2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım bebeğinin pişiği mantarlaşmış artık...Pişiği tetikleyen şey yedikleridir muhakkak ama mantarlaştığı için sürekli tekrarlıyordur.
Asitli şeyler yediriyormusun ? Portakal-mandalin-domates vs..gibi ?
Eğer travazolu sürdüğün halde geçmiyor ve tekrarlıyorsa bi doktora danışmanı öneririm
.

Kepekli diyet kurabiyeyi duyunca kalkıp tam buğday unlu-pekmezli ve hurmalı kurabiye yaptım oğluşa.Ben de diyetteyim,benim içinde iyi olur diye düşünürken ipin ucunu fazla kaçırdığımı farkettim...Keşke aklıma hiç düşürmeseydin diyet kurabiyeyi :)))
Hayır normal kurabiyeden 1 tane yiyip kendimi frenliyorum ama bu diyet diye 5-10 tane götürünce daha fazla kalori alıyor insan
Neyse Allahtan hamurun yarısını pişirmeden buzluğa kaldırdım.Yoksa sonum fena olurdu eminim
Ne zamandır yazacağım,unutup duruyorum...Orhan Cemal maaşallah çok tatlı,her resmini görmemde yüzümde bir tebessüm oluşuyor

42-46.haftalar arası büyüme atağı dönemi.Biz çok şükür atlattık bu dönemide.Bizden küçüklere kolaylıklar diliyorum :))
oy oy oyy neden bitmiyo şu bebişlerin atağı yaa başa gelen çekilir artık napalım darısı başımıza
Yemekteyiz programına dönmüş rüyan
sorma canım ya puanlar baya düşük ama

Eki Görüntüle 675534

işte bunu gördükten sonra balkondan tiksindim
korkumdan balkona çıkamaz oldum
sizde deneyin

desene bizimki korkak tavuk pardon horoz 1 yaşına kadar yürü umarım bakalım artık, canım bu arada tam seni destekleyecek bi yazı yazmaya hazırlanıyodum ki senin marlboroyu gördüm bundan daha iyi pekiştireç mi olur alemsin valla ayrıca hep yazıcam unutuyorum canım fotolarına bakarken böyle oldum maşallah sana Allahım nazarlardan korusun çok fit ve çok güzelsin 2 çocuk annesi olduğuna inanasım gelmedi prensesler de sana çekmiş güzellikte maşallah hepinize

kurabiye ve frenleme haa valla kocaman alkış sana canım ben kurabiyeye dayanamayanlardanım yani tam bi kurabiye canavarıyım 1 tane asla kesmez 4-5 belki bak yine canım istedi kalkıp yapayım ben de bari

vay birinin daha rüyasına girmişim cok mutlu oldum naptın gı menünde
et yaptıysan yemem
kastamonuların süt corbası var eşimin tarafı yapar onu hiç yemem
kıymalı seyler yemem
carpılcam tövbe tövbe aslında cok secici degilimdir :18:
kısaca bunlardan varsa hayatım menünde beykoz kacar
ama bir soslu makarna yaparsan ozaman işler degişir masadan en son ben kalkarım kimseye vermem özellikle babycerene
o şimdi hepsini yemek ister bide eve götürür olmaz
gelirsem sana unutma makarna suyu koy

bu arada kızlar merak edipte sorayamanlar için yazıyorum benim o açtığım
konuyu okursanız okuyan eminim vardırki
o kıyafetlerin bana ait olmadıklarını anlarsınz eyer benim kıyafetlerim olmuş olsaydı
ben bile bile gelip sizin topiğe ablamın çocuğu için yardım istemezdeim
ama eyer benim saklı bi durumum olsaydı kalkıp öyle bi konu üstüne sizlerden
yardım istemezdim canım tabi size kızmıyorum kim olsa aynı şeyi
en azından bilmeyenler bilmiş oldu canım

yardım etmek isteyenler bana özelden mesaj atsın biligilerimi veriyim şimdiden çook sağolun
allah herşeyi gönlünüze göre versin inşallahahh

canım bunu daha önce söyleseydin anında bırakırdımtamam ne zaman yollıyacan kargomu
destegin için sagol canım..bakalım şimdi azaltıyorum ilerde belki birgün bırakablirim

canım ben eskiden içiyordum
eşimle tanıstım onun yanında içmemi istemiyordu haftasonları görüsüyorduk ve az içmeye baslamıstım...
evlendim aralarda içiyordum tek tük
hamile kaldım dedim bunu içmiycem bişey olursa bebegime vicdan azabından ölürüm dedim
ki bizim burda sigara içtigi için iki cocugu engelli olan biri var
herkezde aynı olcak diye bişey yokta yinede ya böyle bişey olursa diye vazgectim
aralarda canım istedi yok dedim tut kendini beykoz dedim tuttum
şimdide arada 1yada 2tane içtim onuda 2nefes aldım bıraktım eskisi gibi gelmedi demek kafamda tiryaki bagımlı durumu kalmamıs artık
bide emziriyorum yine kararımda kararlıyım emzirmeyi kesene kadar içmiycem hiçte istemiyorum arada içsmmi diyorum ama vazgeciyorum
inanın kafamda bitirmeliyiz yoksa bitmez
bu yolda inş başarılı olursun babycerencim ben inanıyorum sen bırakırsın

Canim arkadasim lutfen samimiyetime inan,bunu biran bile dusunmen beni nasil mutlu etti bilemezsin,onemli olan dusunulmek ve kendini degerli hissetmek ki sen suanda bana bunu iliklerime kadar hissettirdin.Ama zaten calisixorsun bide dogum gunu hazirlikleri derken cok yogunsun,prensesim Defnecigimin zamanindan alma lutfen,yapmis kadar oldun beni cooook mutlu ettin.Yok ya bir sayfa yazi yazsam suan hissettiklerimi sanirim yansitamicam.Sen beni yaratici guzel fikirlerinden mahrum etme bana yeter

MUTLUANNE,kokos birisi olarak tasli olan ayakkabiya bittim ve kucuk ve hicbir markanin olmadigi biryerde oldugum icinde sinirlendim
Slayt muzikleriyle ilgili konusmussunuz secimin bence super olmus isindan o sarkiyi nezaman dinlesem icim cosuyor ve size cok uygun.ilk basta aklina gelen sarki varya Ceceliden Sevgilim,kizimla benim sarkimiz,hep calar yuksek sesle kizimin gozlerinin icine bakip soylerim,oda anliyor gibi gozunu hic kacirmadan bana bakar mest olmus gibi Senden duyuncada mutlu oldum, ben slaytimi o sarkiyla hazirlatiyorum

Dogumgunu ciktilari icin esimden rica eetim programda hazirla mail at diye bakalim umarim yapar, model ve fikir olarak senden cok esinleniyorum arkadasim allah ragzi olsun,tabi ugur bocegine uyarliyarak.Tabi ortada daha tek birsey bile yok,esimin insafina kaldim :18:

ya olur mu hiç... gercekten içimden geldi kız ama kargoyu ödemem söyliyim
cuma gunu carsıya gidicem. tül bulursam yapcam canım :)

çiçek uğur böceği için gönderdiğim linki inceleyebildin mi?

Evet canim inceledim ama ben hic anlamiyorum program islerinden bende esime soyledim o bakip bize gore uyarlamaya calisacak kaytarmazsa.Bugunde dijital islerle ugrasan bir dukkana baktim sahibi yoktu fiyat alamadim ama kartona stckera falan renkli cikti yapiyor,magnette yapiyor yarin yine gidecegim insallah abartmazsa orda herseyimi hallederim tabiki esim gonderirse SEKERSIZYESILCAY iyiki varsiniz ya ben cok mutlu oldum,hepinizi cok seviyorum,tutu icin degil zaten seviyordum

:) alemsin haa... anlayacak bişey yok ki... sen adama bu linki ver açsın... yuklu olan dosyaları indirsin çıkartsın... zaten uyarlancak bişey yok pek. olanı da o halleder zaten. tabi sen bilirsin yine de. ben eşini bekleme diye dedim.

ben de seviyorum uleynnn

Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 6 ziyaretçi)

TatliCadi, pretttyy, redlight71, azraece+, BabyCeren+

kızlarrrr neden sessiz sessiz bakınıyosunuz:26:
nasılsınız güzellikler

yenildik ya moralim bozuk benimki cır cır konuşup beni sinirlendiriyor attırcak kafasına birşey sonunda:) zaten yarın akşam gidiyor iyidik böyle

iyi geceler...
edaack_canım güzel sözlerin için teşekkür ederim
beykoz__demek sende eski balkonculardandın..ne iyi etmişsin bırakmışsın sakın bir daha başlama..
bende cerene hamile oldugumu ögrendigim gün bıraktım..ama dogumdan sonra tekrar başladım..çağlada malesef bırakamadım
günde 1-2 tane içtim:18:allah ım korudu kızımı..birşey olsa mahvolurdum..şimdi emziriyorum ama hala içiyorum..inşallah süte geçmiyodur:18:
bzen diyorum acaba geçiyomu o yüzdenmi bronşit oluyo kızım:18:neyse inşallah bırakırım..
tatlıcadı_hoşgeldin cigerim..açtım pc yi ama işim vardı..fasulye ayıklıyodum bitti..yarına yapacam dedim şimdiden hazırlıyım..
benim kocada hasta işten geldiginden beridir uyuyo..bütün akşam çocuklar bana kaldı..neyse uyudularda bende biraz dinleneyim..
sen nasıl oldun..damadım nasıl

yenildik ya moralim bozuk benimki cır cır konuşup beni sinirlendiriyor attırcak kafasına birşey sonunda:) zaten yarın akşam gidiyor iyidik böyle

kim yenildi canım ya..boks maçımı izliyodun:)boşver maçı falan,bak kıvanç öptü cemreyi
şu kuzeyin anneside ne sinir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…