2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ciddi degilsin herhalde, kuzum saka yapma bu konularda aranizda yaslilar olabiliyor benim gibi kalbim dayanmaz anacim...

Saka yaptigin icin guluyor olabilirmisin acaba...nayir mi ?

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

fotoğraflar çekildi,bugün yükleyeceğim.
BAŞTA ;75.YIL İÖ OKUL MÜDÜRÜ,MÜDÜR YARDIMCILARI,ÖĞRETMENLER VE KAMPANYAMIZA EN ÇOK SEVİNEN MİNİK ÖĞRENCİLER SİZLERE ÇOOOOK MU ÇOOOK TEŞEKKÜR ETTİ.200 e yakın kitap ulaştı,gönderen arkadaşların isimlerini abim bir aradayken belirtecek.Ben de merak ediyorum kimlerin ki ulaşmış acaba

Böyle bir kampanyaya dahil olduğum için çook mutluyum.Bu arada okul müdürü hepimiz için bana bir teşekkür çiçeği yollayacakmış.Bana daha kolay ualşabildiği için.

yani ciddi ciddi gidiyomusun
sahi sevdim seni bilmiyomusun

geldım sana kıl oldum ama sonra en çok senı sevdım nereye baaaayan.bı vınn al .
ne yanı sen burasız yapabılcen mı?

Emşnönu ekibi gezdınız tozdunuz tanıştınz kaynastınız çatlattınız

eee neler aldınız bari onları paylasınız?nerelerden aldınız,nerelere gıdıp bakalım nerelere bakmaalyalım?

Wayy anasınıkimsecıkler yok
herkesler kocişiyle gezmelerde yada keyiflerde mi yni

eminönünde buluşan görüşen hatıra fotoğrafı çektiren arkadaşlar çok kıskandım çokkkk
Fotoğraflarınızı bekliyorum şekerler

Babyceren; canım 1 Nisan'a hazırlık yapıyorsun bence sendoğru düşündüm di mi?:)

Benim oğluşum rahatsızlığından dolayı çok huysuz oldu güler yüzlü kuzum gitti herşeye ağlayan hiç bi şeyle mutlu olamayan bi bebek geldi yerine
Sürekli kucağıma gelmek istiyo kucağıma alıyorum ağlamaya devam ediyo..oyun,müzik,şebeklikler fayda etmiyo
Umarım bu ağlamayı ve huzursuzluğu uzun süreli devam ettirmez

Bu gün ishali durdu dün akşamdan beri hiç kakasını yapmadı ama yemek gördüğü zaman öğürüyo kendini ksuturuyo
Azar azar sık aralıklarla besliyorum şimdilik..geceleride saat 3-4 demeden oturuyo yatağının içine bi kaç saat uyumuyor
Çok değişti kuzum çok
Uykusuzum,yorgunum,tam anlamıyla yavrum iyileşemediği için çok ağladığı için üzgün ve mutsuzum

Son düzenleme:
Wayy anasınıkimsecıkler yok
herkesler kocişiyle gezmelerde yada keyiflerde mi yni

Ne gezmesi yaw, oglanla ve ev arasinda mekik dokuyorum...is cok cok..daha cokkk yapilcak is var anacim...soyle sabahtan aksama kadar tozutmak lazimdi ama malasef..
BabyCeren gizz simdiden cok ozledim seni gel gayri..

Oyy yavrum benim yaa..ne oldu bizim aslan parcamiza boyle..inan cok uluyorum ins biran once hersey normale donerde bizim delikanlimizinda nesesi yerine gelir..
BabyCeren keske nisan 1 sakasi yapsa ama galiba ciddiydi..tuh yaa..sende yoksun zaten ne etcez biz geceleri..

Baktim ama resimleri goremedim cnm, ne zaman yuklersin bende cok merak ettim..
Seni bu konuda emegin cok oldu..allah razi olsun senden cnm cok onemli bir goreve imza attin..bende kendi nezlimde tsk ederim..

rica ederim canım..kızının adı neydi yazmışmıydın daha önce:26:
oğlunun sınavı nasıl geçmiş..inşallah istedigi gibi olur hayat ona kolaylıklar sunar..öptüm

daha önce soran olmamıştı ben de hiç yazmadım sanırsam:26:
kızımın adı Azra galiba adaşımızda var topikte
oğlumun sınavı da iyi gibi dedi bakalım zaman yetmemiş 160 soruya 160 dak. yani bir soruya bir dakika
hakkında hayırlısı artık ne diyeyim,güzel yüreğin içinde tekrar teşekkürler..
ben de seni ve güzel kızlarını öpüyorum

hafta sonuda benden başka kimse olmuyo
şimdilik nöbet bende
hayırlı akşamlar sanırım buluşan arkadaşlar olmuş sizin adınıza çok sevindim
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
iştahsızlara iştah,uykusuzlara güzel uykular olsun İnşallah

İnş meleğimm kuzumun neşeli halini özledim
Bu huysuzluğunu ve ağlamasıda huy edinecek diye korkuyorum

Babyceren in öyle kıkırdayarak gitmesine nedense inanasım gelmiyo:)kızzz babyceren elma dersem çık armut dersem çıkma:)
ELMAAAA

Ben gece kuşluğunu bıraktım canım yaa akşama kadar çok yoruluyorum benim belimin ağrısı üzerine Tarık buğranın rahatsızlığı derken uğrayamaz oldum buraya.. Mahir kuzum nasıl ikinizide okkalıca

Canım tatlım şekerim benim,demek Tarık hasta,herhalde karnı falan ağrıyordur.Sen iyisi mi ona biraz nane-limon-ıhlamur kaynatıp ılık ılkı içir biraz yatıştırır bebişini.Çok geçmiş olsun.Bu arada bel ağrın için de daha evvel sana yazmıştım;tv de de sık sık çıkan ve bu alanda çok başarılı bir doktor var Aybars AKKOR.istersen bir danış derim.
Bu arada Baybceren de dediğin gibi 1 Nisana hazırlanıyor,yemeyiz ciğerimhadi gel yahuuu,bırak şakayı,zaten sen 1 Nisanı bizlere hergün yaşatıyorsun.
Baktim ama resimleri goremedim cnm, ne zaman yuklersin bende cok merak ettim..
Seni bu konuda emegin cok oldu..allah razi olsun senden cnm cok onemli bir goreve imza attin..bende kendi nezlimde tsk ederim..

Hemen yüklüyorum tatlı meleğim.iYİ DİLEKLERİN İÇİN DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM

Arkadaşlar fotoğrafların bir kısmı okulun en güzel ve düzgün sınıfında çekilmiştirbir kısmı da kitapların poşetlenip öğrencilere hediye edildiği esnada çekilmiştir.

kitap kampanyası.

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…