ahanda super fıkırler
Sabahtan beri aklımda küçük martı deyişi de nasıl konsept olur olur öu sacma bulunur falan dıe duşunuodum
sonra denızcı teması gıbı olur kız cocuguna yakışmaz falan dedım ama kitap fikri benım de hoşuma gıttı guzel bı kıtap herkesın okuması gereken cınsten.uzerıne de sızın yaptıgınız hanı şişelere oyle bışey yapılıp içine de ufak not yapıştırabılırım dıe gecirdim aklımdan
ama ama bilmiom ki saçmamı:26:
ay çok bayıldım tatlım pipetlere peki siz bu pipetleri alırken ben neredeydim acabagörsem alırdım kızzzz bendeee tühh
Neden saçma olsun,,hiçkimse saçma gözüyle bakmaz aksine mutlu olur herkes
süslemelerine de 1-2 martı yaptınmı oldu mu sana temalı yaşgünü partisi,,taslak yaptım ama sen çok daha güzelini yaparsın,,üsttekiler tavandan sarkacak gibi
düşünülebilir.Martı,,bulutlar,,balonlar...bahar bebişine çok uygun bece..
Eki Görüntüle 675260
Canım sen bu konularda destekçi olan,saçma bulmayan bi koca göster bana ona bizzat ben doğumgününde ona magnet yapıcamhahaha ayyy cok mutlu oldum
nasıl da bulup planlamışsın:)))
bunları şimdi kopyalayıp akşama kocişle paylaşayım
hş paylaşsam nolcak bu konuda çok odunsu yaklaşımı var
yıllarır yegenlerının dğum gunlerı emrıvakılerınden bıkmış zamanında buyuk laf etmış ben yapmam dıe
bı onun çatışması içindeyız aslında işin aslı bu
Sen beni yanlış anladındemek istanbulda hatay yemekleri günü var..
ne güzel ya..ben izleyemedim görmedimkeşke görseydim belki tanıdık falanda görürdüm
çok akrabam var orda..ama bizimkiler biraz asortikgidip yemek yapmazlar orda
pazara gidiyim patlıcan bulursam alıyım yarın dolma yaparım resmini çekerim..
mutluanne içinyemek resmi istemiş hay hayyy
Canım sen bu konularda destekçi olan,saçma bulmayan bi koca göster bana ona bizzat ben doğumgününde ona magnet yapıcam
Benim eşimle de bu yüzden çatışmam vardır ama takmıyorum artık,,zaten ona değil kızım için için hazırlık yapıyorum
Sen beni yanlış anladınKargoya verceğin yemeklerin resmini koymanı rica ettim ben
Bende sinirliyim bugun ama dolunay da yok ki mana bulalım neyi bahane edicez şimdi
''merabalar'' ne güzel bir nickin var:)bendende sana merabalar:))
selam kızlar nasılsınız ? biz iyi sayılırız oğlumun beni görünce delirmesi dışındaokuldan gelir gelmez kucağıma atlıyo ve halasıyla oturup oynayan çocuk bir anda değişiyo sürekli kucağımda durcak yada elimi tutup gezicek ben uyutunca uykuya bile çok zor geçiyo okulum yarım gün 8 de gidip 12 de geliyorum fazla ayrıda kalmıyoruz ama neden böyle yaptığını anlamış değilim ben oturtunca direniyo resmen ve ağlıyo emekleme falan zaten yok sürekli ya kucakta yada gezmede beyefendi ne yapabilirim kızlar bi fikriniz var mı??
canım yanlış hatırlamıyorsam oğlunun halasına olan düşkünlügünden bahsetmemişmiydin:26:
benmi yanlış hatırlıyorum..ne güzel işte annesini çok özlüyo demek ki:)
zaten yürümesine az kaldı o zamana kadar sabret..yürüyünce fazla kucak istemez..etrafı karıştırmaktan sana fırsat kalmaz:)
bu arada merabalar canım ben yardımcı olamayacam çünkü 2 kızım var..küçülenler digerine kalıyo..
ama vermek isteyen olursa sana özelden yazacaktır..
öncelikle allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın kızlar sizden bişi
rica etsem ama sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar
benim bi ablam var durumları
çok düşük 1yaşında oğlan ve 2 yaşa göre kız
kıyafet arıyorum siizn kullanmadığınız çoçuklarınıza gelmiyen
kıyafet varsa etrafınzda durumu düşük kimsecikler yoksa
ben onlara talibim :26:
size çok duacı oluruz marka falan kesinlikle
önemsemeyen giysi oyuncak vs vs kullanmadığınız işinize yaramayan
ne varsa hayrınıza yollayın sizin işinize yaramayan bizim işimize çok yarayacaktır
çok özür dilerim çekinerek yazıyorum şimdiden herşey için tşk ederim kızlar
merhaba canım gerçekten ihtiyaç sahibiyse utanıcak birşey yok.2 gün önce bir sürü kıyafet topladım kipa ya götürüm.ama yinede kışlıklar kalıcıcak bi okadar daha çıkar aklımdasın canım.
siz de sıhhattesinizdir inaşşallah mirim,cikirokko nasılsınız efem..benimde gözlerim sizi arıyordu
nerde bizim sevimli minyonumuz diyordum bendenizzz:))
orhan cemal beyefendiler nasıllar..eşiniz doktor beyler nasıllar..afiyettesinizdir inşallah..
sevgi dolu içten bir öpücük yolluyorum efenim..lütfen kabul buyurunuz
saygılar...
selam kızlar nasılsınız ? biz iyi sayılırız oğlumun beni görünce delirmesi dışındaokuldan gelir gelmez kucağıma atlıyo ve halasıyla oturup oynayan çocuk bir anda değişiyo sürekli kucağımda durcak yada elimi tutup gezicek ben uyutunca uykuya bile çok zor geçiyo okulum yarım gün 8 de gidip 12 de geliyorum fazla ayrıda kalmıyoruz ama neden böyle yaptığını anlamış değilim ben oturtunca direniyo resmen ve ağlıyo emekleme falan zaten yok sürekli ya kucakta yada gezmede beyefendi ne yapabilirim kızlar bi fikriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?