2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çiçekcim çok gecmiş olsun ama şimdi iyisiniz ya önemli olan o

beykoz bebeklere cok uzuldum ya

anne zeynep, sen nerelerdesin bakiim...
Tubitak.tan misafirlerim var cnm basimi kasiyamiyorum
Her boslukta da cupcake topper ciziyorum

Biz bu sarkiyla yapacagiz isterseniz paylasiriz :)
Tatli gulus pek yarasir gozleri omre bedel
Ah ne guzel ne guzel seni sevmek ah ne guzel ne guzel!

Bir de Fusun Onal Senden Baska

Bir de italyanca bi sarki. Jovanotti a te. Jovanotti kizi dogunca ona yazmis....
YouTube

mutluanne ben candan erçetinin bahar şarkısını çalıcam mumlarımızı üflerken.hem anlamlı hem duygusal bahar gibi bir şarkı

Sağol canım fikirler için,,bende gökselden senden başkayı kullanabilirim hiç bişey bulamazsam
Türkçe istiyorum,,evde cıvıl cıvıl söylensin ve izlensin istiyorum
erol evgin sevdan olmasa gibi... suzan kardeş gibi,candan,göksel gibi...pofffff

mutluanne ben candan erçetinin bahar şarkısını çalıcam mumlarımızı üflerken.hem anlamlı hem duygusal bahar gibi bir şarkı

bayılırım o şarkıya,,hatta şuan dinliyorumBu kadının sesi beni çok etkiliyo bide teomanın.Duygusal istemiyorum çünkü o gün duygusal bişey duyarsam kesin zır zır ağlarımSağol canım

doğumgünü müziğini tamamen unutmuşum, evet müziksiz olmaz.

nikahımız Kill Bill filminin bir soundtrack'i olan The flowers of Carnage ile kıyılmıştı. bu şarkı Japonca, bir Japon kadın şarkıcı tarafından seslendiriliyor ve bir kadının düşman bir adamdan intikam almaya yemin etmesi olayını anlatıyor. müzik çok yumuşak olunca davetliler çok orjinal bulmuşlardı ve beğenmişlerdi, sözlerini bilmedikleri için Japon kültürü ve Japonistana eşimin de benim de sempatimiz var. Orhan Cemal için ufak bir kutlama hazırlayıp yine hoş bir Japonca şarkı çalmayı planlıyorum. Japonca çocuk şarkıları çok şirin oluyor. (hatırlayacağınız üzere, Orhan Cemal'in doğumgünü haftaiçi olduğu ve doktorlarda gezdiğimiz için "hicri doğumgünü" fikrini ortaya atmıştım hicri doğumgünü pazara geldiği için

yani Japonca veya başka dillerde çocuk şarkıları da olabilir. yani benim fikrim bu

kayahanlı videoda duygusallaştım mezdekeyle birden beni güldürdünüz allah iyiliğinizi versin.pastayı kestikten sonrada yaşardan ah o gemide olsaydım yada böyle denizli şarkılar öçalmayı düşünüyorum.temam denizci olduğu için.

yardım ederim tabii ki de canım. aslında cok kolay. zaten tütü işine mi girsem diye düşünmüyo değilim valla :)
ben nette öğrendim yapılışını. saç bandını da tüllerden ponpon yaptık oldu bitti.

pub şa lalalalal lalallaallala :) vardı ama türkçe değil

ya ben gittim baska tütüye yorum yaptım ya resimlerindekine sekersizyeşilcayım
buda cok güzelll olmus yaaa masallah ellerinize saglık becerikli haTUN SENİ

olsun kız önemli değil :) sağolasın

babyceren senin ilk paylaştıgın video neydi, defne ye yakışır demişsiniz hani.. ben göremiyorum iş yerinde yasak bi sürü site

anne zeynep kolay gelsin şekerim...

hayat denen bu yolda yürürken adım adım,mutluluğu ararken,birden ona rastladım...şirketi kopartıyorum şuan,,kovulmazsam iyidir Şakira kemerlerinizi untmayın bize gelirken kızlar

acaba eşimin ailesi gelirken şu şarkıyımı çalsam:))
kapıdan girerken iyi olur diye düşündüm:))
altıma yapacammm
dinleyin..
[video=youtube;vb3J_nlA96U]http://www.youtube.com/watch?v=vb3J_nlA96U[/video]

altıma yapacammm
dinleyin..

İstersen bizde gelelim,, kapıda sen onları karşılarken bizde akordiyon çalar, kafkas oynarız arkada

Chihiro79 ; Evet mavi göz cidden çok dikkat çekiyor..Benim bebeğim olmadan önce ben de böyle renkli gözlü bebek gördüğümde maşallah subhanallah der bakardım.Şimdide benim yavruma bakıyorlar ama bazı gözlerden çok korkuyorum...Dışarı adım atar atmaz ayetel kursi-felak-nas okuyorum.Keza birilerinin maşallah dediğini duymadığımda yine hemen okuyorum...Bugün parkta yaşlı bir nine gördü mesela,allahım ninenin öyle canı kaynadıki çocuğa bağıra bağıra seviyor.Kürtçe konuştuğu için hiç bir şey anlayamadım gerçi :)
En sonunda Kayra kedi gibi beni tırmalamaya başladı artık korkudan:))
Oğlumun yeme sorunu eskiye nazaran çok daha iyi.Artık üzerine gitmiyorum ve kendimi kasmıyorum.İstediği şeyi istediği zaman yedirince sorun olmuyor pek.Hala çok pütürlü şeyleri zaman zaman kabul etmiyor.Yemek istemediğinde hiç zorlamıyorum ve blenderden geçiriyorum.Nasıl olsa zamanı gelince öğrenecek...
Parola : relax ol !!

Babyceren ; canım ben de aynı senin gibi düşünüyordum.Hiç aklıma getirmiyordum bu nazar değme olayını.Hatta eşim bebekken üzerini örterdi,ben de kızardım,tek renkli göz bebek bizim mi var,görmemiş gibi davranma derdim ama artık çok dikkat çekmeye başladı.
Yani her gün dışarı çıkıyorum ve her gün 7-8 kişiden aynı tepkiyi alıyorum...:))
Neyse dua edip rabbime sığınmaktan başka çaresi yok sanırım.

altıma yapacammm
dinleyin..

Kız Allah canını almasın nerden buldun bu şarkıyı

Kızlar benim oğlana ne zaman tahin versem o gün mutlaka kusuyordu.Şu aralar koska süper ikili tahin pekmez veriyorum ve hiç kusma olmadı..Çocuklar için yapılmış ağız kısmı,çok pratik.Kayra paketi görünce ağzını açıyor hemen :)))
Sabah kahvaltımızın vazgeçilmezi oldu anlayacağınız.
Tavsiye ederiz.

[video=youtube;IzpxZX7rYkA]http://www.youtube.com/watch?v=IzpxZX7rYkA[/video]
şahsen benim en iyi kudurdugum şarkı bu

Ayy süper ya bana antakyada kaldığım zamanları hatırlattı orada çalışdığım zaman bi düğüne gitmiştik oynamaktan helak oldum ne eğlenceli insanlar, düğünleri acayip eğlenceli oluyo

Ben daha önce hiç tahin vermedim nasıl ve ne kadar veriyorsun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…