2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun her iki turlude yani hem grip icin hemde cebi yandigi icin :))
Cnm ben artik geceleride galiba yogun olucam cunku bizim tasinma faslimiz var simdiden netten ev ilanlarina bakip e mail atmaya basladim..zor ve kosturmacali gunler beni bekliyor..su dogum gunu gelmeden ne iyi olurdu tasinmamiz dimi, bakalim kismet artik..

Kiyamam yavrum benim..annesi ins Tarik Bugramiz yakin zmaanda iyi olup yemeye baslayacaktir ins.dedigin gibi bizim delikanlimiz manken ona viz gelir bu tip seyler..

Dunyanin her yerinde patavatsiz insan cok..inan ben artik kolaysa sen bakta goruyum diyorum..oyle uzaktan davulun sesi guzel gelirmis ama degil iste gercek bir baska oluyor..dusunme bence cnm, 6. ayindan sonra gelisim daha cok boy uzerine yogunlasmali yani boy ok ise kiloda zamanla olur bu yuzden hic sikma canini....
Bak bize biz halan 9 kilo bile olamadim ama olsun varsin oyle olsun..oglum mutlu olsun yeter gayri..ne yapalim yani..

ILKIM,EDAACK,MELEGIM,BABYCEREN,TATLICADI,AZRAECE
Kizlar sayfayi doldurmamak icin alintilamadim cok tsk ederim.Masal suanda iyi gibi yani iyi sanirimKizlar artik inanin birsey bilmiyorum,iyimi kotumu ama ciddi bir skintimiz yok ve son kontrolumuz iyi gecti.Asil sorun yegenimde dun bizi cok korkuttu,rahatsizdi doktora goturduler,doktir akdeniz anemisinden suphelendi,yengem bunu telefonda sanki teshis koyulmus gibi soyleyince evde feryat figan cok uzulduk ama daha teshis koyulmamis once suanda gecirdigi enfeksiyonu atlatip oyle incelenmesi gerkiyormus.Ya yegenimde gozle gorulur bir gelisim geriligi var kizlar umarim altindan ciddi bir hastalik cikmaz.Bak tutamadim cenemi yine daldim tatsiz konulara,napim kafam cok dolu...

Bu arada ilk GUNAYDIN benden gelsin,unutun anlattiklarimi cok guzel bir gun gecirirsiniz ins.

Kizlar gecmise tam olarak bakamadim u arim hersey yolundadir aralardan okuyarak geldim,bulusma olmus vallahi ne yalan soyleyim catttt diye catladim o masada olup sizlerla kahve esliginde sohbet etmek icin neler vemezdim,hepiniz harika gorunuyorsunuz.Ayrica baya bir telefon trafigi olmus cogunuz telfonlasmaya baslamissiniz bunuda kiskandim,ay bende amma kiskancmisim Ben sadece BAMBUCAN ve MYBABYLOVE arkadalsarimizla cekilis bahanesiyle baslayip hos sohbete donusen bir iletisim icindeyim,sagolsunlar kotu gunlerimde sesleriyle bana guc verdiler.Fakat burda sesini duymak istedigim birsuru arkadasim var,e artik bilemiyorum anlayin siz

Hu huuuuuu günaydın
nie kimse yazmıyo herkes uykulu mu hala
hadi yapalım dedıkoduları oglene kadar sonra ben yokum çok konuşmayın
akşam bakarım dıcem kocam kızcak
mutlu annecım foto cekcektın akşam aldıklarınızı cektin mi

offf pofff gıdıom ben kahvltı etmeye
ohhh sımıtte aldım

ayy tamam sazan ben 1 nisan olayını unuttum

beykozcum mutlu annem zadacan sekersiz yeşilçay, nagiş ne güzel bahsetmişsiniz buluşmamızdan tanışmamızdan
hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış canlarım

güzel bir gün olsun şekerler

Şakacılar siziKuşum ben gerçek olmadığını düşündüğüm için aramadım,,hamile olan insan bu bombayı kendi patlatır arkadaşına söylettirmez yada arkadaşı duyurmaz diye düşünerek yola çıkıp aramadım yani
• Yengeç: yengeç insanın kalbine daha önce hiç kimsenin dokunmadığı yerden dokunmayı da bilir,
Kimsenin kırmadığı kadar kırmayı da bilir!
Heh bu yengeç ben oluyorum sanırım,ya tam severim ya tam silerimNapiim ama böyleyim

Cicim akşam misafir geldi,gittiklerinde de enkaz gibiydim,pipetlere sticker bile zar zor yapıştırdım 12den sonra,,unuttum walla,yarın söz
Çiçekçim geçmiş olsun,Allah birdaha yaşatmasın o kötü günleri...
Günaydın canlarBahar mı geldi ne:82:Hava bugün misssss:119:

günaydın millet

yavrukedi; 1 nisan şakası yapmışlar bize :) hamile falan değil ama herkes cok şaşırdı :) hayırlısı artık... :)

ben de saçma sapan ruyalar gördüm hayır olsun...

neyse tütünün fotoğrafını koyuyorum merak edenler baksın :)

şimdilik byeeee

günaydınnnn umarım herkes iyidir zaten böyle bir havada iyi olmamak mümkün değil heralde, hepimiz için güzel bir gün olsun inş ŞEKERSİZYEŞİL canım tütün çok güzel olmuş eline sağlık çok beğendimmm AZRAECE canım bende şaka olduğunu düşünüp inanmamıştım ama yinede sevindim allah herşeyin hayırlısını versin

neden gorgusuzluk olsun... heves ediyoruz sonucta ilk dogumgunleri :)

teşekkürler cnm. çok sağol

Sekersizyeşilçay ; tütü harika olmuşşş .Özellikle rengi çok hoşuma gitti.

azraece ; 1 nisan şakası olduğundan çok emin olduğum için ben yemedim .Şuan ikinci bir bebeğin olabilme ihtimali beni de çok korkutuyor ama olursa da ikisi bir arada büyür ne yapayım derdim herhalde :))

Renkli gözlü bebiş anneleri ; sizde bizim gibi sokağa her çıkmanızda bebeğinize nazar değecek korkusu yaşıyormusunuz...
İnanın ben artık çok korkmaya başladım.Her sokağa çıkışımda rabbime dua ediyorum yavrumu korusun diye çünkü sokakta 10 kişi görüyorsa 8 kişi mutlaka dönüp bir şeyler söylüyor ve bu her sokağa çıkışımızda tekrarlanıyor.İnanın parka gidiyoruz,oradaki ufacık çocuklar bile çok güzel gözleri varrrr diye söylüyorlar.
Özellikle birkaç yıl öncesinde yakın çevremde inanılmaz güzel gözlü tatlı bir bebek vardı.Bu bebeğe nazar degdi ve gözleri bir gün içerisinde kayarak şaşı oldu.Bu olayın üzerinden 3-4 yıl geçti ve kızın gözleri tam olarak düzelmedi bir türlü.
Beni yanlış anlamayın lütfen ama ciddi ciddi korkuyorum artık.
Allaha emanet kuzularımız...Rabbim kem gözlerden korusun.

Turuncu niye yanlış anlayalım korkularında haklısın.kayrada çok tatlı maşallah.ben burada çok görüyorum bebekleri seviyorlar ama kimse maşallah demiyor.bol bol oku kayramıza Rabbim kem gözlerden korusun bebişlerimizi.

günaydın arkadaşlarım ve annelik denilen zor yolda yoldaşlarım,

herkese güzel ve az gündemli bir gün diliyorum zira topikte bırakın geçmişi şimdiki zamanı bile takip etmek zorlaşmaya başladı

Tatlıcadı hanım, Tarık Buğra için üzüldüm cidden. hem kilo vermesi hem de huzursuzluğu yıpratıcı olsa gerek. kıyamam kuzuma. size de kolaylıklar diliyorum, bu günler de geçer de ahhh diye anarız gülerek. kilo konusunda Hejar hanıma katılıyorum, bu aylarda boya daha çok çalışıyor olabilirler. biz hep tombik bebeklere alıştığımızdan kendi fit bebeklerimiz zayıf görünüyor gözümüze.

şekersizyeşilçay hanım, Defne Karen'in kıyafeti çok güzel görünüyor. bir oğlan annesi olarak, çocuğuna tütü alamamak nedir bilir misiniz (sanki kızı olsa tütü alacaktı demeyiniz, belkim alırdım ben de)

çiçek_çiçek hanım, Masal çok daha iyidir umarım. yeğeniniz için de acil şifalar diliyorum. umarım çözümü çok kolay bir problemdir de gelişim geriliği hemen düzelir. elektrik vs tamirler bitti mi, evinize taşınabildiniz mi? çok geriden takip ediyor olabilirim, kusuruma bakmayınız

Turuncu hanım, nazar konusunda hassas olmakta haklısınız. özellikle renkli gözlü bebeklere insanlar çok bakıyorlar, Allah korusun hepsini. Orhan Cemal'le dışarı çıktığımızda da çok insan dönüp bakıyor ve %90'ı "ayyy, ne güzel bir kııııız" diye seviyorlar yada hastanede ismini söylediğimizde "aaa, oğlan mıydııı" diyorlar. hedefi tutturamadıklarından, belki nazar da değmiyordur diye düşünüyorum:26:bu arada Kayra'nın yeme-içme durumları nasıl oldu? düzelme var mı?

veeee, Babyceren ve azraece hanımlar... yaptığınız bu şakayla, ilerde size de şaka yapılmasını garanti ettiniz. alacağınız olsun
daha fazla yazacaktım, unuttum işte:26:

canım cok gecmiş olsun inş akdeniz anemisi degildir
buarada kızlar dün öglen ablamın eltisi dogum yapmak zorunda kaldı
6.5aylık bebek 860gr küvezde anne yogunbakımda cünkü sorun tansiyon ve düşmüyormus cok üzüldüm
o kadının kardeside hamileydi hatırlarsanız onun bebeginide 6aylık aldılar cünkü burnu olusmamıs 6parmaklı organları eksik diye yasamaz demiş doktorlar bebege acı cektirmeyin demiş aldırmıslar cokzor rabbim kimseye verme
kısaca bizdede haberler pek iç açıcı degil

CHIHIRO,cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin.Cok sukur uzun surmedi tamir isleri evimize kisa surede donduk,sonra yine elekt.ilgili sorun yasadik ama bu defa evin disindaki ana hat yandi,onceki gibi urkutucu degildi,simdi tum hat yenilendi umarim birdaha yasanmaz.Masaliminda cok ciddi bi sorunu yoktu ama gece cok sk aglayarak uyaniyor,kulagina eliyle vuruyordu,bunu daha once doktorla paylasmama ragmen israrla kulakta birsey yok dedi,bende dayanamadim baska bir doktora daha goturdum kontrol amacli,hoppppa orta kulak iltahabi ve daha yeni tedaviden cikmamiza ragmen bogaz enfeksiyonu teshisi koyuldu,iki tane antb.surup kullandi,suanda cok sukur fena degil.Sadece artik sabrim tukenmeye basladi,hassaslastim,safak azaldikca zorlayacak sanirim bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…