Tubitak.tan misafirlerim var cnm basimi kasiyamiyorumçiçekcim çok gecmiş olsun ama şimdi iyisiniz ya önemli olan o
beykoz bebeklere cok uzuldum ya
anne zeynep, sen nerelerdesin bakiim...
Biz bu sarkiyla yapacagiz isterseniz paylasiriz :)Kızlar Mira'nın yaşgününde onun fotolarından hazırlayacağım kısacık slayt gösterisi için şarkı önerilerinize ihtiyacım var
Bebekle/aşkla ilgili olsun, onsuz hayatımızın anlamı olmadığını vurgulasın,ama oynak kuduruk bir şarkı olsun istiyorum
gelenlerin makyajlarını akıtmasın yaniDoğum videomu izleyenler dibe vurmuştu bu sefer öyle olmasın Fikirlerinizi gözle bekliyorum:124:
Tubitak.tan misafirlerim var cnm basimi kasiyamiyorum
Her boslukta da cupcake topper ciziyorum
Biz bu sarkiyla yapacagiz isterseniz paylasiriz :)
Tatli gulus pek yarasir gozleri omre bedel
Ah ne guzel ne guzel seni sevmek ah ne guzel ne guzel!
Bir de Fusun Onal Senden Baska
Bir de italyanca bi sarki. Jovanotti a te. Jovanotti kizi dogunca ona yazmis....
YouTube
mutluanne ben candan erçetinin bahar şarkısını çalıcam mumlarımızı üflerken.hem anlamlı hem duygusal bahar gibi bir şarkı
Haklisin canim ya Beykozun iletisinden sonra kizdim kendime cok sukur halimize.
Canim konuyla alakasiz olacak ama tutune ba-yil-dim.Ben ugur bocegi temama uygun nette tutulu takim buldum ama cok pahali,bende cok yeteneksizim bu konuda,aslinda annem ve abim giyim konusunda degil ama dikis konusunda yetenekliler fakat tutunun ne oldugunu bile bilmediklerinden on yargili davranip yapamayiz dediler.Canim siz nerden yardim aldiniz yaparken bana fikir verirmisin,en kotu ihtimal terziye diktircem.Zaten badi kolay,keceyle yapilabilir?
Kızlar Mira'nın yaşgününde onun fotolarından hazırlayacağım kısacık slayt gösterisi için şarkı önerilerinize ihtiyacım var
Bebekle/aşkla ilgili olsun, onsuz hayatımızın anlamı olmadığını vurgulasın,ama oynak kuduruk bir şarkı olsun istiyorum
gelenlerin makyajlarını akıtmasın yaniDoğum videomu izleyenler dibe vurmuştu bu sefer öyle olmasın Fikirlerinizi gözle bekliyorum:124:
ya ben gittim baska tütüye yorum yaptım ya resimlerindekine sekersizyeşilcayım
buda cok güzelll olmus yaaa masallah ellerinize saglık becerikli haTUN SENİ
bence süper şarkı... mavi mavi masmaviiiiiiiiiiiiiiiiii
hele ışın karacadan süper
acaba eşimin ailesi gelirken şu şarkıyımı çalsam:))
kapıdan girerken iyi olur diye düşündüm:))
altıma yapacammm
dinleyin..
[video=youtube;vb3J_nlA96U]http://www.youtube.com/watch?v=vb3J_nlA96U[/video]
Bana kıro demeyin fikrinizi söyleyinMira'ya uyar bence
Belki sempatik olabilir ne dersiniz canım arkadaşlarım
Isin Karaca - Mavi Mavi - YouTube
acaba eşimin ailesi gelirken şu şarkıyımı çalsam:))
kapıdan girerken iyi olur diye düşündüm:))
altıma yapacammm
dinleyin..
[video=youtube;vb3J_nlA96U]http://www.youtube.com/watch?v=vb3J_nlA96U[/video]
[video=youtube;IzpxZX7rYkA]http://www.youtube.com/watch?v=IzpxZX7rYkA[/video]
şahsen benim en iyi kudurdugum şarkı bu
Kızlar benim oğlana ne zaman tahin versem o gün mutlaka kusuyordu.Şu aralar koska süper ikili tahin pekmez veriyorum ve hiç kusma olmadı..Çocuklar için yapılmış ağız kısmı,çok pratik.Kayra paketi görünce ağzını açıyor hemen :)))
Sabah kahvaltımızın vazgeçilmezi oldu anlayacağınız.
Tavsiye ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?