enee 2 üye o ziyaretçi:)
azraece yine kimse bizi takmıyo görüyonmu:)
melegim nereye kaçtı..beykoz ne yapıyo:)
eşinle barışman iyi olmuş:)birde mercimek oh ne güzel
benim koca biraz hasta gibi naz yapıyo:)grip olacak sanırım..
dün baya alışveriş yaptım,hasta olması normal diye düşünüyorum:)
kilosunu geçtim canım ben artık çok halsiz yavrum hep kucağımda bi sağ omuzuma yatıyo bi sol
gülmüyor,konuşmuyo,yemiyo
sen etrafındaki patavatsız insanları boşver tatlım kgsi çok normal siz tombul bebeklere alışmışsınız benim oğlum manken gibi de
TatlıCadımm oyy kurban olurum ben Tarık Buğr'ya demek 1 kg verdi
ama benm aslanparçam iyileşsin onu 2 kg olarak alacak
çok öpüyorum sizi inşallah biran önce sağlığınıza kavuşun
bize gelince inan çevremde o kadar çok söylüyorlarki oğlum için,artık topluma girmeye çekiniyorum
benim bakamadığımı sölüyorlar,hatta biri şakayla karışık bakamıyorsanız bize verin biz bakalım dediöyle zoruma gitti ki
neden insanlar bu kadar düşüncesiz,kalp kırıyorlar anlamıyorum
Beykoz sen kapalı değilmiydin canım,
yukarıda okuduklarım doğrumu
azraece hamileeemiiiiiiiiiiiiii
Şakacılar sizikızlar kulaklarımı çınlatmayın lütfen( saf kocam yüzünden ancak yazabiliyorum şakam yüzünden onunla kavga ettik de gerçek olsa çocuğu aldıracakmışımmış mı. buradaki hemen herkes dışında ben farklı düşünüyorum. Rabbim 8 haftaya kadar kalbinin atmasını duyurmuyor o yüzden istenmeyen durumlarda bu kolaylık sağlanmış bize. gerçekten başıma gelse şu anda doğuramam. babyceren ve mybabyloveda ben yoldan çıkardım. aslında mutluannem arasaydı orada şaka bitecektide o aramadı ben dışarı çıktım derken kaptırdık:) apartmandada neşe ablaya yaptık o da herkes gibi şaka gerçek olmasın dedi tövbe tövbe. eşimede geçen sene erken doğuruyorum demiştim o yüzden çocuk normal yolla gelemedide 41. haftada doğurdun der hep:) sizleri seviyorum siz de beni sevin emi:))
Heh bu yengeç ben oluyorum sanırım,ya tam severim ya tam silerim Yengeç: yengeç insanın kalbine daha önce hiç kimsenin dokunmadığı yerden dokunmayı da bilir,
Kimsenin kırmadığı kadar kırmayı da bilir!
Cicim akşam misafir geldi,gittiklerinde de enkaz gibiydim,pipetlere sticker bile zar zor yapıştırdım 12den sonra,,unuttum walla,yarın sözHu huuuuuu günaydın
nie kimse yazmıyo herkes uykulu mu hala
hadi yapalım dedıkoduları oglene kadar sonra ben yokum çok konuşmayın
akşam bakarım dıcem kocam kızcak
mutlu annecım foto cekcektın akşam aldıklarınızı cektin mi
Çok güzel olmuş,ben kararsızlardanım.Tütüler de çok güzel,chicco da bg de çok cici elbiselerde vardı.Görgüsüzler gibi olmazssa ikisini de alıp değiş değiş giydireceğim.Kuzun iyi günlerde giysin
günaydınnnnumarım herkes iyidir zaten böyle bir havada iyi olmamak mümkün değil heralde, hepimiz için güzel bir gün olsun inş ŞEKERSİZYEŞİL canım tütün çok güzel olmuş eline sağlık çok beğendimmm AZRAECE canım bende şaka olduğunu düşünüp inanmamıştım ama yinede sevindim allah herşeyin hayırlısını versin
ILKIM,EDAACK,MELEGIM,BABYCEREN,TATLICADI,AZRAECE
Kizlar sayfayi doldurmamak icin alintilamadim cok tsk ederim.Masal suanda iyi gibi yani iyi sanirimKizlar artik inanin birsey bilmiyorum,iyimi kotumu ama ciddi bir skintimiz yok ve son kontrolumuz iyi gecti.Asil sorun yegenimde dun bizi cok korkuttu,rahatsizdi doktora goturduler,doktir akdeniz anemisinden suphelendi,yengem bunu telefonda sanki teshis koyulmus gibi soyleyince evde feryat figan cok uzulduk ama daha teshis koyulmamis once suanda gecirdigi enfeksiyonu atlatip oyle incelenmesi gerkiyormus.Ya yegenimde gozle gorulur bir gelisim geriligi var kizlar umarim altindan ciddi bir hastalik cikmaz.Bak tutamadim cenemi yine daldim tatsiz konulara,napim kafam cok dolu...
Bu arada ilk GUNAYDIN benden gelsin,unutun anlattiklarimi cok guzel bir gun gecirirsiniz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?