Ohoooo geceden sabaha kimse ugramamis o zaman ilk gunaydin benden olsun bu hafta cabucak gecsin cocuklar yesin icsin uyusun anneler babalar gul gibi gecinsin musmutlu bir hafta diliyorum herkese!
Dun aksam organik tavuk1:) almistik lades kemigi cikinca eski gunlerdeki gibi lades tutustuk ve 2saat icinde yendim bu hafta kahvaltim hazir ohh degmeyin keyfime :)
Haftasonu dgunu hazirliklarimizi bayaaa bi toparladik esimle oturduk kestik bictik
Zaten abartip cocugumun vaktinden calmamak adina listemi sadelestirmistim
Bir de geliri kanser hastalarina giden cam ev gibi hos bir mekan buldum eger esimin memeleketindekiler gelirse orayi tutacagim gelmezlerse evde yapacagim
gecmise doneyim tekrar dun okuyamamistim opuldunuz
Bizde sana çoook teşekkür ederiz canım,,hem geldin de güzelliğini ve tatlılığını gördük hem birlikte çok eğlendikselam kızlarrr..
valla harika bir gündü...uzun zmndır böyle güzel bir gezi yapmamıştım bugün cok mutluyum...şöleki;
mutlu annemle aynı anda geldik diyebilirim eminönüne kendisi tam bir iyilik meleği ve çok güzel mira tıpkı annesine benziyor...hemen bir cafeye oturup çaylarımızı yudumlayıp sohbete başlayıverdik o sırada çıtı pıtı güzeller güzeli annelerimiz şekersiz yeşilçay ve yavrukedi geldi..sohbet muhabbet derken zmn nasıl gectı anlamadık..(mutlu annem ve bnm kedi fobimiz var kediler ayaklarımızın altında dolasmasaydı daha bir konstre olacaktık ama habire sıcrayıp durduk) daha sonra mutluannem önde biz arkada eminönünün altını üstüne getirdik paraları harcadık..alışverişin ortasında biri arkamdan sarıldı bir dondumki bizim çıtır beykozumuz sacı basıda acmış fıstık gibi yakaladı bizi o kalabalıgın ıcınde..tabi çok buyuk bir suprız oldu eneside gormus olduk tekrar maşşallah diyimcok sevımlıydı....en sonda yorgunluk kahvelerımızı ıcerkende nagişim bize katıldı süper oldu...çok ama çok güzel bir gundu...katılmayanlar cok sey kacırdı:)) tekrar butun arkadaslarıma tesekkur edıyorum bu guzel buluşma için ve tekrarının gelmesini 4 gozle beklıyorum...resimleri en kısa zmnda ekliycem kızlar..
Üstünü altına,altına üstüne de ma getirdik PınardacımEminönü nü altını üstüne mi getirdiniz ne yaptınız?ne aldınız bakayım?hadi gösterin?ah ben de orada olacaktım ki neler almazdım neler ohhh iyi yapmışsınız sefanız olsuuun.
sen 6. safsın:)eminönü tayfasıyla konuşurken hepsi tek tek soruyo,interneti ne yapacan diye:)
bende bakacaz bulacaz bi çözüm falan diyorum:)
ay herkesi kandırdım:18:
utandım şimdi
olmaz olsun böyle 1 nisan:)
valla hepsi sade ama sık güzeller güzeliydiler
zadacım saclarını dahada sarı yapmıs zaten cok güzel maasallah masmavi gözler sarı saclar tam on numara olmus hatunasıldım ama eşim vardı fazla cıvıtamadım
mutlu annecimmaasallah onada manken resmen boy endam güzellik bide cana yakın sormayın minniede kimmiş kendisi barby resmen
sekersizyeşilcaydım sanırsın bebek gibi sacını topla önlügünü giydir yolla ortaokula maasallah aynı resimlerdeki gibi cıtı pıtı hemen tanıdım onu sacarını attıra attıra yürüyordu tütüütüü nazar degmesin hiç yaslanmııycakkkk
yavrukediciminde cok cok güzeldi gülüşü tavırları gözlerini cok begendim içi gülüyordu resmen güzelll arkadasımın kısaca bombaydınız kızlar
benim migrenim tutmustu kötüydüm aslında ama görünce cok mutlu oldum sansa gördüm ama aklımdalardı enesimi öptüler sanlı cocuk ya
bana kocanı ek dediler ama eşim sürekli tel tacizi edecegini bildigimden gidemedim
yinede 10dk görme bile cok sevindirdi beni
benim resmim yok kızlar kafamı fotoshpla koysanız olmazmı ya
İlk kombininiz çok güzelmiş canım,,güle güle giysin ÖmerciiimSelam teyzelerrr supper otesi bir haftasonunu daha yedik bitirdik ohhh nasil yoruldum ama nasil dinlendim anlatamam!
Esimle de baristik mercimek koftesi mercimek salatasi mercimek corbasi ve mercimekli pilav yaptik cok guzel oldu
Eminonu tayfasi hemen fotograf koyun gul cemalinizi gorelim!!
Bugun Omerle alisverise gittik ve 6saat gezdik!
Bursa.dacok fazla bebek markasi yok Allah.tan bir de Istanbul.da olsaymisiz yandiydik :)
DG icin 1takim yaptim yarin da Zara baby'ye gidip bakinacagim
Internette ayni oyle bir gecer zamanki.deki Osman.in giydigi askili nostaljik pantolonlardan gordum insallah bulurum
Iste bu ilk kombinimiz : Eki Görüntüle 673239
güüüüüüüüüüünaaaaaaaaayyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnn
bomba gibi bi haftasonunun ardından yeni bi haftaya başladık bakalım, hadi hayırlısı
cuma günü atladım istanbula gittim kızımla. annemlerin günü varmış sultanahmet taraflarında, ben de kaptım defneyi metro senin tramvay benim, çok yorulduk ama ulaştık sonunda
ertesi gün bizim eminönü buluşmamız gerçekleşti. Süper ötesi güzel geçti. bi sürü cici aldık, mutlu önde biz arkada bütün sokakları hanları alt üst ettik.. hatun deneyimli tabi.. bütün dükkanları biliyo :) ben şimdi gitsem yine zor bulurum ayol :)
neyse aldıklarımızın yanında buluşmadan bahsedecek olursak
mutlu annemle önceden tanışıyoruz ama yine de 1-2 şey yazayım... acaip tezcanlı. benim gibi işi bitirip mekanı terketme meraklısı. :) ve çok iyilik sever ve tatlııııııı
zada ve pisipisi yanyana gelmemesi gereken iki kelime aslında. zira zada kedilerden fena tırsıyo :) sabah çaylarımızı içerken mutluyla birlikte selam durdular önlerinden her kedi geçtiğindeama çok tatlılar yahu. sanki hepimiz çoook uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibiydik.
beykoz bizi havuzlu handa bastıo da açmış saçı başı; arz-ı endam eyliyodu... burda nasıl yazıyosa gercekte de öyle :)
alışveriş bitti kahveleri içierken nagihan katıldı bize. o da çok şeker, konuşkan, tatlı dilli bi hatun ...
ay daha ne yazayım ayol. yeter :) babycerenim de konferans olarak katıldı eminönü kaaahvesi içmeye :) süperdi. zadanın yaptığı minnie mouse taçlarımızı taktık fotoğraf çektirdik. en komk kısmı oydu çünkü çok komiktik. ama çok güzeldik :)
gelelim bomba habere; kızımın tütüsünü ve sac bandını yaptık babamlaaaaaaaaaaa.... ve çok güzel olduuuuuuuuuuuuuu...
daha kendime gelemedim kızlar ya saatlere alışamadım sanırım uyuya kalmısım bir güzel metro ve metrobus derken boyle oldum
yorucu ve guzel bir hafta sonuydu mutlu annem ,zadam, şekersiz yeşilçayım efendime soylıyım nagihancım ve sürpriz beykozcum
hepsi ile tanışmanın verdiği mutluluk paha biçilemezdi doğrusu mutlumannem bizi gezdirdi sağolsun eminönü ondan sorulur okadar yani
birsürü ciciler aldık şeker şeker hamurlar aldık fikir fışkırtan mutluannem sağolsun
sizinle tanışmak çok güzeldi hepiniz çok şekersiniz ve şekersizyeşilçay ın dediği gibi sanki yıllardır arkadasmısız gibi oldu cunku konusarak
paylasılacak bır cokseyı fazlası ıle yazarak paylasıyoruz o yuzden de onceden tanısıyormuscasına hıc yabancılık cekmeden kaynastık
not: o şişeleri taşımaktan kollarım kaslandı bu arada
Çok şükür 16 Mart 2013 saat 15:00' te güzel kızımızın kokusuyla tanıştık sevgili anneler.Bu tarifsiz bi duyguymuş bakıp bakıp ağlıyorum yavruma sen benimmisin diye inanamıyorum.Bu mucizeyi hakettimmiki diyorum.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Çok şükür 16 Mart 2013 saat 15:00' te güzel kızımızın kokusuyla tanıştık sevgili anneler.Bu tarifsiz bi duyguymuş bakıp bakıp ağlıyorum yavruma sen benimmisin diye inanamıyorum.Bu mucizeyi hakettimmiki diyorum.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Yaaaa ama ben aldıklarınızı çok merak edıyorum?
aldıklarınzı once resımleyın sonra bıtmış halerını olmazmı?
bıze de fıkır olur ne alacagımız?
akşam foto çeker eklerim yarın
tatlım,oğluşuna neler hazırlıyorsun yemek adına?yani belki yardımcı olabilirim?üzülme canım ya ne zamandan beri böyle?
Bizde de cok var cnm, bunun seninle alakasi oldugunu sanmiyorum..bende herseyi deniyorum nerde ise yesin diye ama nafile..uzme kendini, ben sunu farettim cocugumda eger benim psikolojim cok kotu ise oglumda da ayni durum oluyor..bakiyorum ben mutlu oldugumda sanki daha iyi yiyor ve oda mutlu oluyor..yani bizlerin her halinden anliyor bu bidiklar cnm, elinden geldigi kadar biliyorum zor ama pozitif olmaya calis...Aras Eymen ve butun istahsiz bebeklerimiz ins daha iyi olurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?