Eki Görüntüle 675534
işte bunu gördükten sonra balkondan tiksindim
korkumdan balkona çıkamaz oldum
sizde deneyin
Kızın popsunda sivilce gıbı ucu beyaz seyler cıkıyo sonra tum popo kızarıp kuyruk sokumuna kadar boyle sıvılclenıyo bı anda.travazol suruyorum ıkı gunde sıvılce gıdıyo kırmızı kabarıklar kalıyo.gunduz bıkac kere travazol gece yatarken sudocrem suruyorum.prıma premıum care ve unı baby yada prıma sensetıv ıslak mendıl kullanıp ıslak mendılı suda yıkayıp da kullanıyorum.
bu sık sık tekrarlıyo var mı bı fıkrınz?bunun ıçın dr a gıtmeli miyim?mantar mı bu?pişik mi?yedıklerınden mı oluyo?vs vs
--Orhan Cemal son zamanlarda iştahsızdı ama dün yaptığım kepekli diyet kurabiyeyi deli gibi yedi (tabiki ekmeğine katık yaparak :), bakakaldım. hemen çok bilmiş eşim uyardı: chihirocuğum istersen elinden al, o kadar kepek bağırsaklarını tıkayabilirçaresiz bir şekilde elinden aldım, patlıcan yemeği yedirdim.
oy oy oyy neden bitmiyo şu bebişlerin atağı yaa başa gelen çekilir artık napalım42-46.haftalar arası büyüme atağı dönemi.Biz çok şükür atlattık bu dönemide.Bizden küçüklere kolaylıklar diliyorum :))
sorma canım ya puanlar baya düşük amaYemekteyiz programına dönmüş rüyan
edaack canım rüyan çok güzelmişilkiminde dedigi gibi yemekteyizde ki gibi
sen ne yemek yaparsan ben yerim canım:)ayırt etmem:)sen yeter ki yap
bu arada çağla yürümeye başladıgında elimizi tutmak istemiyodu..deli cesaretiyle kendini öne atıyodu:)
demek senin oğlun korkuyo olsun korksun..1 aya kalmaz yürür canım merak etme..
kızlar şu saate kadar 4 defa balkona çıktımbu benim için süper
bakalım akşama kadar kaç olacak
bana ceserat verip beni hiç desteklemediginiz için çok teşekkür ederim
benim gibi balkonu azaltmak yada bırakmak isteyenler için şimdi bir yazı paylaşacam
okuyun hemen tiksinirsiniz
hemen yolluyorum
Eki Görüntüle 675534
işte bunu gördükten sonra balkondan tiksindim
korkumdan balkona çıkamaz oldum
sizde deneyin
Kepekli diyet kurabiyeyi duyunca kalkıp tam buğday unlu-pekmezli ve hurmalı kurabiye yaptım oğluşa.Ben de diyetteyim,benim içinde iyi olur diye düşünürken ipin ucunu fazla kaçırdığımı farkettim...Keşke aklıma hiç düşürmeseydin diyet kurabiyeyi :)))
Hayır normal kurabiyeden 1 tane yiyip kendimi frenliyorum ama bu diyet diye 5-10 tane götürünce daha fazla kalori alıyor insan
Neyse Allahtan hamurun yarısını pişirmeden buzluğa kaldırdım.Yoksa sonum fena olurdu eminim
Ne zamandır yazacağım,unutup duruyorum...Orhan Cemal maaşallah çok tatlı,her resmini görmemde yüzümde bir tebessüm oluşuyor
bu arada dün gece babyceren, mutluanne, beykoz ve zadayı rüyamda gördüm bizim eve geliyolardı ve yaptığım yemeklerin hiçbirini beğenmiyolardı3 kez yemek yaptım üçüde olmadı ben de hazır yemek yemeğe götürdüm napiyim kısmet olurda sizlerden biri gerçekten gelirse evime cidden panik olucam aşk olsun kızlar benim o enfes yemeklerimi nasıl beğenmezsiniz
canım bunu daha önce söyleseydin anında bırakırdımtamam ne zaman yollıyacan kargomu
destegin için sagol canım..bakalım şimdi azaltıyorum ilerde belki birgün bırakablirim
Günaydın canlarım.
Bugun netcad eğitimi var o yuzden bakamıyorum pek. Su an ara verdik sut sagmaya koştum :)
Yavru pisim özele gerek yok musait oldugumda yazarım burdan nasıl yaptıgımı.
Cicekcim tulleri kesmede yardımcı olcak birini bulursam ve kırmızı tül ve almaya zaman bulursam senin tutuyu ben yapıp gondercem tatlım. Sıkma sen o tatlı canını
Mutlum rica ederim canım benimcok guzel olmus pipetler
Canim arkadasim lutfen samimiyetime inan,bunu biran bile dusunmen beni nasil mutlu etti bilemezsin,onemli olan dusunulmek ve kendini degerli hissetmek ki sen suanda bana bunu iliklerime kadar hissettirdin.Ama zaten calisixorsun bide dogum gunu hazirlikleri derken cok yogunsun,prensesim Defnecigimin zamanindan alma lutfen,yapmis kadar oldun beni cooook mutlu ettin.Yok ya bir sayfa yazi yazsam suan hissettiklerimi sanirim yansitamicam.Sen beni yaratici guzel fikirlerinden mahrum etme bana yeter
ya olur mu hiç... gercekten içimden geldi kızama kargoyu ödemem söyliyim
cuma gunu carsıya gidicem. tül bulursam yapcam canım :)
çiçek uğur böceği için gönderdiğim linki inceleyebildin mi?
Evet canim inceledim ama ben hic anlamiyorum program islerinden bende esime soyledim o bakip bize gore uyarlamaya calisacak kaytarmazsa.Bugunde dijital islerle ugrasan bir dukkana baktim sahibi yoktu fiyat alamadim ama kartona stckera falan renkli cikti yapiyor,magnette yapiyor yarin yine gidecegim insallah abartmazsa orda herseyimi hallederim tabiki esim gonderirseSEKERSIZYESILCAY iyiki varsiniz ya ben cok mutlu oldum,hepinizi cok seviyorum,tutu icin degil zaten seviyordum
yenildik ya moralim bozukbenimki cır cır konuşup beni sinirlendiriyor attırcak kafasına birşey sonunda:) zaten yarın akşam gidiyor iyidik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?