kızlar kulaklarımı çınlatmayın lütfen( saf kocam yüzünden ancak yazabiliyorum şakam yüzünden onunla kavga ettik de gerçek olsa çocuğu aldıracakmışımmış mı. buradaki hemen herkes dışında ben farklı düşünüyorum. Rabbim 8 haftaya kadar kalbinin atmasını duyurmuyor o yüzden istenmeyen durumlarda bu kolaylık sağlanmış bize. gerçekten başıma gelse şu anda doğuramam. babyceren ve mybabyloveda ben yoldan çıkardım. aslında mutluannem arasaydı orada şaka bitecektide o aramadı ben dışarı çıktım derken kaptırdık:) apartmandada neşe ablaya yaptık o da herkes gibi şaka gerçek olmasın dedi tövbe tövbe. eşimede geçen sene erken doğuruyorum demiştim o yüzden çocuk normal yolla gelemedide 41. haftada doğurdun der hep:) sizleri seviyorum siz de beni sevin emi:))
Merhaba yuregi guzel arkadaslarim hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz.Basima birsey geldiginde ilk isim sizinle paylasmak oluyor,biliyorumki paylastigim an uzuntum skintim azalacak.Allahim bu gunlerimi aratmasin ama zor ve can skici gunler gecirdim.Bahsettigim patlamadan sonra evdeki akliniza gelebilecek butun elektrikle calisan hersey bozuldu,sarj aletlerim dahil,o sebeple sizinle irtibatim koptu,bulundugum yerde tabletimin sarjini bulamadim,int aldim,tam size yazcam tekrar Masalin saglik problemi,yeniden elektrik vb vb v vb artik anlatip sizide skmak istemiyorum,kapansin bitsin,kisaca ben dondum yeniden aranizaaaa,ozledinizmi acaba beniBen sizi cok ozledim...
Merhaba yuregi guzel arkadaslarim hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz.Basima birsey geldiginde ilk isim sizinle paylasmak oluyor,biliyorumki paylastigim an uzuntum skintim azalacak.Allahim bu gunlerimi aratmasin ama zor ve can skici gunler gecirdim.Bahsettigim patlamadan sonra evdeki akliniza gelebilecek butun elektrikle calisan hersey bozuldu,sarj aletlerim dahil,o sebeple sizinle irtibatim koptu,bulundugum yerde tabletimin sarjini bulamadim,int aldim,tam size yazcam tekrar Masalin saglik problemi,yeniden elektrik vb vb v vb artik anlatip sizide skmak istemiyorum,kapansin bitsin,kisaca ben dondum yeniden aranizaaaa,ozledinizmi acaba beniBen sizi cok ozledim...
kızlar kulaklarımı çınlatmayın lütfen( saf kocam yüzünden ancak yazabiliyorum şakam yüzünden onunla kavga ettik de gerçek olsa çocuğu aldıracakmışımmış mı. buradaki hemen herkes dışında ben farklı düşünüyorum. Rabbim 8 haftaya kadar kalbinin atmasını duyurmuyor o yüzden istenmeyen durumlarda bu kolaylık sağlanmış bize. gerçekten başıma gelse şu anda doğuramam. babyceren ve mybabyloveda ben yoldan çıkardım. aslında mutluannem arasaydı orada şaka bitecektide o aramadı ben dışarı çıktım derken kaptırdık:) apartmandada neşe ablaya yaptık o da herkes gibi şaka gerçek olmasın dedi tövbe tövbe. eşimede geçen sene erken doğuruyorum demiştim o yüzden çocuk normal yolla gelemedide 41. haftada doğurdun der hep:) sizleri seviyorum siz de beni sevin emi:))
Selam kizlar kim hamile yaaa Azra ece mi??Yoksa sakamiii dur bakalim en iyisimi birinci agizdan duymak bi arayim bakalim sazan gibi atladim dimi
nasilsiniz bu arada kizlar okis in yeni adi overlokcu olduhali kenarlarini kemiriyor:18:
Sizi gidi siziiiiialacağınız olsun....Eşime bile anlattım senin durumu,işte eşi çoğunlukla yok,şimdi ne yapacak,zaten Ece ye anca yetişebiliyor vs vs.Eşimlşe senin adına endişelenirken sizin yaptığınıza bakın Neyse içime su serptin valla ne yalan söyleyeyim içimden hep Eceyle bir başına zaten 2.sini bu bünye nasıl kaldırır diye düşünüyordum.Bir de kendi kendime diyordum ki tel.ini al Azraeceyi ara ki teselli verelim.BRAVO GÜZEL ŞAKAYDI
canım bizde seni çok özledik..başınıza gelmeyen kalmamış çok üzüldüm..allah beterinden saklasın..Merhaba yuregi guzel arkadaslarim hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz.Basima birsey geldiginde ilk isim sizinle paylasmak oluyor,biliyorumki paylastigim an uzuntum skintim azalacak.Allahim bu gunlerimi aratmasin ama zor ve can skici gunler gecirdim.Bahsettigim patlamadan sonra evdeki akliniza gelebilecek butun elektrikle calisan hersey bozuldu,sarj aletlerim dahil,o sebeple sizinle irtibatim koptu,bulundugum yerde tabletimin sarjini bulamadim,int aldim,tam size yazcam tekrar Masalin saglik problemi,yeniden elektrik vb vb v vb artik anlatip sizide skmak istemiyorum,kapansin bitsin,kisaca ben dondum yeniden aranizaaaa,ozledinizmi acaba beniBen sizi cok ozledim...
TATLICADI canım kuzucuk gülmüyor demek yerim ben onu ya allah şifa versin hemencecik toparlansın inş canım güçlüdür yakışıklımız annesi iyileşince seni yormaya devam ederrMUTLU_ANNE miramız kadar güzel bir yüze helede pembeler içinde oğlanmı diyenler kesinlikle fesat insanlardır canım ya çekemediklerinden diyorlar bence, buarada sana gerçekten inanılmaz benziyor yaa kendinin aynısını doğurmuşsun cicim valla süperr
canımm inan üzüldüm,enes alışırdı keşke açmasaydın,neyse kendi kararın saygı duyuyorum
sakın yanlış anlama seni sevdiğim için söyledim
kıyamam ben ona ya yavrum benim inşallah kısa zamanda toparlar kuzum
çok üzüldüm valla,hatta kızdım kendime ben kilosunu takarken TatlıCadım yeterki oğlum iyi olsun diyor diye
dualarımdasınız inşallah canım öpüyorum ikinizide kocaman,patavatsız insanlarıda Allaha havale ediyorum
enee 2 üye o ziyaretçi:)
azraece yine kimse bizi takmıyo görüyonmu:)
melegim nereye kaçtı..beykoz ne yapıyo:)
eşinle barışman iyi olmuş:)birde mercimek oh ne güzel
benim koca biraz hasta gibi naz yapıyo:)grip olacak sanırım..
dün baya alışveriş yaptım,hasta olması normal diye düşünüyorum:)
bugün buraya dalmışken çağla tokamı elimden almış hiç farkında degilim,
bir baktım çağla yanımda yok:)seslendim ses yok:)bütün odalara baktım,yatak odasına gitmiş
tokalarımı koydugum çekmeceyi açmış orda bekliyo:)
canım ya tokanın nereye konacagını bile ögrenmş:)çok sevindim..
tabi tokayı oraya koymadı ama olsun:)
bide koşmayı ögrenmiş:)eger agzına yasak birşey koyduysa bunu biliyo ve deli dana gibi sallanarak koşuyo:)
zaten koştugu zaman anlıyorum dişlerinin arasında bir şey var:)
kalemi almış kaçmış:)çok tehlikeli bu kız ya..evi sürekli kontrol ediyorum..yerde veya uzanabilecegi yerlerde
küçük nrşeyler olmasın diye..allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?