2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biz bundan önceki yıllar hep abimlerle tatile çıktık..tabi o zaman sadece ceren vardı..çok güzel geçmişti..
geçen sene tek biz çıktık..2çocukla yine fena degldi..ama çok yorucuydu..tatile deglilde yorulmaya gitmiş gibiydik:)
bu sene yine abimlerle gdecez..çocuklar 3 e çıktı..bakalım ne yapacaz:)
ama kalabalık gitmekte fayda var..daha eglenceli geçiyo..
dedikodu yapabilecegin bir arkadaşın olmasını tercih etsıkılmaman için:)

canım ben dogum yaptıgım zaman sıcaktı..hatta cereni yarım kol giydirmiştim çok iyi hatırlıyorum..
ee hava şimdiden ısınmaya başladı..istersen 2 tane yap
duruma göe bakarsın
hem dogum günü akşam olacaksa belki uzun kolda olabilir..
çok güzel yardımcı oldum..bana 100 puan :)

tatlım belki bu defa sıcak olur obakımdan sen kısa kollu da yaptır istersen.

tatlım google den tıkladım ve çıktı,fakat bir kaç şarkı önerisini you tube den sana gönderemedim.

ben bugun kısa kollu 2 tane body aldım. değiştirmelik ikisini de yapıcam kirletirse diye. çok düşündüm ama kısa kola karar verdim

denizci teması kimindi? bu da ona gelsin Keyfekeder Saatlerim: Gemilerde Talim var...

Hahayt bir insan zaten en iyi sekilde ya tatilde taninirmis ya alisveriste yada yolculukta...demek o 4 kafadar simdiye kadar pek taniyamamislar birbirlerini :))

Cnm yasadiginiz yer konum itibari ile sicak bir yer zaten..birde erken basladi dedin sicaklar bu yuzden uzun kollu ile pisebilir..bence sen kisa kolluda al ne olur ne olmaz cok sicak olursa onu giydirirsin

Eskiden insanlar bir guzel bildiklerinde nazar almasin diye yuzune komur surerlermis ki cirkin olsunda millet bakmasin diye...ya bu isin sakasi tabii aslinda olay nazarin ne kadar ehemmiyetli ve zarar verirciligini gostermek Adina yapilan birsey..
Benim oglan mavi gozlu degil ama yinede cocuk dikkat cekiyor ve bakan sevende oluyor..simdi ingilizlerede masallah dedirttiremezsin bu yuzden ben sik sik okuyorum cnm...yani Kayra miz da guzel bir bebek bakmalari normal rabbim onu kem gozlerden okusun, guzel mavis gozleri solmasin yakisiklimizin..

Mevlam butun cocuk isteyen, istemeyen herkese saglikli bebekler nasip etsin..cok uzuldum cnm, gecmis olsun bebeginizede bol sifa ve ailesinede bol sabir diliyorum..benim hamileligin bu yuzden cok zor gecti..yuksek tansiyon gercekten cok ciddi bir rahatsizlik..annede ins yogun bakimdan biran once cikar..

Cnm benim soyleyecegim pek oynak degil ama yavrucuklari cok guzel ifade ettigini dusunuyorum ve yinede sana yazmak istedim..
Kayahanin bir sarkisi vardi...eeee bebegim eee ..iste bu sarki bence cok guzel..bir duygu aninda kisa bir sekilde calinabilir ...
Acizane

Kizlar merhaba çok özlüyorum sizi ama hiç fırsat bulamıyorum valla kızın çok aktif çok yaramaz oldu yılki iki dk yerinde durmuyor

ayın 26 sında doğumgünü var koca 1 yil geçtikçe be yaşlandık iyice:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm naber, inan hepimiz ayniyiz..cocuklar cok hareketlendiler ve hic firsat vermiyorlar...
Sizin dogum gunude cok yaklasmiz, nasil yapicaksin karar verdinmi cnm..pastasi var, tutusu var...

BABYCERENCİM tvde şimdi biberli ekmegi gördüm
biberli lahmacuna benziyor aklıma sen geliyorsun artık künefe falan diyince
hiç yemedim teyzemin eşi hataylı giderler her sene ama acılı salcalarını yedim hakiki çigköfte yaptılar ama biberli ekmegi begendim denemek için yaptırcam kısaca karnım acccc ya

iyi ya aklınıza böyle geliyosam ne mutlu banahiç unutmassınız beni:)
biberli(katıklı) ekmek yapmak çok kolay canım ama taş fırın lazım..varmı senin mahallede
bide çökelek lazımşimdi siz istanbullular çökelegide bilmessiniz:))
acı biber salçası,çökelek,domates,zahter,susam istersen sogan,zeytinyagı,tuz
hepsini karıştır yolla fırıncı amcaya:)1 ekmegi 2 ye bölsün sürsün üstüne atsın fırına:)
ohh mis afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…