bende uyusam iyi olacak..zinhar çok yorgunum da:)
zaten çerezimde bitti..oturamam artık:)
iyi geceler..
Eki Görüntüle 675039
Sonunda kitaplarim geldi cok mutluyum!
Omer hepsini inceledi onayladi notunu yazdi ve paketledik
PINRDAcim sana da minik bir paketim olacak abin ulastirir degil mi? Ya da araniz uzaksa sana ayrica yollayayim??
sen gelemessen ne demek yaben seni istiyorum
sensiz olmazzzz
mutluyu boşver ya:)hem gündüz hem gece kafamız şişmesin
pardon eli yorulmasın demek istedim:)kesin burdadır zaten:18:selam canım seni çok seviyorum
Günaydın allı ballı kaymaklımbir üstteki mesajımı sana hitaben yazdım ama bunu belirtmeyi unuttum
çokk güzell olmuşlar ya harika ben pipet yapmayı düşünmüyordum ama çok hoşş görünüyor aklımı çeldilerrr, ellerine sağlıkk cicimmGünaydın allı ballı kaymaklım,,prensesin annesi,tek ürkmediğim pisicik Mutlu günler:92:
Varmı gelişme canım hazırlıklarında
Benim pipetler de hazır elde var ikiiiii:129:Teşekkürler şekersizim,,sen olmasaydın göremicektim bu renk pipeti
Eki Görüntüle 675144
Günaydın allı ballı kaymaklım,,prensesin annesi,tek ürkmediğim pisicik Mutlu günler:92:
Varmı gelişme canım hazırlıklarında
Benim pipetler de hazır elde var ikiiiii:129:Teşekkürler şekersizim,,sen olmasaydın göremicektim bu renk pipeti
Eki Görüntüle 675144
günaydın kızlar
kendimi anne olarak değil de sadece biberon olarak hissettiğim bu mutsuz günümde hepinize bende olmayan neşe diliyorum.
işyerindeyim çalışıyorum ve yine yorgun argın akşamlarda kızımla yeterince ilgilenemiyorum....
sizi uzaktan takıp ediyor ve seviyorum allaha emanet....
ay çok bayıldım tatlım pipetlere peki siz bu pipetleri alırken ben neredeydim acabagörsem alırdım kızzzz bendeee tühh
Mutlu anne pietler cok guzel olmuş...senın çocugun olasım geldı bı anda
ne marıfetlı bı kadınsın ne sevgı dolu bışeysın sen ya
Kurabıyelerınde cok hoştu su delikli olanlar...kurabıyeden zıyade aslında düşüncen inceliğin cok hoştu
çiçek veren ikon bende yok olsaydı ondan yapcaktım sana yapmış say
şekersiz tutun cok guzel ve nette gorduklerımızden degışik olmus eline saglık rengı cok hoş
Ne demek şekerim,,ben buldum o ikonu kabul ettim sağolFikir buldukça paylaşmak hoşuma gidiyor,
burada bişeyleri paylaştıkça ortaya yeni şeyler çıkıyor daha da güzel oluyorYapılamayacak işler değil,,
mesela o kurabiye için extra şeker hamuru vs.masrafa bile gerek yok masa çok şık duruyor:128:
Sabah senin için resim de çektim,,dediğim gibi aldıklarım resimden pek anlaşılmaz ama idare et cicim
Zaten yaptıklarımı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 675235
Paylaşımın için sağol tatlım
ne cok şey almışın ole
allam ben ne alsam ne yasam vs vs
Esım kızıma küçük martı dıo ben de martılı bı konsept yapıp hediye de martı jonathan livıngston u mu dagıtsam
Sende bulut temalı yapabirlirsin,,arayada martilar koyarsın süper olurhatta renkli martılar yapabilirsin mesela,bak aklımane geldi mukavvayı yada kartonu renkli keçelere yapıştır misina ile tavandan sarkıt,,yukarı bakıldığında masanın üzerinde renkli martılar uçuyor gibi görünür Farklı boylarda kesersen güzel de olur
Kitap, gezel kızından gelenlere harika minik bir hatıra olabilir, hatta eğer gerçekten düşünüyorsan,renkli kağıtlarla hediye paketi yapıp içine keçe ile kızın ismini yapıştırıp minik bir not güzel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?