O zaman servis guzelimiz sana biraz ordan sanki nem almis , semsiyeyide o yuzden alamayiz diye soyluyu vermis..olur bazen cnm, senin cocuklarin icin yapacagin hersey normal bence bende dusunuyorumda valla kaplan kesilirdim herhalde Mahir icin..
Eki Görüntüle 670108 Eki Görüntüle 670109 daha önce 1. doğumgünü resimlerini eklemiştim maya sultan 2. yaşına girmiş tema olarakta hello kity seçmiş çok hoş olmuş yine masaları maşallah pastada ye beni diye bağırıyor:))
süper ya..bayıldım..o masadakileri ben 1 ayda hazırlayamam:))
pasta gel beni ye demiyo..gel bana gömül diyo resmen:)canım çekti..
senin neden canın çekti anlamadım ben..hayrola adette olmamışsın..
hemde 5 gün geçmiş
Eki Görüntüle 670108 Eki Görüntüle 670109 daha önce 1. doğumgünü resimlerini eklemiştim maya sultan 2. yaşına girmiş tema olarakta hello kity seçmiş çok hoş olmuş yine masaları maşallah pastada ye beni diye bağırıyor:))
bende seve seve gelirim sizin aranıza:)sagol canım..beni nüfusunuzada alırmısınız:))
iyilik yapıyosan tam yapmalısın:)baban zenginmi:)tc mi özelden atıyorum hemen işlemlere başlayalım
geldi canım geldi:))aslında 29 yaşında ama evlen diye baskı yapıyoruz o da evlenmeyecem diyo:))
o yüzden evde kaldın diye takılıyoruz:)bekarlık sultanlıktır sözünün farkında oldugu için evlenmeye pek niyeti yok..
yemek olarak şöyle yaptım canım,tavuk almaya gittim baktım tavukçu amca orda kendi ızgara yapıp satıyo
bende evde ugraşmıyım dedim,amcaya siparişimi verdim eve çıktım
salata yaptım,birde pilavtatlı türü birşey yapmadım zaten sevmez..meyve koydum bitti gitti:))
yemek süper olmuştu..zaten benim yemeklerimi çok begenir:))
azraece__canım ben yanlışmı okudum:)sen adet olmadımmı yazmışsınnnnnn
beykoz bu yazıyı kaçırdımı acabayoksa daha görmedimi okumadımıııı
Beykozcum ben hamilelik oncesi gitmistim ve cok memnun kaldimkızlar lazere gitmek istiyorum :26:
doktora gitmiştim kıllarım cogaldı diye doktorum emzirdigin sürece kılların artar kiminin azalır dedi :18:
benim arttı sanki cok azmıs gibi kesin lazer paklar beni sizce tekrarlarmı lazer yaptırıp tekrar cıktı diyen varmı ???
Photoshopun 1aylik deneme surumunu gezginler.com.dan cok rahat indirebilirsinben hala dogum günü temamı secmedim bıyık dedim baska önerisi olan varmı ?
fotoshop programını indiremedim hala ugrasıyorum
enes daha 10dk önce uyudu bu cocuk uyumamak için ugrasıyor neden anlamıyorum 8saat uyumadan durabiliyor dua edin arkadaslar uyusun enesimde
Beykozcum ben hamilelik oncesi gitmistim ve cok memnun kaldim
Seanslari tamamlayamadan hamile kaldim devam edemedim ama dogumla eski haline doner demelerine ragmen bir sıkinti yasamadim
Emzirme donemi bitince 2 3seans daha gidip dibine dari ekmek sonra da hemen hamile kalmak istiyorum
Photoshopun 1aylik deneme surumunu gezginler.com.dan cok rahat indirebilirsin
Turkcesini indirirsen kullanman da kolay olur bebegim
Oneri temalar:
-ugurbocegi
-kucuk adam: biyik + kravat
-prens taci benim cok hosuma gidiyor
-aslan
-annesinin kuzusu (yabanci sitelerde yunlu iplerden pon pon fln yapmislar cok hos olmus)
-denizci
-bi de benim temam bulutlarin ustunde :) balon gokkusagi ve bulut agirlikli
Senin icin anlamli Enese seslendigin ya da dogdugu gune ozgu birseyler sec bence
gebelik testi ve dogum yaptigim gunku anilara istinaden sectim
Cicek cicek cocuklugundan beri ugur boceklerini severmis mesela o da onu secmisti
Enesimiz hem sarisin hem yakisikli ya temaniz Kivanc mi olsa
TATLICAADIninki de kenan imirzalioglu olur!
Tatlimcadim duy sesimi hemen iyiles hemen duacinim canim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?