2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Siz de pek gelgitlisiniz be canim ayni bizim gibi ama unutma unutturma aksama ocunu al dekolte giyinip uyuyakal ne bilim super sofra kur ama ben tokum sen ye de sap gibi kalsin
Bak ya yazdim ama uzuldum sonradan yazik adamcagiz kac davaya girip cikiyordur gunde bosver kiz tadi tuzu bunlar

Ben esime hala pas vermiyorum cok resmiyim asli gorevlerimi eksiksiz yapiyorum laf soyleyemesin diye ve bugun yarin regli olurum ona enguzel ceza olur!
bu dotlar süper oldu. çok teşekkür ederim hayatım
Butun dotlardefneme feda olsun kolay gelsin balim

Simdi sut sagip gecmise doncem bi de Babyceren icin sirketteki en super dedikodu olan uzman ilemudurun yasak askini anlatirim belki

işler yığıldıkça yığıldı, 1-2 sayfa okuyup çıkmak zorunda kalıyorum, faydalı paylaşımlardan da uzak kalıyorum, diş çıkaran yürümeye başlayanlar olmuş ne güzel, benim tembel kuzum da diş ya da yürüme adına bir şey yok, kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...

Dün gece dekolte cezasını verdim dur ben bu gece de ona sofra cezasını vereyim sağol canımAslında bu sinir haribim sebebini bal gibi biliyorumOLUNAY! Aydan etkilenen tipik yengeç kadınıyım ben Birde bana dün gece "sen bu doğumgünü olayını biraz abarttın" demez mi Hemde ortada sadece 1-2 minik süs varken...Hemde bana "Rahatsız oluyorsan gelmezsin o zaman" dedim

meraba arkadaşlar..geçmişe baktım ne çok adım geçmiş:))herkes dedikodumu yapar olmuş:))
yapın yapın severim ben dedikoduyu:)
annezeynep_o dedikoduyu sabırsızlıkla bekliyorum..çok heycanlandım
yavrukedi_demek hediyemiz hazır ve sen kargoya vermedin hazormu geldi
çatladım ben burdaaaneyse şaka canım..istedigin zaman yolla acelesi yok 47:)
chihiro__geçmiş olsun balıktan zehirlenmişsin..ama maşalla iyi görünüyosun
performansın süper
tatlıcadı_canım seni çok özlüyorum..iyleş tekrar aramıza dön
beykoz_kıllı arkadaşım benim:)biz seni kıllıda seviyoruz üzülme çim biçme makinası lazımmı

benim pek keyfim yok..ama yazdıklarınızı görünce gülümsememek elde degil:)
sabah doktora gittik..çağlanın boğazı kötüymüş,balgamıda var..antibiyotik yazdı bide sekrol bide calpol..
beykoz gibi oldu bide bide ...
cerenede yazdı..
alıştım artık hiç tepki vermedim..eve geldik..eşim akşam ilaçları alıp gelecek..
çağlanın kan degeri 11.1 çıktı..1 ay ferrumu kullanacam..kan grubunuda ögrendim..benimle aynı B çıktı..
işte böyle..az önce çağla kustu bütün balgamını çıkardı ..ama uyuyamadı..şimdi evi turluyo:)keyfi yerinde
tek sorunumuz uyudugu zaman tutan kıcık bir öksürük..

Canım benim yaa utandırdın beni
Rica ederim hayatım ne demek iyi günlerde giyinsin benim tatlı kuzum. Senin o güzel sesinin yanında benimkinin lafı bile olmaz Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim tatlım. İyiki buraya üye olmuşum ve iyiki seni tanımışım. Yaren Nur'umu ve seni kocaman öpüyorum

mutlum bu sana yapılır mı bee... hak etmiş...
ver cezayı...

bi de sana bi soru.. mesela ben minik fonlar buldum. bunu photoshopta çoğaltığ doku oluşturmayı biliyo musun..
örnek bi ressim koyuyorum mesela;

mesela bunlardan pötikare olanı fon yapmak istiyorum, ya da harflerin içini bunla doldurmak i,stiyorum. nasıl yapcam. forumlarda yazmıyo. kimse merak etmemiş. kimse de açıklamamış

canım geçmiş olsun.bizde yeni atlattık broşitonil olmuştuk balgam öksürük bir aradaydı.ilaç kullandık 10.gün balgamı kusarak yada kakasıyla atıyorlar nacizhane tavsiyem sevmediği gıdaları verme bu dönem boğazın kalabilicek zor yutulan onlarda tetikliyor yrdiğiyle birlikte balgam hepsini çıkartıyor.başına yastık koydum bizimki rahat etmedi tek kişilik pike katlayıp koydum sert o şekil başı yüksek kaldı geceleri bu balgam yüzden uyuyamadı ağzına geldi yutamadı gecede kustu aklında olsun tetikte yat.birde bizim doktor gün içinde orta sertlikte ara ara sırtına vur dedi aklında bulunsun ve sıcağa yakın ılık suyun faydası oluyor görünce yazmadan edemedim biz baya kustuk çünkü geçmiş olsun

Kızlar benim temam 'ordan burdan karışık'.
Keçelerden çiçek yapmıştım muhtemelen temam çiçek olacak.
Zeynebin paylaştığı puantiyelerle banner oluşturacam(kendim yapacam) sağol Zeynep
Kızlar bana kürdan ve peçetelik konusunda yardımcı olur musunuz.(Pembe beyaz renklerde çiçekli, malum bahar bebeleri bunlar, olamasanız da no problem). Önümüzdeki hafta sonu denizliye gidecem eğer elimde olursa orada çıkarttıracam;çünkü burada aradığımı bulamıyorum. Hepinizi öpüyorum muck

harflerin içine resim koymaya örnek veriyorum:Kullanacağın resmi aç canım, uzerine bold harflerle "DEFNE" yaz,magicwandtool tut,yazının dışına tıkla(yazının dışını ve en dışı seçmiş olursun),select inverse yap sonra(sadece yazıyı seçer)sağdaki yazının layerını çöpe sürükle, yine select inverse yap ve klavyeden sil tuşuna bas, dışını siler,harflerin içinde desenin kalır canım
ve layerlar kilitli çalışma...ben genelde kısa yol çalışırım,suan photoshopum yok aklımda kaldıgı kadarıyla yazdım,bir sorun olursa dön yine

doku oluşturmadan kastını pek anlamadım?Filtrelerden mi söz ettin?

canımcım sana msj attım aldınmı, yoksa kutuna bak cicimm

Gördüm canımbende sana tel.den mesaj yaziim dedim de kapanmış faturayı yeni ödedim açılmasını bekliyorum
mutlu bana korksun benden bu gece faturamı da ödememiş ödeticem bunların hesabını ona c.tesi eminönüne giderek

mutlum canım balböceğim o dediğin şeyi biliyorum da bunu yapmak için fondaki desenin kocaman olması lazım ya hani. benim elimdeki desenler o eklediğim resimdekiler kadar. ucu var yani onlarıyanyana getirip tek tek uğraşarak mı duvar kağıdı gibi kocaman yapıcam?yoksa kolay bi yolu var mı onu öğrenmek istiyorum...

söyle örnek vereyim. mesela elinde küçük bi kumaş parçalarıı var ve bunları birbirine dikerek bütün hale getiriyosun (dikiş izlerini yok ederek) ama elinde photoshop gibi sihirli bi değnek olsa bunu yapmanın kolay bi yolu var mı? mesela tek bi kerede sağa doğru 10 tane aşağı doğru 4 tane kopyala desem bana gerekli olan alanı dolduracak kadar zeminim olacak. anlatabildim mi bilmiyorum.

canım sana mail atıyorum suanda toplamda 3 tane rar dosyası göndereceğim mailini kontrol edersın bir sorun olursa dön bana cicim, adım hıdır elimden gelen budur misali bir çalışma oldu umarım beğenirsin

O zaman ya fontadaki deseni yeni ve buyuk(a3 mesela)bir sayfaya kopyalayıp freetransform yapıp büyütüceksin sonra içine yazıyı yazacaksın,,yada bu ebat ok, içteki desenler büyümesin istersen, her harfe yeni layer açıp ilk bahsettiğimi yapman gerek.
Ya tek backrounda butun harfler ya tek tek desenlerle yeni layerlar

kızlar ilkim teyzemizin aldığı ciciler albümümüzde buyrun bakınız:))))

ilkimcim o senin tatlığın ve çok sağolasın...

wc molasına kosuyorummm...

sagol canım..birtek sen yorum yapmışsın..herkes dogum günü telaşında sanırım:44:
bizimkide bronşit başlangıcı..yastıgı baya yüksek ama yinede rahat uyuyamıyor..
sırtına vurmayı deneyecem canım sagol..
kan degeri için yorum bekliyodum ama bekleyelim belki gelir..

cnm geçmiş olsun çağla bir daha mı hasta oldu?neden tekrarlar ki bu ya offf?yine aynı ilaçlar.inş. kısa zamanda sifa bulsun güzelim ya.yaren nur yine gribin eşiğinden döndü.azcık balgamı var farkındayım ama kv. burun damlasından sonra balgamı varmış gibi hırıltısı olduğunu söylüyor.ben de dr. önerisiyle 5 gün sekrol kullandım.dün hiç hırıltı duymadım mesela.bizim kız sanırım gerçekten allerjik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…