2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben 2005 te geldim hataya. Harbiyeye. Cok guzel yemekler kunefe vs. Bugun de tv de gordum feshaneye gelmiş fuar. Superdi.

Kuru patlıcan dolması geliyo gözümün önüne :) bi de tabii ki künefeeeeee

Valla ben 2005 te geldim hataya. Harbiyeye. Cok guzel yemekler kunefe vs. Bugun de tv de gordum feshaneye gelmiş fuar. Superdi.

Kuru patlıcan dolması geliyo gözümün önüne :) bi de tabii ki künefeeeeee

canım siz harbiyeden mi kız aldınızbüyük ihtimalle alevidir..
iyi olsunda mezhebi önemli degil:)
övünmek gibi olmasın ama yemeklerimizin dünyada eşi benzeri yok

mutluanne bakıyorum da buluşma fotonuzu silmişsin
neyse zaten böyle birşey yapacagını tahmin ettigim için ben fotoyu copy yapmıştım:)
sizi özleyince bakarım

canım siz harbiyeden mi kız aldınızbüyük ihtimalle alevidir..
iyi olsunda mezhebi önemli degil:)
övünmek gibi olmasın ama yemeklerimizin dünyada eşi benzeri yok

evet canım. mezhebini hiç bilmiyorum sormadım. zaten benim için de mühim değil. :) insan insandır. alevi süryani ermeni farketmez...

vallaha da yok :)

Yeşilçaycığım,önerdiğin siteye bakındım harika ve de teşekkürler..ben bu yıl kapsamlı bir doğum günü kutlaması yapmayacağım,seneye düşünüyorum.o yüzden sık kullanılanlara ekledim faydalanırım diye...

kujumun tavşanı nasıl oldu acaba:26:
aklıma geldi annezeynep dün gece seni rüyamda gördüm..br oteldeyiz
ben eşim çocuklarım tatildeyiz sende başka bir odada tek başınasın..şarkı söylüyosun:)
ben kapının önünde bekliyorum ama bir türlü benimle tanışmak için dişarı çıkmıyosun
küsüm sana bilesin

Iyi geceler kızlar...
Dünden beridir benim kuzu nezle...burnu tıkalı ve durmadan hapşırıyor,bugün 2 defa kustu...inşallah ilerlemeden atlatırız...

bir varmış bir yokmuş..bir zamanlar 2012 mayıs anneleri topiginde gece kuşları varmış..
çok gülüp çok eglenirlermiş:)birbirlerine laf atar saklambaç oynarlarmış:)
çok mutlularmış tı çoookkkk
ama gün olmuş hepsi teker teker ortadan kaybolmaya başlamış..
sadık kuşlardan olan babayceren ve melegim hala her gece cikkk cikkk ötmeye devam ediyorlarmış ama
diger kuşlarıda çoookkk özlüyolarmıışşşşş..
tatlıcadı biraz rahatsızmışşşş,azraecenin kocası gelmişşşş mercimek peşindelermişşşş..
pınarda ayakta uyudugu için pek gelemiyormuşşşşş...
melegimde yakında pek gelemeyecekmişşş..babyceren tek başına cikk ciklemeye devam edecekmişş:)
the end...

Eki Görüntüle 674992 Eki Görüntüle 674993
şekersiz bunlar sana:)hemen ye kimse gelmeden:)

Kuru dolma antep in yoresel yemegi olarak biliyordum oda sizin oralardan geliyor...vay be..neymis su Hatay haberiimiz yokmus..sayende ogreniyoruz...bende antepten gelirken kuru dolma getirdim ayiptir soylemesi bir minik valizin ici sadece dolmaliklar vardi..simdi gordum resmini canim cekti yarin yapayim bari :)) bu arada yakinda dolma misali olucam..bel falan belli degil artik usten alta yuvarlanarak iniyor ehueheuehue

Antepe gidersem sana ugramadan geri gelmem buraya bilesin...bunlardan da isterim ona gore..aldin mi basina dert :)) ohh koyarsan boyle resimler bende sapitir salinirim basina yaaa :))
ay çok sevinirim kesinlikle bana gelmelisin..ben yengeme tandırda yaptırırım parmaklarını yersin..
Iyi geceler kızlar...
Dünden beridir benim kuzu nezle...burnu tıkalı ve durmadan hapşırıyor,bugün 2 defa kustu...inşallah ilerlemeden atlatırız...
geçmiş olsun umarım ilerlemez canım..
canım baybceren yapmasını bilmiyor ki...

nerden bilmiyomuşummmcanım isterse tabikide yaparım
arada yapıyorum eşim çok sever
sen gel sanada yaparımbegenmessen konuşursun

valla tahminin doğruhem de ne uyku,çünkü 2 gündür gece 3 te kızım ağlayarak uynıyor ve ağlama krizine giriyor,burnu tamamen tıkalı olduğu için nefes alamıyor,sonrasında illa ki emzik deyince hem emip hem de soluk alamadığı için daha da sinirlenip ağlıyor durmadan.ben de serum damlatıp açılmasını bekliyorum sonra da uyutuyorum ve de saat oluyor 5.30...sonra süt sağ,sonra 6.50 de okula hazırlan...neyse sohbete dyamadım ama gitmem gerek.
Ah felek zalim felek
herkese katıklı yedirdin
bize de yedirdin kelek...

melegim kuru patlıcan biber dolmasını antep ve burası çok yapar..antepinde yemekleri çok güzeldir..
ben genelde normal dolmalık patlıcanla yaparım..buranın yaşlıları kuru biber dolması yapar

Oyy cnm valla haklisin, ben en zor zamanlarda bile gelmeye calistim hep yalniz bu tasinma olayi ile aksaya bilir artik..senin yalniz cikciklemene dayanamam kendim gelemezsem beni temsilen birilerinimi gondersem acep :))
bak ne diyorum mutlu anneyi gececi yapalim onda bu potansiyel var :))

Son uc satirina bizide kat olurmu...yakinda felegin cemberinden gectik deriz :))

sen gelemessen ne demek yaben seni istiyorum
sensiz olmazzzz
mutluyu boşver ya:)hem gündüz hem gece kafamız şişmesin
pardon eli yorulmasın demek istedim:)kesin burdadır zaten:18:selam canım seni çok seviyorum

bizimde kızın burnu akıyo..bende yıkıyorum bol suyla..zaten kesin aglar o arada bütün sümükler çıkıyo:)
ben serum falan kullanmıyorum..burnundaki pisligide kulak çubuguyla alıyorum
inşallah doga da sende rahatt bir uyku çekersiniz canım..rüyanda katıklı gör:)öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…