaşındaki oğlunu sünnet ettirdi bugün. herşeye çok özenir ama tanıdık doktor devlet hastanesinde olunca orada yaptırdı. çocuk cerrahı tamamen bayıldı saat 9 da oldu 12 de evde oyun oynuyordu. çok pişman oldular daha önce yaptırmadık diye o yüzden erkek anneleri örnek olsun diye yazıyorum ertelemenin bir anlamı yok acıları fazla olmuyor gibi duruyor şimdilik fikir olur diye yazdım sizlere.

bugün eceyle gezdik. gittiğim evin 23 nisan doğumlu oğlu var doğumgünüden açıldı laf ay beni bir görseniz 40 yıllık doğumgünücü:) gibi sayıyorum fikirleri çok havalıydım ya havam batsın:) iyi ki varsınız kızlar sizler sayesinde çok şey öğrendim

wınn kotasını yine doldurmuşum mutfakta çeken komşunun ağından yazıyorum sizlere:) içerdede kıvancım var olmuyor böyle:)

Herkese iyi akşamlar
Babycerenin yakın arkadaşı benden duymuş olma forumda geçmişi okursan; babyceren arkadaşın senin için evde kalmış dedi,
birde yaptı haberin olsun
ay evde kalmış dedim dimi:))biliyomusun o arkadaşımın telefonuna topigi eklemiştim:)
sıkıldıgında okursun demiştimburaya yazdıktan sonra aklıma geldi:18:
geldiginde sordum okumuyomuş:))sıkıcı geliyomuş
oh çok şükür dedim:))gerçi yüzüne karşıda diyorum evde kaldıgını ama olsun kızmasın bana
çok seviyorum onu:)hadi hadi kıskanma senide seviyorum
beykozum süpersin ya:))güldüm sayende..
bende senin gibi yorumlar yapıyorum..olmamış 1 sönük kalmış,feri gitmiş,cılız olmuş,şaftı kaymışgibi..
ama mutluannem kibar feyzo:))

demek sende kaza kurbanısın..ne güzel ya..kaza çocukları çok güzel ,çok tatlı olurmuş:)
bak ikimizde maşallah ne kadar şekeriz:))iyiki doğmuşuz beykozum..
ama anneme hep kızarım ben..neden tek kızım ben diye:)
babamı boşamadan önce 1 tane kız daha yapsaydın diye çok söylenirim:))

Anacim ben bu olay uzerine kitap bile yazabilirim...oyle bir yazmissin ki ben bile cok duygulandim..hay allah semsiyeyi alamadan gitti demek..cnm Cerencim...

Evt cnm yaa yakinda her birimiz dogum gunu organizatorleri olup cikicaz..Bende sen gibi yakinimda kim varsa hemen atlayip nasil olmasi gerektigini anlatiyorum hemde sise sise..sanki ne oluyorsa :)) allah iyiligimizi versin..su son hafta arastirmadim site kalmadi dogum gunu icin gozlerim sasi bes oldu yaw

Kolay gelsin cnm bende yakinda seninle ayni kadere ortak olucam cunku ev bulup tasinmamiz lazim...hemde hemen..eger salonu buyuk ve bahceli bir ev bulabilirsen degmeyin keyfime ..ozaman buyukler salonda cocuklarda bahcede oynar ve harika bir dogum gunu olur..eger olurda bulamazsak bir yer tutup cocuk colup hurra bir parti olur artik..
Temmuzda olursam eger ist da ben gorusmek isterim haberin ola sekerim..

Bence hos sadece 1 in daha belirgin olmasi daha cok dikkat cekecektir..su hali ile goze cok batiyor cnm, birde dis halka pembe ise ici baska bir renk daha sanki guzel durur gibi geldi..aslinda ben pek anlamam bu isten ama zevkin dogrultusunda nasil olmus diye sorunca bende birseyler kativeriyim dedim..

canım böyle düşünmene cok sevindim bencede yapsaymıs 1kız
ben o konuda şanslyım 3kızız 1 erkek oda en küçügümüz gel bize takıl canım seve seve kabul ederiz

Cnm evde kalmis bacim geldimi..tobe tobe ne kotu hitap oldu kizcaza..sozumu geri aliyorum, bekarlik sultanliktir diyerekten arkadasina sultanimiz geldimi neler yaptiniz..hos etseydin gonlunu cnm..ne sundun ben yemeklerdeyim halan uff acim mi ne

Annen demek hayatindaki en guzel kazayi yapmis..vay be kazanin bile guzeli olurmus :)) iyiki olmussun cnm, sen gercekten buyuk kazancsin butun sevdiklerinde ayni fikirdedir eminim..
kazanın iyisi kötüsü olmaz:)alacagımız nefes varmış ki doğmuşuz..
sagol canımbenim..sende iyi ki doğmuşsun..iyiki seni tanımışız..
Anacim ben bu olay uzerine kitap bile yazabilirim...oyle bir yazmissin ki ben bile cok duygulandim..hay allah semsiyeyi alamadan gitti demek..cnm Cerencim...

ya sabah bu olay oldu,akşamda ceren okuldan geldi eve geçtik bana dediki,
''anne lütfiye abla artık ayakkabımı giydirmeyecekmiş,ben giyinmeyi ögreneymişim''dedi
lütfiyede servisteki bayan..bak sen dedim hemen aradım..
dedim cerene böyle böyle demişsin,çocuga söyleyecegine bana söyle..hem sen neden giysiriyosun ki,senin görevinmi bu
okulda yardımcılar var,onlar giydireceklerdedim..
ayyy x hanım ben cerene öyle demedim,dedim ki ceren bak herkes kendi ayakkabısını giyebiliyo,sende ögren senin
için daha iyi olur dedim..dedi
kıvırmaya başladı..ceren küçük yalan söylemeyi bilmez..
neyse kapattım okulu aradım dedim neden siz çocuklara yardımcı olmuyosunuz,servisin görevimi bu,neden beni onlarla muhattap ediyosunuz
ya durduk yere sinir oldumnormalde ben asla kavgacı bir insan degilim,hatta laf kavgasınıda hiç sevmem..
ama çocugum söz konusu olunca bazen kendimi aşabiliyorum..
servise sinir olmuş durumdayım..başka serviste yok elimiz mahkum..okul aslında 500 metre mesafede ama benim götürmem
çok zor..3 ay kaldı sabrediyorum..

Bayildim kumaslara, ne zevkli hatunsun cnm ..kartinizda cok guzel olmus..pembe pembe gonlum sende diyesim geldi..masallah diyimde gozlere gelmesin..Bu arada ortadaki tulden ne iyi fistan olurda bak :))

canım böyle düşünmene cok sevindim bencede yapsaymıs 1kız
ben o konuda şanslyım 3kızız 1 erkek oda en küçügümüz gel bize takıl canım seve seve kabul ederiz

bende seve seve gelirim sizin aranıza:)sagol canım..beni nüfusunuzada alırmısınız:))
iyilik yapıyosan tam yapmalısın:)baban zenginmi:)tc mi özelden atıyorum hemen işlemlere başlayalım
Cnm evde kalmis bacim geldimi..tobe tobe ne kotu hitap oldu kizcaza..sozumu geri aliyorum, bekarlik sultanliktir diyerekten arkadasina sultanimiz geldimi neler yaptiniz..hos etseydin gonlunu cnm..ne sundun ben yemeklerdeyim halan uff acim mi ne

geldi canım geldi:))aslında 29 yaşında ama evlen diye baskı yapıyoruz o da evlenmeyecem diyo:))
o yüzden evde kaldın diye takılıyoruz:)bekarlık sultanlıktır sözünün farkında oldugu için evlenmeye pek niyeti yok..
yemek olarak şöyle yaptım canım,tavuk almaya gittim baktım tavukçu amca orda kendi ızgara yapıp satıyo
bende evde ugraşmıyım dedim,amcaya siparişimi verdim eve çıktım
salata yaptım,birde pilavtatlı türü birşey yapmadım zaten sevmez..meyve koydum bitti gitti:))
yemek süper olmuştu..zaten benim yemeklerimi çok begenir:))

azraece__canım ben yanlışmı okudum:)sen adet olmadımmı yazmışsınnnnnn
beykoz bu yazıyı kaçırdımı acabayoksa daha görmedimi okumadımıııı

O zaman servis guzelimiz sana biraz ordan sanki nem almis , semsiyeyide o yuzden alamayiz diye soyluyu vermis..olur bazen cnm, senin cocuklarin icin yapacagin hersey normal bence bende dusunuyorumda valla kaplan kesilirdim herhalde Mahir icin..

daha önce 1. doğumgünü resimlerini eklemiştim maya sultan 2. yaşına girmiş tema olarakta hello kity seçmiş çok hoş olmuş yine masaları maşallah pastada ye beni diye bağırıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…