2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

O zaman servis guzelimiz sana biraz ordan sanki nem almis , semsiyeyide o yuzden alamayiz diye soyluyu vermis..olur bazen cnm, senin cocuklarin icin yapacagin hersey normal bence bende dusunuyorumda valla kaplan kesilirdim herhalde Mahir icin..

o benden nem almışsa bende onun tozunu alırım haberi yok..
bana biraz kıcıgı var biliyorum..geçen cereni tek okula götürmek zorunda kalmışlardı..
yazmıştım buraya..özel aldılar ya benzinleri gitti ondan..
ay insanın çocugu söz konusu olunca nasılda aslan kesiliyo degilmi..
neyse kapatıyım bu konuyu..gece gece kızı baştan aşagı yıkayacam yoksa:))

süper ya..bayıldım..o masadakileri ben 1 ayda hazırlayamam:))
pasta gel beni ye demiyo..gel bana gömül diyo resmen:)canım çekti..
senin neden canın çekti anlamadım ben..hayrola adette olmamışsın..
hemde 5 gün geçmiş

töbe töbe canı çekilmeyecek gibimi masa:) benim 5 gün geçtide sen daha hiç olmadın ya:) gece gece iyi düşünelim iyi olsun yarın sabah gelmiş olsun:) der ben yatarım herkese iyi geceler

Ruyada gorsem uyanmak istemezdim herhalde..peri masallarindaki gibi olmus resmen...hele o yiyecekler beni benden aldi..uff aciktim ben yaa...pasta cok guzel olmus yapanin ellerine saglik, usta isi olmus resmen..

Bu hello kity ide cocuklar cok seviyor, sevimli kedi ondan herhalde :)) inanirmisin onceden soyleniyorduda hic anlamiyordum nerden bahsedildigini onceden dedigimde 6 veya 7 ay once iste :)) sonradan ogrendik..cok komik bende Tv kulturede pek yok bu yuzden bazen hic olmadik seyleri kaciriyorum...

azraece,melegim bende yatmaya gidiyorum..yorgunum..sabahta doktora gitmeyi düşünüyorum..
çağlayı götürecez..tabi saat 11 gibi..inşallah önemli birşeyi yoktur..
belki balgam sökücü verir..sekrol falan..
demir eksikligi varmı onada baktıracam..
öpüyorum hepinizi..allah rahatlık versin hepinize..

Evt buranin hava sartlarindan dolayi 8 gundur evde mahsur kaldik bugun iste biraz iyi gibi olunca hava ciktik oglanla bir soguk hava aldim cigerlerimize kadar cektik..iyi mi oldu bilmem ama sanki dovulmus kum torbasi gibi hissediyorum kendimi ve o kadar uzun sure cikamayinca hamladim herhalde..Sozun kisacasi hepinize saygilar, sevgiler efem..bendeniz kacar..iyi uykular, tatli ruyalar..allah rahatlik versin hepinize..
Yarinki calisan arkadaslarim kolay gele, isleriniz rast gele ins..

karnımı acıktırdın yaaa olsada yesek
ben cok oburum kızlar yemek varsa kesin masada bende varımdır gırtlagımı ttup kilo vermek istiyorum ama düzenim yok
napsam dicem olmıycak yeme diyceksiniz baska yolumu var ne bilim söyliyim dedim :26:

evet azraececim gördüm ama yazmayı unuttum nasıl bu hataya düştüm bilmem:26:
azraececim test neyim yapmadınmı gııı ne bekliyorsn yav belki 2.ye hamileyim diye yazarsın bir ececik daha dogar fenada olmaz hani

ya herkez gitmiş tamam ben doldruyum sayfaları sabah okusun babycerencim
babam söfördü emekli oldu şimdi kendi işini actı tahta varya onların alım satımını yaptırıyor
aldım tcni üzerimize alıyımda seni sonra gercegi ögrenirsin
sana bizim çiçek sattıgımızı söylemem
hatta iki kasının arasında falına bakarım cok şugarımdır
artık sende bizdensin al karanfillerini giy salvarlı donunu babycerencim

kızlar lazere gitmek istiyorum :26:
doktora gitmiştim kıllarım cogaldı diye doktorum emzirdigin sürece kılların artar kiminin azalır dedi :18:
benim arttı sanki cok azmıs gibi kesin lazer paklar beni sizce tekrarlarmı lazer yaptırıp tekrar cıktı diyen varmı ???

ben hala dogum günü temamı secmedim bıyık dedim baska önerisi olan varmı ?
fotoshop programını indiremedim hala ugrasıyorum
enes daha 10dk önce uyudu bu cocuk uyumamak için ugrasıyor neden anlamıyorum 8saat uyumadan durabiliyor dua edin arkadaslar uyusun enesimde

ya uykum var ama gitmekte istemiyorm biraz daha durayım baari
yarın ablamla kardesim gelcek
hazırlık yaparım yarın
bide kızlar saclarımı boyatmak istiyorum saclarım uzasın istiyorum belki cuma günü yaptırırım foto paylasırım
bide kolyem hep birbirine dolanıyordu oyuzden degiştirdim adam kimsede yok dedi görürürsem basarım orayı zaten kırk kere gittim istedigimi bulamadım isim yazdırcaktım aile kolyesi yaptırcaktım eşim yok karımın ismi gözükmesin dedi kızdı yaptırmadı ama ben yaptırcam bir ara belki seneye dogum günümde olabilir
bide eşimin yarın dogum günü iyiki varsın seni cok seviyorum aşk böcügüm
ne cok bide demişim bideyi ben cok kullanıyorum kızlar agız alıskanlıgım olmus eşim bişey istermisin diyo
ben baslıyorum domates bide patlıcan bide kola bide cips bide bide bide gidiyorrr öle

Son düzenleme:
kızlar ben yatmaya gidiyorum daha fazla duramıycam son giderken bende resim ekliyim

herkeze iyi geceler meleklerinizi kocamann öpüyorum canım arkadaslarım
bütün günleriniz benle gecsin rüyanızda beni görün

beykoz; ay cok guldum ya.. bi sen kalmıssın. biriyle konusur gibi yazmıssın valla helal olsun

gunaydın annişler ve bebişleri... guzel bi gun olsun inşallah. bugun benim için haftanın son mesai gunu. mutluyum...
dun akşam bişeyler yapayım dedim (şu dun eklediğim 1 yazan zımbırtılarla ilgili) yaptım yaptım sildim. hoşuma gitmedi. vazgectim. sonra cok baska bi fikir buldum. kendim kartonları üstüste keserek yapıcam. örnek foto koyarım. tek problem puantiyeli fon kartonu bulabilir miyim? bulamazsam da minik minik daireler kesip yapıştırıcam napiim :)

Beykozcum ben hamilelik oncesi gitmistim ve cok memnun kaldim
Seanslari tamamlayamadan hamile kaldim devam edemedim ama dogumla eski haline doner demelerine ragmen bir sıkinti yasamadim
Emzirme donemi bitince 2 3seans daha gidip dibine dari ekmek sonra da hemen hamile kalmak istiyorum

Photoshopun 1aylik deneme surumunu gezginler.com.dan cok rahat indirebilirsin
Turkcesini indirirsen kullanman da kolay olur bebegim
Oneri temalar:
-ugurbocegi
-kucuk adam: biyik + kravat
-prens taci benim cok hosuma gidiyor
-aslan
-annesinin kuzusu (yabanci sitelerde yunlu iplerden pon pon fln yapmislar cok hos olmus)
-denizci
-bi de benim temam bulutlarin ustunde :) balon gokkusagi ve bulut agirlikli

Senin icin anlamli Enese seslendigin ya da dogdugu gune ozgu birseyler sec bence
gebelik testi ve dogum yaptigim gunku anilara istinaden sectim
Cicek cicek cocuklugundan beri ugur boceklerini severmis mesela o da onu secmisti

Enesimiz hem sarisin hem yakisikli ya temaniz Kivanc mi olsa

TATLICAADIninki de kenan imirzalioglu olur!
Tatlimcadim duy sesimi hemen iyiles hemen duacinim canim!

kıvanc olsa cok güzel olur aslında ama eşim bu durumda beni napar Allah bilir
ben testi yapıp negatif diye çöpe atmıstım temam çöp kutusumu olsa acaba
enese herkez şeker diyor bıyıklı seker olabilirmi
nese ben biraz daha düşünüyüm en iyisi ama fikirlerin on numara hayatım saol

şekersizyeşilçayım kendi kendime konustum gercekten asagıda misafirlerimiz vardı ama sohbete dahil olmadılar
nese onlarda gelir bigün cazibemize dayanamazlar

zeynebim kıl konusuna gelince bende gidiyim yoksa kaptan magara adamı olcam bu ne bitmek tükenmek bilmiyorlar azimle uzuyorlar nese ben onların dibine ışınları verdirtiyimde görsünler günlerini tesekkür ederim hayatım
bide söylemeden gecemem sen zaten ak pak bir insansın kıllarında narindir senin lazer makinasına gidiyimde kıl görsün

herkeze günaydın. aramızda ilk doğum gününü kim yapacak.bende beğendiğim temaları seçip her şeyimi ayrıntısıyla not alıcam.mesela beyaz bir tşört alıp keçeyle üzerine 1 işlemeyi düşünüyorum.mama sandalyesinede 1 yazısı yapıştırıcam vee tavana kırmızı mavi balon mutlaka yapıştırıcam çok hoşuma gitmişti.kendi ikramlarımı kendim yapmayı düşünüyorum ama pastamı 1 şeklindemi yoksa klasik ama denizci figürleriyle süslesemmi bilemedim.şeker hamuruyla yapıcam safranboluda şeker hamuru yeni daha.inş. kendim yapabilirim önce bi deneme yapmam lazım.ikramlarada komşularım yardım edecek sağolsunlar.
rozemary arkadaşım oğullarımız aynı gün doğumluydu inş. bebeğini doğurursun bende 2.yi ağustos eylül gibi düşünüyorum.Allaha sığın belki ilk başlarda pişman olucaksın boğulacaksın ama üçüde büyüyünce inanıyorum ki hepsi içinde inş. 'iyiki doğurmuşum' diyeceksin.Rabbimden sana kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…