Evliliğimizin ilk cıcı zamanlarında eşim horlayınca ben burnunu tıkardım gülerdik.şimdi diom "horluyon""ıyı sende horluyon ben senı uyandırıom mu"
Bide makinayla uyucan desınlerde gör sen
annesı ile tehdıt et bundan sonra demekki etkin bi ceza
Beğenmedın mı modellerımı
yok anacım bana olmaz düşün ki gülse birse tutu gıymiş yada bale yapan fıl fıgürü vardır ya cızgı filmlerde ole olurum.bızımkı aıle arasında olcak zaten de eniştem yıkılır gülmekten o halime gözumun onune geldı de...
Bu sayac yanlış sayıp hakkımı yıyo heee
mesaj sayısı sayacından bahsedıom
yaklaşık 6 mesajdır 141 de gosterıo benı
canım o sayı mesaj yazma sayın degil kac sayfaya yazdıgın sayı yoksa benmki kac olurdu eskilerden beri yazıyorum
niye beğenmiyim kız aşkolsun... pek bi hevesli gördüm seni de ondan öle dedim...
etmem mi ya havada kaparım teklifleri de resim aradım albümün yok zannımca senın yada benden mı saklıomnköşeminderi arkidaşlık teklif ettim kabul ettinmi gıııı
kocanın burnuna bebişinin bezini koy bak nasıl uyanıyor
ben hamileyken cok horlardım horlardım diyorum cünkü eşim videoya cekmişti
ben inat etmiştim yok horlamam sen horluyorsundur yok anlamam kabul etmem demiştimde
bir baktım videoya aslan kükrüyor resmen kendimden korktum
ama hamilelikten önce ve sonra cok yorgunsam horlarım yoksa horlamam horlasam eşim söylerdi yani :26:
200-300 tane foto ekledim:)bakmak istersenin bakın:)
Demek minik tavşanda hastalandı
Çok geçmiş olsun kujumm Allah şifa versin kuzuya
Ağzı içinde çok üzüldüm
Senin bakamamanla alakası yok canım kendini suçlama ne kadar dikkat edip üzerlerine titresekte muhakkak bi aksilik oluyo
Ben bazen bunlar iyi günlerimiz diye düşünüyorum git gide dahada hareketli bi hal almaya başladılar nasıl zaptedicez bakalım
Allah daha beterinden korusun tatlım
Öpüyorum seni ve tatlı tavşanı
ay demek tavşanda hastalandıgeçmiş olsun canım..
canım kendini niye suçluyosun ki..hepimizin çocugu hastalanıyo hepsi düşüyo..
elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz..düşmeden hastalanmadan büyüyen çocuk varmı..varsada ben hiç görmedim
acil şifalar..
biangel-kujum çok geçmiş olsun...kendini suçlama...hepimizin bebişleri hastalanıyo,düşüyo...böyle büyüyecekler işte...Allah dermensız dert vermesin..amin...
merhba canım çok geçmiş olsun.nesi varmış peki kuzunun?eminim sen çok iyi bir annesin o düşmeler ne yazıkki hepimizde var başında bekliyon gene düşüyor.seni emiyorsa yeter tatlım hastalık dönemi iştahsız ve mız mız oluyorlar ne seviyorsa onu ver üsteleme yıpramayın ikinizde çabuk iyileşsin kuzucun eski iştahına neşesine kavuşsun biran önce işlaahhh
waaay hiç öyle düşünmemiştim:44:
hımmm öğrenicem yavas yavas
walla içimde kalıo ama elimde pek bişeye gitmiyo eşimde pek gönüllü diil.vs vs ben sızı seyretmekle meşgulum şu sıralar.kılımı kıpırdatasım yok ama belli olmaz yumurta bı yerime dayanınca coşarım bakarsın
etmem mi ya havada kaparım teklifleri de resim aradım albümün yok zannımca senın yada benden mı saklıomn
su buluşma karesını göremedım gitti
TatlıCadımm oyy kurban olurum ben Tarık Buğr'ya demek 1 kg verdi
ama benm aslanparçam iyileşsin onu 2 kg olarak alacak
çok öpüyorum sizi inşallah biran önce sağlığınıza kavuşun
bize gelince inan çevremde o kadar çok söylüyorlarki oğlum için,artık topluma girmeye çekiniyorum
benim bakamadığımı sölüyorlar,hatta biri şakayla karışık bakamıyorsanız bize verin biz bakalım dediöyle zoruma gitti ki
neden insanlar bu kadar düşüncesiz,kalp kırıyorlar anlamıyorum
Beykoz sen kapalı değilmiydin canım,
bize gelince inan çevremde o kadar çok söylüyorlarki oğlum için,artık topluma girmeye çekiniyorum
benim bakamadığımı sölüyorlar,hatta biri şakayla karışık bakamıyorsanız bize verin biz bakalım dediöyle zoruma gitti ki
Zadayı cok merak ettım yaaa...
Canım insanların ne dediğini takma lütfen,,sen bebeğine çok iyi bakan bir annesinHerkese kolay gelir laf söylemesi,hepsinin bünyeleri
farklı, yaktıkları farklı,,daha önce de bahsetmiştim genetik faktörlerden tut birsürü etken var büyümeleri için.Sağlıklı olsunlar da geri hep boş laflar
Bana da görümcem Miranın uykusuzluğu için yok aç kalıyor,yok biz uyutmayı beceremiyormuşuz..vb gibi birsürü laf söyledi zamanında,Mirayı onlara bıraktım da
gördü gününüŞimdi ise haklıymışsın diyor,,bunun gibi birçok örnek verebilirim sana,,ben kızım olacak diye eşimin ailesine söylediğimde bana olmaz bizim ailede tam 6erkek torun var ve diğer eltilerimin de ilkleri hep erkek diye, herkese söyleme melekler cinsiyetini değiştirir bile dediler,,hamileliğim boyunca neler yaşadım Allahım ve ben biliyorum..Sonuca geleyim,,kimse kimsenin ne yaşadığını neler çektiğini bilemez ama sakın canını sıkıp insanların ağzına laf verme bence Aksine zayıf diyenlere sen de ki evet aç bırakıyoruz biz zayıf seviyoruz oğlumuzu Kimsenin haddşne değil ama ağzı olan konuşuyo işte Gül geç boşwer tatlım
evet öyleydim canım ama enes sokaklarda sürekli esarbımı cekip indirdigi için acıldım yine cok acık giyinmem ama gercekten zor verdigim karardı kapalı arkadaslarımın bile eşarplarını bozdugundan onlar gercekten enes zormus diyolar anlıycagın inş cocuklarım büyüyünce olur ac kapa olmaz cünkü digeride enes gibi olursa aynı seyi yasamak istemiyorum
sarı saçlar,mavi gözler artist gibi artist:)
kızzz ben buraya zor yazıyorum nasıl bakıcam şimdi o kadar fotoya
kilosunu geçtim canım ben artık çok halsiz yavrum hep kucağımda bi sağ omuzuma yatıyo bi sol
gülmüyor,konuşmuyo,yemiyo
sen etrafındaki patavatsız insanları boşver tatlım kgsi çok normal siz tombul bebeklere alışmışsınız benim oğlum manken gibi de
nedir bu insanlardaki bebeklerdeki kilo takıntısı anlamıyorum..bebek tombik olunca daha çok seviyolar ama olması gerektiği gibi olunca saçma sapan yorumlar yapıp insanın canını sıkıyolar
canımm inan bende istiyorum takmamayı bir süre takmıyorum sonra yine başlıyorlar söylemeye söylemeye inan kaç gece ağlayarak girdim yatağa
genetik faktörler çok etkili zaten bende yemeği sevmeyen bir bebekmişim ki bazen annem diyor ki Aras Eymen çok iyi senin yanında,
dediğin gibi her bebeğin farklı problemleri var Mira nın uyku,Aras Eymen in iştah,bazıları çok yaramaz,bazısı çok sakin bazısı akıllı çabuk öğrenen,abazısı geç öğrenen
tabiki önemli olan sağlık gerisi boş inşallah takmamayı becebilirim,Tarık Buğra hastalandığından dolayı 1 kg vermiş o kadar üzüldüm ki,tabii kendime kızdım hemen
inşallah o da kısa zamanda toparlar
inan öyle iyi geldiki yazdıkların Allah razı olsun canım,iyi varsın,iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?