2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar azraece şuan bana mesaj atmış..adetinin gecktigini söylemişi yaaa..hamileymişşşşşşşşş
2 gün önce ögrenmiş eşi apartopar gelmiş yanına
annesigillerde yoldaymış..morali çok bozukmuş
buraya yazmayada çekiniyomuş..aldırtmak istiyo sanırım ama tepki almaktan korkuyo..
şok oldum..bir balkona gidiyim ben

ne diyosun kuzum ya,,1 nisan şakası mı yapıyosunuz

keşke başkalarının tepkisi yerine hayatına son vermeyi düşündüğümüz bebeğin öbür dünyada vereceği tepkiden çekinsek...

keşke başkalarının tepkisi yerine hayatına son vermeyi düşündüğümüz bebeğin öbür dünyada vereceği tepkiden çekinsek...

yukarıdaki mesajım, Babyceren hanım'ın yine bir 1 nisan şakasına kanma olasılığıma binaen askıya alınsın hatta kayıtlardan çıksın hakim bey

sanık Babyceren'in de ifadesi tekrar alınsın "yalan söylüyorsam bir daha kontör yüklemek, kargo bedava alışveriş yapmak, kilo almak nasip olmasın" şeklinde de yemin ettirilsin

ayyy nasıl olmus ya kız kekliyormusun bizi
ama gecmişti gercekten günü
ne yapcak şimdi bilmiyorum ama aldırmamasını maddi durumununda 1cocugu daha kaldırabilecegini düşünüyorum
manevi olarak sıkıntılar hep oluyor cok zordur azraececcigimiz için ama lütfen güzel bir evliligi maddi durumu varken böyle günaha girmemesini isterim yinede kendileri bilirler ama az sürede olsa enes için ugrastım ne zor bebegi olamayıp senelerce ugras verenler için geri kalan ömrünüzde keske dememek için 3sene daha sıkıntı cek olmazmı canım arkadasım

hade beee
Yemin et

gecen gün rüyamda Orhan Cemal'i gördüm ama yanında ikizi de vardı.

Orhan Cemal'e 1 aylık hamileyken embriyonun yanında ikinci bir küremsi şey gördü arkadaşım. "sanırım çift yumurta ikizlerdi ve birini kaybettiniz. çok küçük olduğu için vücut yavaş yavaş onu imha edecek" dedi. daha 1 aylıkken kaybetmiştik ama hala "yaşasaydı nasıl olurdu, kime benzerdi, eli ayağı nasıl olurdu" diye çok düşünürüm. gecen gün gördüğüm rüyadan sonra da aynı şeyi düşündüm...

1 aylık da olsa can, yine can oluyormuş ve akıldan çıkmıyormuş...

kızlar ben bişey bimiyom..gelsin azraece kendi yazsın
zaten mesaj atmış birazdan topige girecekmiş..
aldırma konusunu ben yanlış anlamış olabilirim..korkmuş kız haklı olarak..aldırtmaz..çatır çatır doğurur tahminmce

bi şakayı yutturamadın ıkıncıyımı denıon

azraece esı bı yerdeydı demiştiniz ama unuttum.çiçekçiçek afganıstanda askerdi peki azraece nın kı nerdeydı unuttum yoksa bı yerde değil miydı

hayatta ben böyle yeminler etmem:))allah korusun ya,ne demek kontür yüklememek,ne demek kilo alamamak
kaynanamın üstüne yemin ette ederim ne olacak ki..
ama yinede etmiyorumeşimin annesi o

Öyle etkileyıcısınız kiiii ıkıncıye5-7 yıldan once karsı oan ben kaza kursunununa gıtsem doğururum dıe fıkır değiştirdım heee

stresimden bir kase salata yedim burda

kız senin çok içinde kalacak bu iş sen de kendine yap bari

Beğenmedın mı modellerımı

yok anacım bana olmaz düşün ki gülse birse tutu gıymiş yada bale yapan fıl fıgürü vardır ya cızgı filmlerde ole olurum.bızımkı aıle arasında olcak zaten de eniştem yıkılır gülmekten o halime gözumun onune geldı de...

kızlar dün eşimle atıştım ama ben haklıyım..2 aydır sürekli söylüyorum doktora git diye..
sallıyo beni en son dedim mart ayında gittin gittin yoksa görürsün sen
çok horluyoyatamıyorum..git bir bksın doktor dedim..belki çaresi vardır
dün son gündü yine gitmemişkıymeti kopardım..cezamı bile kestim1 ay yok sana dedim
aklınıza hemen muzurlluk gelmesin,1 ay annengillere gitmeyecem dedim
şimdi konuştum doktordaymış:))
etkili bir ceza vermişim dimi:)
ama yinede cezasını çekecek:)
çokmu kötüyüm ne..

eminöünü gezginlerii

zada;çoook güzelsin bayıldım sana
şekersizyeşilçay;bebek gibisin maşallahhhçok güzel bi yüzün var
yavruşkedi;çok zarif gözüküyosun canımcım
ngihancım;çok zayıflamışsın çok güzelsin yüzün süzülmüş:)ama amaa amaaa ben saçının sarı halini daha çook beğendim eşinle bi fotonuzu koymuştun hamile kalmadan önceki halindi galiba onu çok beğenmiştim
mutluannem;çok şükür renkli halinide gördük renklendik:)miranın güzelliğinin sebebi süpersin

tatlım 1 kg çokta önemli değil takma kafana bu kadar
sağlıklı olsunda 1 kg gelir yerine
bak benim kuzum 4 günde 1kg verdi sağlığı düzelince geri geliceğine inanıyorum
uzun boylu fit bi yakışıklı olsun eymen arasta

siz varyaaa çok kudurksunuzzz
yine 1 nisan şakası yapıyosunuz ben yine inanmıyorum
keşke öyle bi şey olsa dünyaya ece gibi bi şirine daha gelsee ne güzel olurr

Evliliğimizin ilk cıcı zamanlarında eşim horlayınca ben burnunu tıkardım gülerdik.şimdi diom "horluyon""ıyı sende horluyon ben senı uyandırıom mu"

Bide makinayla uyucan desınlerde gör sen
annesı ile tehdıt et bundan sonra demekki etkin bi ceza

Zadayı cok merak ettım yaaa...

Bu sayac yanlış sayıp hakkımı yıyo heee
mesaj sayısı sayacından bahsedıom
yaklaşık 6 mesajdır 141 de gosterıo benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…