2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İkinci saf da benim galiba cicim ne yalan söyleyim ben de inandım

sen 6. safsın:)eminönü tayfasıyla konuşurken hepsi tek tek soruyo,interneti ne yapacan diye:)
bende bakacaz bulacaz bi çözüm falan diyorum:)
ay herkesi kandırdım:18:
utandım şimdi
olmaz olsun böyle 1 nisan:)

Inanmak ne kelime cnm resmen yuttum valla hatta esimle bile paylastim bu durumu...konusma soyle oldu bak..
Ben: benim canim cok sikkin off ya simdi gece kimle yaziscam..
Esim: ne oldu avrat sitesimi coktu yoksa..
Ben: yok yaw agzindan yel alsin oyle olmasi ama ona yakin oldu..
Esim: ne oldu soyle da sifreli sifreli konusma.
Ben: ya bizim BabyCeren gelemiyecekmis bir sure nete ben simdi gece gece kimle konucam sonra beni kim donuma goz dikercesine guldurucek. :))

kız sen çok yaşaben donuma edecektm nerdeyse:)
''avrat sitesimi çöktü''
çok komik ya:)

sen 6. safsın:)eminönü tayfasıyla konuşurken hepsi tek tek soruyo,interneti ne yapacan diye:)
utandım şimdi

Onlarin ama biraz daha hafifletici nedenleri var..soyleki dusunmuslerdirki..eger BabyCeren bunu telden bile dillendirdigine gore mutlaka dogrudur.. haksizmiyim kizlar :))
Ilkim cnm benim kader ortagi olduk seninle bak gordunmu :)) bende sana Eminem diyim..hani saffet vardi ya :))

kız sen çok yaşaben donuma edecektm nerdeyse:)
''avrat sitesimi çöktü''
çok komik ya:)

Gul cnm gul..rabbim hep guldursun ins,
Benim adam hep buraya avrat sitesi der..biraz dalga gecer gibi soyler aaman kim salliyorki onu yatsin uzansin o baska birseye de yaramaz zaten..

Sende iyi enerji var valla tatlım. O kadar erken kalkmana rağmen gece geç yatıyosun. Ben her gün bu saatlerde uyusam ahanda böyleolurum. bence de gidip yatayım bn sizinle muhabbet etmeyi ben de çok isterim ama yarın sarhoş gibi dolanmayayım. Öpüyorum tatlım seni ve has erkekim mahirimi.
utandım şimdi

Sen varya yandın kızım, tacizcin olacam bundan sonra. Pişman olacan şaka yaptığına(ayyy mani gibi olmuş)
Neyse hadi ben yatıyom iyi geceler şekerler

beykoz neden hiç yazmıyosun..begen begen kaç olmaz...
anlat dedikodular sende:)
kızların hepsini gördün nasılllardı..kokoşlarmıydı:))
şekersiz o ayakkabılarınımı giymişti:)))
zada babydoll mu giymişti:))
mutluanne kafasında minni li taclamı geziyodu:))
yarukedi miyav lıyomuydu:))
anlatsana kızzz:)

tamam tacizcim ol..kabul:)
ara benide kontürlerin bitsin:)
bu sefer erken kapatmam çok konuşurum..geçen arabadaydın diye uzatmadım..
istersen 1 saat sonra ben seni ararımevet evet 1 saat sonra

Doğru diyon safffeeeeeeeet. AY BEN DE BUNA ÇOK GÜLDÜM
Beykozun değişiyle kız siz beni gülmekten öldürecekseniz şimdi donuma edecem.
Aha bu sefer gidiyom fazla kaynatmayın.

Uuu anam zada babydoll giyse idi kesin iki dk eminonunde dayanamazsi :)) allah iyiligini versin nerden gelir boyle seyler aklina..
Bu taclarla nasil olduklarini bende merak ediyorum..eminim hepsini yakismistir...Beykoz gizz yazsana anacim merak ediyoruz

Kız babyceren gidemedim diye şimdi arkamdan kuzzulkurt dersin sen demeden ben diyem
KUZZULKURTT
Bu sefer söz gidiyom

babycerencim ben inandım dedim belki biraz uzaklasmak istiyordur ama degilmiş
duygularımla oynadın
seni gıcıkkkk
ben seni dövmezmiyim
sacını basını yolmazmıyım
yapmam ben arkadasıma böyle şeyler çünkü ben o arkadasımı cok seviyorum
bak biyolog gitti onun için iyi olmus olabilir ama ben özlüyorum cok
sende aynısını yapma sakın terketme bizi

Doğru diyon safffeeeeeeeet. AY BEN DE BUNA ÇOK GÜLDÜM
Beykozun değişiyle kız siz beni gülmekten öldürecekseniz şimdi donuma edecem.
Aha bu sefer gidiyom fazla kaynatmayın.

Yat cnm yat,, bizim gun icinde uyuklama firsatimiz bazen oluyor herzaman olmasada, benim en buyuk avandasim kizlar...aslinda ben yalanci gece kusuyum cunku burda saat sizlerden iki saat geride yani en gec buranin saati ile 12 gibi cikmis oluyorum ki buda makul bir saat..

Kız babyceren gidemedim diye şimdi arkamdan kuzzulkurt dersin sen demeden ben diyem
KUZZULKURTT
Bu sefer söz gidiyom
canım sabah olmasına az kaldı..istersen biraz daha dur artık burdan böyle okula gidersin:))
şimdi yataga giderken boşa zamanın gitmesin:))
git uyu artık kızsabah gözünü açamayacan haberin varmı
keşke uyusaydım diyecenkuzzulkurt sana haydi

ahh canımmkıyamam sana
deme böyle
kız ben sizi bırakıp gidermiyim delimiyim
internetimin son damlasına kadar burdayım:)
ı love you bebegim:)
gidersem kimle dedikodu yapacam benee hadi anlatsana naz yaptıgın yeterrr

valla hepsi sade ama sık güzeller güzeliydiler
zadacım saclarını dahada sarı yapmıs zaten cok güzel maasallah masmavi gözler sarı saclar tam on numara olmus hatun asıldım ama eşim vardı fazla cıvıtamadım
mutlu annecim maasallah onada manken resmen boy endam güzellik bide cana yakın sormayın minniede kimmiş kendisi barby resmen
sekersizyeşilcaydım sanırsın bebek gibi sacını topla önlügünü giydir yolla ortaokula maasallah aynı resimlerdeki gibi cıtı pıtı hemen tanıdım onu sacarını attıra attıra yürüyordu tütüütüü nazar degmesin hiç yaslanmııycakkkk
yavrukediciminde cok cok güzeldi gülüşü tavırları gözlerini cok begendim içi gülüyordu resmen güzelll arkadasımın kısaca bombaydınız kızlar
benim migrenim tutmustu kötüydüm aslında ama görünce cok mutlu oldum sansa gördüm ama aklımdalardı enesimi öptüler sanlı cocuk ya
bana kocanı ek dediler ama eşim sürekli tel tacizi edecegini bildigimden gidemedim
yinede 10dk görme bile cok sevindirdi beni
benim resmim yok kızlar kafamı fotoshpla koysanız olmazmı ya

bizleri üzen kocalarımıza gelsin
beykoz dedikodular süper:))
tam kafama göresin canım ya:)anlatışına bayıdım:)

Sanki gormus gibi oldum gizz...ne guzel tavsir etmissin oyle..sen galiba Nagis e yetisemedin dimi cnm..
Benden de gelsin bizim altin kizlara 10 uzerinden 10..ki gozum kapali bile verirdim ben onlara, gonulleri , kalpleri pak arkadaslarimin ...

beykozum melegim ben kaçar..
iyi geceler şekerler..
çok uyku bastırdı hadi sizde gidin yatın gari:))
kaynatmayın artık:)

Kizlar cok yorulmusum, Mahir masallah her gecen gun daha bir forma giriyor... beni her zamanki gibi cok yordu..simdi de gidip yarin icin enerji depolayayim dimi :))
Iyi geceler canlarim...

Selam teyzelerrr supper otesi bir haftasonunu daha yedik bitirdik ohhh nasil yoruldum ama nasil dinlendim anlatamam!
Esimle de baristik mercimek koftesi mercimek salatasi mercimek corbasi ve mercimekli pilav yaptik cok guzel oldu

Eminonu tayfasi hemen fotograf koyun gul cemalinizi gorelim!!

Bugun Omerle alisverise gittik ve 6saat gezdik!
Bursa.dacok fazla bebek markasi yok Allah.tan bir de Istanbul.da olsaymisiz yandiydik :)
DG icin 1takim yaptim yarin da Zara baby'ye gidip bakinacagim
Internette ayni oyle bir gecer zamanki.deki Osman.in giydigi askili nostaljik pantolonlardan gordum insallah bulurum
Iste bu ilk kombinimiz :

Bugun bir de ilk adim ayakkabisi aldik
Adidas.ta da cok guzel modeller var civil civil ama oglumun koca ayaklari ilk adim sinirlarini astigindan bulamadik :)
Yarin esimle ortamiza alip ananesine oyle goturecegiz 500metreyi kac dakikada yuruyecek bakalim

BABYCEREN lutfen su an bu satirlari okuyor ol ve bana laf yetistir!
Kuzum burasi sensiz yavan kalir imza toplayalim esin Vinn alsin!!

Simdi gecmise bir doneyim bakalim 2gunde kim kiminle nerede ne yapmis kim gormus ne demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…