Beğendim kızlar:129: Gidip arıcam bunları:82: birde yakından göreyim...
Eki Görüntüle 675630 Eki Görüntüle 675628 Eki Görüntüle 675629
kim yenildi canım ya..boks maçımı izliyodun:)boşver maçı falan,bak kıvanç öptü cemreyi
şu kuzeyin anneside ne sinir ya
kızlar şu saate kadar 4 defa balkona çıktımbu benim için süper
bakalım akşama kadar kaç olacak
bana ceserat verip beni hiç desteklemediginiz için çok teşekkür ederim
benim gibi balkonu azaltmak yada bırakmak isteyenler için şimdi bir yazı paylaşacam
okuyun hemen tiksinirsiniz
hemen yolluyorum
Eki Görüntüle 675534
işte bunu gördükten sonra balkondan tiksindim
korkumdan balkona çıkamaz oldum
sizde deneyin
iyi geceler...
edaack_canım güzel sözlerin için teşekkür ederim
beykoz__demek sende eski balkonculardandın..ne iyi etmişsin bırakmışsın sakın bir daha başlama..
bende cerene hamile oldugumu ögrendigim gün bıraktım..ama dogumdan sonra tekrar başladım..çağlada malesef bırakamadım
günde 1-2 tane içtim:18:allah ım korudu kızımı..birşey olsa mahvolurdum..şimdi emziriyorum ama hala içiyorum..inşallah süte geçmiyodur:18:
bzen diyorum acaba geçiyomu o yüzdenmi bronşit oluyo kızım:18:neyse inşallah bırakırım..
tatlıcadı_hoşgeldin cigerim..açtım pc yi ama işim vardı..fasulye ayıklıyodum bitti..yarına yapacam dedim şimdiden hazırlıyım..
benim kocada hasta işten geldiginden beridir uyuyo..bütün akşam çocuklar bana kaldı..neyse uyudularda bende biraz dinleneyim..
sen nasıl oldun..damadım nasıl
sorma ay şarkıyıda çok severim hem kıvançla olunca dahada sevdim:) cemrede çok tatlı kız Allah için:) kavuşsunlar artık:) bende eşimle ayrılınca sezen şarkıları dinler ağlar dururdum gözlerim kurbağa gözü gibi olurdu:)
Kızın popsunda sivilce gıbı ucu beyaz seyler cıkıyo sonra tum popo kızarıp kuyruk sokumuna kadar boyle sıvılclenıyo bı anda.travazol suruyorum ıkı gunde sıvılce gıdıyo kırmızı kabarıklar kalıyo.gunduz bıkac kere travazol gece yatarken sudocrem suruyorum.prıma premıum care ve unı baby yada prıma sensetıv ıslak mendıl kullanıp ıslak mendılı suda yıkayıp da kullanıyorum.
bu sık sık tekrarlıyo var mı bı fıkrınz?bunun ıçın dr a gıtmeli miyim?mantar mı bu?pişik mi?yedıklerınden mı oluyo?vs vs
balkonu terk etmeye mi karar verdin canım oh oh ne iyi etmişsin
inş kısa zamanda beyninde bitirir ve bırakırsın
ben hiç kullanmadım eşimede her sigara içtiğinde iğrenç kokuyosun vs diyerek yanıma yaklaştırmadım oda artık içmiyor:)
damadın çok şükür iyileşti dünürüm bu gün hiç kusmadı ve kakasınıda yapmadı çok mutluyum çokkkk
hamarat hatun akşamdan yemek hazırlığına başladın demek ben ne yemek yapsam acaba yarına
benim kocada hasta baktım okuldan eve yamularak geldi akşama kadar yattı oğlum iyi olsunda o büyük çabuk iyileşir
benim ağrılarım hala devam etmekte canım hiç geçicek gibi değil oturduğum zaman popom dışarda kalkıyorum..çok ayakta durunca bacağım kasılıyo:)
bu gün baş parmağıma bıçak saplandı,işaret parmağım yandı ve yine aynı elimin üstünü ne çizmişse uzunca çizilmiş bunlar bi işaretmi acaba
çok yazdım di mi
azraeceşekerim kocanın bu gün son günüymüş..sen maçtan bahsediyosunmoralim bozuk diyosun ve burdasın git kocanın gönlünü hoş et
cok sevimdim cnm Tarik Bugra ya masallah ins daha da iyi olur aslan parcamiz...
Parmagin icinde gecmis olsun dikkatli ol sekerim kesme bir yerlerini..yemek yakmanin yaninda kesme bicme durumlarida var demek :)) boyle soyledigime bakma bende cok bicak kazazedesi olurum ehuehueheue,simdi diyene bak diyeceksin ama olsun birbirimizin kulaklarini bukmekten zarar gelmez dimi :))
Esine tekrardan gecmis olsun
bu arada dün gece babyceren, mutluanne, beykoz ve zadayı rüyamda gördüm bizim eve geliyolardı ve yaptığım yemeklerin hiçbirini beğenmiyolardı3 kez yemek yaptım üçüde olmadı ben de hazır yemek yemeğe götürdüm napiyim kısmet olurda sizlerden biri gerçekten gelirse evime cidden panik olucam aşk olsun kızlar benim o enfes yemeklerimi nasıl beğenmezsiniz
melegim niye gülüyon canım ya:)) evet o resmi gördüm korktum..ya bizimkide düşerse
azalltım sadece 8 tane içtim..ilk gün için süper..tabi yatana kadar belki 2 tane daha olabilir..
olsun canım sagolsun:)
tatlıcadı_canım damadım iyleşmiş çok sevindimkocanada geçmiş olsun aman onlar hastalanmasın ya elimiz ayagımız onlar bizim:)
yoksa sabah kim ekmek alacak bize:)
sende popon dişarda geziyomuşsun,eline ne oldu off kızım üstünde nazarmı var..tabi bu güzellige nazar degmeyecekte banamı degecek:)
aklıma geldi dün yagda sogan kavuruyodum yemegin üstüne ökecem bir baktım sogan kabarmış göz şeklinde baloncuk olmuş
dedim kimin gözüyse bu gözün çıksın inşallah:)hemen patlattım:)sende dikkat et kendine..dişarı çıkarkken fazla süslenme..yırtık parçalanmış şeyler giy:)
saçını hiç tarama,dilenci sansınlar seni:)hem küçüklük hayalindi unuttunmu..nazar degmesin sana canım ya
geçmiş olsun dileklerin için sağol canımm
ne kadar dikkat etsekte mutfakta bi kaza oluyo:)uzun zamandır yemek yakmıyorumkulağım bükülmeseydi belki devam ederdi
sende dikkat et canım çok keskin bıçaklar kullanma,kendini şef zannedip hızlı doğramalar yapma
tarık buğra nın yediği miktarlar hala çok az ama olsun zamanla düzelicek inş minik kuşum
bu gün balgam sökücü şurup vericektim yavrum şurup kutusunu görür görmez gözlerini kapatıp kafasını sağa sola sallıyo görmeye bile tahammülü yok ilaçları:)
canım mahirin poposunu her değiştirmede yıkayıp kurulasan geçer mi acaba:26:
tarık buğranın poposunda ilk aylarda pişik olmuştu hala ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum sonrada kuruluyorum hiç problem yaşamadık
8 tane az mııbırakmaya yeltenmeden önce ne kadar içiyodun kuzum sen
benim kocam sabah ekmek almaz tembelll akşam eve gelirken sabahınkinide alır:)
çıkan boluncuğu kaşıkla oysaydın ne sadistim
ben en son annemde kalmıştım ya eve girdim ondan sonra hiçç dışarı çıkamadım belim yüzünden
evin duvarlarımı nazar değdirdi acaba
küçüklük hayalimi büyükken mi gerçekleştirsem acep
tatlıcadım benim kız babasını çok seviyor valla:) yalnızken gündüzleri doğru düzgün uyumaz ama babası geldi bir yatıyor en az 1 buçuk saat maşallah:) benimki çocuğu okuyormu napıyor anlamadım:)) o yüzden bugünkü kotamızı doldurduk:)) azcık sizin olabilirim:)
babycerenim o ne güzel iltifattır öyle:) söz buluştuğumuzda sana künefe ısmarlıcam:)
demek istanbulda hatay yemekleri günü var..
ne güzel ya..ben izleyemedim görmedimkeşke görseydim belki tanıdık falanda görürdüm
çok akrabam var orda..ama bizimkiler biraz asortikgidip yemek yapmazlar orda
pazara gidiyim patlıcan bulursam alıyım yarın dolma yaparım resmini çekerim..
mutluanne içinyemek resmi istemiş hay hayyy
Günaydın allı ballı kaymaklım,,prensesin annesi,tek ürkmediğim pisicik Mutlu günler:92:
Varmı gelişme canım hazırlıklarında
Benim pipetler de hazır elde var ikiiiii:129:Teşekkürler şekersizim,,sen olmasaydın göremicektim bu renk pipeti
Eki Görüntüle 675144
aşkolsun şekerim ben İZMİRLİYİM yani:) tabi künefe ısmarlamam tereciye tere satmam ne istersen onu ısmarlarım:) kumpir güzeldir tabi güzel ve taze mezeler olursa ben izmirde sadece bir yerde yerim çok güzeldir. sigara içinde inşallah en yakın zamanda bırakırsın aslında babam dahil dünyada içen herkes bıraksa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?