youtube denKız Allah canını almasın nerden buldun bu şarkıyı
canım benim ceren markette görüp almıştı kendine..ama kendi pek begenmediKızlar benim oğlana ne zaman tahin versem o gün mutlaka kusuyordu.Şu aralar koska süper ikili tahin pekmez veriyorum ve hiç kusma olmadı..Çocuklar için yapılmış ağız kısmı,çok pratik.Kayra paketi görünce ağzını açıyor hemen :)))
Sabah kahvaltımızın vazgeçilmezi oldu anlayacağınız.
Tavsiye ederiz.
Ayy süper ya bana antakyada kaldığım zamanları hatırlattı orada çalışdığım zaman bi düğüne gitmiştik oynamaktan helak oldum ne eğlenceli insanlar, düğünleri acayip eğlenceli oluyo
canım cok gecmiş olsun inş akdeniz anemisi degildir
buarada kızlar dün öglen ablamın eltisi dogum yapmak zorunda kaldı
6.5aylık bebek 860gr küvezde anne yogunbakımda cünkü sorun tansiyon ve düşmüyormus cok üzüldüm
o kadının kardeside hamileydi hatırlarsanız onun bebeginide 6aylık aldılar cünkü burnu olusmamıs 6parmaklı organları eksik diye yasamaz demiş doktorlar bebege acı cektirmeyin demiş aldırmıslar cokzor rabbim kimseye verme
kısaca bizdede haberler pek iç açıcı degil
fikir veremedim şarkı seçimi konusunda çok kötüyümmwalla benimde hem bizim ağzımızdan sözleri, hem ışının söylemesi çok içime sindi
tam Mira'ya uygun dimi,,hemde slaytı izlerken tempolu olur ,,akabinde de pasta kesimi olur
kızlar şarkhaneminönü int.sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı?
Cam kavanoz şipariş vermeyi düşünüyorum. Burada hiçbir yerde küçük cam kavanoz bulamadım.
Güvenilir site mi?
Ne kadar sürede elime ulaşır?
En az kaç adet sipariş verilmeli?
etiketi kendileri hazırlıyo mu?
Ne çok soru sordum de mi?
kızlar şarkhaneminönü int.sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı?
Cam kavanoz şipariş vermeyi düşünüyorum. Burada hiçbir yerde küçük cam kavanoz bulamadım.
Güvenilir site mi?
Ne kadar sürede elime ulaşır?
En az kaç adet sipariş verilmeli?
etiketi kendileri hazırlıyo mu?
Ne çok soru sordum de mi?
Şekerim biz bizzat kendi yerlerinden yaptık alışverişi,,indirimle aldık,istediğin miktarda siparis verebilirsin.
İki şekilde de yapıyorlarmış,ister boş al,istesen dolu,,biz boş aldık,kendimiz hazirlicaz.Telefonda irtibat kur Esma Hn.la görüş
indirim yaptır istersen,bizi söyle,c.tesi kuzenlerm gelmiş de,kafile gibi gidip aldığımız için hatırlarlar mutlaka . bize kargo ile gönderilerinin çok ucuz olduğunu söylemişlerdi ama fiyat bilmiyorum.Yani netten almadık ama ters bişey olursa gider vururuz
canım biz yerine gidip aldık ama o sırada sipariş yetiştiriyolardı. güzel görünüyodu. yetişir herhalde 3-4 kişi çalışıyo... diğer detaylar için bişley diyemicem
ilkimcim sen nerde oturuyodun?
Çok sağol tatlım o zaman telefonda sorayım bakalım.
Elini kana bulama benim için bebeğem sonra güzel gözlü mirama kim bakacak hıı
TATLIM YAPTIĞIN KURABİYEYE BİR ÖNERİ DE BENDEN;Bizde yaşgünü bitmez,,daha önce tarifi paylaşmıştım ayrca elinizdeki herhangi bir tarifle de olur,,
yarın bir arkadaşımın oğlu 5.yaşına giriyor,,yanında olamayacağım ama yaptığım kurabiyeler eşlik edecek onlara
Yaşgünü partisinde kurabiye yapacaklara fikir olur diye ekliyorum,,hamuru kalıplarla kestikten sonra parmak yada kalemle köşelerine delik açın,
piştikten sonra da minik kurdelelerle bağladımYaşgünü anaokulunda olacak,,erkeklere yıldız,kızlara cicek
Eki Görüntüle 673382
DEMEK Kİ ARTIK 1 NİSAN ŞAKASI YAPILMAYACAKMIIIŞ.TABİ TARİHSEL DOĞRULUĞU VARSA EĞERBugün neredeyse tüm dünyada 1 Nisan günleri kişilerin tanıdıklarına, tanımadıklarına yaptıkları şakalarıyla geçirdikleri gün olması dolayısıyla 1 Nisan Şakası günü olarak bilinmektedir. Tüm bu bilinenler Türkiye’de de oldukça etkili olmaktadır. Ancak bilinmeyen nokta ise bu günün tarihsel kökeninin incelenmemesinden kaynaklanmaktadır.
Bugün ülkemizde de etkili olan bu şaka günü’nün kökeninin 15.yy. kadar uzandığı bilinmektedir. Bilindiği üzere İspanya’da medeniyet kurup bölgede İslamiyeti yaymaya çalışan Endülüs Emevi Devleti 15.yy. sonlarında Avrupa’da kendisine karşı oluşturulan Haçlı ordularının hedefi haline gelmiştir. Başından bu yana Avrupa güçlerinin İspanya’dan Müslümanların atma girişimleri 15.yy’ın sonlarında Endülüs Emevi Devleti’nin gücünün azalmasıyla daha da belirgin hale gelmiştir. Ancak Müslümanlar tüm bu zorluklara rağmen direnişlerini sonuna kadar sürdürmüşlerdir. Bunu gören Haçlı orduları komutanı 31 Mart gecesi Müslümanlara kaleyi ve şehri boşaltmaları halinde tüm Müslümanların can ve mal güvenliğinin sağlanacağı sözünü vermiştir.
Zaten Müslümanlar zor durumda ve kış şartlarının ağırlığı, açlık ve kıtlık tehlikesi onları bu söze inanmalarını sağlamıştır. Neticede Müslümanlar kaleyi Haçlılara teslim etmişlerdir. Aradan bir gün geçer yani 1 Nisan olmuştur. Haçlı orduları komutanı tüm Müslümanların kadın çocuk demeden öldürülmelerini emretmiştir. Bunun üzerine Müslümanlar “Bize söz vermiştiniz, canımız bağışlanacaktı demiştiniz” dediklerinde, Haçlı orduları komutanı hiçbir zaman unutulmayacak o sözü söylemiştir. “Benim size olan sözüm dün akşam için geçerliydi, bugün sizlere verilmiş bir sözüm yoktur” demiş ve tüm Müslümanlar Haçlılar tarafından 1 Nisan günü hunharca katledilmiştir. İşte o gün yani “1 NİSAN” o günden sonra Hıristiyanlar arasında Hile günü olarak kutlanmış ve günümüze kadar Şaka günü olarak gelmiştir.
TATLIM GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR,ARAMIZA DÖN ARTIK MERAK EDİYORUZ SENİ.ASLINDA BEN TEL.ALIP ARAMAK İSTERİM FAKAT İNAN HERKES BENİM BU HUYUMDAN MUZDARİP,ÇÜNKÜ HEP ARAMAYI ERTELER VE BİR TÜRLÜ ARAYAMAM NEDENSE.yANİ DÜŞÜNMEDİĞİMDEN DEĞİL,ASLINDA BUNU ALIŞKANLIĞA DÖNÜŞTÜRMEMEK GEREKİYOR.AMA İŞTE İŞLER GÜÇLER...Merhaba yuregi guzel arkadaslarim hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz.Basima birsey geldiginde ilk isim sizinle paylasmak oluyor,biliyorumki paylastigim an uzuntum skintim azalacak.Allahim bu gunlerimi aratmasin ama zor ve can skici gunler gecirdim.Bahsettigim patlamadan sonra evdeki akliniza gelebilecek butun elektrikle calisan hersey bozuldu,sarj aletlerim dahil,o sebeple sizinle irtibatim koptu,bulundugum yerde tabletimin sarjini bulamadim,int aldim,tam size yazcam tekrar Masalin saglik problemi,yeniden elektrik vb vb v vb artik anlatip sizide skmak istemiyorum,kapansin bitsin,kisaca ben dondum yeniden aranizaaaa,ozledinizmi acaba beniBen sizi cok ozledim...
ÇOOOK ŞEKER ANNNESİİİ,DEFNEYE DE ANCAK BÖYLESİ YAKIŞIR.ANI DEFTERİNE DE KES YAPIŞTIR YAP HOŞ OLUR
BEN DE CANDAN'IN MELEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.BİR DÜŞÜNEYİM SONRA BELİRTİRİM.Kızlar Mira'nın yaşgününde onun fotolarından hazırlayacağım kısacık slayt gösterisi için şarkı önerilerinize ihtiyacım var
Bebekle/aşkla ilgili olsun, onsuz hayatımızın anlamı olmadığını vurgulasın,ama oynak kuduruk bir şarkı olsun istiyorum
gelenlerin makyajlarını akıtmasın yaniDoğum videomu izleyenler dibe vurmuştu bu sefer öyle olmasın Fikirlerinizi gözle bekliyorum:124:
BEN SADE OLARAK 1 TATLI KAŞIĞI KATIYORUM KAHVALTISINA.Ben daha önce hiç tahin vermedim nasıl ve ne kadar veriyorsun tatlım?
arkadaşlar tatil planı yaptınız mı? biz eşimden dolayı temmuz agustosta çıkamıyoruz. haziranda da ben istemiyorum. erkenden gidip koca yazı burda geçirmek hoş gelmiyo kulağıma ve ruhumaeylülde çıkalım diye konuştuk. ama evlendiğimizden beri hep antalyaya gittik tatile, side manavgat kundu belek... alaçatıyı çok istiyordum ama çok rüzgarlı olursa (hele bi de eylül) hele bi de defne karenle... üşütmesini istemiyorum... ege bölgesinde önerebileceğiniz otel var mı? herşey dahil otel olsun istiyorum kumsala yakın olsun vs... gezilecek yerler olsun çevrede falan??? çok mu şey istiyorum? marmaris nasıl? bebekle rahat tatil yapabileceğim bi yer istiyorum kısacası anladınız siz onu
BODRUMA NE DERSİN?BİZ BALAYINDA MAGİC LİFE'YE GİTMİŞTİK VE ÇOK BEĞENDİK.
her turlu fikre açığım yeter ki defnoş için güzel geçsin hepsinden önemlisi o... Sıcaklığı temizliği yemekleri vs iyi olsun yeter...
Tek problem şu ki... Bundan önceleri tatile gittiğimizde çocuklar için imkanları nasıl aile olarak rahat edilebilir mi vs gibi şeyleri hiç düşünmeden tatilimizi yapıp geldik :) çocukla gidip süper ötesi bi tatil geçirmek istiyorum...
Peki sizce çocuklu başka bi çiftle çıkmak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? Siz olsanız napardınız?
her turlu fikre açığım yeter ki defnoş için güzel geçsin hepsinden önemlisi o... sıcaklığı temizliği yemekleri vs iyi olsun yeter...
tek problem şu ki... bundan önceleri tatile gittiğimizde çocuklar için imkanları nasıl aile olarak rahat edilebilir mi vs gibi şeyleri hiç düşünmeden tatilimizi yapıp geldik :) çocukla gidip süper ötesi bi tatil geçirmek istiyorum...
peki sizce çocuklu başka bi çiftle çıkmak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? siz olsanız napardınız?
her turlu fikre açığım yeter ki defnoş için güzel geçsin hepsinden önemlisi o... sıcaklığı temizliği yemekleri vs iyi olsun yeter...
tek problem şu ki... bundan önceleri tatile gittiğimizde çocuklar için imkanları nasıl aile olarak rahat edilebilir mi vs gibi şeyleri hiç düşünmeden tatilimizi yapıp geldik :) çocukla gidip süper ötesi bi tatil geçirmek istiyorum...
peki sizce çocuklu başka bi çiftle çıkmak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? siz olsanız napardınız?
bence bu tamamen tatile çıkacağın çifte bağlıbizim 4 arkadaş çıktı o gün bugündür konuşmuyorlar hemde kızların aralarından su sızmazdı gülüyorum çünkü küslük sebepleri bile yok,bence birbirlerinden sıkılmışlar orda,,ama onlar çocuksuzdu.
Relax ve sizin kafadan arkadaşlarınızla tatil güzelleşebilir tabi ama kötü de olabilir benceiyi düşün canım
Walla biri çok uyuşuktur,sadece kendi keyfi için yaşar,,diğeri de çok huyludur,birlikte hareket etmeyi sever,,ee birde kıbrısta 1 hafta kalınca bu şekilde iş çığrından çıkmış,,ikisini de dinledim neden küstüklerini anlamadım ben.Sanırım sıkılmışlar birbirlerinden cicim.canım,eşler öyle bikinili falan görünce ,kızlar birbirini kıskanmasınsakın belki ondan küsüşmüşlerdir.
Slayt şarkısına karar vedim: ışın karaca mavi maviMutluanneciğim,çocuklar için doğum günü şarkıları linkinden bak istersen güzel şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?