Siz de pek gelgitlisiniz be canim ayni bizim gibiEminönü tayfası gidiyoruz inş.bir aksilik olmazsa,,c.tesi 10.00da meydanda olun,plannercan senin tel. yavrudeki yada zadada var mı??istersen mail at birimizde olsun her ihtimale karşı cicim.sensiz poğaçayı napalım şekerim
Selam kızlar,,güzel bir gün diliyorum herkese,,bana kibar feyzo diyen arkadaşımı ve bunu beğeneni de extra öpüyorum
Cok yoğunum,kafamsa bir milyonMutlu babaya aşırı derecede, ultra mega süper kızdım bu sabah Telefon açıp avaz avaz bağırmak istiyorum ona:120:Akşam olup sinirim geçecek diye kendime de kızıyorum Hiç kinci değilim ya sadece trip atabiliyorum o da biraz
Butun dotlardefneme feda olsun kolay gelsin balimbu dotlar süper oldu. çok teşekkür ederim hayatım
Siz de pek gelgitlisiniz be canim ayni bizim gibiama unutma unutturma aksama ocunu al dekolte giyinip uyuyakal ne bilim super sofra kur ama ben tokum sen ye de sap gibi kalsin
Bak ya yazdim ama uzuldum sonradan yazik adamcagiz kac davaya girip cikiyordur gunde bosver kiz tadi tuzu bunlar
Ben esime hala pas vermiyorum cok resmiyim asli gorevlerimi eksiksiz yapiyorum laf soyleyemesin diye ve bugun yarin regli olurum ona enguzel ceza olur!
Öncelikle sizlerin nezdinde benim kalbi,yüzü,dili güzel olan arkadaşım ilkim'e tekrar teşekkür etmek istiyorum.dün akşam hediyedini aldım ve gözlerim doldu çok duygulandım.Öncelikle bizler için yazdığı güzel notu, arkasından Yaren Nur2a aldığı harika kıyafet,bandajlar,kuşadası hatırası,bana aldığı kolye ve küpe, kendi el emeğiyle yaptığı bandaja yapıstırılabilir diş figürü hepsi için çok ama çok teşekkür ederim cnm.Seni tanıdığım için ben de çok mutluyum.Kızlar o kadar naif güzel bir sesi var ki ilkimin.Allah güzel yüzlü, güzel gözlü bestoşla,eşiyle ve tüm sevdikleriyle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmesini nasip etsin.Yürekten teşekkürler ilkimim....
Kızlar resimleri ekleyemedim tam olarak.nasıl küçültecem ben onları ya?yardım.hediyelerimiz diye albüm yaptım ama resimler sığmadı.yardımmmm...
hepinizi çok öpüyorum....
meraba arkadaşlar..geçmişe baktım ne çok adım geçmiş:))herkes dedikodumu yapar olmuş:))
yapın yapın severim ben dedikoduyu:)
annezeynep_o dedikoduyu sabırsızlıkla bekliyorum..çok heycanlandım
yavrukedi_demek hediyemiz hazır ve sen kargoya vermedin hazormu geldi
çatladım ben burdaaaneyse şaka canım..istedigin zaman yolla acelesi yok 47:)
chihiro__geçmiş olsun balıktan zehirlenmişsin..ama maşalla iyi görünüyosun
performansın süper
tatlıcadı_canım seni çok özlüyorum..iyleş tekrar aramıza dön
beykoz_kıllı arkadaşım benim:)biz seni kıllıda seviyoruz üzülmeçim biçme makinası lazımmı
benim pek keyfim yok..ama yazdıklarınızı görünce gülümsememek elde degil:)
sabah doktora gittik..çağlanın boğazı kötüymüş,balgamıda var..antibiyotik yazdı bide sekrol bide calpol..
beykoz gibi oldu bide bide ...
cerenede yazdı..
alıştım artık hiç tepki vermedim..eve geldik..eşim akşam ilaçları alıp gelecek..
çağlanın kan degeri 11.1 çıktı..1 ay ferrumu kullanacam..kan grubunuda ögrendim..benimle aynı B çıktı..
işte böyle..az önce çağla kustu bütün balgamını çıkardı ..ama uyuyamadı..şimdi evi turluyo:)keyfi yerinde
tek sorunumuz uyudugu zaman tutan kıcık bir öksürük..
İçimi açsanız puantiye fışkıracak kızlarKızımın yeni dikilcek olan nevresimi,Masamı süslemeyi düşündüğüm tül,üzerinde çalıştığım 1 yaş posteri Gel vatandaş,,bahar minnielerine gelll
Eki Görüntüle 669869 Eki Görüntüle 669870 Eki Görüntüle 669871
mutlum bu sana yapılır mı bee... hak etmiş...
ver cezayı...
bi de sana bi soru.. mesela ben minik fonlar buldum. bunu photoshopta çoğaltığ doku oluşturmayı biliyo musun..
örnek bi ressim koyuyorum mesela;
Eki Görüntüle 670578
mesela bunlardan pötikare olanı fon yapmak istiyorum, ya da harflerin içini bunla doldurmak i,stiyorum. nasıl yapcam. forumlarda yazmıyo. kimse merak etmemiş. kimse de açıklamamış
canımcım sana msj attım aldınmı, yoksa kutuna bak cicimm
mutlum canım balböceğim o dediğin şeyi biliyorum da bunu yapmak için fondaki desenin kocaman olması lazım ya hani. benim elimdeki desenler o eklediğim resimdekiler kadar. ucu var yani onlarıyanyana getirip tek tek uğraşarak mı duvar kağıdı gibi kocaman yapıcam?yoksa kolay bi yolu var mı onu öğrenmek istiyorum...
söyle örnek vereyim. mesela elinde küçük bi kumaş parçalarıı var ve bunları birbirine dikerek bütün hale getiriyosun (dikiş izlerini yok ederek) ama elinde photoshop gibi sihirli bi değnek olsa bunu yapmanın kolay bi yolu var mı? mesela tek bi kerede sağa doğru 10 tane aşağı doğru 4 tane kopyala desem bana gerekli olan alanı dolduracak kadar zeminim olacak. anlatabildim mi bilmiyorum.
canım geçmiş olsun.bizde yeni atlattık broşitonil olmuştuk balgam öksürük bir aradaydı.ilaç kullandık 10.gün balgamı kusarak yada kakasıyla atıyorlar nacizhane tavsiyem sevmediği gıdaları verme bu dönem boğazın kalabilicek zor yutulan onlarda tetikliyor yrdiğiyle birlikte balgam hepsini çıkartıyor.başına yastık koydum bizimki rahat etmedi tek kişilik pike katlayıp koydum sert o şekil başı yüksek kaldı geceleri bu balgam yüzden uyuyamadı ağzına geldi yutamadı gecede kustu aklında olsun tetikte yat.birde bizim doktor gün içinde orta sertlikte ara ara sırtına vur dedi aklında bulunsun ve sıcağa yakın ılık suyun faydası oluyor görünce yazmadan edemedim biz baya kustuk çünkü geçmiş olsun
sagol canım..birtek sen yorum yapmışsın..herkes dogum günü telaşında sanırım:44:
bizimkide bronşit başlangıcı..yastıgı baya yüksek ama yinede rahat uyuyamıyor..
sırtına vurmayı deneyecem canım sagol..
kan degeri için yorum bekliyodum ama bekleyelim belki gelir..
sagol canım..birtek sen yorum yapmışsın..herkes dogum günü telaşında sanırım:44:
bizimkide bronşit başlangıcı..yastıgı baya yüksek ama yinede rahat uyuyamıyor..
sırtına vurmayı deneyecem canım sagol..
kan degeri için yorum bekliyodum ama bekleyelim belki gelir..[/
ben ılk mesajını kacırmışım sen bole dıyınce uldum şimdi
gecmış olsun
her turlu bebek aslıgına sanırım soğuk hava buharı ve nebülator ıyı geliyo sanırım.sen kıdemli annesın sana bole tvsıye vermek garıp dımı dıomuun ıcınden hadı ordan çömez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?