2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

güüüüüüüüüüünaaaaaaaaayyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnn

bomba gibi bi haftasonunun ardından yeni bi haftaya başladık bakalım, hadi hayırlısı

cuma günü atladım istanbula gittim kızımla. annemlerin günü varmış sultanahmet taraflarında, ben de kaptım defneyi metro senin tramvay benim, çok yorulduk ama ulaştık sonunda
ertesi gün bizim eminönü buluşmamız gerçekleşti. Süper ötesi güzel geçti. bi sürü cici aldık, mutlu önde biz arkada bütün sokakları hanları alt üst ettik.. hatun deneyimli tabi.. bütün dükkanları biliyo :) ben şimdi gitsem yine zor bulurum ayol :)
neyse aldıklarımızın yanında buluşmadan bahsedecek olursak

mutlu annemle önceden tanışıyoruz ama yine de 1-2 şey yazayım... acaip tezcanlı. benim gibi işi bitirip mekanı terketme meraklısı. :) ve çok iyilik sever ve tatlııııııı
zada ve pisipisi yanyana gelmemesi gereken iki kelime aslında. zira zada kedilerden fena tırsıyo :) sabah çaylarımızı içerken mutluyla birlikte selam durdular önlerinden her kedi geçtiğinde ama çok tatlılar yahu. sanki hepimiz çoook uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibiydik.

beykoz bizi havuzlu handa bastı o da açmış saçı başı; arz-ı endam eyliyodu... burda nasıl yazıyosa gercekte de öyle :)

alışveriş bitti kahveleri içierken nagihan katıldı bize. o da çok şeker, konuşkan, tatlı dilli bi hatun ...

ay daha ne yazayım ayol. yeter :) babycerenim de konferans olarak katıldı eminönü kaaahvesi içmeye :) süperdi. zadanın yaptığı minnie mouse taçlarımızı taktık fotoğraf çektirdik. en komk kısmı oydu çünkü çok komiktik. ama çok güzeldik :)

gelelim bomba habere; kızımın tütüsünü ve sac bandını yaptık babamlaaaaaaaaaaa.... ve çok güzel olduuuuuuuuuuuuuu...

Ohoooo geceden sabaha kimse ugramamis o zaman ilk gunaydin benden olsun bu hafta cabucak gecsin cocuklar yesin icsin uyusun anneler babalar gul gibi gecinsin musmutlu bir hafta diliyorum herkese!

Dun aksam organik tavuk 1:) almistik lades kemigi cikinca eski gunlerdeki gibi lades tutustuk ve 2saat icinde yendim bu hafta kahvaltim hazir ohh degmeyin keyfime :)

Haftasonu dgunu hazirliklarimizi bayaaa bi toparladik esimle oturduk kestik bictik
Zaten abartip cocugumun vaktinden calmamak adina listemi sadelestirmistim
Bir de geliri kanser hastalarina giden cam ev gibi hos bir mekan buldum eger esimin memeleketindekiler gelirse orayi tutacagim gelmezlerse evde yapacagim

gecmise doneyim tekrar dun okuyamamistim opuldunuz

günaydın tatlım :) oh ne guzel kahvaltı kazanmıssın. büyük nimet :)

ben de dogumgunu hazırlıklarına hız verdim. alışverişimi yaptım tütüyü hazırladım. bilgisayar hazırlığı ve çıktı alma işleri kaldı. onları da hallettik mi tamamdır inşallah.

daha kendime gelemedim kızlar ya saatlere alışamadım sanırım uyuya kalmısım bir güzel metro ve metrobus derken boyle oldum
yorucu ve guzel bir hafta sonuydu mutlu annem ,zadam, şekersiz yeşilçayım efendime soylıyım nagihancım ve sürpriz beykozcum
hepsi ile tanışmanın verdiği mutluluk paha biçilemezdi doğrusu mutlumannem bizi gezdirdi sağolsun eminönü ondan sorulur okadar yani
birsürü ciciler aldık şeker şeker hamurlar aldık fikir fışkırtan mutluannem sağolsun

sizinle tanışmak çok güzeldi hepiniz çok şekersiniz ve şekersizyeşilçay ın dediği gibi sanki yıllardır arkadasmısız gibi oldu cunku konusarak
paylasılacak bır cokseyı fazlası ıle yazarak paylasıyoruz o yuzden de onceden tanısıyormuscasına hıc yabancılık cekmeden kaynastık

not: o şişeleri taşımaktan kollarım kaslandı bu arada

Günaydın canlar cananlar
Güzeller ötesi geçen bir haftasonunun ardından bu hafta bile güzel başladı walla
Bizim kızları güzelliği havanın güzelliğiyle birleşti,,dün de arkadaşımın biri1 diğeri 4 yaşında olan bebiş yaşgünleriiyle süslendi
Doğumgünü detaylarını da paylaşacağım ama nerden başlayacağımı biliyorumDün gece misafir sanatçı olarak girip Pınardamın eklediği resimlerle hem ağladım
hem çok mutlu oldumBurada kurduğumuz dostluk ve birliktelikle yaptığımız en iyi işi çıkardık kızlarKitaplarımız minik kalplere ulaşmış
Rabbim bebeklerimizin yüzünü hep güldürerek bize karşılığını versinHepinizi çok seviyorumKitaplar yerine ulaşmış

Bizde sana çoook teşekkür ederiz canım,,hem geldin de güzelliğini ve tatlılığını gördük hem birlikte çok eğlendikMira için hazıladığın tütü için çok teşekkür ederim sana,
eşim de çok beğendi ve teşekkkür etti.
Eminönü nü altını üstüne mi getirdiniz ne yaptınız?ne aldınız bakayım?hadi gösterin?ah ben de orada olacaktım ki neler almazdım nelerohhh iyi yapmışsınız sefanız olsuuun.
Üstünü altına,altına üstüne de ma getirdik PınardacımKeşke sende olsaydın Aldıklarımız genelde malzeme olduğundan bitmiş hallerini göstermek daha hoş olucak,,
ama kısaca: tül,masa örtüsü tülleri,şeker hamuru,lastik,kurdele,süsleme apartları,peçeteler,kurabiye poşetleri,balonlar,cam şişeler,tepsi,toka,taç,saç bantı,kürdanlar,bardaklar,tabaklar...saymakla bitmeyecek kadar fazla şeyler aldık,,hemde benim gibi tez canlı güzel arkadaşlarım sayesine birkaç saatte topladık herşeyi

sen 6. safsın:)eminönü tayfasıyla konuşurken hepsi tek tek soruyo,interneti ne yapacan diye:)
bende bakacaz bulacaz bi çözüm falan diyorum:)
ay herkesi kandırdım:18:
utandım şimdi
olmaz olsun böyle 1 nisan:)

Nisan 1i yüreğimize indirecektin şekerimEminönünde bile çözüm aradık senin net olayına

Beykozum,,fıkır fıkır güzeller güzelimSeni tek bir kelimeyle anlatmam gerekerirse,,"içi dışı bir" demek uygun olacak sanırım,,kızlar görseniz öyle güler yüzlü ve güzel kiHem öyle abarttığı gibi de esmer değil,,buğday tenli havalı bir hatunmuş kendisi

İlk kombininiz çok güzelmiş canım,,güle güle giysin Ömerciiim
Foto koyucaz canım ilk fırsatta

Senin gibi zevkli bir annenin yaptığı tütüyü hemen koymanı isteyeceğimi biliyosun dimiHadi resmini koy tütünüzün,,renkleri öyle güzel di ki kızlar acayip hoş renkler konbinledik Defneciğimiz tütüsü için
Güzel cümlelerin için çoook teşekkür ederim canım,,bende seni yazayım hemen Güzelliğini zaten biliyorsunuz kızlar,,saçlarını kestirmiş iri dalga fönletmişti,,hem çok yakışmış hem daha bir havalı olmuş şekerlimiz Ne istediğini bilen,kararlı ve benim gibi tez canlı bir hatunBirlikte alışveriş yapmamızı daha bir zevkli hale getirecek kadar de keyifliydi onunla olmak

yavru kedicim,zada ve benim pisipisi fobimizi görünce "ayy benim nickim sizi korkuttu mu" diyen esprili,çok güzel ve tatlı,,her fikre değer veren akıllı bir annemiz
Kollarının kas yapması normal şekerim,,herkese yetecek kadar aldığınız şişeleri taaa karşılara taşıdınız
Birlikteyken gerçekten hiç yabancılık çekmedik,,zaten aramızda suratsız hatun olacağını hiç düşünmemiştim ve öyle de oldu

Nagihancıımm: bizi görmek için ağrıyan dişiyle eminönüne kadar geldi,,kahvemize eşlik etti,,görseniz hem kendisi çok zarif ve güzel hem ses tonu,hem saçları
Yaren Nur, güzelliğini ve zerafetini annesinden almış o kesin

Umarım aldıklarımızla bebişlere hazırlayacağımız masalar,,ilk yaş günlerimiz mutlulukla geçer,,Allah hepimize ağız tadı ve sağlık nasip etsin

Pınar hanım'ın hangi fotosu sizi duygulandırdı? ben neden göremiyorum? ne oluyor burda? nasıl yani:26:

günaydınnnnnnn nasılsınız bakalımmm, biyolojik saatimin azizliğine uğramış olarak başlasamda güne yinede bomba gibiyimmm haftasonumuz dopdoluu geçtii genelde böyle şeyler denk gelir ya tamda buluşma haftası oldu maalesef ama görümcemler geldi cumartesi kahvaltıya sonunda arabalarını aldılarrr ve öğleden sonrada hep birlikte bursaya gittik çünkü müjdeli bir haber aldık, kv me hacı kurası çıkmış çok şükür çok mutlu olduk çokk istiyordu diliyordu allah kısmet ettii inş sağlıkla gidip gelir şimdiden heyecan sarmıştı bizde hem onun mutluluğunu paylaşmak hemde torunumu özledim dediği için burasya uçuverdik akşama kadar ertesi günde döndük tabii çok yorgunluk oldu ama değdiiii musmuttluu bir haftasonu geçirdik yani sadece aklımmm EMİNÖNÜNDE KALDII kısmet değilmiş napalımm, birdahakine artıkkk geçmişe şöyleee bir baktımm vee; TATLICADI canım valla çok üzüldüm ya inş en kısa zamanda toparlanırsınız hem sen hemde tarık Buğra'mız PINARDA canım okul resimleri harika ya gözlerim dolduu gördüm koli ve kitaplarda benimkilerdi sanırım yada aynı kitaplardan gönderen bir başka arkadaşımda olabilir ama o kitapları o güzel çocukların ellerinde gördüm ya öyle mutlu oldumkii gözlerim doldu inan bir nebzecik katkımız olduysa ne mutlu bize buarada sana notum ulaşmadı sanırımmm EMİNÖNÜ tayfası valla süpersiniz yahuu maşallah sizee bol katılımlı güzel bir organizasyon olmuşş darısı yeniden hep birlikte olmaya olsun inşşş herkeseee güzell ve mutluu bir gün ve hafta diliyorum, benim için çalışma startı başladııı, çalışan herkeseee kolayy geldinnn

Yaaaa ama ben aldıklarınızı çok merak edıyorum?
aldıklarınzı once resımleyın sonra bıtmış halerını olmazmı?
bıze de fıkır olur ne alacagımız?

Çok şükür 16 Mart 2013 saat 15:00' te güzel kızımızın kokusuyla tanıştık sevgili anneler.Bu tarifsiz bi duyguymuş bakıp bakıp ağlıyorum yavruma sen benimmisin diye inanamıyorum.Bu mucizeyi hakettimmiki diyorum.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.

ay hoşgeldiniz, çiçeki burnunda annemiz, sizi çok merak ettik buralarda. hatta bir arkadaş doğum haberinizi verdi de rahatladık. inanılmaz bir duygu gerçekten...

ilk haftalarda gözüme uyku girmiyordu sevinçten. uyanacak diye başında bekliyordum. hala Orhan Cemal uyurken, parmağına dokunup dokunup gerçek olduğuna inandırmaya çalışırım kendimi.

çok çok tebrik ederim

Hayırlı uğurlu olsun canım,,biz seni çok merak ettik babycereni size yolladık sağolsun kırmadı bizi,,tam senin doğum yaptığın günmüş hatta,,komşu teyze vermiş haberleri,,o da not bıkatı sana
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişiniKime benziyor meleğin Herşey yolunda inşallah

Gozunuz aydın.
allah analı babalı saglıkla buyumeyı buyutmeyı nasip etsın
akşam foto çeker eklerim yarın

tatlım,oğluşuna neler hazırlıyorsun yemek adına?yani belki yardımcı olabilirim?üzülme canım ya ne zamandan beri böyle?

canım sorduğun için teşekkürler öncelikle

biz sabah kahvaltı yapıyoruz 1 yumurta,7 cicibebe,2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir,1 tk ceviz badem karışımı,1 tk keçiboynuzu pekmezi devam sütüyle sulandırıp veriyorum 100-150 arası yiyor
sonra 1 elma veriyorum püreleyip ama küçük elmalardan
ardından uyku uykudan sonra öğle yemeği genelde öğle yemeğini reddetmiyor çorbalar,dolma içleri,kıymalı yemekler,köfteler veriyorum kuru gıdaların yanına yoğurtla yiyor muhakkak,1 kase yer öğle yemeğinide
eğer çorba verdiysem yoğurt veriyorum yoğurduda genelde sade seviyor cicibebeyle pek sevmiyor yada muzlu yoğurt seviyor
muzda kabızlık yaptığı için sık veremiyorum oğluma
yatmadan öncede muhallebi yedirmeye çalışıyorum işte en sıkıntı çektiğimiz nokta bu tatlıyla arası yok oğlumun
aralardada d.sütü içiyor canım bu şekil beslenmemiz
bazen bakıyorum hepsini yiyor çok güzel sonra aynı iştahsızlık

mesela dün 19:30 da en son 120 cc süt içti sonra hiç birşey yediremedim ne muhallebi nede yoğurt

Allah yardımcımız olsun gerçekten çok yıprtaıcı bir durum
ben zaten yemek verirken hep konuşurum oyun yaparak yediririm
pozitif olmaya çalışıyorum hep meleğim,ne zormuş anne olmak,çocuğunu iyi yetiştirebilmek ki biz daha çok başlardayız

Günaydın mayıs anneleri hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
artık hasta kuzucuklar ve anneler kalmasın,herkes mutlu mesut olsun
uykusuzlara uyku,iştahsızlara iştah hastalara şifa dertlilere derman amin

ELİİİİİİİİİİİİFFFFFFFF hayırlı uğurlu olsun bebişin... ben de cok ağladım ona bakıp bakıp :) lohusa psikolojisiyle daha da çok ağlıyodum. ama bu duygu hiç bitmeyecek. hala yuzune bakıp içim tuhaf oluyo :) uğra buralara sık sık. özledik seni :)

mutlum annem mucuk sana :)

cihihiro; bi kaç sayfa önde çocukların kitaplı fotoları var :)

anne zeynep; atlamışım... kombine bayıldım...

ben hiç foto çekmedim. akşam çeker koyarım. ama tütümün sürprizi kaçar... kendime de mi yapsam diyorum... ne dersiniz
Not: çok ciddiyim...

herkeze günaydın haftasonu oturmaya gittik oğluşumla.öncedende pek hoşlanmadığım hemşire hanımın biri oğluma 6 aylık mı diye sordum.çok takmıyormuş gibi yaptım ama hala hatırladıkça sinir oluyorum.
şekersizçay daha önce gösterdiğin küçük şişelerin üzerine çıktıları nasıl yapıştıracaksın söylermisin.

Sağolun güzel anneler.Ya evet Nebahat abla arkadaşın geldi dedi ama Babyceren demedi onun için o gün bugün düşünüyordum kim geldi ki diyeee Bu sayede arkadaşımın adınıda öğrenmiş oldum.İyi ki varsınız yüzümü güldürüyorsunuz.Bebişim uyuyo şimdi.Uyuyunca çok özlüyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…