Eki Görüntüle 673439
Sekerliçay kendıne bu tarz katlı yapabılırsın.altına kalın opak çorap gıyersın ve tullerın altına saten koyabılırsın.parcalı olarak yaptıgımız tütütler kabarık oluyo ve popo acıkta kalır
Sağolun güzel anneler.Ya evet Nebahat abla arkadaşın geldi dedi ama Babyceren demedi onun için o gün bugün düşünüyordum kim geldi ki diyeeeBu sayede arkadaşımın adınıda öğrenmiş oldum.İyi ki varsınız yüzümü güldürüyorsunuz.Bebişim uyuyo şimdi.Uyuyunca çok özlüyorum onu.
Bizde yaşgünü bitmez,,daha önce tarifi paylaşmıştım ayrca elinizdeki herhangi bir tarifle de olur,,
yarın bir arkadaşımın oğlu 5.yaşına giriyor,,yanında olamayacağım ama yaptığım kurabiyeler eşlik edecek onlara
Yaşgünü partisinde kurabiye yapacaklara fikir olur diye ekliyorum,,hamuru kalıplarla kestikten sonra parmak yada kalemle köşelerine delik açın,
piştikten sonra da minik kurdelelerle bağladımYaşgünü anaokulunda olacak,,erkeklere yıldız,kızlara cicek
Eki Görüntüle 673382
ellerine sağlık canım güzel olmuş tarifi rica edebilirmiyim?birde geçen ben deneme amalı yaptım şekilli kalıplarla kıtır kıtır bisküvi gibi oldu bu şekilmi oluyor?
selam güzel anneler..nasılsınız..
eminönü kızlarını gördüm maşallah çok tatlısınız çok..keşke bende olsaydım ama masa baya
kalabalık nereye oturacaktım:26:mutlunun kucagına otururdum:))
kokoşlar siziçatlattınız bizi:)
elifim hemen ayaklan bizde buluşalım..iki kişiyiz ama yoldan geçenleri alırız aramıza foto çekiliriz
kandırırız bunları,bizde kalabalık oluruz
elifim canım ben size geldim ve tesadüf o gün dogum yapmışsın..güzel haberini o gün yazdım buraya..
çok sevindik çokk..nebahat teyze sagolsun senin hakkında bilgi verdi bana..çok tatlı bir teyze ve seni çok seviyo..
git bi öp teyzemizi:))
gönülümüzde hoş gelmiş sefalar getirmiş..analı babalı büyüsün inşallah..
ya ben azraece yi merak ettim kaç gündür görünmüyo..hem evdede yalnız..biliyosunuz arkadaşımız biraz sakar:))
başına birşeymi geldi acaba:)
yine yorgan silkelerken balkondan aşagımı uçtu acaba:))
ay allah korusun..ben şimdi aradım telefonun açmadı..beni begenmiyomu acaba
kimde numarası varsa bi arasın ya..mutluanne sende varmıydı canım..
Kız Allah korusun ağzını hayıra kendini bayıra aç
Bende sabah yazarken dedim şimdi yine çarşıya gitti,gelip okuyunca kızıcak bize çok yazdık diye
var canım ararım bende biraz daha bekleyelim belki uyuyordur,Ecoşa da komşu abla bakıyordur
kızlar selamlar...
tam resim yüklemek için girmiştim baktım mutluannem eklemiş bidaha yüklemiyim dedim..zaten bendekilerde aynı sayılır...güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...inş daha büyük organizasyonlarda yaparız...
elifcin maşşallah bebeişine allahım nazarlardan korusun...
pınardacımın gonderdıgı kitap resimleri benide cok duygulandrdı..cok güzel bir sey yaptık sebep olan herkesten allah razı olsun...
zeynepcim ilk kıyafetiniz cok guzelmışş güle güle giysin ömercik...
cok fazla okuyamadım gecmısı kızlar cok yoğun işler hepinizi öpüyorumm
evet canım dayanamadım..sen öyle yazınca kendimi kandırıkçı gbi hissettim:)
temiz kalpli iyiniyetli oldugun için safsın melegim..
ha şimdi diger kızlar diyecek biz kötü niyetlimiyiz de şaka oldugunu anladık..
yok sizlerde zeki niyetlisiniz:))
iyi geceler güzel anneler ve tatlı bebişler,
oğlumun iştahsızlığı benim çabalarım derken giremedim
ne yapcam ben bu oğlanla bilmiyorum,her gece yatarken ağlıyorum
kendimi suçluyorum oğlum yemiyor diye:26:
neyse umarım düzelir durumumuz Allahım başka sıkıntı vermesin inşallah
Tatlıcadı canım sana ve Tarık Buğra'ya rabbim şifa versin inşallah
inşallah sende Tarık Buğra'da eski neşenize kavuşursunuz
babyceren şaka yapıyorsun dimi sakın gitme bir yere bu topic sensiz olmazki:26:
eminönü tafyası ne güzel bir gün geçirmişsiniz inşallah tekrarı olur buluşmaların ve bir gün bende katılırım belki
ne güzel topic kaynaşıyor artık çoğu kişi teldende görüşüyor benimle kimse görüşmüyor
pınarda ne güzel bir resim inşallah daha çok kitap gider miniklere senide canı gönülden tebrik ediyorum
kujum çok geçmiş olsun tavşana inşallah çabucak toparlar
kızlar hepinizi çok seviyorum sizi yavrularınızı öpüyorum kocaman
tatlıcadı_canımçok üzülüyorum senin için..hemen ayaklanmanı diliyorum..seni çok seviyoruz güzel gözlü güzel saçlı arkadaşım..
tarık buğra rahatsız oldugu için huyu degişmiştir iyleşsin tekrar eski haline döner canım merak etme..
çağla da rahatsız ve çok huysuz..yemek istemiyo,uyumak istemiyo..
Çok şükür 16 Mart 2013 saat 15:00' te güzel kızımızın kokusuyla tanıştık sevgili anneler.Bu tarifsiz bi duyguymuş bakıp bakıp ağlıyorum yavruma sen benimmisin diye inanamıyorum.Bu mucizeyi hakettimmiki diyorum.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin.
Eki Görüntüle 673439
Sekerliçay kendıne bu tarz katlı yapabılırsın.altına kalın opak çorap gıyersın ve tullerın altına saten koyabılırsın.parcalı olarak yaptıgımız tütütler kabarık oluyo ve popo acıkta kalır
topik olarak bebekleri iştahsız olduk sanırım
Orhan Cemal de, bazen öyle çok yiyiyorki, yediklerini biryerlerden sızdırıyor da midesi dolmuyor diye düşünüyorum
bazen de yemeden nasıl hayatta kalabiliyor diye şaşırıyorum.
o kadar değişken yani iştahı. diş vs ile ilişkilendiriyorum artık, oynaması gülmesi yerinde olduğu için çok üstüne gitmiyorum. 1,5-2 yaşına kadar sürebilirmiş bu düzensizlik. yetişkin gibi herşeyi yemeye başladıklarında daha düzene girermiş. bu arada günün belli saatlerinde yemek yenmesine alışsın diye, sofraya beraber oturuyoruz. annem de çayı bile Orhan Cemal'le karşılıklı oturup içiyormuş. böyle işte.
canım sende yükle fotoları..belki birinizin farklı açısı vardır:))her açıdan görelim sizi:)
sarı bomba hadiii:)
ekledim cnm bendeki resimleri bak bakalım farklı açılardan:))
mutluannem,yeşilcay,nagiş yavrupisipisi sizde kopyalarsınız kızlar... aksam kaldırcam...
gördüm canım..açılarınızı yerim sizin:))
dış açılarınızı çok begendim..ama iç açılarınızın daha güzel olduguna eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?