2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun.Boyle seyler duyunca kendimden utaniyorum,sorunlarimi buyuttugum icin.O an sanki cok feci birsey olmus gibi hissediyorum ama dusunsene o bayanin suan yasadiklari allahim caresiz dert vermesin,sabir versin,umarim ikiside sag salim kurtulur.

çiçekcim çok gecmiş olsun ama şimdi iyisiniz ya önemli olan o

beykoz bebeklere cok uzuldum ya

anne zeynep, sen nerelerdesin bakiim...

Haklisin canim ya Beykozun iletisinden sonra kizdim kendime cok sukur halimize.
Canim konuyla alakasiz olacak ama tutune ba-yil-dim.Ben ugur bocegi temama uygun nette tutulu takim buldum ama cok pahali,bende cok yeteneksizim bu konuda,aslinda annem ve abim giyim konusunda degil ama dikis konusunda yetenekliler fakat tutunun ne oldugunu bile bilmediklerinden on yargili davranip yapamayiz dediler.Canim siz nerden yardim aldiniz yaparken bana fikir verirmisin,en kotu ihtimal terziye diktircem.Zaten badi kolay,keceyle yapilabilir?

Kızlar Mira'nın yaşgününde onun fotolarından hazırlayacağım kısacık slayt gösterisi için şarkı önerilerinize ihtiyacım var
Bebekle/aşkla ilgili olsun, onsuz hayatımızın anlamı olmadığını vurgulasın,ama oynak kuduruk bir şarkı olsun istiyorum
gelenlerin makyajlarını akıtmasın yaniDoğum videomu izleyenler dibe vurmuştu bu sefer öyle olmasın Fikirlerinizi gözle bekliyorum:124:

Bişey bulabildin mi BeykozcanKızlaaaaar duyun sesimi,,yoksa slaytımda ferhat göçerden havasınaaaaaaaa suyuna....çalıcak
Fiber Mira Evdeki bütün kablolar korkuyo ondan

canım hep candan ercetin melek sarkısı var bide duygusal iyiki dogdun annen sni cok seviyor faso fiso sarkılar

şekersiz_canım tütünüz çok güzel..çok zevklisin..defneye çok yakışacak
beykoz_bebek ve anne için acil şifalar diliyorum..allah yardımcıları olsun..
turuncu_çağlada renkli gözlü,evet dişarı çıktıgımızda çok bakıyolar seviyolar ama ben aklıma öyle şeyler getirmiyorum..
nazar degermi degmezmi düşünmüyorum..rahat ol canım..aklına gelmesin böyle şeyler..nazar boncugu tak ceketine
hiçbirşey olmaz..

cnm ben kayahanın seninle herşeye varım ben sarkısını yapmayı düşünüyorum...fikir olsun diye yazım dedim

gerçi bu şarkı size uymaz pardon..defneye daha çok uyuyo..okula gidiyo melegim..

kuduruk istiyorum eğlenceli:124:,,bide yolladığın şarkı arkadaşımda düğün slaytında çalmıştı kızın fotoları geçerken,,hep o geliyo aklıma ama çok güzel zadacım seninki de çok güzelmiş ama o olmaz bize kop kop şarkısı istiyorum ya bulamadım

[video=youtube;IzpxZX7rYkA]http://www.youtube.com/watch?v=IzpxZX7rYkA[/video]
şahsen benim en iyi kudurdugum şarkı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…