2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sen kumpiri yerinde yememissindir..bir dahaki gittiginde ortakoyde, ortakoy camisine yakin yapan yerlerden birinde yemen yetecektir fikrini degistirmene...burda da yahudiler cok yapip yiyorlar ama ben adamlarin dukkanlarini gitmeyi pek istemiyorum aklima filisten geliyor..

havalı şehirdir izmirim:)) gelen herkes sever izmiri mutlu olur orada:) kocam yanımda ecenin bir oyuncağının pilini değiştir dedim yalama olmuş vidası birazdan üstünde zıplayıp kıracak galiba:) sinir oldu oh olsun ona maç muhabbetini unuttu en azından:))

yok canım yerinde yedim..teyzemler uzun süredir ankarada oturuyolardı..kuzenim oraların piri..ünv okuyodu..
o en güzel yee götürdü ama h,iç begenmedim..hatta kardeşim kustu
ya belkide güzeldir ama bizim damak tadımıza pek hitap etmedi..
benim eski patronun yahudiydi..çok severim..adam istanbula taşındı inanırmısın her hafta beni arar..
çok vefalılar..çokta cimrilerişyerindeyken beni fırına yollardı ekmek alıyım diye..ekmek 25 kuruş ama ben 20 kuruşa alırdımçok severdi beni çookkk:))
hele birde salçacı vardı..salçanın yüz gramı 600 lira,ama patron bana 500 lira verirdi..ve derdi ki
''önce 100 gram salça koydurtturacaksın sonra parayı vereceksin''
giderdim cebimden para öderdim adama:)nerden aklıma geldiyse..konuyu saptırdım..
güvenmiyosan yeme tabi canım..boşver

azraece ben böyle robotları pek sevmyorum..çıkar tak çıkar tak hiç bana göre degil..pratik olmam lazım benim..
kullanabilecekmisin sen..bende var ama kutusunda bekliyo öyle..gerçi aynısı degil ama benzeri..
hayırlı olsun canım:)

Bilmezmiyim o varliklari..inan oturdugumuz alan onlarin bolgesi gibi bir yer cumartesi oldu mu adamlar dokulur yollara ibadet hanenelerine cocuk coluk yaya giderler ve o gun hic bir teklonolik alet kullanilmaz...cakmak bile..aslinda adamlar dinlerine ve prensiplerini cok baglilar bu konuda taktir edilmeleri lazim gerek fakat ben onu bile yapamiyorum nedense bilmiyorum ama acaip gicik oldugum bir millet..neyse yaa

Kumpir konusunda hakli olabilirsin..icinde cok karisiktirilan turden sey oldugu icin agir gelebilir. ve en onemlisi dedigin gibi damak olayi birazda

Gule gule kullan cnm ama bunlarin icindeki bicaklar cok keskin oluyor bu seferde yikarken kesmede elini ...dikkatli olmak lazim ama benimde basimdan cok geciyor bu yuzden ben susuyum dimi :))

doğru diyon valla meleğim yaparım ben aman benimki duymasın tefe koyar beni artık:)) aslında gerek yoktu şimdi kocamandır o nereye koyucam anlatamadım ki. çok meraklıdır böyle şeylere hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce tefal actifry almıştı. 1 defa kullandık sonra bir kusmaya başladım kaldı öyle. çok söylendi de daha yeni yeni kullanmaya başladım. bunuda aldı ama kimbilir ne zaman kullanmaya başlarım tek başıma napıcam o aletle:))

9. kez balkona çıkıyım sonra uyumaya gidiyim..ilk gün için kendimi tebrik ediyorum
kendime ödül olarak yarın ekstradan 1 tane balkon veriyorum
hepinizi kucaklayarak öpüyorum
iyi uykular

Ya varya normal zamanda olsak dikkatli olursun ama simdi biz bu cocuklarla gece gunduz ilgileniyoruz ve cok yoruldugumuzdan dikkatimiz dagiliyor sonrada kazalar kolayca oluveriyor..yoksa bende blender kullaniyorum hemde her gun bizim oglanin yemekleri icin, her yikadigimdada o bicak kismi mutlaka elimin bir kac kez yerine kesik ativeriyor , ne kadar dikkat etsemde oluyor yani...hatta bir gun bulasiklarin icine atmisim gelisiguzel, elimi birsey almak icin uzattigimda elimi oyle bir siyirdiki anlatamam iste kafa kalmiyor insanda unutuyoruz sekerim..

9. kez balkona çıkıyım sonra uyumaya gidiyim..ilk gün için kendimi tebrik ediyorum
kendime ödül olarak yarın ekstradan 1 tane balkon veriyorum
hepinizi kucaklayarak öpüyorum
iyi uykular

biz yatıyormuşuz:) size iyi geceler diliyormuşuz:)) öptümmmm

Aferin sana babyCeren seni alkisliyorum huzurlarinizda sanada iyi geceler sekerim
Bizde optuk seni Azraece, allah rahatlik versin gece cikcikleri gorusuruz ins yarina..
Sabah ola hayrola dimi

Eh yani bu gunleride gorduk hamdolsun rabbime..daha nice nice guzel zamanlar olsun ins..hergunleri mutlulukla dolsun tassin ve hastalik gostermesin hicbir bebegimize...amin

Günaydın tatlışkolar...

kızlar pek giremiyorum artık..işlerim cok yogun proje yetıstırıyoruz..evdede dogum gunu hazırlıklarına gomulmus vazıyetteyım...doğum gununden sonra kagıt ve makas gormek ıstemıyorum uzun bır sure gına geldı bana...evden cıkarken bakıcımıza dedım sen bunları kız uyurken kesersın:))

Ada evden cıkarken öksürüyordu umarım cıgerlerıne ınmez...bide cok yaramaz oldu teyzeeleri aksamları ellerını acıp bıze bagırıp duruyor...

sizleri cok özlüyorum...

meleğimcim 11. ayınız hayrlı olsun.. daha nice güzel aylara inş..

yeşilcayım sana yazamamıstım ttütün cok guzel olmus ellerine sağlık...renkler süper uymus güle güle giysin defnecik...

babyceren balkon konusunda sonuna kdr destekliyorum tatlım..azaltabildiğin kadar azalt..

edacık cnm rüyanda görmüşsün bizi ilk defa biri beni gordu cok sevındım:)) rüyaların tersi cıkarmıs ya demekki bizi yemeğe alıcaksın ve biz cok sevıcez yemeklerini:))

kızlar hepinizi mıncırıyorum iyi çalışmalar ben işe doneyim mucux...

günaydın canım... çok teşekkür ederim. yoğunmuşsun. koly gelsin...
defne de çok yaramazlaştı çoookkk akşamları gülmekten öldürüyo bizi. çok net bi şekilde anne, anneanne ve dede demeye başladı... annemle telefonda konustukca içi eriyo onun anneanne deyişini duyunca :) akıllı bıdıgım benim.

kızlar ben yuksek lisans yapmak istiyorum yaa. lillac duy sesimi. çok mu zor olur acaba yaa... şimdiye dek hep erteledim, ya sınavları kaçırdım ya da kayıt zamanını ama artık bişeyler yapmak isityorum... pöfff

bu arada günaydın herkese...

günaydınn herkeseee, güzel ve mutlu bir gün diliyorum hepimizeeee MELEĞİM 11. ay demek, 11 mis kokuluu ay, nice güzel aylar yıllar görelim kuzularımızla inşş ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım valla yüksek benimde hayalim ama artık bu yoğunlukta öyle projeler sunumlar vs. çok zor geliyor ya hayır sadece ders çalışıp sınava girip tez hazırlayıp geçebileceğim bir yüksek yapma şansımız yok yine projeler,uykusuz gecelerr, yine jürilerrr eminmisin şekerim valla başlarsan banada örnek olursun cicimmm

son derece destekliyorum sizi Şekersizyeşilçay hanım, biraz yorulursunuz, konsantrasyon gerekir ama günlerin neler getireceği belli olmaz. bakarsınız yüksek mimar olarak daha iyi bir kariyeriniz olur, belli mi olur? hatta akademik kariyer bile yapmaya karar verebilirsiniz her durumda iyi bir şey demek yüksek lisans. şimdiden tebrik ediyorum

valla emin gibiyim planner ya... hatta okulu bitirir bitirmez yapmadığım için çok kızıyorum kendime...

çok teşekkürler. evet tabii ki yorgunluk vs hepsini göze alıyorum. (kuzumun vaktinden çalmadan tabii) akademik kariyer zor bu saatten sonra ama zaten nerdeyse sırf değişiklik olsun diye bile okuyabilirim. şu an çalıştığım işten keyif almıyorum çünkü. arayışlar içindeyim...

Ya ben bişey daha sorcam sıze;

hiç lafı gecmiyo yasak mı bilmiyorum da... Yoksa benden mı gızlenıyorsunuz
face de takıldığınız nı grup olusturdunuz mu?yanı ordan da gorusuyo musunuz
görüşüyosanız ben de gelim mi

kızlar meraba.artık beni tanımışsınızdır sanırım ara ara gelip sorular soruyorum sizlerin tecrübelerinden de yararlanıyorum.sıkı takipcinizim ama sadece okuyorum(eşim bu yüzden bana bilgi hırsızı diyor:26:)
benim kızım nisanın 26sında yaşına girecekama kızımda hiç yürümebelirtisi yok.elinden tutarsan yürüyorda sıralama tay tay gibi işlerde hevesi yok
koltuğa yaslıyorum kendisi dakikalarca orada dikiliyor ama adım atmak aklına gelmiyior.:)
bende diyorum ki acaba ilk arabam filan alsam faydasını görürmüyüm işe yaramı kullananlar varmı.işe yarıyormu acep:26:
bu arada 1 aydır komando gibi sürünüyor emeklemede yok yani
bizim hiççç acelemiz yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…