2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla tam şaka diye düşünüyoken mybabyloveın yorumunu okudum ve tamam kesin hamile dedim alemsin valla aldırma konusuna katılmıyorum ama zor olurdu gerçekten Allah uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım

canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha da yaşatmasın hiçbirini, umarım masal iyidir şimdi tekrar tekrar geçmiş olsun ve hoşgeldin diyorum...

Oda soru mu bak simdi..tabiki ozledik..hatta cokta merak ettik...umarim hersey tam anlamiyle yoluna girer cnm,Masalada bol bol sifa dilerim..

Ben bu sakaya vakif olamadim daha dogrusu yetisemedim ama kesin tongaya duserdim yani yerdim bu sakayi ve seni cok cok tebrik edip dogur derdim cnm :))

Selam kizlar kim hamile yaaa Azra ece mi??Yoksa sakamiiidur bakalim en iyisimi birinci agizdan duymak bi arayim bakalim sazan gibi atladim dimi
nasilsiniz bu arada kizlar okis in yeni adi overlokcu olduhali kenarlarini kemiriyor:18:

Hay allah bak bizim Okis e hele, demek overlokcu oldu..cok guldum ya allah iyiligini versin cnm... kemirecek bakalim daha ne gibi ilginc seyler bulmaya devam edicekler..
Arkasi yarinlari bekliyoruz...

Sizi gidi siziiiiialacağınız olsun....Eşime bile anlattım senin durumu,işte eşi çoğunlukla yok,şimdi ne yapacak,zaten Ece ye anca yetişebiliyor vs vs.Eşimlşe senin adına endişelenirken sizin yaptığınıza bakınNeyse içime su serptin valla ne yalan söyleyeyim içimden hep Eceyle bir başına zaten 2.sini bu bünye nasıl kaldırır diye düşünüyordum.Bir de kendi kendime diyordum ki tel.ini al Azraeceyi ara ki teselli verelim.BRAVO GÜZEL ŞAKAYDI

Cnm umarim hersey yolundadir, guzel findik kizcen nasil..sen neler yapiyorsun yada yaptin

terim ben seni:)) şakalar güzeldir sen de bana yaparsın ödeşiriz:)) tabiki içine su serpilsin pınarcım kalpten giderdim öyle olsa zaten:))

cuma günü saat 10 da geleceği belli oldu eşimin. normalde bu hafta annem gelecekti o yüzden temizlik yapmamıştım ev berbattı. bir de gezmeğe arkadaşlara gitmeye haber vermiştim. anamm koştur koştur mahvoldum. kuaför,gezmek, ev temizliği eşim gece 2 de geldi ama o saate kadar oturmadım iyi hoş geldi derken anasıgil yüzünden atıştık pazar küstük neyse bugün barıştık derken mybabylovela konuşurken bu aldırma işini duydu ona sardı çocuk istiyormuş o bir tane daha git yap başkasından dedim:)

asıl güzel haber benim kepçenin kulaklarını deldirdim çok tatlı oldu dana:))

canım bizde seni çok özledik..başınıza gelmeyen kalmamış çok üzüldüm..allah beterinden saklasın..

evet beni sen yoldan çıkardın:)artık adım yalancıya çıktı:)kimse bana güvenmeyecek:)
benim şaka tutmadı,seninkide pek tutmadı:)ne bahtsızmışız..
demek eşinle tartıştınhemen barışın
ben seni seviyorum canım korkmaiki yalancı bol bol severiz birbirimizi:)
birbirimize sarılalım:)ayrımayalım:)

inş canım inş yavrum düzelsinde hiç yoruldum diye şikayet etmiycem:)
zeynomdan yeni resimler yokmu şekerim özledimm kokoş kuzuyu

sağol teyzesi bol bol dua et minik erkekime:)
Allah a havale etmekle en güzelini yaparsın canım hiç kimsenin moralini bozmasına izin verme

hoşgeldin çiçeğimm..zor ve sıkıntılı bi süreçten geçtiniz Allah tekrar yaşatmasın
seni tabiki özledik canım..masal nasıl şu anda iyi mi?

şaka olduğunu biliyodum ama gerçek olsa dünyaya ece gibi bi şirine daha gelir diye düşünmüştüm
hatunlarıda yoldan çıkarmışsın:)mybabylove ın yazdığı çok inandırıcı olmuş bravo valla

hepinizi öptüm gece kuşlarımm iyi gecelerrr

ecede böyle yerleri yalıyor acaba canımı sıkılıyor yavrumun:)

niye yalancı olalım kız şakacıyız biz:) barıştık eşimle çocuksuz mercimek yapalım dedim de:) zaten günleri sayılı adamın red etmedi beni:))

çiçek yazamadım sana bir türlü hayır yap canım. üst üste geldi seninde Allah yardımcın olsun Masalın keyfi nasıl kıyamam o kadar hastalık atlattı

enee 2 üye o ziyaretçi:)
azraece yine kimse bizi takmıyo görüyonmu:)
melegim nereye kaçtı..beykoz ne yapıyo:)
eşinle barışman iyi olmuş:)birde mercimek oh ne güzel
benim koca biraz hasta gibi naz yapıyo:)grip olacak sanırım..
dün baya alışveriş yaptım,hasta olması normal diye düşünüyorum:)

körler sağırlar birbirini ağırlar olduk desene şekerim:) sorma alışveriş=baş ağrısı demek bizim içinde:) mercimek iyi hoşda zaman kısıtlı olunca biraz fazla abartıyoruz bende yıkanmaktan bıkınca saçımı kurutmuyorum sonra sinüzitlerim kuduruyor bende gidip yatayım iyi geceler ciğerim:)

bugün buraya dalmışken çağla tokamı elimden almış hiç farkında degilim,
bir baktım çağla yanımda yok:)seslendim ses yok:)bütün odalara baktım,yatak odasına gitmiş
tokalarımı koydugum çekmeceyi açmış orda bekliyo:)
canım ya tokanın nereye konacagını bile ögrenmş:)çok sevindim..
tabi tokayı oraya koymadı ama olsun:)
bide koşmayı ögrenmiş:)eger agzına yasak birşey koyduysa bunu biliyo ve deli dana gibi sallanarak koşuyo:)
zaten koştugu zaman anlıyorum dişlerinin arasında bir şey var:)
kalemi almış kaçmış:)çok tehlikeli bu kız ya..evi sürekli kontrol ediyorum..yerde veya uzanabilecegi yerlerde
küçük nrşeyler olmasın diye..allah korusun

1 üye 10 ziyaretçi..olsun buda güzel:)eminim tanıdıklar vardır aranızda:))
selammmmmnaberr:)
bendemi gidip yatsamhiçte uykum yok:44:acaba birilerini arayıp dedikodumu yapsam
mutluanneyimi,ilkimi mi,şekerliyimi yoksa kuru bamya yımı:)
kuru bamya burdan degil:)benim burdan arkadaşımkendisi 45 kiloda
neyse kura çekeyim kim çıkarsa onu arayım:))
melegim nerdesinnn

İkizler: Kolay çözülebilen bir İkizler yok bu Dünyada! Zaten önemli olan zoru başarmak! Kolay olan neyin tadı var ki?

•Aslan: Önemli olan bir Aslanın aklından geçenleri okumak değil!
Önemli olan bir aslanın kalbinden geçenleri okumak ve gereğini yapmak!

•Boğa: Sinirli bir Boğaya Canımlı Cicimli gevşek gevşek cümleler kurarsan yumuşamaz! Daha çok sinirlenir! Ciddi ol!

• Yengeç: yengeç insanın kalbine daha önce hiç kimsenin dokunmadığı yerden dokunmayı da bilir,
Kimsenin kırmadığı kadar kırmayı da bilir!

•Terazi: Tek nefeste bir Teraziyi yaşayamazsın.
Terazi uzun ve sürprizlerle dolu bir hikaye gibidir...
Yarım bırakırsan sen kaybedersin...

•Başak:En büyük aptallık seven bir Başağın zekasını hafife alıp onu aldatmaya çalışmaktır!
Aşk Başağı aptallaştırmaz tam aksi daha zeki olur

•Akrep : Bir Akrebin kalbi sever ,aklı düşünür, gözleri düşündüklerini anlatır ve dudakları bir öpücükle tüm düşüncelere hayat verir..

•Oğlak :Avuç içiyle sevmeyi bilen Oğlak elinin tersiyle çarpmayı da bilir...

•Balık: "Keşke bu kadar Çok sevmeseydim onu.." der bir Balık bazen...

•Kova: Kova seviyorsa seni sen onun canından bir parçasın artık..

•Yay:Bir Yayın sinirine dokunmakla, Ateşe dokunmak aynı şey.

•Koç : Esip geçmez bir Koç, ya estiği yere senide götürür yada arkasında bir enkaz bırakır...

sabah okursunuz artık..benim burcum koç:)arkamda enkaz bırakmadan gidiyorum:)
iyi geceler..

Oy banada kosarak gelsin ama ben onu kocaman kocaman sarar oper bir guzel yerim..yummy yummy
Dogru diyorsun herseye dikkat etmek lazim bizimkide o gun acamaz dedigim kremi acmis icindeki krem hoop hepsi ellerinde allahtan yememis yoksa yanmistik..cok tehlikeliler artik cok...

azraece hamileymiş diye eşime paylaştım. çok hevesleniyordum durun bende yapıyorum

Ben: kk da kızlardan biri hamile:18:
eşim: ee ne var bunda?
ben: ne var olurmu hayatım şimdi ben hamile olsam nolurdu bir düşün
eşim: nasip büyük konuşma takdiri ilahi

yahu azraece bizde ciddi ciddi oturup üzerine konuştuk bu durumun.
mybabylove'un yazısından sonra ahanda gerçekten hamile kız dedim ne bileyim yedim yani..
afiyet olsunmu? e olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…