2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beğendim kızlar:129: Gidip arıcam bunları:82: birde yakından göreyim...
Eki Görüntüle 675630 Eki Görüntüle 675628 Eki Görüntüle 675629

Mutlu annem ben ortadakine bayildim, bulursan hemen onu al..bana da nerden aldigini soyle ama malum oglum yok ama hediye edicek bir prenses bulunur dimi...ya icimde cok ukte var bu konuda, simdi Elif in dogum gunu 4 nisanda oglumun ilk kiz arkadasi oldugu icin inan deli gibi birsey secip aldim oyle cok rahatliyorumki meramimi azsa olsa aldigim icin...yasasin bee

kim yenildi canım ya..boks maçımı izliyodun:)boşver maçı falan,bak kıvanç öptü cemreyi
şu kuzeyin anneside ne sinir ya

sorma ay şarkıyıda çok severim hem kıvançla olunca dahada sevdim:) cemrede çok tatlı kız Allah için:) kavuşsunlar artık:) bende eşimle ayrılınca sezen şarkıları dinler ağlar dururdum gözlerim kurbağa gözü gibi olurdu:)

Bak iste insanin evinde balkonu olmasi kotu..bizde balkon yok bu yuzden ben nerde ise gunde 2 veya 3 kez cikabiliyorum bahceye ehueheuheu
Aferin sana cnm, kutluyorum ve destekliyorum cabani ins.hepimiz kurtuluruz su illetten

Eki Görüntüle 675534

işte bunu gördükten sonra balkondan tiksindim
korkumdan balkona çıkamaz oldum
sizde deneyin

yine kopardin beni anacim..sen simdi bu resimden dolayimi tiskindin, ya bu adami oldurur gulmekten anca :))
Dusundurucu yine bir bakmak lazim..

balkonu terk etmeye mi karar verdin canım oh oh ne iyi etmişsin
inş kısa zamanda beyninde bitirir ve bırakırsın
ben hiç kullanmadım eşimede her sigara içtiğinde iğrenç kokuyosun vs diyerek yanıma yaklaştırmadım oda artık içmiyor:)
damadın çok şükür iyileşti dünürüm bu gün hiç kusmadı ve kakasınıda yapmadı çok mutluyum çokkkk
hamarat hatun akşamdan yemek hazırlığına başladın demek ben ne yemek yapsam acaba yarına
benim kocada hasta baktım okuldan eve yamularak geldi akşama kadar yattı oğlum iyi olsunda o büyük çabuk iyileşir
benim ağrılarım hala devam etmekte canım hiç geçicek gibi değil oturduğum zaman popom dışarda kalkıyorum..çok ayakta durunca bacağım kasılıyo:)
bu gün baş parmağıma bıçak saplandı,işaret parmağım yandı ve yine aynı elimin üstünü ne çizmişse uzunca çizilmiş bunlar bi işaretmi acaba
çok yazdım di mi

azraeceşekerim kocanın bu gün son günüymüş..sen maçtan bahsediyosunmoralim bozuk diyosunve burdasıngit kocanın gönlünü hoş et

cemreyi çok begenmiyorum benkurbaga gözlü
sen ondan güzelsin canım ya:)
sezen aksuya laf yok çok severim..anılarım var:)
dizideki zeynebi seviyom bengerçekteki sevgilisi antakyalı ya ondan:))
yengemiz o bizim:)

Gecmis olsun cnm, durumuzun aynisini bizde bazen yasiyoruz..yedikleri ile alakali olabildigi gibi mantar olma olasiligida var..bizde de gecmek bilmeyen minik sivilceler var krem kullandik ama tek tuk kaldi ve bazen kakasi cok kalirsa poposunda bu sivilceler artiyor ..mantar oldugunu dusunuyorum cunku o illet bir bulastimi kolay kolay gecmek bilmiyor..bende TR ye geldigimde iyi bir doktora gostermeyi dusunuyorum sende oyle yap bence..

cok sevimdim cnm Tarik Bugra ya masallah ins daha da iyi olur aslan parcamiz...
Parmagin icinde gecmis olsun dikkatli ol sekerim kesme bir yerlerini..yemek yakmanin yaninda kesme bicme durumlarida var demek :)) boyle soyledigime bakma bende cok bicak kazazedesi olurum ehuehueheue,simdi diyene bak diyeceksin ama olsun birbirimizin kulaklarini bukmekten zarar gelmez dimi :))
Esine tekrardan gecmis olsun

melegim niye gülüyon canım ya:)) evet o resmi gördüm korktum..ya bizimkide düşerse
azalltım sadece 8 tane içtim..ilk gün için süper..tabi yatana kadar belki 2 tane daha olabilir..
olsun canım sagolsun:)

tatlıcadı_canım damadım iyleşmiş çok sevindimkocanada geçmiş olsun aman onlar hastalanmasın ya elimiz ayagımız onlar bizim:)
yoksa sabah kim ekmek alacak bize:)
sende popon dişarda geziyomuşsun,eline ne oldu off kızım üstünde nazarmı var..tabi bu güzellige nazar degmeyecekte banamı degecek:)
aklıma geldi dün yagda sogan kavuruyodum yemegin üstüne ökecem bir baktım sogan kabarmış göz şeklinde baloncuk olmuş
dedim kimin gözüyse bu gözün çıksın inşallah:)hemen patlattım:)sende dikkat et kendine..dişarı çıkarkken fazla süslenme..yırtık parçalanmış şeyler giy:)
saçını hiç tarama,dilenci sansınlar seni:)hem küçüklük hayalindi unuttunmu..nazar degmesin sana canım ya

geçmiş olsun dileklerin için sağol canımm
ne kadar dikkat etsekte mutfakta bi kaza oluyo:)uzun zamandır yemek yakmıyorumkulağım bükülmeseydi belki devam ederdi
sende dikkat et canım çok keskin bıçaklar kullanma,kendini şef zannedip hızlı doğramalar yapma
tarık buğra nın yediği miktarlar hala çok az ama olsun zamanla düzelicek inş minik kuşum
bu gün balgam sökücü şurup vericektim yavrum şurup kutusunu görür görmez gözlerini kapatıp kafasını sağa sola sallıyo görmeye bile tahammülü yok ilaçları:)

canım mahirin poposunu her değiştirmede yıkayıp kurulasan geçer mi acaba:26:
tarık buğranın poposunda ilk aylarda pişik olmuştu hala ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum sonrada kuruluyorum hiç problem yaşamadık

Vay hain kofteler nasil begenmezler yaa :)) cnm hayir olsun diyelim hayir olsun dimi..

8 tane az mııbırakmaya yeltenmeden önce ne kadar içiyodun kuzum sen
benim kocam sabah ekmek almaz tembelll akşam eve gelirken sabahınkinide alır:)
çıkan boluncuğu kaşıkla oysaydın ne sadistim
ben en son annemde kalmıştım ya eve girdim ondan sonra hiçç dışarı çıkamadım belim yüzünden
evin duvarlarımı nazar değdirdi acaba
küçüklük hayalimi büyükken mi gerçekleştirsem acep

Yok gizz nerde bizde o hizli dograma becerileri anacim..benim gibi minti yoktur mutfakta yani ona ragmen kesiyorum bende :))
Tarik Bugra nin ilac fobisi olmaya baslamasi normal bencede yani cocuk ne yapsin surekli icinde bezdi demek, ins bir daha kullancak duruma gelmez cnm..
Mahirin ben surekli yikar, cilalarim :))zaten kakasini hic bekletmiyorum hemen cup banyoya gidiyoruz..olay bence bir tip miktopik durum yoksa her kotu ortamda bu sivilce tarzi seyler cikmaz diye dusunuyorum ..bizde de cook uzun zamandir popoda birsey yasamadik taa ki ben mandalina vericem sevdasina kapilip verdik.. sonra bu durum geldi basimiza iste..sagol cnm onerilerin icin opuldunuz..

tatlıcadım benim kız babasını çok seviyor valla:) yalnızken gündüzleri doğru düzgün uyumaz ama babası geldi bir yatıyor en az 1 buçuk saat maşallah:) benimki çocuğu okuyormu napıyor anlamadım:)) o yüzden bugünkü kotamızı doldurduk:)) azcık sizin olabilirim:)

babycerenim o ne güzel iltifattır öyle:) söz buluştuğumuzda sana künefe ısmarlıcam:)

bana göre 8 tane az:)bak sinirlendirme gider 9 yaparım ha
canım ben bunun iki katını içiyodum:18:ama şöyle ki hep yarım söndürüyodum
bakalım ya hedefim 5:))çok yakında olur..
çıkan baloncugu varya şişledim ya ne diyosun sen:)patlattım..kaçarmı benden..
evinin duvarlarına nazar duası as canım..

kız ben yemişim o künefeyi:)zaten sürekli yiyorum ..başka birşey ısmarla sen:)
mesela ismi yabancı şeyler,hiç duymadıgım yemedigim şeylerden:)jan janlı ismi olsun ki havam olsun:)
sen ankaralıydın dimi..oraya geldigimde kumpir yemiştim amann ne biçim birşey o öylemidem bulanmıştı:)

aşkolsun şekerim ben İZMİRLİYİM yani:) tabi künefe ısmarlamam tereciye tere satmam ne istersen onu ısmarlarım:) kumpir güzeldir tabi güzel ve taze mezeler olursa ben izmirde sadece bir yerde yerim çok güzeldir. sigara içinde inşallah en yakın zamanda bırakırsın aslında babam dahil dünyada içen herkes bıraksa ne güzel olur

Bugun bana kuru dolma yapmama sebep olan guzel arkadasima tsk ederim...cok guzel olmustu hatta esim hayirdir hangi dagda kurt oldude yaptin dedi ehueheuh

Butun eminonunu eve getirmissin sekerim masallah :)) cnm bayiliyorum senin azmine ve taktir ediyorum calismalarindan dolayi..aldiklarin hepsi hayirli ve ugurlu olsunlar ins..

Ellerine ve tabikide gozlerine saglik...super olmuslar bence..varmi boyle guzel bir yaraticik masallah sana cnm

hemen havanıda attın ha:)izmir güzeli:)
gerçekten neden izmirde bu kadar güzel kız var..tuhaf
gelmiştim ben oraya..bayıldım ya süper bir şehir..allah bagışlasın size:))
kız sen git uyusana,sarılsana kocana:)) adam gidecek yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…