2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlı uğurlu olsun.gözün aydın taze anne :)allah sğlıklı uzun ömür versin

ellerine sağlık canım güzel olmuş tarifi rica edebilirmiyim?birde geçen ben deneme amalı yaptım şekilli kalıplarla kıtır kıtır bisküvi gibi oldu bu şekilmi oluyor?

ellerine sağlık canım güzel olmuş tarifi rica edebilirmiyim?birde geçen ben deneme amalı yaptım şekilli kalıplarla kıtır kıtır bisküvi gibi oldu bu şekilmi oluyor?

Çok kıtır değil,ama çok yumuşakta değil canım.tarifi yazıyorum,,püf nokta: un,şeker ve kabartma tozunu elekten geçirerek ekledim.
250 gr teremyağ,3-4 su bardağı un,250gr pudra şekeri(biraz daha az kullandım),2 yumurta,1 kabartma tozu.
Yoğurunca yarım saat buzdolabında beklettim. çıkartınca kalıplarla kes,delik açıp fırına.
Eğer kurabiyemin üzeine fındık/ceviz ekleyeceğim dersen: hamura şekil verince üzerine yumurta akı sürüp rondodan geçirdiğini eklersin,sonra fırına
öyle de güzel oluyor

selam güzel anneler..nasılsınız..
eminönü kızlarını gördüm maşallah çok tatlısınız çok..keşke bende olsaydım ama masa baya
kalabalık nereye oturacaktım:26:mutlunun kucagına otururdum:))
kokoşlar siziçatlattınız bizi:)
elifim hemen ayaklan bizde buluşalım..iki kişiyiz ama yoldan geçenleri alırız aramıza foto çekiliriz
kandırırız bunları,bizde kalabalık oluruz
elifim canım ben size geldim ve tesadüf o gün dogum yapmışsın..güzel haberini o gün yazdım buraya..
çok sevindik çokk..nebahat teyze sagolsun senin hakkında bilgi verdi bana..çok tatlı bir teyze ve seni çok seviyo..
git bi öp teyzemizi:))
gönülümüzde hoş gelmiş sefalar getirmiş..analı babalı büyüsün inşallah..

ya ben azraece yi merak ettim kaç gündür görünmüyo..hem evdede yalnız..biliyosunuz arkadaşımız biraz sakar:))
başına birşeymi geldi acaba:)
yine yorgan silkelerken balkondan aşagımı uçtu acaba:))
ay allah korusun..ben şimdi aradım telefonun açmadı..beni begenmiyomu acaba
kimde numarası varsa bi arasın ya..mutluanne sende varmıydı canım..

Evet canım babycerencim Nebahat abla dünyanın en tatlı kadınıdır.Çok şükür komşu açısından çok çok şanslıyım.Bütün komşularım birbirinden iyidir.Seve seve öperim tabii ki.Ayrıca aslında çoktan ayaklandım ama illa kırk çıkmalıymış .

Kız Allah korusun ağzını hayıra kendini bayıra aç
Bende sabah yazarken dedim şimdi yine çarşıya gitti,gelip okuyunca kızıcak bize çok yazdık diye
var canım ararım bende biraz daha bekleyelim belki uyuyordur,Ecoşa da komşu abla bakıyordur

kızlar selamlar...

tam resim yüklemek için girmiştim baktım mutluannem eklemiş bidaha yüklemiyim dedim..zaten bendekilerde aynı sayılır...güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...inş daha büyük organizasyonlarda yaparız...

elifcin maşşallah bebeişine allahım nazarlardan korusun...

pınardacımın gonderdıgı kitap resimleri benide cok duygulandrdı..cok güzel bir sey yaptık sebep olan herkesten allah razı olsun...

zeynepcim ilk kıyafetiniz cok guzelmışş güle güle giysin ömercik...

cok fazla okuyamadım gecmısı kızlar cok yoğun işler hepinizi öpüyorumm

canım agzımı hayra açıyım ama biliyosun bu kız sakar:))
acaba mikrodalgayı açık bıraktıda evimi yaktı
yoksa balkondan mı uçtu
yoksaa eceyi evde unutup komşuyamı gittii:))
tövbe yarebbim..allah korusun..sen fazla bekleme ece bu saatte uyumaz:))
ara hemen..ben arıyom açmıyo:)ödemeliyi kabul etmiyo

Albümde seni photoshopla ekleyemedim resminde yoktu photoshopta,,netten sana çok benzeyen bi hatun bulup ekledim canım
Resimlerimde

canım sende yükle fotoları..belki birinizin farklı açısı vardır:))her açıdan görelim sizi:)
sarı bomba hadiii:)

yine maşallahınız var şekerler yetişemiyorum sizeeee

seni gidi kandırıkçı senii zati ben sana inanmamıştım biliyodum gitmeyeceğini sen buranın neşesisin şekerim yapma böyle şakalar

ne kadar güzel yaa çok hoş kareler..herkesin emeğine sağlık

sağol tatlım inş
aras eymende inş iştahlanır..canım boyu güzeldi hatırladığım kadarıyla kilosu persentil değerlerin altında mı:26:

sağol tatlımm
tarık bığrada sabah kahvaltıda 2 kaşık peynir 4 kaşık süt içti..5. kaşık sütü verdim yediklerinide kustu
hiç bi şey yemiyo çok üüzlüyorumçok halsiz kaldı oturduğu yerde düşüyo yavrum
çağlamda inş düzelir ne zor şu bebeklerin rahatsızlığı

Allah sağlıklı uzun ömürler versin meleğine canım..Allah analı babalı büyütsün..misss kokusunu doya doya çek içine
bende ilk doğum yaptım zaman geceleri izleyip ağlardım benim bebeğim mi diye:)

iştahsız çocuk çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun ne diyim
bu arada Orhan Cemali tam profilden görmek çok mutlu etti beni
maşallah çok sevimli

TatlıCadı boyu güzel ama kilosu güzel değil canım ya
76 cm boy dr 1 kg daha olsa iyi olurdu dedi
kuzumda bir an önce iyi olur eski neşesine kavuşur inşallah
üzülme düzelicek annesi

bu arada eminönü tafyası hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz maşallah hepinize

Son düzenleme:
canım sende yükle fotoları..belki birinizin farklı açısı vardır:))her açıdan görelim sizi:)
sarı bomba hadiii:)

ekledim cnm bendeki resimleri bak bakalım farklı açılardan:))

mutluannem,yeşilcay,nagiş yavrupisipisi sizde kopyalarsınız kızlar... aksam kaldırcam...

ekledim cnm bendeki resimleri bak bakalım farklı açılardan:))

mutluannem,yeşilcay,nagiş yavrupisipisi sizde kopyalarsınız kızlar... aksam kaldırcam...

gördüm canım..açılarınızı yerim sizin:))
dış açılarınızı çok begendim..ama iç açılarınızın daha güzel olduguna eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…