2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda kitaplarim geldi cok mutluyum!
Omer hepsini inceledi onayladi notunu yazdi ve paketledik

PINRDAcim sana da minik bir paketim olacak abin ulastirir degil mi? Ya da araniz uzaksa sana ayrica yollayayim??

Sağol canım benim...Abimin ulaştırması biraz gecikir,iş ve mesafe dolayısıyle.İstersen ev adresimi yazayım,özelden atıyorum.

Son düzenleme:
Pissst
nörüyonuz?
dün müzik falan konusmussunuz.abbowww ben düğünüme bıle bööle hazırlanmadım
ben ıkı dönum bostan ya n gel yat osman hesabı bışey düşünmeden öleee bakıom size

sen gelemessen ne demek yaben seni istiyorum
sensiz olmazzzz
mutluyu boşver ya:)hem gündüz hem gece kafamız şişmesin
pardon eli yorulmasın demek istedim:)kesin burdadır zaten:18:selam canım seni çok seviyorum

Yakaladım seniDemek sen haDedikodum haGece kuşları ekibinize gelememem zaten,
evdeki yavrukuşla baba kaz bütün vaktimi alıyoBenimde 1-2çift lafım var Hatay mutfağı için öyle resim paylaşmakla olmaz
Yap ta görelimBulmuşsun hazır resimleri ekliyosun,kendi resimlerini paylaşBi yerlerimizi şişiriyorsun,yapınca kargoya verKargoyu da sen ödeSabah haberlerinde de vardı zatenCanım çektiHeran, feshanedeki hatay günlerine kaçabilirim işten Selam canım Bende seni çok seviyorum

Günaydın güzel anneler,,akşam çamur yağmış sanırım,,arabaların üzerleri,camlar her yer çamurdu gelirken,,zaten bende ne zaman cam silinse hep yağmur yağarda
bu sefer çamur yağmış Akşam yine misafir geldi,kuduruk kızım 2'de uyudu ama hiç sallamadım bu sefer yatağında uyuyakaldıEee o kadar uykusuz kalınca sızdı yavrumBu sabah lk kez yumurtanın beyazını ekledim kahvaltısına,,ama 1/4 inden bile az ama,ben emzirdim bakıcı teyzemiz verecek kahvaltısını.Hadi bakalım inşallah alerjik bir durum yaşamayız

Kahvaltıda ne haxırlasam ki kendıme:44:

sıcak bişiyler olmadan kahvaltı edemem ki

şekerler ,ballar, kaymaklar, canlar fikretler günaydın olsun hepinizeee

iyilerin dostu ,kötülerin düşmanı , emeklilerin ve doğumgünlerinde ne yapamayacağını bilemeyen annelerin yardımcısı sanada günaydın

şekersiz yeşilçay ; yaa bayıldımm tütüne cidden harika olmuş tüyoları bekliyorum sende mesaj kutuma

bir üstteki mesajımı sana hitaben yazdım ama bunu belirtmeyi unuttum
Günaydın allı ballı kaymaklım,,prensesin annesi,tek ürkmediğim pisicik Mutlu günler:92:
Varmı gelişme canım hazırlıklarında
Benim pipetler de hazır elde var ikiiiii:129:Teşekkürler şekersizim,,sen olmasaydın göremicektim bu renk pipeti

günaydınn herkeseeee kapalı hüzünlü bir hava var ce resmen çamur renginde, mutlucuğumun dediği gibi resmen çamur yağmış ya sabah arabayı kapalıya koymadığı için pişmanlık içindeydi kocamm akşam haberlerde feshanedeki hatay günlerini izledik bizde, dedim bizimkilere bizim kızlardan biri antekyeliii ayy nasıll canım çektii sabah sabahh BABYC yapılırmı bu şekerimm aaaa Allahtan fesleğenli krakerim vardı yanımda atıştırdım biraz, biberli ekmek sanaraktan kızlar buarada saat düzeni zeynomu fena halde vurdu ters etki yarattı yavrumda akşam 9 da hopp diye uyuyor hayır olsun inşş eski saate göre 8 de yatmış oluyor yani demekkii kuzumda potansiyel varmışda biz 9.30 a kadar bekletiyormuşuz yavrumu herkeslereee güzelll bir gün diliyorummmmm

çokk güzell olmuşlar ya harika ben pipet yapmayı düşünmüyordum ama çok hoşş görünüyor aklımı çeldilerrr, ellerine sağlıkk cicimm

Günaydın canlarım.
Bugun netcad eğitimi var o yuzden bakamıyorum pek. Su an ara verdik sut sagmaya koştum :)

Yavru pisim özele gerek yok musait oldugumda yazarım burdan nasıl yaptıgımı.

Cicekcim tulleri kesmede yardımcı olcak birini bulursam ve kırmızı tül ve almaya zaman bulursam senin tutuyu ben yapıp gondercem tatlım. Sıkma sen o tatlı canını

Mutlum rica ederim canım benim cok guzel olmus pipetler

ay çok bayıldım tatlım pipetlere peki siz bu pipetleri alırken ben neredeydim acaba görsem alırdım kızzzz bendeee tühh

günaydın kızlar
kendimi anne olarak değil de sadece biberon olarak hissettiğim bu mutsuz günümde hepinize bende olmayan neşe diliyorum.
işyerindeyim çalışıyorum ve yine yorgun argın akşamlarda kızımla yeterince ilgilenemiyorum....
sizi uzaktan takıp ediyor ve seviyorum allaha emanet....

İmerhaba
sizi ilkkez göruom.hoşgeldınız.
clışan anne olmak zordur emınım allah kolaylık versın

ay çok bayıldım tatlım pipetlere peki siz bu pipetleri alırken ben neredeydim acaba görsem alırdım kızzzz bendeee tühh

Şekerim yanımızdaydın yaWah wahhhh,,yavrukedimiz görmez oldu,unuttu a dostlarCanım hani hep beraber gittik ya eminönünehani sen ben kızlar...Bardak altık,peçete aldık,pipet aldıksiz kadınla pazarlık yaptınız da bende extra bardaklar,cupcake kulahı aldımya,heh ordan aldık şekersiz buldu sağolsunYine hatırlamazsan öğlende kanyonda balık ısmarım sana:104:

Mutlu anne pietler cok guzel olmuş...senın çocugun olasım geldı bı anda
ne marıfetlı bı kadınsın ne sevgı dolu bışeysın sen ya
Kurabıyelerınde cok hoştu su delikli olanlar...kurabıyeden zıyade aslında düşüncen inceliğin cok hoştu
çiçek veren ikon bende yok olsaydı ondan yapcaktım sana yapmış say

şekersiz tutun cok guzel ve nette gorduklerımızden degışik olmus eline saglık rengı cok hoş

Ne demek şekerim,,ben buldum o ikonu kabul ettim sağolFikir buldukça paylaşmak hoşuma gidiyor,
burada bişeyleri paylaştıkça ortaya yeni şeyler çıkıyor daha da güzel oluyorYapılamayacak işler değil,,
mesela o kurabiye için extra şeker hamuru vs.masrafa bile gerek yok masa çok şık duruyor:128:
Sabah senin için resim de çektim,,dediğim gibi aldıklarım resimden pek anlaşılmaz ama idare et cicim
Zaten yaptıklarımı paylaşıyorum

Paylaşımın için sağol tatlım
ne cok şey almışın ole

allam ben ne alsam ne yasam vs vs

Esım kızıma küçük martı dıo ben de martılı bı konsept yapıp hediye de martı jonathan livıngston u mu dagıtsam

Sende bulut temalı yapabirlirsin,,arayada martilar koyarsın süper olur hatta renkli martılar yapabilirsin mesela,bak aklımane geldi mukavvayı yada kartonu renkli keçelere yapıştır misina ile tavandan sarkıt,,yukarı bakıldığında masanın üzerinde renkli martılar uçuyor gibi görünürFarklı boylarda kesersen güzel de olur
Kitap, gezel kızından gelenlere harika minik bir hatıra olabilir, hatta eğer gerçekten düşünüyorsan,renkli kağıtlarla hediye paketi yapıp içine keçe ile kızın ismini yapıştırıp minik bir not güzel olabilir

ahanda super fıkırler
Sabahtan beri aklımda küçük martı deyişi de nasıl konsept olur olur öu sacma bulunur falan dıe duşunuodum
sonra denızcı teması gıbı olur kız cocuguna yakışmaz falan dedım ama kitap fikri benım de hoşuma gıttı guzel bı kıtap herkesın okuması gereken cınsten.uzerıne de sızın yaptıgınız hanı şişelere oyle bışey yapılıp içine de ufak not yapıştırabılırım dıe gecirdim aklımdan

ama ama bilmiom ki saçmamı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…