2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gel vatandaş gelll,elimde 5 tane çıtırın fotografı var:)eminönü gülleri bunlar gelll:)
eminönü tayfasının fotosunu göremeyenler bende var:)
istiyene hemen albüme atarım..yanlız bakma parası 5 lira:))
hadi kaçırma bu fırsatııı

Iyi geceler kızlar...
Dünden beridir benim kuzu nezle...burnu tıkalı ve durmadan hapşırıyor,bugün 2 defa kustu...inşallah ilerlemeden atlatırız...

Gecmis olsun Doga miza, ins atlatir cabucak cnm..
Bizim minik adamda oyle burnu akiyor..en guzel tikanan burnu acma sekli bizde aglayinca oluyor ve banyo ile ..onun disinda aspirator ve fizyolojik serum artik cok etkili olmamaya basladi..
Sanada iyi geceler cnm, araliksiz uyku diliyorum ikinizede..

Bacim kasiniyon sen, bak seni kasirlarsa kurtarmam ona gore..simdi sana bizim kizlar kizmaya kiyamaz ama onlarin bol killi kocisleri varya :))

Sonunda kitaplarim geldi cok mutluyum!
Omer hepsini inceledi onayladi notunu yazdi ve paketledik

PINRDAcim sana da minik bir paketim olacak abin ulastirir degil mi? Ya da araniz uzaksa sana ayrica yollayayim??

Sonunda kitaplarim geldi cok mutluyum!
Omer hepsini inceledi onayladi notunu yazdi ve paketledik

PINRDAcim sana da minik bir paketim olacak abin ulastirir degil mi? Ya da araniz uzaksa sana ayrica yollayayim??

Himm ben bilirim o onaylama sekillerini..bizim minik adamda onaylar, hemde kendinden iz bakmazsa olmaz diyenlerden..minik dis izlerini her sayfaya itina ile imza atar gibi yapistirir..ayy aklima muhabbet kusum geldi oda kitaplarimin her sayfasina imza atardi :)) nerden nere eyy gidi gunler eyy...
Neyse Zeynep sen dis bugdayini ne yaptin cnm, dogum gunu ile birliktemi yapcan yoksa..

Bacim kasiniyon sen, bak seni kasirlarsa kurtarmam ona gore..simdi sana bizim kizlar kizmaya kiyamaz ama onlarin bol killi kocisleri varya :))

varya sırtımda acayip kaşınıyo ha..kese gerekiyo:)
kaşısınlar beni hoşuma gider:)bende onları gıdıklarım:)
valla pc ye copy yaptım fotolarınıama istemezlerse hemen silerim ne olacak ki
valla hem silerim hemde küser giderim

Ayy kasinmak dedikte bende acaip kasiniyorum..benide sen kasi olmazmi...kasimiskende sirtima soyle guzel bir masaj yapsan ne iyi olurdu sana dua ederim bak...
Tatlicadi burnu aci tat-li-ca-di...gelmis hosgelmis ozluyoruz seni cnm..Tarik Bugra bugun nasildi annesi, mamis yemeye basladimi..

size iyi geceler demeye geldim kuşlarım:)
bu gün tarık buğra hareketlendi çok şükür konuşmaya ilginç seslerinide çıkarmaya başladı:)
bi ara çöp kutsunu devirmiş metalik olduğu için dış kısmından kendini izliyodu:)
düne kadar hiç yerinden kıpırdamayan kuzumu öyle görünce çöp kutusuyla görünce bile sevindim
ishalide durdu mide bulantısı ve ksuması devam ediyo ve en son yatmadan önce muhallebi yedirmiştim onuda yatağına yorganına kustu yine aç uyuyo yavrum
neyse bunada şükür..düne kadar çok daha kötüydü..
ve bu gün tanıdığım 2 kişin bebeği ishal ve kusmadan dolayı hastanedeydi
eşimde aynı rahatsızlığa tutuldu Allah beni korusun

bu arada aklıma şekerim şerbetim geldi beli nasıl oldu acaba:26:

hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum

hoşbulduk meleğimm
bende sizleri özlüyorum canım..çok şükür bu gün iyiydi teyzesi en azından kahvaltısını ve yoğurdunu azda olsa yedi ve sadece onları kusmadı
diğer harektsiz günlerinin bu gün acısını çıkardı..daha dün meleğim yerinden kıpırdamıyodu bu gün o kadar hareketliydi ki babasıyla pek bi sevindirik olduk çocuğun hareket edip terlemesine sevindik:)

Bu isal salgin o zaman desene, Esinede cok gecmis olsun ins sana ugramaz..Tarik Bugra zamanla daha da iyi olucak annesi biraz iyi olunca baksana nasil baslamis birseyler yapmaya, afacanlik hemen is basina gecmis..cocuk iste hemen unutuyorlar , iyikide oyle neseleri kacmasin hicbirinin , minik meleklerimiz onlar insan dayanamiyor gercekten..

tatlıcadı hoş geldin canım..çok özlüyoruz seni..
tarı bugranın daha iyi olmasına çok sevindim..inşallah 2 güne kalmaz tamamen iyleşmiş olur..
demek salgın var:26:rota virüs degil demi canım..cerene vurdurmuştum ama çağlanın doktoru izin vermemişti
vurdurmadık..allah korusun bütün çocuklarımızı ya..

Masallah masallah
Ins daha da iyi olur annesi..
Evin neseleri dimi..onlarin yuzu gulunce bizlerinde morali cok iyi oluyor..gercekten cocuk evin nese kaynagi..benimde cogu zaman atmosferim oglaninki ile dogru orantili seklinde oluyor..

melegim sen ev bakıyorum dedin ya..senin sayende bende ev arıyorum..yaza taşınmayı düşünüyorum..
eşim pek niyetli degil istemiyo..iyi diyorum sen burda kal ben başka eve çıkacam..oranın kirasınıda ödersin diyorum
ben mahalleyi sevmiyorum..heryere uzak..yeni taşınacagım ev en merkezde olacak..cerenin okuluna sıfır olacak..
servisle ugraşmak istemiyorum.. bakalım hayırlısı inşallah hem gözümüze hemde cebimize göre satlık bir ev buluruz..

evt canım salgın genelde yazın başlardı bu salgın erken başladı..
öyle canım yaa onların neşesi kaçınca bizdede neşe kalmıyor Allah hepsine sağlık versin iyi olsunlar ki bizlerde iyi olalım

bu arada kızlar ben bel ağrılarım için ykşalık 10 gün ilaç kullandım ve tarık buğrayı emziremedim
sonrasında tekrar emzirmeye başladım sütüm artık olmaz diye düşünüyodum ama 10 günde gitmiyomuş:26:
pompamda manuel pompa olduğu için sağdığım zaman çok az süt çıkıyodu sağamadımda yani..sonrasında sütüm olmaz diye düşünüyodum şaşırdım
ilaç kullanmaya bi süre daha devam etmem gerekiyor rahatlatıyodu kullandığım ilaçlar ama emzirmektende vazgeçemiyorum
ne yapsam bilmiyorum..
neyse gidim ben yavrumu emzirim uyandığı anda da emmiyo sıpa:)öptüm hepinizi

Inanirmisin yasadigim ev capi suan istanbulda herhangi bir gecekondu kadar buyuklugunde ve konforunda degil.. yani burda insanlar resmen tavuk kumesleri gibi kucucuk ve pislikten gecilmeyen evlerde yasiyorlar ..Londra cok pahali bir sehir, aslinda biz evi degistirmeyi oglanin dogumu olmadan dusunuyorduk ama bir turlu temiz ve nezih bir yer bulamadik..malum butcemize gore ve iyi bir yer zor ..simdi artik kacilmaz tasinmamiz cunku artik sigmiyoruz...oglan gezmez dolasmak istiyor ama onu yere koyamiyorum cunku yerler buz gibi, buda oglumun gelisimine cok buyuk etken oluyor..
Umarim siz bulursunuz guzel bir yer cnm, allah gonlunuze gore versin..evin yeride dedigin gibi cok onemli..

inş tatlımm
rota değil canım..mikrobik ishal genelde yaz mevsiminde salgın oluyomuş ama bu sene erken başladı dr miz öyle dedi
bizim dr de aşıya izin vermedi..
aman dikkat edin yavrulara Allah korusun hepsini
bizde 3 gün ishal sürdü..1 gün 39,5 a kadar ateş ve mide bulantısı
3 günden fazla sürseydi dr sürekli irtibat halindeydik serum takılıcaktı
ilcaları tarık buğra içtiği an geri kusuyodu ilaçsız 3 gün yoğun ishal ve kusma diğer günler kaka sayısı azalmıştı ama bi yapıyodu beline kadar çıkıyodu
günlerdir kaka ve kusmuk temizliyorum:)
suyunu artık kaynatıp soğutarak kullanıyorum
sebzelerini meyvelerini çok daha özenli yıkıyorum
vücuttaki su kaybını önlemek için yemeklerinde tuz kullanıyorum ve çooook fazla sıvı almasını sağlıyorum tabii zorla:)
birde kaynatılmış soğutulmuş suyun içine şeker,tuz ve karbonat ekledik iyi geliyomuş ama içmiyor sıpa
ishalde yoğurt çok iyiymiş dr aklına geldikçe 1 kaşıkta olsa ver dedi ve az tuz atılmış ayran
umarım kimsenin ihtiyacı kalmaz bunlara

bu sefer gerçekten gidiyorum

bende uyusam iyi olacak..zinhar çok yorgunum da:)
zaten çerezimde bitti..oturamam artık:)
iyi geceler..

Sutun gitmeyecegi varsa gitmez cnm, merak etme zamanla toparlanirsin ve baslardin emzirmeye..
Ben mesela 5 aydir emzirmiyorum ama sikinca halan sut geliyor..oyle aman aman degil ama geliyor valla ..bu normal bilmiyorum yalniz oglum artik mama bile icmiyor kaldiki benimkini icsin...ah oyle cok ozluyorumki onu emzirmeyi..
Neyse cnm, sana ve kuzuna allah rahatlik versin...biran once sifa bulun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…