2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tutuyu ne renk yaptın batı onu sole hem nasılsa bulşmadıkiler gordu bızden mı saklıon

bazı ybncı satıs s ıtelerınde anne kız tutu kombinlerı oluyo.made. Ufak tefkmişsin de nıe olmasın ki...ben gıysem kazılet gıbı yakışmaz orneğin

Son düzenleme:

ahh ahh benim oğluma geçende 8 aylık mı dediler
ben çok takıyorum valla elimde değil,

canımm bebeğin hayırlı uğurlu olsun
vatana millete ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah,
bizlere çok dua et olur mu lohusasın şimdi
mesela Aras Eymene bol iştah
bebişin sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün inşallah

bazen bakıyorum hepsini yiyor çok güzel sonra aynı iştahsızlık
mesela dün 19:30 da en son 120 cc süt içti sonra hiç birşey yediremedim ne muhallebi nede yoğurt

topik olarak bebekleri iştahsız olduk sanırım

Orhan Cemal de, bazen öyle çok yiyiyorki, yediklerini biryerlerden sızdırıyor da midesi dolmuyor diye düşünüyorum
bazen de yemeden nasıl hayatta kalabiliyor diye şaşırıyorum.
o kadar değişken yani iştahı. diş vs ile ilişkilendiriyorum artık, oynaması gülmesi yerinde olduğu için çok üstüne gitmiyorum. 1,5-2 yaşına kadar sürebilirmiş bu düzensizlik. yetişkin gibi herşeyi yemeye başladıklarında daha düzene girermiş. bu arada günün belli saatlerinde yemek yenmesine alışsın diye, sofraya beraber oturuyoruz. annem de çayı bile Orhan Cemal'le karşılıklı oturup içiyormuş. böyle işte.

Bizde yaşgünü bitmez,,daha önce tarifi paylaşmıştım ayrca elinizdeki herhangi bir tarifle de olur,,
yarın bir arkadaşımın oğlu 5.yaşına giriyor,,yanında olamayacağım ama yaptığım kurabiyeler eşlik edecek onlara
Yaşgünü partisinde kurabiye yapacaklara fikir olur diye ekliyorum,,hamuru kalıplarla kestikten sonra parmak yada kalemle köşelerine delik açın,
piştikten sonra da minik kurdelelerle bağladımYaşgünü anaokulunda olacak,,erkeklere yıldız,kızlara cicek

Son düzenleme:
Kızlar ben lillac'ın hediyesini göndereceğim ama ne zaman evde olup olmadığını hiç bilmiyorum.
Ne yapsam ?

Kızlar ben lillac'ın hediyesini göndereceğim ama ne zaman evde olup olmadığını hiç bilmiyorum.
Ne yapsam ?

inşallah birsonraki fotoda daha kalabalık oluruzyorumuna sağlık turuncumlillacın no.so kızlardan birinde var sanırım
sana yollasın yada senin no.yu versin istersen?kimde var unuttum ama yazar zaten arkadaşımız

Urfalı miniklerin fotolarını gördüm, çok duygulandım kilometrelerce ötede bir miniğin ellerinde bizim gönderdiğimiz kitaplar var... umarım faydalı olmuşuzdur

Valla kızlar burayada yazmadan edemiyeceğim.
Kalbinizin güzelliği yüzlerinize yansımış...Hepinizde ayrı ayrı çok güzelsiniz.

Nagişimmm tatlım şu son haline bayıldım.Ne kadar çok kilo vermişin öyle...İnan kilolu halin ile de çok tatlıydın ama bu şekilde ayrı bir güzel olmuşsun.
Tebrik ederim canım.
Darısı bana :)

inşallah birsonraki fotoda daha kalabalık oluruzyorumuna sağlık turuncumlillacın no.so kızlardan birinde var sanırım
sana yollasın yada senin no.yu versin istersen?kimde var unuttum ama yazar zaten arkadaşımız

O zaman lillac'ın numarası kimde varsa o bana özel mesaj atsın bir zahmet

sanırım sticker a çıktı alıcam. ya da normal kağıda alıp pay bıraktığım yerden yapıştırıcam. henuz karar vermedim

pastel tonlarda sarı pembe yeşil mavi karışımı yaptım. mor da aldım ama onu koymadım. morla kendime yapıcam galiba
ben de nette görmüştüm anne kız kombinlerini ama ben aynı renkleri kullanmicam. kendikimi başka renk yapcam :) ama giyer miyim bilmiyorum. çok heveslendim

sen nasıl bi insansın yaa. nasıl yetişiyosun bunca şeye. güzel kalpli arkadaşım benim.

Bu sabah kızımı kreşe bıraktım . Haftasonu çok heyecanlıydı. herkese ben okula yazıldım büyüdüm diyodu ama sabah korktu sanırım.
Çıkarken huzursuzdu.Aradım sorun yokmuş ama aklım onda kaldı. Saatler hemen geçsin akşam olsun istiyorum..

Gönüller bir olsun lafına çok inanırım,,arkadaşım onu düşündüğümü bilsin bana yeterYapımı oldukça kolay oldu,,eşimin kıza bakması işimi kolaylaştırdı yani
Çocuklar yiyecek diye fazla şeker eklemedim,cookie gibi oldu ama yandan çarklısıKurdele zaten evde vardı oldu da bitti maşallah
Tütü iyi fikir,,ben dün çocuklarının yaşgünü olan anne arkadaşıma da minik bi hediye aldım,,o da mira ya almıştı hani resmini eklemiştim daha önce,,
dün diyoki bana bende aynısında sana yapıcam,,tüller yetmez paran cebinde kalsın dedimYaparsa zadacanın miraya yaptığını örnek olarak vericem ona aynısını yapsın walla benim için Yani şekerim,,mor tüllerle kendine de bir tütü yapabilirsin benceBana da arkadaşım yaparsa şayet,,pasta sırasında giyep çıkartıcam fotoda olsun diye

ben düzenli okuyucuyum canım sen yenisin ama benden daha aktifsin
Gündüz işten takip ediyorum akşaları kk yasağı var evde.Çok vaktimi alıyormuş beye hizmet edemiyormuşum

hımm bende akşamları pek gırmıyorum.esım bozuluyo bıraz elımde tel yada tabletı gorunce.bırlıkte kalıtelı vakıt vırt zırt dıe nutuk atıyo
bende okuyucuydum bı sure sonra bı surede konusmaya cekindim vs derken şimdi çok alıştım umarım arkadaslarda bana alışır

Sekerliçay kendıne bu tarz katlı yapabılırsın.altına kalın opak çorap gıyersın ve tullerın altına saten koyabılırsın.parcalı olarak yaptıgımız tütütler kabarık oluyo ve popo acıkta kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…