2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kız Allah canını almasın nerden buldun bu şarkıyı
youtube dengüzel demi:)
canım benim ceren markette görüp almıştı kendine..ama kendi pek begenmedi
bende hepsini çağlaya içirdm:)çağlada begeniyo..evdeki dut pekmezim bitsin yine alacam..
kayrayada afiyet olsun
Ayy süper ya bana antakyada kaldığım zamanları hatırlattı orada çalışdığım zaman bi düğüne gitmiştik oynamaktan helak oldum ne eğlenceli insanlar, düğünleri acayip eğlenceli oluyo

ay canım biz kapı gıcırtısına oynarız:)çok severler antekyeliler:)düğünler dedigin gibi çok eglenceli geçer..
benim dügünümde öyle olmuştu:)oynamaktan nefret eder hale gelmiştim:))

dügün dedinde aklıma dügünüm geldi..tazecik şen şakrak oynak ben:)
çıtırmı çıtır:)güzelmi güzel ben:))fizigi dünyalara nam salmış ben:)))
ayy bide şu tipime bak şimdi:18:
6 yılda neler degişiyomuş

Bebeğe de anneye de çok üzüldüm canım. Allah'ım kimseye yaşatmasın

walla benimde hem bizim ağzımızdan sözleri, hem ışının söylemesi çok içime sindi
tam Mira'ya uygun dimi,,hemde slaytı izlerken tempolu olur,,akabinde de pasta kesimi olur
fikir veremedim şarkı seçimi konusunda çok kötüyümm ama bencede seninki harika seçim maviş miramıza uygunn

kızlar şarkhaneminönü int.sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı?
Cam kavanoz şipariş vermeyi düşünüyorum. Burada hiçbir yerde küçük cam kavanoz bulamadım.
Güvenilir site mi?
Ne kadar sürede elime ulaşır?
En az kaç adet sipariş verilmeli?
etiketi kendileri hazırlıyo mu?
Ne çok soru sordum de mi?

arkadaşlar tatil planı yaptınız mı? biz eşimden dolayı temmuz agustosta çıkamıyoruz. haziranda da ben istemiyorum. erkenden gidip koca yazı burda geçirmek hoş gelmiyo kulağıma ve ruhuma eylülde çıkalım diye konuştuk. ama evlendiğimizden beri hep antalyaya gittik tatile, side manavgat kundu belek... alaçatıyı çok istiyordum ama çok rüzgarlı olursa (hele bi de eylül) hele bi de defne karenle... üşütmesini istemiyorum... ege bölgesinde önerebileceğiniz otel var mı? herşey dahil otel olsun istiyorum kumsala yakın olsun vs... gezilecek yerler olsun çevrede falan??? çok mu şey istiyorum? marmaris nasıl? bebekle rahat tatil yapabileceğim bi yer istiyorum kısacası anladınız siz onu

canım biz yerine gidip aldık ama o sırada sipariş yetiştiriyolardı. güzel görünüyodu. yetişir herhalde 3-4 kişi çalışıyo... diğer detaylar için bişley diyemicem

ilkimcim sen nerde oturuyodun?

Son düzenleme:

Şekerim biz bizzat kendi yerlerinden yaptık alışverişi,,indirimle aldık,istediğin miktarda siparis verebilirsin.
İki şekilde de yapıyorlarmış,ister boş al,istesen dolu,,biz boş aldık,kendimiz hazirlicaz.Telefonda irtibat kur Esma Hn.la görüş
indirim yaptır istersen,bizi söyle,c.tesi kuzenlerm gelmiş de,kafile gibi gidip aldığımız için hatırlarlar mutlaka. bize kargo ile gönderilerinin çok ucuz olduğunu söylemişlerdi ama fiyat bilmiyorum.Yani netten almadık ama ters bişey olursa gider vururuz

Çok sağol tatlım o zaman telefonda sorayım bakalım.
Elini kana bulama benim için bebeğem sonra güzel gözlü mirama kim bakacak hıı

TATLIM YAPTIĞIN KURABİYEYE BİR ÖNERİ DE BENDEN; KURABİYELERİ FIRINDAN ÇIKARMAYA 5 DK KAL ÖNCEDEN DELDİĞİN ORTA KISMA RENKLİ KIRILILMIŞ ŞEKERLERDEN SERPİŞTİR,SONRA TEKRAR FIRINA 4-5 DK KALACAK ŞEKİLDE VER.ÇIKARINCA SOĞUMASINI BEKLE SONRASINDA AFİYETLE YEYALNIZ PİŞİRMEDEN EVVEL YAĞLI KAĞIDA DİZERSEN DAHA İYİ OLUR.HATTA AKLIMA GELDİ UZUN ÇÖP ŞİŞLERİNE BATIRP PİŞİRSEK DAHA DA GÜZEL OLUR SONRASINDA GÜZEL BİR VAZO DA SUNUMU OLUR.
DEMEK Kİ ARTIK 1 NİSAN ŞAKASI YAPILMAYACAKMIIIŞ.TABİ TARİHSEL DOĞRULUĞU VARSA EĞER
TATLIM GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR,ARAMIZA DÖN ARTIK MERAK EDİYORUZ SENİ.ASLINDA BEN TEL.ALIP ARAMAK İSTERİM FAKAT İNAN HERKES BENİM BU HUYUMDAN MUZDARİP,ÇÜNKÜ HEP ARAMAYI ERTELER VE BİR TÜRLÜ ARAYAMAM NEDENSE.yANİ DÜŞÜNMEDİĞİMDEN DEĞİL,ASLINDA BUNU ALIŞKANLIĞA DÖNÜŞTÜRMEMEK GEREKİYOR.AMA İŞTE İŞLER GÜÇLER...
İşte kuzumun tütüsü. Tü tü tü maşallah

Eki Görüntüle 674059
ÇOOOK ŞEKER ANNNESİİİ,DEFNEYE DE ANCAK BÖYLESİ YAKIŞIR.ANI DEFTERİNE DE KES YAPIŞTIR YAP HOŞ OLUR
BEN DE CANDAN'IN MELEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.BİR DÜŞÜNEYİM SONRA BELİRTİRİM.
Ben daha önce hiç tahin vermedim nasıl ve ne kadar veriyorsun tatlım?
BEN SADE OLARAK 1 TATLI KAŞIĞI KATIYORUM KAHVALTISINA.

BODRUMA NE DERSİN?BİZ BALAYINDA MAGİC LİFE'YE GİTMİŞTİK VE ÇOK BEĞENDİK.

BODRUMA NE DERSİN?BİZ BALAYINDA MAGİC LİFE'YE GİTMİŞTİK VE ÇOK BEĞENDİK.

her turlu fikre açığım yeter ki defnoş için güzel geçsin hepsinden önemlisi o... sıcaklığı temizliği yemekleri vs iyi olsun yeter...
tek problem şu ki... bundan önceleri tatile gittiğimizde çocuklar için imkanları nasıl aile olarak rahat edilebilir mi vs gibi şeyleri hiç düşünmeden tatilimizi yapıp geldik :) çocukla gidip süper ötesi bi tatil geçirmek istiyorum...

peki sizce çocuklu başka bi çiftle çıkmak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? siz olsanız napardınız?

canım orada çocuklar için minik havuzlar da vardı,ayrıca çocuklarla ilgilenen bay-bayan animatörler devardı.akşam çocuklar için animasyon vb.gösteriler de vardı.tabii bizim çocukların yaşına hitap eder mi bilmem.valla aslında giden çocuklu ailelere sormak lazım,bence güzel olur,fakat çocuğumuza konsantre olacağı mız için gelen çiftlerle pek tadında bir tatil yaşanamayacağı kanısındayım.

Bence bu tamamen tatile çıkacağın çifte bağlıbizim 4 arkadaş çıktı o gün bugündür konuşmuyorlarHemde kızların aralarından su sızmazdıgülüyorum çünkü küslük sebepleri bile yok,bence birbirlerinden sıkılmışlar orda,,ama onlar çocuksuzdu.
Relax ve sizin kafadan arkadaşlarınızla tatil güzelleşebilir tabi ama kötü de olabilir benceiyi düşün canım

Bence tatil arkadaşlarla daha eğlenceli oluyo. Ablamın 2 çocuğu var, onlar da çocuklu bir kaç arkadaşlarıyla gitmişlerdi çok eğlenmişlerdi. Bazı akşamlar çocukları babalarına bırakıp kız kıza eğlenmeye gidiyolardı. Tabii bu durumda arkadaşlarla olan samimiyet de önemli.

canım,eşler öyle bikinili falan görünce ,kızlar birbirini kıskanmasınsakınbelki ondan küsüşmüşlerdir.

Kızlar ben kızımın doğum günü badisini beyaz uzun kollu aldım. Henüz süslemeye başlamadım.
Geçen sene doğuma giderken havalar hala tam anlamıyla ısınmamıştı hatta kızımın doğduğu gün yağmur yağdı; ama bu sene daha şimdiden sıcaklar bastırdı.
Doğum gününde çocuk içinde pişmez umarım siz nasıl giydireceksiniz.

canım,eşler öyle bikinili falan görünce ,kızlar birbirini kıskanmasınsakınbelki ondan küsüşmüşlerdir.
Walla biri çok uyuşuktur,sadece kendi keyfi için yaşar,,diğeri de çok huyludur,birlikte hareket etmeyi sever,,ee birde kıbrısta 1 hafta kalınca bu şekilde iş çığrından çıkmış,,ikisini de dinledim neden küstüklerini anlamadım ben.Sanırım sıkılmışlar birbirlerinden cicim.
Mutluanneciğim,çocuklar için doğum günü şarkıları linkinden bak istersen güzel şeyler var.
Slayt şarkısına karar vedim: ışın karaca mavi maviLink nerde canım,diğer şarkılar için fikir olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…