2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Neden saçma olsun,,hiçkimse saçma gözüyle bakmaz aksine mutlu olur herkes
süslemelerine de 1-2 martı yaptınmı oldu mu sana temalı yaşgünü partisi,,taslak yaptım ama sen çok daha güzelini yaparsın,,üsttekiler tavandan sarkacak gibi
düşünülebilir.Martı,,bulutlar,,balonlar...bahar bebişine çok uygun bece..

ay çok bayıldım tatlım pipetlere peki siz bu pipetleri alırken ben neredeydim acaba görsem alırdım kızzzz bendeee tühh

canım onlar pipetleri alırken biz senle dedikodu yapıyoduk hatırlamadınmı:)hani mini etekli bir kız geçti ya..
vayy be dedik ne kadar kısa giymiş:)sonra erkek arkadaşı geldi kızı öptü falan:)biz böyle kalmıştık ya:))
hatırladınmı
işte o arada onlar pipetleri almışlar bizim haberimiz yok

hahaha ayyy cok mutlu oldum
nasıl da bulup planlamışsın:)))
bunları şimdi kopyalayıp akşama kocişle paylaşayım
hş paylaşsam nolcak bu konuda çok odunsu yaklaşımı var
yıllarır yegenlerının dğum gunlerı emrıvakılerınden bıkmış zamanında buyuk laf etmış ben yapmam dıe
bı onun çatışması içindeyız aslında işin aslı bu

tünaydın tatlı,mutlu,şekerli,cici anneler..
ben bugün biraz gerginim..neden mi? çünkü balkona çıkmayı azaltmayı deniyorum
normalde günde 20 defa balkona çıkardım ama balkonu yarım tur yapıp dönerdim
şimdi diyorum 10 defa çıkıyım ama tam tur atıyım
sizce azaltmış olurmuyum
aynı kapıya çıkıyo sanki
olsun paradan tasarruf yapmış oluruz
bir deneyelim bakalım..
bugün üstüme gelmesseniz sizin açınızdan iyi bir gün olabilir
zaten çok işim varpazara gidecem sonra arkadaşıma gidecem
çağla uyansın bekliyorum

demek istanbulda hatay yemekleri günü var..
ne güzel ya..ben izleyemedim görmedimkeşke görseydim belki tanıdık falanda görürdüm
çok akrabam var orda..ama bizimkiler biraz asortikgidip yemek yapmazlar orda

pazara gidiyim patlıcan bulursam alıyım yarın dolma yaparım resmini çekerim..
mutluanne içinyemek resmi istemişhay hayyy

Canım sen bu konularda destekçi olan,saçma bulmayan bi koca göster bana ona bizzat ben doğumgününde ona magnet yapıcam
Benim eşimle de bu yüzden çatışmam vardır ama takmıyorum artık,,zaten ona değil kızım için için hazırlık yapıyorum
Sen beni yanlış anladınKargoya verceğin yemeklerin resmini koymanı rica ettim ben
Bende sinirliyim bugunama dolunay da yok ki mana bulalımneyi bahane edicez şimdi

ne güzel işhem yemekleri ben yapacam hemde kargo parası ödeyecemyok canıımmmm
evet dolunayda yok :26:bence sinirimizin bütün sebebi kargocular
ne vardı bedava olaydısana sarma dolma yollıyaydım
künefe yapıp yollasaydım

cikirokko nasılsınız efem..benimde gözlerim sizi arıyordu
nerde bizim sevimli minyonumuz diyordum bendenizzz:))
orhan cemal beyefendiler nasıllar..eşiniz doktor beyler nasıllar..afiyettesinizdir inşallah..
sevgi dolu içten bir öpücük yolluyorum efenim..lütfen kabul buyurunuz
saygılar...

öncelikle allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın kızlar sizden bişi
rica etsem ama sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar
benim bi ablam var durumları
çok düşük 1yaşında oğlan ve 2 yaşa göre kız
kıyafet arıyorum siizn kullanmadığınız çoçuklarınıza gelmiyen
kıyafet varsa etrafınzda durumu düşük kimsecikler yoksa
ben onlara talibim :26:
size çok duacı oluruz marka falan kesinlikle
önemsemeyen giysi oyuncak vs vs kullanmadığınız işinize yaramayan
ne varsa hayrınıza yollayın sizin işinize yaramayan bizim işimize çok yarayacaktır
çok özür dilerim çekinerek yazıyorum şimdiden herşey için tşk ederim kızlar

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ? biz iyi sayılırız oğlumun beni görünce delirmesi dışında okuldan gelir gelmez kucağıma atlıyo ve halasıyla oturup oynayan çocuk bir anda değişiyo sürekli kucağımda durcak yada elimi tutup gezicek ben uyutunca uykuya bile çok zor geçiyo okulum yarım gün 8 de gidip 12 de geliyorum fazla ayrıda kalmıyoruz ama neden böyle yaptığını anlamış değilim ben oturtunca direniyo resmen ve ağlıyo emekleme falan zaten yok sürekli ya kucakta yada gezmede beyefendi ne yapabilirim kızlar bi fikriniz var mı??

canım yanlış hatırlamıyorsam oğlunun halasına olan düşkünlügünden bahsetmemişmiydin:26:
benmi yanlış hatırlıyorum..ne güzel işte annesini çok özlüyo demek ki:)
zaten yürümesine az kaldı o zamana kadar sabret..yürüyünce fazla kucak istemez..etrafı karıştırmaktan sana fırsat kalmaz:)

bu arada merabalar canım ben yardımcı olamayacam çünkü 2 kızım var..küçülenler digerine kalıyo..
ama vermek isteyen olursa sana özelden yazacaktır..

Son düzenleme:

rica ederim canım ne demek allah sana bağışlasın
kızlarını canım

merhaba canım gerçekten ihtiyaç sahibiyse utanıcak birşey yok.2 gün önce bir sürü kıyafet topladım kipa ya götürüm.ama yinede kışlıklar kalıcıcak bi okadar daha çıkar aklımdasın canım.

siz de sıhhattesinizdir inaşşallah mirim,

deneyim yeni bitti, belim ağrıdı saatlerce ayakta durmaktan. pc açıktı ama bakamadım. çok bilmiş eşim, bugün kuruldan kurula koşuyor. acıyorum ama danışma kurulu başına para alıyor. o kazanacak ki ben yiyebileceğim dimi ama geldim işte. nedir olay? kim nerde nasıl? ne kaçırdım?

hemen konuya gireyim de, sabahtan beri aranızdaymışım gibi olsun
-- evet, Ankara'da da Hatay günleri vs oluyor ve çok güzel oluyor. dolmalar, kireçte kabak tatlıları vs harika ama yemiyorum, sadece yiyenlere bakabiliyorum:18: hayır efendim, vejeteryan filan değilim Allah korusun. son derece etçilim çok şükür ama diyetteyim. ama diyetimi bozma konusunda kötü niyetteyim diye kafiyeli ama basit bir cümle kurmak istiyorum

--Orhan Cemal son zamanlarda iştahsızdı ama dün yaptığım kepekli diyet kurabiyeyi deli gibi yedi (tabiki ekmeğine katık yaparak :), bakakaldım. hemen çok bilmiş eşim uyardı: chihirocuğum istersen elinden al, o kadar kepek bağırsaklarını tıkayabilir çaresiz bir şekilde elinden aldım, patlıcan yemeği yedirdim.

-- doğumgünü hazırlıklarıyla uğraşan arkadaşlarıma kolay geldin diyorum ama mutlu_anne hanım, aldıklarınızı pek iyi göremiyoruz. daha büyük halini paylaşınız. ben de doğumgünü için çikolata kutusu fikrinden sonra halıları yıkatma fikrini ürettim, ettti ikiii pratik zekama hayranım netekim

-- bu arada kardeşim bir kızla tanıştı, sanırım evlenmeye karar veriyor. nişan, sünnet, doğumgünü hepsi bir araya geliyor:18:

günün gelişen olaylarıyla tekrar karşınızda olacağım efem beni izlemeye devam ediniz
(ayy, çikletli mesaj yasaktı dimi:26:)

Babyceren'e katılıyorum. 1-2 aya kalmaz zaten yürür, o zaman kucağınıza almak isteseniz de, size gelmez. ayrıca annesini özlüyor da olabilir, baqzı bebekler anneye daha düşkün oluyor. neden neden neden demek yerine, bu günlerin geçeceğini düşünürseniz durumlar daha hafif atlatılıyor, kendimden biliyorum. bebeğinizle sarılmanın tadını çıkarın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…