2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de halasına düşkünlük meselesi hatırlıyorum ama sanırım Roselda idi veya buraya nadir gelen biriydi yada öyle biriydi yada benziyordu öylemiydi emin olamadım şimdi:26:

şapka mevsimini açtım arkadaşlarım ama şuanki hasır şapkam artık eskidiği için yenisini almak zorundayım. şapka almaya gidiyorum. hoşçakalınız, ve hoşça bakınız zatınıza. derinlemesine saygılar efem

canım ben bi başkla arkadaşa yorum yapmıştım benimkide düşkündü diye evet sanırım özlüyo ve umarım düşkündür bana çünkü herkes düşman bu çocuk sana eziyet ediyo resmen diyo ben de düşkün falan diyorum anlamıyolar ben de böyle yersiz endişelere kapılıyorum yani etraftakiler halasını seviyo onda duruyo bak ama sende kucak istiyo bi türlü durmuyo modundalar ya bir de babycerencim çağla yürüdüğü için sen bilirsin yusuf elimizi tutup sürekli yürümek istiyo hatta bazen koşuyo bile ama elini bırakıcaz diye ödü kopuyo çağlada öyle bi durum var mıydı bu korku devam ederse biraz zor yürür diye düşünüyorum :26:
ona sarılmak dünyadaki en güzel şey zaten ama yukarıda da söylediğim gibi herkes beni fazla sevmediğinden ben de durmuyo gibi düşünüyo sanki ve ben buna çok üzülüyorum onunla oyunlar oynamak konuşmak tüm vaktimi onunla geçirmek istiyorum ama oğlum oyun oynamaktansa kucakta gezmeyi yada yürütmemi tercih ediyo ya da mızıldanıyo, ama haklısınız bugünler yakın zamanda geçecek en iyisi olumsuz bakışları görmezden gelip anın tadını çıkarmak...

bu arada dün gece babyceren, mutluanne, beykoz ve zadayı rüyamda gördüm bizim eve geliyolardı ve yaptığım yemeklerin hiçbirini beğenmiyolardı 3 kez yemek yaptım üçüde olmadı ben de hazır yemek yemeğe götürdüm napiyim kısmet olurda sizlerden biri gerçekten gelirse evime cidden panik olucam aşk olsun kızlar benim o enfes yemeklerimi nasıl beğenmezsiniz

merhaba mayısın en güzel anneleri ve mis kokulu bebişleri
umarım herkesler iyidir
Tarık Buğra'mız ve bütün hasta bebiş ve annelere acil şifalar
çalışan annelere kolay gelsin haftasonuna az kaldı
biz bugün oğluşla evde kaldık günlerdir hep dışarı çıkıyorduk bugün banyo yaptırdım çıkmadık o yüzden hava kapalı
ama çok soğuk değil sanırım,bu arada oğlumun saçları uzadıkça dalgalı olmaya başladı bonus mu olacak ne
benim hep hayalimde saçlarını uzatmak var,Allah nasip ederse uzun saçlı yapcam oğlumu
bütün güzel anneleri ve bebişleri öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum

Ne haber bakam?
Biz iyiyiz teyzeler beste hanım tam kudurma aylarında hiç durmuyo kuzum, koltuklardan duvardan tutunup jet hızıyla odayı dolaşıyo sonra elini bırakıyo küt yere, Allahtan çok sert düşmüyo,çok tatlı yaa. Dün akşam da 3 adım attı sonra hooop babanın kucağına. Bu arada tam babacı baba eve gelince yüzüme bile bakmıyo nankör evlat

Yemekteyiz programına dönmüş rüyan

MUTLU ANNE pipetler çok hoş olmuş ellerine sağlık
ŞEKERSİZÇAY siteyi çok beğendim çok sağol ben de çoğunu ordan indirip yaparım büyük ihtimalle.

edaack canım rüyan çok güzelmişilkiminde dedigi gibi yemekteyizde ki gibi
sen ne yemek yaparsan ben yerim canım:)ayırt etmem:)sen yeter ki yap
bu arada çağla yürümeye başladıgında elimizi tutmak istemiyodu..deli cesaretiyle kendini öne atıyodu:)
demek senin oğlun korkuyo olsun korksun..1 aya kalmaz yürür canım merak etme..

kızlar şu saate kadar 4 defa balkona çıktımbu benim için süper
bakalım akşama kadar kaç olacak
bana ceserat verip beni hiç desteklemediginiz için çok teşekkür ederim
benim gibi balkonu azaltmak yada bırakmak isteyenler için şimdi bir yazı paylaşacam
okuyun hemen tiksinirsiniz
hemen yolluyorum

Sigarayı ağzına sürmeyen biri olarak bırakmanın nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok; ama seni destekliyorum cicim.
Eğer tam anlamıyla bırakırsan sana büyük ödül hem de kargo parası benden
Nasıl iyi motive ettim mi?(kargo parasını duyunca bırakırsın sen kesin)

canım bunu daha önce söyleseydin anında bırakırdımtamam ne zaman yollıyacan kargomu
destegin için sagol canım..bakalım şimdi azaltıyorum ilerde belki birgün bırakablirim

Kızın popsunda sivilce gıbı ucu beyaz seyler cıkıyo sonra tum popo kızarıp kuyruk sokumuna kadar boyle sıvılclenıyo bı anda.travazol suruyorum ıkı gunde sıvılce gıdıyo kırmızı kabarıklar kalıyo.gunduz bıkac kere travazol gece yatarken sudocrem suruyorum.prıma premıum care ve unı baby yada prıma sensetıv ıslak mendıl kullanıp ıslak mendılı suda yıkayıp da kullanıyorum.
bu sık sık tekrarlıyo var mı bı fıkrınz?bunun ıçın dr a gıtmeli miyim?mantar mı bu?pişik mi?yedıklerınden mı oluyo?vs vs

Bence dr.a gitmelisin,,tekrarlıyo da yazmışsın,,en doğru cevabı dr.verir diye düşünüyorum.Tecrübeleriyle kızarıklığın neden olduğunu söyler sana ve doğru tedavi uygularsın.
Bezden de kaynaklanabilir,mantar da olabilir.Birde mesela ben kızıma dalin ıslak mendil sürdüğüm an kabarmıştı bir kere,,sadece uni baby kullanıyoruz biz.
Geçmiş olsun

42-46.haftalar arası büyüme atağı dönemi.Biz çok şükür atlattık bu dönemide.Bizden küçüklere kolaylıklar diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…