Valla ben 2005 te geldim hataya. Harbiyeye. Cok guzel yemekler kunefe vs. Bugun de tv de gordum feshaneye gelmiş fuar. Superdi.
Kuru patlıcan dolması geliyo gözümün önüne :) bi de tabii ki künefeeeeee
canım siz harbiyeden mi kız aldınızbüyük ihtimalle alevidir..
iyi olsunda mezhebi önemli degil:)
övünmek gibi olmasın ama yemeklerimizin dünyada eşi benzeri yok
Eki Görüntüle 674828 Eki Görüntüle 674829
digeride ıspanaklı:)al beykoz afiyet olsun:)yanınada çay demle çok iyi gider..
antepe gidersem sana ugramadan geri gelmem buraya bilesin...bunlardan da isterim ona gore..aldin mi basina dert :)) ohh koyarsan boyle resimler bende sapitir salinirim basina yaaa :))
ay çok sevinirim kesinlikle bana gelmelisin..ben yengeme tandırda yaptırırım parmaklarını yersin..Antepe gidersem sana ugramadan geri gelmem buraya bilesin...bunlardan da isterim ona gore..aldin mi basina dert :)) ohh koyarsan boyle resimler bende sapitir salinirim basina yaaa :))
geçmiş olsun umarım ilerlemez canım..Iyi geceler kızlar...
Dünden beridir benim kuzu nezle...burnu tıkalı ve durmadan hapşırıyor,bugün 2 defa kustu...inşallah ilerlemeden atlatırız...
canım baybceren yapmasını bilmiyor ki...
bir varmış bir yokmuş..bir zamanlar 2012 mayıs anneleri topiginde gece kuşları varmış..
çok gülüp çok eglenirlermiş:)birbirlerine laf atar saklambaç oynarlarmış:)
çok mutlularmış tı çoookkkk
Ama gün olmuş hepsi teker teker ortadan kaybolmaya başlamış..
Sadık kuşlardan olan babayceren ve melegim hala her gece cikkk cikkk ötmeye devam ediyorlarmış ama
diger kuşlarıda çoookkk özlüyolarmıışşşşş..
Tatlıcadı biraz rahatsızmışşşş,azraecenin kocası gelmişşşş mercimek peşindelermişşşş..
Pınarda ayakta uyudugu için pek gelemiyormuşşşşş...
Melegimde yakında pek gelemeyecekmişşş..babyceren tek başına cikk ciklemeye devam edecekmişş:)
the end...
bir varmış bir yokmuş..bir zamanlar 2012 mayıs anneleri topiginde gece kuşları varmış..
çok gülüp çok eglenirlermiş:)birbirlerine laf atar saklambaç oynarlarmış:)
çok mutlularmış tı çoookkkk
ama gün olmuş hepsi teker teker ortadan kaybolmaya başlamış..
sadık kuşlardan olan babayceren ve melegim hala her gece cikkk cikkk ötmeye devam ediyorlarmış ama
diger kuşlarıda çoookkk özlüyolarmıışşşşş..
tatlıcadı biraz rahatsızmışşşş,azraecenin kocası gelmişşşş mercimek peşindelermişşşş..
pınarda ayakta uyudugu için pek gelemiyormuşşşşş...
melegimde yakında pek gelemeyecekmişşş..babyceren tek başına cikk ciklemeye devam edecekmişş:)
the end...
valla tahminin doğruhem de ne uyku,çünkü 2 gündür gece 3 te kızım ağlayarak uynıyor ve ağlama krizine giriyor,burnu tamamen tıkalı olduğu için nefes alamıyor,sonrasında illa ki emzik deyince hem emip hem de soluk alamadığı için daha da sinirlenip ağlıyor durmadan.ben de serum damlatıp açılmasını bekliyorum sonra da uyutuyorum ve de saat oluyor 5.30...sonra süt sağ,sonra 6.50 de okula hazırlan...neyse sohbete dyamadım ama gitmem gerek.
Ah felek zalim felek
herkese katıklı yedirdin
bize de yedirdin kelek...
Oyy cnm valla haklisin, ben en zor zamanlarda bile gelmeye calistim hep yalniz bu tasinma olayi ile aksaya bilir artik..senin yalniz cikciklemene dayanamam kendim gelemezsem beni temsilen birilerinimi gondersem acep :))
bak ne diyorum mutlu anneyi gececi yapalim onda bu potansiyel var :))
valla tahminin doğruhem de ne uyku,çünkü 2 gündür gece 3 te kızım ağlayarak uynıyor ve ağlama krizine giriyor,burnu tamamen tıkalı olduğu için nefes alamıyor,sonrasında illa ki emzik deyince hem emip hem de soluk alamadığı için daha da sinirlenip ağlıyor durmadan.ben de serum damlatıp açılmasını bekliyorum sonra da uyutuyorum ve de saat oluyor 5.30...sonra süt sağ,sonra 6.50 de okula hazırlan...neyse sohbete dyamadım ama gitmem gerek.
Ah felek zalim felek
herkese katıklı yedirdin
bize de yedirdin kelek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?