ELİİİİİİİİİİİİFFFFFFFF hayırlı uğurlu olsun bebişin... ben de cok ağladım ona bakıp bakıp :) lohusa psikolojisiyle daha da çok ağlıyodum. ama bu duygu hiç bitmeyecek. hala yuzune bakıp içim tuhaf oluyo :) uğra buralara sık sık. özledik seni :)
mutlum annem mucuk sana :)
cihihiro; bi kaç sayfa önde çocukların kitaplı fotoları var :)
anne zeynep; atlamışım... kombine bayıldım...
ben hiç foto çekmedim. akşam çeker koyarım. ama tütümün sürprizi kaçar... kendime de mi yapsam diyorum... ne dersiniz
Not: çok ciddiyim...
herkeze günaydın haftasonu oturmaya gittik oğluşumla.öncedende pek hoşlanmadığım hemşire hanımın biri oğluma 6 aylık mı diye sordum.çok takmıyormuş gibi yaptım ama hala hatırladıkça sinir oluyorum.
şekersizçay daha önce gösterdiğin küçük şişelerin üzerine çıktıları nasıl yapıştıracaksın söylermisin.
Sağolun güzel anneler.Ya evet Nebahat abla arkadaşın geldi dedi ama Babyceren demedi onun için o gün bugün düşünüyordum kim geldi ki diyeeeBu sayede arkadaşımın adınıda öğrenmiş oldum.İyi ki varsınız yüzümü güldürüyorsunuz.Bebişim uyuyo şimdi.Uyuyunca çok özlüyorum onu.
bazen bakıyorum hepsini yiyor çok güzel sonra aynı iştahsızlık
mesela dün 19:30 da en son 120 cc süt içti sonra hiç birşey yediremedim ne muhallebi nede yoğurt
Buluşma resimlerimizi ekledim kızlar
Resimlerim isimli albümümde
Tabi ben göremiom dimi :26:
Kızlar ben lillac'ın hediyesini göndereceğim ama ne zaman evde olup olmadığını hiç bilmiyorum.
Ne yapsam ?
ekle beni arkadaş listene şekerim
inşallah birsonraki fotoda daha kalabalık oluruzyorumuna sağlık turuncum lillacın no.so kızlardan birinde var sanırım
sana yollasın yada senin no.yu versin istersen?kimde var unuttum ama yazar zaten arkadaşımız
herkeze günaydın haftasonu oturmaya gittik oğluşumla.öncedende pek hoşlanmadığım hemşire hanımın biri oğluma 6 aylık mı diye sordum.çok takmıyormuş gibi yaptım ama hala hatırladıkça sinir oluyorum.
şekersizçay daha önce gösterdiğin küçük şişelerin üzerine çıktıları nasıl yapıştıracaksın söylermisin.
Tutuyu ne renk yaptın batı onu sole hem nasılsa bulşmadıkiler gordu bızden mı saklıon
bazı ybncı satıs s ıtelerınde anne kız tutu kombinlerı oluyo.made. Ufak tefkmişsin de nıe olmasın ki...ben gıysem kazılet gıbı yakışmaz orneğin
Bizde yaşgünü bitmez,,daha önce tarifi paylaşmıştım ayrca elinizdeki herhangi bir tarifle de olur,,
yarın bir arkadaşımın oğlu 5.yaşına giriyor,,yanında olamayacağım ama yaptığım kurabiyeler eşlik edecek onlara
Yaşgünü partisinde kurabiye yapacaklara fikir olur diye ekliyorum,,hamuru kalıplarla kestikten sonra parmak yada kalemle köşelerine delik açın,
piştikten sonra da minik kurdelelerle bağladımYaşgünü anaokulunda olacak,,erkeklere yıldız,kızlara cicek
Eki Görüntüle 673382
benım bı arkadas listem bıle yok bılıyor muuuusunn
Du bakim nasıl eklenıo ogreneyım
alaaam bı arkadasım oldu
İlk arkadasım eladuru
dewamı gelir ınş subanıke dınımız amın
sanırım sticker a çıktı alıcam. ya da normal kağıda alıp pay bıraktığım yerden yapıştırıcam. henuz karar vermedim
sen nasıl bi insansın yaa. nasıl yetişiyosun bunca şeye. güzel kalpli arkadaşım benim.
ben düzenli okuyucuyum canım sen yenisin ama benden daha aktifsin
Gündüz işten takip ediyorum akşaları kk yasağı var evde.Çok vaktimi alıyormuş beye hizmet edemiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?