2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mayısın sultanlarıı yağmurlu bir Bursa gününden herkese öpücükler!
güne yine Ömer2i koynumda bularak başladım ohhh mis gibi kokladım yumuş yumuş etlerini sıktım ısırdım doyamadım

bugün annemlerin sokağa döner dönmez Ömer'im boynuma sarıldı ve cilveli bir şekilde ANNEEE YAAAA dedi
kapıdan girince de bırakmayayım diye kollarını boynuma ayaklarını belime doladı
çok seviyorum ben bu bıdıkları çokk

BEYKOZcum aldırma meselesini özelden detaylı yazayım sana ama özetle İslam terbiyesiyle yetiştiremeyeceksen özür sayılıyor. ipucu: gurbet elde tecavüz...
neyse dini içerik yapmak yasak çok detaya girmeyeyim ben hadi sen de mesaj kutuna bak

şekersizyeşilçay dünküler gayet güzeldi enden vazgeçtin yaa
sadece 1i kocaman ve vurgulu olsa yetecekti belki bir de çevre ve ortasının rengi farklı olabilirdi
tek tek daire kesip yapıştırmakla başolmaz kuzum o kadar yorma kendini puantiyeli bir fon oluşturup A4ün bir kalını kağıda basarsan işini görür bence
geçen haftadan kalma puantiye fonlarım:

ve bu da yeni doğumgünü dekorumuz tabi benimki gökkuşağı renklerinde olacak

evet canım beyaz tenli olduğumdan kurtulmam daha kolay oldu esmerlerde daha zormuş
bir de tüyler kalınsa cihaz daha iyi görüyor ve daha etkili oluyor zayıf tüyleri seçemiyor
erkekler için gurur bizim için utanç kaynağı ne fena yaa
ben de bugün yanıma cımbız aldım süt sağarken kaş bıyık yapıcam

heheheh anladım gııı bende nedemek diyordum şimdi anladım yinede özelime yaz babyceren görmesin
photshpu indirdim canım hızır gibisiniz sayende annezeynebim tesekkür ederim hayatım ömer pasayıda dötünden öp annesi benim yerime

Günaydın guzel anneler, doğum günü temalarının hepsi birbirinden guzel bayıldım hepsine ama biz böyle biseyler yapamayacağız 1.sebep ilçe deyiz kayinvalidemler koyde gorumcemler merkezde gelip donmeleri zor gelince kalmalari lazim ona da yerim yok fazla, ailem vanda keske onlar olsaydi yeni tasindigimiz icin komsularida pek tanimiyorum okuldan aekadaslarda merkezde oturuyo davet edecek kisi bilmam güç baya 2. Sebepse eşim böyle kutlamalara hep karsi çıkmıştır dünde bu yuzden tartistik zaten boyle giderse oglumun ilk dogum günü çok sönük gecicek buna cok uzuluyorum ((

Birde emzirirken lazere gidilmiyor mu? Ben bu hafta sonu gitmeyi planliyordum da.

NOt: telden yazdigim icin simge kullanamadım siz gerekli yerlere koyarsaniz daha anlamli olacaktir :))

Not 2: iyi ki sizleri tanidim hepinizi cok seviyorum...

canım önemli olan o günü en güzel sekilde sevdiklerinle gecirmen illaki herseyin olması gerekmiyor eşin bebişin ve 1-2kişi bile olsa yeter tabi hepimiz en güzeli olsun isteriz ama gör bak hep bir eksik olacak ogün... sen eşine bakma yapabilecegini yap yapamayacagını 2.yasında yaparsın mutlu gecer inş dogum gününüz ve sanırım ilk zadacıgımın olcak

not:bizde seni cok seviyoruz

besin zehirlenmesi geçiriyorum...
parmağımı oynatacak halim kalmadı (desem bu satırları nasıl yazıyorsun diyeceksiniz)

dışarda yediğim balıktan zehirlenmişim sanırım. doğumgünü hazırlıklarını şu köşeden izleyeyim bugünlük. kıvrılayım da:2:

not: hayır Babyceren hanım'da yediğim köftelerden değildi. onlar çok güzeldi. elleri dert görmesin

olsun canım ya bende gurbetteyim komşularlar pek samaimi değilim amaeşimin arkadşları gelirler benim eşimde pek sevmez kutlama kalabalık ama bi kaç yazı balon çocuklar için tabak bardak felan aldım tavana asılan top süslerden aldık kimse gelmesede özel bir gün ilk yaş günleri ufak çaplı bişeyler yapıcaz kısmetse sende ufak bişey yap bence içinde kalmasın.

5 dk önce içimden geçirdiğim şarkı radyoda çalıyo. kendime armağan ediyorum.

somewhere over the rainbow...

Son düzenleme:
şu bebeğiyle kahvaltı yapan annelere nasıl imreniyorum.ben resmen sinir krizi geçiriyorum küçükken eline bişey vermedim yutamaz diye şimdi hiç bişeyi ağzına götürmüyor kaşıkla pütürlü yiyiyor elimden aslla elime görünce öğürüyor.bende kopuyorum ozaman.geçen markette market arabsına koydum mızıldandı aldım reyondan muz ufak ufak parçalyıp verdim bir yedi çiğnedi sevinçten herkese muz dağıtasım geldi.şimdi kahvaltıya oturduk normalde karışık bulamaç yer benimle yesin dedim öööööööö öööööööööööö bıraktım oturma odasına 1 saat sonra tekrar denicem çok aç olursa yiyiyor ne yapıcam ben hiç bişey yemedi bu saat oldu yerse onun kahvaltı yapması 12 olucak o ara uykusu gelick ne yapcam ben bununla offffffffffffffffffffffffff

günaydın şekerlerrrrrr

mesajdaki "ören bayan" ben oluyorum sanırım

balık yedikten sonra yüncüden 9 yumak aldım, şiş de aldım. başlayamadan yatağa düştüm

not: halay çeken baaaaayan Babyceren oluyor, gitar çalıp şarkı söyleyen bayan Şekersizyeşilçay
arabayla oynayan bey Ömer
çember çeviren de :44: kim olsun? kim olsun? mutlu_anne olsun. her daim mutlu ve pozitif

günaydınn herkeseeee hepimiz içinn güzel ve musmuttluuu birgün diliyorum

5 dk önce içimden geçirdiğim şarkı radyoda çalıyo. kendime armağan ediyorum.

somewhere over the rainbow...
hamileyken sürekli dinlediğim bir şarkıdır ki zeynomun şarkısı bu:) hala evde duyunca dikkat kesilir heralde anne karnındaki günleri aklına geliyor yavrumunnn
buluşuyormuyuz kızlar cumartesi
benim durumum karışık olmakla birlikte şimdilik evet diyebiliriz hayır gelemezsemde poğaçalarımı göndersem diyorum

ya geeell gell geell cok geçe kalmadan döneriz zaten benim bey evde beni bekler
Ben eminönü gidiyorum dedim bende pazar günü maça gidicem dedi ödeştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…