canım yanlış hatırlamıyorsam oğlunun halasına olan düşkünlügünden bahsetmemişmiydin:26:
benmi yanlış hatırlıyorum..ne güzel işte annesini çok özlüyo demek ki:)
zaten yürümesine az kaldı o zamana kadar sabret..yürüyünce fazla kucak istemez..etrafı karıştırmaktan sana fırsat kalmaz:)
canım ben bi başkla arkadaşa yorum yapmıştım benimkide düşkündü diye evet sanırım özlüyo ve umarım düşkündür bana çünkü herkes düşman bu çocuk sana eziyet ediyo resmen diyocanım yanlış hatırlamıyorsam oğlunun halasına olan düşkünlügünden bahsetmemişmiydin:26:
benmi yanlış hatırlıyorum..ne güzel işte annesini çok özlüyo demek ki:)
zaten yürümesine az kaldı o zamana kadar sabret..yürüyünce fazla kucak istemez..etrafı karıştırmaktan sana fırsat kalmaz:)
ona sarılmak dünyadaki en güzel şey zaten ama yukarıda da söylediğim gibi herkes beni fazla sevmediğinden ben de durmuyo gibi düşünüyo sanki ve ben buna çok üzülüyorum onunla oyunlar oynamak konuşmak tüm vaktimi onunla geçirmek istiyorum ama oğlum oyun oynamaktansa kucakta gezmeyi yada yürütmemi tercih ediyo ya da mızıldanıyo, ama haklısınız bugünler yakın zamanda geçecek en iyisi olumsuz bakışları görmezden gelip anın tadını çıkarmak...Babyceren'e katılıyorum. 1-2 aya kalmaz zaten yürür, o zaman kucağınıza almak isteseniz de, size gelmez. ayrıca annesini özlüyor da olabilir, baqzı bebekler anneye daha düşkün oluyor. neden neden neden demek yerine, bu günlerin geçeceğini düşünürseniz durumlar daha hafif atlatılıyor, kendimden biliyorum. bebeğinizle sarılmanın tadını çıkarın derim
bu arada dün gece babyceren, mutluanne, beykoz ve zadayı rüyamda gördüm bizim eve geliyolardı ve yaptığım yemeklerin hiçbirini beğenmiyolardı3 kez yemek yaptım üçüde olmadı ben de hazır yemek yemeğe götürdüm napiyim kısmet olurda sizlerden biri gerçekten gelirse evime cidden panik olucam aşk olsun kızlar benim o enfes yemeklerimi nasıl beğenmezsiniz
kızlar şu saate kadar 4 defa balkona çıktımbu benim için süper
bakalım akşama kadar kaç olacak
bana ceserat verip beni hiç desteklemediginiz için çok teşekkür ederim
benim gibi balkonu azaltmak yada bırakmak isteyenler için şimdi bir yazı paylaşacam
okuyun hemen tiksinirsiniz
hemen yolluyorum
Sigarayı ağzına sürmeyen biri olarak bırakmanın nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok; ama seni destekliyorum cicim.
Eğer tam anlamıyla bırakırsan sana büyük ödül hem de kargo parası benden
Nasıl iyi motive ettim mi?(kargo parasını duyunca bırakırsın sen kesin)
canım bunu daha önce söyleseydin anında bırakırdımtamam ne zaman yollıyacan kargomu
destegin için sagol canım..bakalım şimdi azaltıyorum ilerde belki birgün bırakablirim
Kızın popsunda sivilce gıbı ucu beyaz seyler cıkıyo sonra tum popo kızarıp kuyruk sokumuna kadar boyle sıvılclenıyo bı anda.travazol suruyorum ıkı gunde sıvılce gıdıyo kırmızı kabarıklar kalıyo.gunduz bıkac kere travazol gece yatarken sudocrem suruyorum.prıma premıum care ve unı baby yada prıma sensetıv ıslak mendıl kullanıp ıslak mendılı suda yıkayıp da kullanıyorum.
bu sık sık tekrarlıyo var mı bı fıkrınz?bunun ıçın dr a gıtmeli miyim?mantar mı bu?pişik mi?yedıklerınden mı oluyo?vs vs
ben ortadakine bayıllldımmmm nerden alcan cicimm çabukk söylee, markası ne, nedir nerdeeeBeğendim kızlar:129: Gidip arıcam bunları:82: birde yakından göreyim...
Eki Görüntüle 675630 Eki Görüntüle 675628 Eki Görüntüle 675629
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?