2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eminönü nü altını üstüne mi getirdiniz ne yaptınız?ne aldınız bakayım?hadi gösterin?ah ben de orada olacaktım ki neler almazdım nelerohhh iyi yapmışsınız sefanız olsuuun.

iyi geceler güzel anneler ve tatlı bebişler,
oğlumun iştahsızlığı benim çabalarım derken giremedim
ne yapcam ben bu oğlanla bilmiyorum,her gece yatarken ağlıyorum
kendimi suçluyorum oğlum yemiyor diye:26:
neyse umarım düzelir durumumuz Allahım başka sıkıntı vermesin inşallah

Tatlıcadı canım sana ve Tarık Buğra'ya rabbim şifa versin inşallah
inşallah sende Tarık Buğra'da eski neşenize kavuşursunuz

babyceren şaka yapıyorsun dimi sakın gitme bir yere bu topic sensiz olmazki:26:

eminönü tafyası ne güzel bir gün geçirmişsiniz inşallah tekrarı olur buluşmaların ve bir gün bende katılırım belki

ne güzel topic kaynaşıyor artık çoğu kişi teldende görüşüyor benimle kimse görüşmüyor

pınarda ne güzel bir resim inşallah daha çok kitap gider miniklere senide canı gönülden tebrik ediyorum

kujum çok geçmiş olsun tavşana inşallah çabucak toparlar

kızlar hepinizi çok seviyorum sizi yavrularınızı öpüyorum kocaman

TURUNCUM,geçen gün sormuşsun bebelerimizin alt değiştirme,giydırme,soyunma,arabaya oturtma probleminin olup olmadığını.Olmaz mı...Benim kız özellikle üstüne giydireceğim kıyafetlere ifrit oluyor.Ağlana sızlana giydiriyorum.Hele hele alt değiştirirken,adeta savaşıyorum kuzumla.Eline yedek temiz bez verince oyalanıyor bıdık.Araba da şimdilik duruyor,bazı çocuklar araba sevmezmiş fakat sonraları ise tuttururlarmış,tabi anneye eziyet bittikten sonra...Acaba Kayrayı dışarı çıkarırken ona oyalayıcı bir şey mi versen de arbada olduğunu unutuverse:44::44:

Kızlar geçen gün göbek bağıyla ilgili yazışmıştınız sanırım.Paylaşmadan geçemeyeceğim göbek bağını atmayanlar hala duruyorsa(kızımın duruyor)evde kitabın arasında saklayın ki çocuğunuz zeki,çalışkan,dersleriyle yakinen ilgili,bilgili biri olsun.Deneyenler var ve sonuçtan memnun olduğunu söylüyorlar.

Kızlar bugün ne oldu paylaşayım:Sabah okulda veli toplantımız vardı.Bana sınıf verilmediği için,ayrıca derslerine girdiğim sınıflar da oldukça lakayt olduğu için ben de kızımı bir yerlere bırakamadığımdan gitmedim.Kimse görmez duymaz zannettim.Yani ayda yılda bir ilk defa kaytarayım dedim malesef müdüre yakalandımEşimle aynı okulda olduğumuz için eşimi çağırmış odasına ve benim niçin gelmediğimi,en azından haberdar edilmesi gerektiğini(HAKLI),geçmişe dayalı hukukumuzdan dolayı bizleri kayırdığını düşünenler olduğunu belirtti.Eşimde savunmaya hiç geçmeden direk :Haklısınız ,bir daha yaşanmayacaktır ,demiş.ŞİMDİ;
1-BEN MÜDÜRE DESEM BİLE MÜDÜR AYNEN ŞÖYLE CEVAP VERECEKTİ(BU ARADA LİSEDEN SINIF ARKADAŞIM OLDUĞUNDAN AZ ÇOK TANIRIM)Hocam,okulumuzun siz değerli öğretmenlerini toplantıda görmek veliler açısından çok gereklidir.En azından bir yarım saat gelin sonra eve dönersiniz.Çocuğunuzla gelin veya komşuya bırakın,hocam gelmeniz gerekiyor.Veliler sizin görüşlerinizi oldukça merak ediyor.
YANİ İLLA GEL DİYECEK VE BEN DE MECBUREN GİDECEKTİM.
2-iDARE YEMEMİŞ İÇMEMİŞ HENÜZ TOPLANTI BİTMEDEN MÜDÜRE GELMEDİĞİMİ HABER VERMİŞ,İNSAN ÖNCE BİR ARAR,YA DA EŞİME SORDURUR TOPLANTIYA EŞİNİZİ ARAYIN GELİVERSİN DİYE.EN AZINDAN GİTMESEM DE ACİLDEN SEVK ALIR MAZERET SUNARDIM BÖYLECE.
3-OKUL DÖRT DÖRTLÜK SANKİ BİR BENİM GİTMEYİŞİM GÖZE BATMIŞ...yANİ ÖĞRETMENLERİ GÖRSENİZ KILIK KIYAFET HAK GETİRE KOTLA,TAYTLA GELEN Mİ DERSİN..müdür ve idare bu kez nerede?Neyse sizce çifte standart yok mu?
BÜTÜN BU OLAYDAN ÇIKARDIĞIM DERS ŞU:USUL USUL İŞİNİ İCRA EDİP HİÇ KİMSE YE MALZEME VERMEYECEKSİN.YANİ HAKSIZDIM BİLİYORUM AMA İNSAN NE BİLEYİM HAZMEDEMİYOR BAZI ŞEYLERİ.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN OKULDA ÇOK ÇALIŞAN İDEALİST BİRİYİM.mÜDÜR DE HAKLI AMA,AMA AMA...üzüldüm işte...

tatlım,oğluşuna neler hazırlıyorsun yemek adına?yani belki yardımcı olabilirim?üzülme canım ya ne zamandan beri böyle?

Meleğim ve doğum günü hazırlayan arkadaşlar...işte size yeni adreslerarti dünyası ve parti avm...çok zengin içerikleri vaaar...

Bizde de cok var cnm, bunun seninle alakasi oldugunu sanmiyorum..bende herseyi deniyorum nerde ise yesin diye ama nafile..uzme kendini, ben sunu farettim cocugumda eger benim psikolojim cok kotu ise oglumda da ayni durum oluyor..bakiyorum ben mutlu oldugumda sanki daha iyi yiyor ve oda mutlu oluyor..yani bizlerin her halinden anliyor bu bidiklar cnm, elinden geldigi kadar biliyorum zor ama pozitif olmaya calis...Aras Eymen ve butun istahsiz bebeklerimiz ins daha iyi olurlar..

Meleğim ve doğum günü hazırlayan arkadaşlar...işte size yeni adreslerarti dünyası ve parti avm...çok zengin içerikleri vaaar...

Sagol cnm bakicam en uygun zamanda ins..ben gerci hemen hemen herseyi kafamda kararlastirdim ama olsun en iyisinin en iyisi her zaman olur dimi

şimdi baybceren gelir 1 nisaaaan...iyi geceler...

BabyCeren gercekten internetsiz kaldi cunku normalde o kesin bu zamana kadar bir kac kez gelmis olurdu...galiba saka yapmiyordu yani sahalarda onu goremiyecez ki bu beni cok uzuyor..

BabyCeren dedikodu yapiyoruz anacim hadi gel..sen dayanamazsin dedikoduya bilirim..

selam zamanında size mayıs annelerine bir oy vermştim beni hatırladınızmı:))
artık aranızdayım..benim adımı kullanan bir çakal varmış buralarda:))
neyse gitmiş kurtulmuşsunuz:))
çok sevndim:))
kendimi tanıtayım ben babycerencagla:)
iki kızım var büyük olanı çağla,kücügüde ceren:)

Yerim ben seni :)) 32 disimi gordunmu oyle bir sirittimki anlatamam...
O cakalada slm soyle seviyoruz onuda :))

Yerim ben seni :)) 32 disimi gordunmu oyle bir sirittimki anlatamam...
O cakalada slm soyle seviyoruz onuda :))

kız sen bana çakalmı dedin:))çakal ısırsın seni:)
ya aklım sıra 1 nisan şakası yapacaktım..yarın akşama kadar yazmayacaktım
sonra 1 nisan diycektim ama senin yüzünden yazdım melegim:))
herkes şaka yaptıgımı anladı ama sen öyle yazınca dayanamadım geldim:))
aman zaten saçma bir şaka oldu..bende begenmedim:)
gizli gizli okuyodum..
ben kim şaka yapmak kim ya
neyse böylelikle kim beni seviyo kim sevmiyo anlamış oldum
chihiro beni sevmiyo anladım..aman sanki bende onu çok sevyorum ki:))

Canimsin demek dayamadin, baktin ki bu saf oltaya geldi ciddi ciddi uzuluyor kiyamadin dimiii :))
Gelmene cok sevimdim, seni tabiki seviyoruz gizz ayipsin bunun askini dusunmen bile cok ayip..
Bir ben saf anlamadim valla sakani, cok safim cok...resmen saffet ( inek saban) tiplemesi gibi oldum :))

Canimsin demek dayanamadin, baktin ki bu saf oltaya geldi ciddi ciddi uzuluyor kiyamadin dimiii :))
Gelmene cok sevimdim, seni tabiki seviyoruz gizz ayipsin bunun askini dusunmen bile cok ayip..
Bir ben saf anlamadim valla sakani, cok safim cok...resmen saffet ( inek saban) tiplemesi gibi oldum :))

Yarın saat 6 da kalkıp işe gidecem ve ben buradayım. İlk defa uykum kaçtı hadi hayırlısı.

TATLICADI canım geçmişe bazen bakamıyorum sanırım kaçırdım Tarık Buğra hastalanmış çok geçmiş olsun kuzuya. Ayrıca sıralamaya başlamış hayırlı olsun darısı yürümesine olsun. Sen de bir an evvel şu ağrılarından kurtulursun da yine gece kuşumuz olarak aramıza katılırsın.İkinizi de öpüyorum canım

BABYCEREN nereye gidiyon anam sensiz bu forum olmaz ona göre

Buluşma çok güzel geçmiş çok sevindim sizin adınıza kızlar keşke ben de olsaydım diye içimden çok geçirdim ama el mahkum.
Ben de annemi c.tesi memlekete yolladım besteye 15 gün kv ler bakacak. Sonra yine annem gelecek devir teslim olacak. Bu ara çok fazla giremiyorum bazen son sayfaları okuyup çıkıyorum

evet canım dayanamadım..sen öyle yazınca kendimi kandırıkçı gbi hissettim:)
temiz kalpli iyiniyetli oldugun için safsın melegim..
ha şimdi diger kızlar diyecek biz kötü niyetlimiyiz de şaka oldugunu anladık..
yok sizlerde zeki niyetlisiniz:))

İkinci saf da benim galiba cicim ne yalan söyleyim ben de inandım

tatlıcadı_canımçok üzülüyorum senin için..hemen ayaklanmanı diliyorum..seni çok seviyoruz güzel gözlü güzel saçlı arkadaşım..
tarık buğra rahatsız oldugu için huyu degişmiştir iyleşsin tekrar eski haline döner canım merak etme..
çağla da rahatsız ve çok huysuz..yemek istemiyo,uyumak istemiyo..

Cnm kolay gelsin sana..6 da kalkmak cok zor diyecektim ama biran eski kafa halimle dusundum halbuki bizde her allahin o gunu o saatlerde bazen daha erken ayaktayiz..calismak ve cocuk bakmak daha zor bunuda biliyorum allah yardimciniz olsun cnm....
Beste masallah babaanne, anneanne ohh ne guzel kizimiz yalniz kalmasinda ins gelen gidenide aratmasin..
Sen gece kusu olma potansiyeli tasiyorsun gel seni katalim aramiza daim ol olmazmi saka saka cnm, uyuman ve yarin ise dinc gitmen lazim hadi sen git bir guzel uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…