2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eve gittiğinde Mira'nın kel kafasını öp benim için ne tatlıdır şimdi bizim oğlanda ilk 6 ay keldi sonra çıktı saçlar
renkli gözlü bebeklere çabuk nazar değermiş dikkat et canım
kp de iyiymiş he demek meyve gönderdi he
afiyet bal şeker şifa olsun sizlere inşallah

canım tombik bir bebek olsa buseferde ayy çok kılo aldırmışsın sen buna iyi değil böyle şişmiş çocuk falan gibi rencide edici şeyler söylerler yani ortası yok insanların canım aldırma bencede sen öyle dediklerinde üste çık evet aç bırakıyoruz falan de

TATLICADI canım kuzucuk gülmüyor demek yerim ben onu ya allah şifa versin hemencecik toparlansın inş canım güçlüdür yakışıklımız annesi iyileşince seni yormaya devam ederr MUTLU_ANNE miramız kadar güzel bir yüze helede pembeler içinde oğlanmı diyenler kesinlikle fesat insanlardır canım ya çekemediklerinden diyorlar bence, buarada sana gerçekten inanılmaz benziyor yaa kendinin aynısını doğurmuşsun cicim valla süperr

hejarcıgım ben sana kızarmıyım tabi sorcan benim herseyim ortada inan vicdan yaptım hala kapalılara bakarken içim gidiyor
acaba sabretsemiydim diye ama inan enes hem kucak istiyor hemde ne bulurda cekiyor buna atkı kolyede dahil hayatım seni seviyorum canım arkadasım benim

Topluma cıkamıom utanıom demişsin ya cok uzuldum ben. Anneyız ve herseyın en ıyısını yapıyoruz cocuklarımıza.ınsanoğlu çok acımasızdır sadece eleştirmeyi bilir.hele kendinde olmayanı daha çok eleştirir.boşver sen ınsanları.hepimiz bir olsaydık gen denen bişey olmazdı.zada sarısın sekersız kısa ayse uzun fatma kısa...bunlar bızı bız yapan özellikler.senın oğlusunda bı kenan ımırzalıoğlu değil de bı serdar ortac olcak belki.sana cocugun zayıfmış diyenlere sende 'e sende şismansın zayıfsın kısasın 'vs de. Taktıgını farkederlerse daha cok usteler ustune gelirler. Sevıo bu mıllet böle ezıyetı halbukı bu eleştırıyı yapanlara dıkkat et cogu akıl fakırıdır

Selam kizlar kim hamile yaaa Azra ece mi??Yoksa sakamiiidur bakalim en iyisimi birinci agizdan duymak bi arayim bakalim sazan gibi atladim dimi
nasilsiniz bu arada kizlar okis in yeni adi overlokcu olduhali kenarlarini kemiriyor:18:

herkesee iyi akşamlarr, buaralar çok yoğunummm:126: hem çalışıp hem sizi okumak çok yorucuuu öptümmm herkesiiii

Selam kizlar kim hamile yaaa Azra ece mi??Yoksa sakamiiidur bakalim en iyisimi birinci agizdan duymak bi arayim bakalim sazan gibi atladim dimi
nasilsiniz bu arada kizlar okis in yeni adi overlokcu olduhali kenarlarini kemiriyor:18:

okişimizin agzını yerim ben büyümşde neler yapıyor güzellik

Kizlarrr boyleee kalakaldim yaaaa kizdim ama sana azra ece valla canim ben yine soyluyorum aldirtman taraftari degilim ikisi bir arada buyur gider ama tabiki karar senin saygi duyuyorum neyse kizlar 4,5 haftalikmis bebek esi acti cok hurmetli kardesim beni yaaa abla bizde sasirdik kaldik zeynep alayip duruyor diyor neyse kizlar ben kactim bissuru isim gucum var yapacak

Cnm bir nisan sakasi dgl dimi? Ay ellerim titriyor valla cok heyecanlandm ya.tatlim tebrik ederm.uzulme sakin.guzl taraflarini dusun lutfen.keske bana da surprriz olsa cesaret edemedgmden diyrm valla
Cok guzel arkadas olacaklar ins tamam mi iki melegin var artik uzulme sakin Allah bi kolayligini verir.Allah tamamina erdirsn bitanem.cok cok opuyrm

aynen öyle canım insanları memnun etmek zor dediğiniz taktikleri uygulayacağım

bak canım sana bir dost tavsiyesi inan şeytan öyle vesvese yapıyor ki hep bahanelerin altına sığınıyoruz
bende yapıyorum malesef özellikle namaz vakitlerinde:26:inşallah layıkıyla dinimizi yaşar ve çocuklarımıza aşılarız

aaa bak benim oğlum tam Kenan İmirzalıoğlu tipi var uzun boy fit
canım yorumuna sağlık çok teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım seviyorum sizi ve fıstılarınızı

kızlar ne oluyor?Daha geçmişi okumadan bu haberi okudum,şu an tek düşündüğüm AZRAECEnin psikolojisi:26:BENCE ŞAKA..şAKA GİBİ YA..OLSA DA ALLAHIN TAKTİRİ,YALNIZ AZRAECECİĞİMİ ARTIK KİMSE YALNIZ BIRAKMASA İYİ OLUR.AKLIM KARIŞTI,NEYSE BEKLEYEYİM BİRAZ DAHA...

bu arada azraece hamile mi gerçektenyoksa 1 Nisan mı
BabyCeren ortaya attın bir laf kaçtın şimdi biz meraktan kudururuz

canım lütfen karamsar olma ece gibi o da senin yavrun Allahın sana bi lütfu çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanları düşün sakın kıyma o meleğe zor evet ama sen güçlü bi kadınsın inşallah sağlıkla büyüteceksin 2 yavrunu da...

Merhaba yuregi guzel arkadaslarim hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz.Basima birsey geldiginde ilk isim sizinle paylasmak oluyor,biliyorumki paylastigim an uzuntum skintim azalacak.Allahim bu gunlerimi aratmasin ama zor ve can skici gunler gecirdim.Bahsettigim patlamadan sonra evdeki akliniza gelebilecek butun elektrikle calisan hersey bozuldu,sarj aletlerim dahil,o sebeple sizinle irtibatim koptu,bulundugum yerde tabletimin sarjini bulamadim,int aldim,tam size yazcam tekrar Masalin saglik problemi,yeniden elektrik vb vb v vb artik anlatip sizide skmak istemiyorum,kapansin bitsin,kisaca ben dondum yeniden aranizaaaa,ozledinizmi acaba beni Ben sizi cok ozledim...

kızlar kulaklarımı çınlatmayın lütfen( saf kocam yüzünden ancak yazabiliyorum şakam yüzünden onunla kavga ettik de gerçek olsa çocuğu aldıracakmışımmış mı. buradaki hemen herkes dışında ben farklı düşünüyorum. Rabbim 8 haftaya kadar kalbinin atmasını duyurmuyor o yüzden istenmeyen durumlarda bu kolaylık sağlanmış bize. gerçekten başıma gelse şu anda doğuramam. babyceren ve mybabyloveda ben yoldan çıkardım. aslında mutluannem arasaydı orada şaka bitecektide o aramadı ben dışarı çıktım derken kaptırdık:) apartmandada neşe ablaya yaptık o da herkes gibi şaka gerçek olmasın dedi tövbe tövbe. eşimede geçen sene erken doğuruyorum demiştim o yüzden çocuk normal yolla gelemedide 41. haftada doğurdun der hep:) sizleri seviyorum siz de beni sevin emi:))

Geçmişi jet hızıyla okudum, bazı yerleri atladım, bazı yerleri özet geçtim falan derken son sayfaya nihayet geldik. sanırım AZRAECE hamileymiş ama bana 1 nisan şakası gibi geldi. Bir de haber kaynağı BABYCEREN olunca hiç inanmadım anacım yalancı çobana döndün Bu kadar laftan sonra da gerçekse çok utanırım:26:

MYBABYLOVE senin ovarlokçunu yerim ben nerelerdesin sen cicim

HEJAR canım moralini bozma bizim insanımız gerçekten çok fikirsiz dam dum konuşup kalp kırmada üstlerine yok. ayrıca aras eymene çok geçmiş olsun öpüyorum ikinizi de

ÇİÇEK tatlım dönmene çok sevindim kendi adıma çok özledim ve merak ettim seni. Umarım yaşadığın bu aksilikler son olur masalımızı da seni de öpüyorum canım

Eminönü Gülleri; MUTLU ANNE sonunda gördüm seni kendini sakladığın kadar var çok güzelsin canım mira da aynı sen. İkinize de maşallah
NAGİŞİM,ZADACAN,ŞEKERSİZÇAY,YAVRUPİSİ hepiniz çok hoş hatunlarsınız. Kıskandım valla orada olmayı çok isterdim. Eminönünün altını üstüne getirirdim eminim.

PINARDA kitaplar minik ellere kavuşmuş çok sevindim onların adına ve çok duygulandım. Emeği olan herkesi tebrik ediyorum

ELİF_344 tatlım hayırlı olsun bebeğin Allah uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…