Bak mesela dışarı çıkıyoruz,bebek arabasından tut, kız baştan aşağı pembe giyinmişinsanlar mavişşşş bebek diye gelip seviyorlar sağolsunlar,
sonra da direk "aayyyy ne tatlı oğlan"Çaktırmıyorum hatta hoşuma bile gidiyor nazar geçmez daha iyi Onları mı takıcam benim güzel kızıma erkek dediler diye
her kel bebek erkek bizim toplumdailk 6 ay güzel kilo aldı Mira,sonra azaldı alması,,o zaman iyi bakıyordum şimdi çok zayıf kaldı diyor kayınpederim
Oğlunuz alışweriş yapmıyor aç kalıyoruz baba dedimGerçek sandı hacıbaba Dün akşam bize meyve göndermiş manavın çırağıyla Takma hejarım kimseyi,,bizde benzerlerini yaşıyoruz kuzum
canım tombik bir bebek olsa buseferde ayy çok kılo aldırmışsın sen buna iyi değil böyle şişmiş çocuk falan gibi rencide edici şeyler söylerler yani ortası yok insanların canım aldırma bencede sen öyle dediklerinde üste çık evet aç bırakıyoruz falan decanımm inan bende istiyorum takmamayı bir süre takmıyorum sonra yine başlıyorlar söylemeye söylemeye inan kaç gece ağlayarak girdim yatağa
genetik faktörler çok etkili zaten bende yemeği sevmeyen bir bebekmişim ki bazen annem diyor ki Aras Eymen çok iyi senin yanında,
dediğin gibi her bebeğin farklı problemleri var Mira nın uyku,Aras Eymen in iştah,bazıları çok yaramaz,bazısı çok sakin bazısı akıllı çabuk öğrenen,abazısı geç öğrenen
tabiki önemli olan sağlık gerisi boş inşallah takmamayı becebilirim,Tarık Buğra hastalandığından dolayı 1 kg vermiş o kadar üzüldüm ki,tabii kendime kızdım hemen
inşallah o da kısa zamanda toparlar
inan öyle iyi geldiki yazdıkların Allah razı olsun canım,iyi varsın,iyi ki varsınız
yok gııı albümüm yok suan yenilerini cekip ekliycem diye sildim amabir cekmek nasip olmadı dur bir resim varsa koyım eneside gör
Benim için albüm yapman beni çok sevındrdı tesekkür ederim
Selam kizlar kim hamile yaaa Azra ece mi??Yoksa sakamiii dur bakalim en iyisimi birinci agizdan duymak bi arayim bakalim sazan gibi atladim dimi
nasilsiniz bu arada kizlar okis in yeni adi overlokcu olduhali kenarlarini kemiriyor:18:
canım tombik bir bebek olsa buseferde ayy çok kılo aldırmışsın sen buna iyi değil böyle şişmiş çocuk falan gibi rencide edici şeyler söylerler yani ortası yok insanların canım aldırma bencede sen öyle dediklerinde üste çık evet aç bırakıyoruz falan de
hejarcıgım ben sana kızarmıyım tabi sorcan benim herseyim ortada inan vicdan yaptım hala kapalılara bakarken içim gidiyor
acaba sabretsemiydim diye ama inan enes hem kucak istiyor hemde ne bulurda cekiyor buna atkı kolyede dahil hayatım seni seviyorum canım arkadasım benim
Topluma cıkamıom utanıom demişsin ya cok uzuldum ben. Anneyız ve herseyın en ıyısını yapıyoruz cocuklarımıza.ınsanoğlu çok acımasızdır sadece eleştirmeyi bilir.hele kendinde olmayanı daha çok eleştirir.boşver sen ınsanları.hepimiz bir olsaydık gen denen bişey olmazdı.zada sarısın sekersız kısa ayse uzun fatma kısa...bunlar bızı bız yapan özellikler.senın oğlusunda bı kenan ımırzalıoğlu değil de bı serdar ortac olcak belki.sana cocugun zayıfmış diyenlere sende 'e sende şismansın zayıfsın kısasın 'vs de. Taktıgını farkederlerse daha cok usteler ustune gelirler. Sevıo bu mıllet böle ezıyetıhalbukı bu eleştırıyı yapanlara dıkkat et cogu akıl fakırıdır
Kizlarrrboyleee kalakaldim yaaaa kizdim ama sana azra ece valla canim ben yine soyluyorum aldirtman taraftari degilim ikisi bir arada buyur gider ama tabiki karar senin saygi duyuyorum neyse kizlar 4,5 haftalikmis bebek esi acti cok hurmetli kardesim beni yaaa abla bizde sasirdik kaldik zeynep alayip duruyor diyor neyse kizlar ben kactim bissuru isim gucum var yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?