her turlu fikre açığım yeter ki defnoş için güzel geçsin hepsinden önemlisi o... sıcaklığı temizliği yemekleri vs iyi olsun yeter...
tek problem şu ki... bundan önceleri tatile gittiğimizde çocuklar için imkanları nasıl aile olarak rahat edilebilir mi vs gibi şeyleri hiç düşünmeden tatilimizi yapıp geldik :) çocukla gidip süper ötesi bi tatil geçirmek istiyorum...
peki sizce çocuklu başka bi çiftle çıkmak daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur? siz olsanız napardınız?
Kızlar ben kızımın doğum günü badisini beyaz uzun kollu aldım. Henüz süslemeye başlamadım.
Geçen sene doğuma giderken havalar hala tam anlamıyla ısınmamıştı hatta kızımın doğduğu gün yağmur yağdı; ama bu sene daha şimdiden sıcaklar bastırdı.
Doğum gününde çocuk içinde pişmez umarım siz nasıl giydireceksiniz.
tatlım belki bu defa sıcak olur obakımdan sen kısa kollu da yaptır istersen.kızlar ben kızımın doğum günü badisini beyaz uzun kollu aldım. Henüz süslemeye başlamadım.
Geçen sene doğuma giderken havalar hala tam anlamıyla ısınmamıştı hatta kızımın doğduğu gün yağmur yağdı; ama bu sene daha şimdiden sıcaklar bastırdı.
walla biri çok uyuşuktur,sadece kendi keyfi için yaşar,,diğeri de çok huyludur,birlikte hareket etmeyi sever,,ee birde kıbrısta 1 hafta kalınca bu şekilde iş çığrından çıkmış,,ikisini de dinledim neden küstüklerini anlamadım ben.sanırım sıkılmışlar birbirlerinden cicim.
Slayt şarkısına karar vedim: ışın karaca mavi mavilink nerde canım,diğer şarkılar için fikir olur?
Kızlar ben kızımın doğum günü badisini beyaz uzun kollu aldım. Henüz süslemeye başlamadım.
Bence bu tamamen tatile çıkacağın çifte bağlıbizim 4 arkadaş çıktı o gün bugündür konuşmuyorlar Hemde kızların aralarından su sızmazdı gülüyorum çünkü küslük sebepleri bile yok,bence birbirlerinden sıkılmışlar orda,,ama onlar çocuksuzdu.
Relax ve sizin kafadan arkadaşlarınızla tatil güzelleşebilir tabi ama kötü de olabilir benceiyi düşün canım
Renkli gözlü bebiş anneleri ; sizde bizim gibi sokağa her çıkmanızda bebeğinize nazar değecek korkusu yaşıyormusunuz...
İnanın ben artık çok korkmaya başladım.Her sokağa çıkışımda rabbime dua ediyorum yavrumu korusun diye çünkü sokakta 10 kişi görüyorsa 8 kişi mutlaka dönüp bir şeyler söylüyor ve bu her sokağa çıkışımızda tekrarlanıyor.İnanın parka gidiyoruz,oradaki ufacık çocuklar bile çok güzel gözleri varrrr diye söylüyorlar.
Özellikle birkaç yıl öncesinde yakın çevremde inanılmaz güzel gözlü tatlı bir bebek vardı.Bu bebeğe nazar degdi ve gözleri bir gün içerisinde kayarak şaşı oldu.Bu olayın üzerinden 3-4 yıl geçti ve kızın gözleri tam olarak düzelmedi bir türlü.
Beni yanlış anlamayın lütfen ama ciddi ciddi korkuyorum artık.
Allaha emanet kuzularımız...Rabbim kem gözlerden korusun.
canım cok gecmiş olsun inş akdeniz anemisi degildir
buarada kızlar dün öglen ablamın eltisi dogum yapmak zorunda kaldı
6.5aylık bebek 860gr küvezde anne yogunbakımda cünkü sorun tansiyon ve düşmüyormus cok üzüldüm
o kadının kardeside hamileydi hatırlarsanız onun bebeginide 6aylık aldılar cünkü burnu olusmamıs 6parmaklı organları eksik diye yasamaz demiş doktorlar bebege acı cektirmeyin demiş aldırmıslar cokzor rabbim kimseye verme
kısaca bizdede haberler pek iç açıcı degil
Kızlar Mira'nın yaşgününde onun fotolarından hazırlayacağım kısacık slayt gösterisi için şarkı önerilerinize ihtiyacım var
Bebekle/aşkla ilgili olsun, onsuz hayatımızın anlamı olmadığını vurgulasın,ama oynak kuduruk bir şarkı olsun istiyorum
gelenlerin makyajlarını akıtmasın yaniDoğum videomu izleyenler dibe vurmuştu bu sefer öyle olmasın Fikirlerinizi gözle bekliyorum:124:
Kizlar merhaba çok özlüyorum sizi ama hiç fırsat bulamıyorum valla kızın çok aktif çok yaramaz oldu yılki iki dk yerinde durmuyor
ayın 26 sında doğumgünü var koca 1 yil geçtikçe be yaşlandık iyice:)
BABYCERENCİM tvde şimdi biberli ekmegi gördüm
biberli lahmacuna benziyor aklıma sen geliyorsun artık künefe falan diyince
hiç yemedim teyzemin eşi hataylı giderler her sene ama acılı salcalarını yedim hakiki çigköfte yaptılar ama biberli ekmegi begendim denemek için yaptırcam kısaca karnım acccc ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?