biliyorsunuz 5 ay aranızda olamayacam :)
eşim '' vın'' almam dedi bende çokta ''tın'' dedim:)
zaman çok hızlı geçsin hemen sizlere kavuşayım:))
bu son mesajımarada açın okuyun bakıp bakıp aglayın emi
önce bebişlerinize sonra kendinize en sonda kocalarınıza iyi bakın olurmu:)
hepinizi gıdıklayarak öpüyorum..hoşçakalın:)
bunları yazarken neden gülüyorum bende bilmiyorum:)
Wayy anasınıkimsecıkler yok
herkesler kocişiyle gezmelerde yada keyiflerde mi yni
eminönünde buluşan görüşen hatıra fotoğrafı çektiren arkadaşlar çok kıskandım çokkkk
Fotoğraflarınızı bekliyorum şekerler
Babyceren; canım 1 Nisan'a hazırlık yapıyorsun bence sendoğru düşündüm di mi?:)
Benim oğluşum rahatsızlığından dolayı çok huysuz oldu güler yüzlü kuzum gitti herşeye ağlayan hiç bi şeyle mutlu olamayan bi bebek geldi yerine
Sürekli kucağıma gelmek istiyo kucağıma alıyorum ağlamaya devam ediyo..oyun,müzik,şebeklikler fayda etmiyo
Umarım bu ağlamayı ve huzursuzluğu uzun süreli devam ettirmez
Bu gün ishali durdu dün akşamdan beri hiç kakasını yapmadı ama yemek gördüğü zaman öğürüyo kendini ksuturuyo
Azar azar sık aralıklarla besliyorum şimdilik..geceleride saat 3-4 demeden oturuyo yatağının içine bi kaç saat uyumuyor
Çok değişti kuzum çok
Uykusuzum,yorgunum,tam anlamıyla yavrum iyileşemediği için çok ağladığı için üzgün ve mutsuzum
fotoğraflar çekildi,bugün yükleyeceğim.
BAŞTA ;75.YIL İÖ OKUL MÜDÜRÜ,MÜDÜR YARDIMCILARI,ÖĞRETMENLER VE KAMPANYAMIZA EN ÇOK SEVİNEN MİNİK ÖĞRENCİLER SİZLERE ÇOOOOK MU ÇOOOK TEŞEKKÜR ETTİ.200 e yakın kitap ulaştı,gönderen arkadaşların isimlerini abim bir aradayken belirtecek.Ben de merak ediyorum kimlerin ki ulaşmış acaba
Böyle bir kampanyaya dahil olduğum için çook mutluyum.Bu arada okul müdürü hepimiz için bana bir teşekkür çiçeği yollayacakmış.Bana daha kolay ualşabildiği için.
rica ederim canım..kızının adı neydi yazmışmıydın daha önce:26:
oğlunun sınavı nasıl geçmiş..inşallah istedigi gibi olur hayat ona kolaylıklar sunar..öptüm
Oyy yavrum benim yaa..ne oldu bizim aslan parcamiza boyle..inan cok uluyorum ins biran once hersey normale donerde bizim delikanlimizinda nesesi yerine gelir..
BabyCeren keske nisan 1 sakasi yapsa ama galiba ciddiydi..tuh yaa..sende yoksun zaten ne etcez biz geceleri..
Canım tatlım şekerim benim,demek Tarık hasta,herhalde karnı falan ağrıyordur.Sen iyisi mi ona biraz nane-limon-ıhlamur kaynatıp ılık ılkı içir biraz yatıştırır bebişini.Çok geçmiş olsun.Bu arada bel ağrın için de daha evvel sana yazmıştım;tv de de sık sık çıkan ve bu alanda çok başarılı bir doktor var Aybars AKKOR.istersen bir danış derim.eminönünde buluşan görüşen hatıra fotoğrafı çektiren arkadaşlar çok kıskandım çokkkk
Fotoğraflarınızı bekliyorum şekerler
Babyceren; canım 1 Nisan'a hazırlık yapıyorsun bence sendoğru düşündüm di mi?:)
Benim oğluşum rahatsızlığından dolayı çok huysuz oldu güler yüzlü kuzum gitti herşeye ağlayan hiç bi şeyle mutlu olamayan bi bebek geldi yerine
Sürekli kucağıma gelmek istiyo kucağıma alıyorum ağlamaya devam ediyo..oyun,müzik,şebeklikler fayda etmiyo
Umarım bu ağlamayı ve huzursuzluğu uzun süreli devam ettirmez
Bu gün ishali durdu dün akşamdan beri hiç kakasını yapmadı ama yemek gördüğü zaman öğürüyo kendini ksuturuyo
Azar azar sık aralıklarla besliyorum şimdilik..geceleride saat 3-4 demeden oturuyo yatağının içine bi kaç saat uyumuyor
Çok değişti kuzum çok
Uykusuzum,yorgunum,tam anlamıyla yavrum iyileşemediği için çok ağladığı için üzgün ve mutsuzum
Baktim ama resimleri goremedim cnm, ne zaman yuklersin bende cok merak ettim..
Seni bu konuda emegin cok oldu..allah razi olsun senden cnm cok onemli bir goreve imza attin..bende kendi nezlimde tsk ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?