zeynebim kıl konusuna gelince bende gidiyim yoksa kaptan magara adamı olcam bu ne bitmek tükenmek bilmiyorlar azimle uzuyorlar nese ben onların dibine ışınları verdirtiyimde görsünler günlerini tesekkür ederim hayatım
bide söylemeden gecemem sen zaten ak pak bir insansın kıllarında narindir senin lazer makinasına gidiyimde kıl görsün
günaydın mayısın sultanlarıı yağmurlu bir Bursa gününden herkese öpücükler!
güne yine Ömer2i koynumda bularak başladım ohhh mis gibi kokladım yumuş yumuş etlerini sıktım ısırdım doyamadım
bugün annemlerin sokağa döner dönmez Ömer'im boynuma sarıldı ve cilveli bir şekilde ANNEEE YAAAA dedi
kapıdan girince de bırakmayayım diye kollarını boynuma ayaklarını belime doladı
çok seviyorum ben bu bıdıkları çokk
BEYKOZcum aldırma meselesini özelden detaylı yazayım sana ama özetle İslam terbiyesiyle yetiştiremeyeceksen özür sayılıyor. ipucu: gurbet elde tecavüz...
neyse dini içerik yapmak yasak çok detaya girmeyeyim ben hadi sen de mesaj kutuna bak
şekersizyeşilçay dünküler gayet güzeldi enden vazgeçtin yaa
sadece 1i kocaman ve vurgulu olsa yetecekti belki bir de çevre ve ortasının rengi farklı olabilirdi
tek tek daire kesip yapıştırmakla başolmaz kuzum o kadar yorma kendini puantiyeli bir fon oluşturup A4ün bir kalını kağıda basarsan işini görür bence
geçen haftadan kalma puantiye fonlarım:
Eki Görüntüle 670262 Eki Görüntüle 670263 Eki Görüntüle 670264 Eki Görüntüle 670265 Eki Görüntüle 670266 Eki Görüntüle 670267 Eki Görüntüle 670268 Eki Görüntüle 670269 Eki Görüntüle 670270
ve bu da yeni doğumgünü dekorumuz tabi benimki gökkuşağı renklerinde olacak
Eki Görüntüle 670284
Günaydın guzel anneler, doğum günü temalarının hepsi birbirinden guzel bayıldım hepsine ama biz böyle biseyler yapamayacağız 1.sebep ilçe deyiz kayinvalidemler koyde gorumcemler merkezde gelip donmeleri zor gelince kalmalari lazim ona da yerim yok fazla, ailem vanda keske onlar olsaydiyeni tasindigimiz icin komsularida pek tanimiyorum okuldan aekadaslarda merkezde oturuyo davet edecek kisi bilmam güç baya 2. Sebepse eşim böyle kutlamalara hep karsi çıkmıştır dünde bu yuzden tartistik zaten boyle giderse oglumun ilk dogum günü çok sönük gecicek buna cok uzuluyorum ((
Birde emzirirken lazere gidilmiyor mu? Ben bu hafta sonu gitmeyi planliyordum da.
NOt: telden yazdigim icin simge kullanamadım siz gerekli yerlere koyarsaniz daha anlamli olacaktir :))
Not 2: iyi ki sizleri tanidim hepinizi cok seviyorum...
kızlar ben yatmaya gidiyorum daha fazla duramıycam son giderken bende resim ekliyim
Eki Görüntüle 670211 Eki Görüntüle 670210
herkeze iyi geceler meleklerinizi kocamann öpüyorum canım arkadaslarım
bütün günleriniz benle gecsin rüyanızda beni görün
Kocaman günaydınn herkese hadi çayı koydum kahvaltıya bekliyorum.
Günaydın guzel anneler, doğum günü temalarının hepsi birbirinden guzel bayıldım hepsine ama biz böyle biseyler yapamayacağız 1.sebep ilçe deyiz kayinvalidemler koyde gorumcemler merkezde gelip donmeleri zor gelince kalmalari lazim ona da yerim yok fazla, ailem vanda keske onlar olsaydiyeni tasindigimiz icin komsularida pek tanimiyorum okuldan aekadaslarda merkezde oturuyo davet edecek kisi bilmam güç baya 2. Sebepse eşim böyle kutlamalara hep karsi çıkmıştır dünde bu yuzden tartistik zaten boyle giderse oglumun ilk dogum günü çok sönük gecicek buna cok uzuluyorum ((
Birde emzirirken lazere gidilmiyor mu? Ben bu hafta sonu gitmeyi planliyordum da.
NOt: telden yazdigim icin simge kullanamadım siz gerekli yerlere koyarsaniz daha anlamli olacaktir :))
Not 2: iyi ki sizleri tanidim hepinizi cok seviyorum...
günaydın şekerlerrrrrr
hamileyken sürekli dinlediğim bir şarkıdır ki zeynomun şarkısı bu:) hala evde duyunca dikkat kesilir heralde anne karnındaki günleri aklına geliyor yavrumunnn5 dk önce içimden geçirdiğim şarkı radyoda çalıyo. kendime armağan ediyorum.
somewhere over the rainbow...
benim durumum karışık olmakla birlikte şimdilik evet diyebiliriz hayır gelemezsemde poğaçalarımı göndersem diyorumbuluşuyormuyuz kızlar cumartesi
günaydınn herkeseeeeHepimiz içinn güzel ve musmuttluuu birgün diliyorum
Hamileyken sürekli dinlediğim bir şarkıdır ki zeynomun şarkısı bu:) hala evde duyunca dikkat kesilir heralde anne karnındaki günleri aklına geliyor yavrumunnn
Benim durumum karışık olmakla birlikte şimdilik evet diyebiliriz hayır gelemezsemde poğaçalarımı göndersem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?