2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bizim oğlanı anlatıyorsunuz gibi geldi bir yere tutunup uzun süre ayakta durabiliyor, ellerinden tutulunca uzun süre yürüyebiliyor ama sıralamıyor herhangi bir şey yapmanıza gerek yok derim, şuan için size lazım olan tek şey: sabır. sevgiyle kalınız, bebişinizi de öpüyorum

not: eşiniz sonuna kadar haklı herkes buraya bilgi almaya geliyor ama bankamıza bir bilgi getiren de görmedik artık kan bankası mantığıyla çalışalım bari: yeni bilgi getirmeden bilgi almak yok arkadaşım

Bı soru daha
dun bahsetmiştim ya popodaki mantar oldugunu duşunduğum ısılıkler hakkında...c.tesı ıçın dr randevu alcam da acaba buna cıldıye mı bakar cocuk dr u mu?

bu sayfa soru sayfası oldu

hayır görüşmüyoruz...

ben ne yurutec aldım ne de ilk arabam... bi ara niyetlendim ama vazgectim. bi sebebi yok. benim kızım da 1 ay boyunca yuvarlandı 2 ay boyunca komando gibi süründü 2 aydır da emekliyo... uzun suredir kendini yaslayarak duruyo ayakta ama ellerini bırakıp kendini atmaya cesaret edemiyo. hep kendini sağlama alarak hareket ediyo. o da olcak zamanla inşallah...

Bı soru daha
dun bahsetmiştim ya popodaki mantar oldugunu duşunduğum ısılıkler hakkında...c.tesı ıçın dr randevu alcam da acaba buna cıldıye mı bakar cocuk dr u mu?

bu sayfa soru sayfası oldu

bence önce cocuk dr una göster gerekirse cildiyeye yonlendirir zaten ama gerek kalcanı sanmıyorum. hemen anlıyolar cunku

güldürdünüz beni chihiro hanım.yürüsün diye heves ediyorum sanırım ondan bişiler düşünüyorum.bende orhan cemali öpüyorum.
not:eşime bende katılıyorum.sürekli yazmak istiyorum ama olmuyor olmuyor.burdaki herkesi çok ii tanıyorum.

Selam kızlar,biz yine ateşli bebiş olduk Dün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.Akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi Mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.Eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2 Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.İşe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..Benden manzara pek iç açıcı değilSize mutlu günler diliyorum Not: tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir

sağol cevabn için şekersizyeşilçay.yaşına azkaldı ya yürüsün istiyorum heves ediyorum işte.yürüteçe bindirdim ben.çünkü yapışık ikiz gibiydik 10 dk 10 dk gün içinde bi kaçkez biniyordu.ondan mı tembel oldu acep.

cnm teşekkür ederim...bu bebişler gerçekten akıllı bıdıklar..defne kareni benim için gıgısından öp annesi tammamı..

cnm ne güzel bir karar vermişsin yüksek lisans konusunda..eğerki böyle bir isteyin varsa muhakkak gercekleştir cnm bu zorlu sürüçte gönülden başarılar dilerim rabbim yardımcın olsun..

cnm öncelikle bu günlerinin tadını çıkar diycem sana:))..yürüyünce cok daha zorlasıyor işler...
ben kızımı 6 aylık yürütece koydum 10 aylık adım atmaya basladı 10.5 aylıkta tam anlamıyla yürümeye basladı..ama abimin bebeişi 16 aylık yürüdü..yani tamamen bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum..kafayı takıcak bişey yok nasılsa yürüyecek..ilk adım arabası ben hıc kullanmadım ama kullanan annelerimiz var bilgi vereceklerdir sana..ama yurutec alma derim cunku artık boyları uzun gelıyor..

üzüldüm bak şimdi. umarım diştendir ama diş bu kadar yuksek ates yapıyo mu bilmiyorum... basit bişeydir umarım ve bi an önce gecer inşallah...

öpüyorum

tünaydın arkadaşlar..cereni yolladım çağlayı uyuttum..
ya ben eskisinden daha rahat oldugumu farkettim:)çağlanın yürümesi beni biraz rahatlattı..
işimi yapabiliyorum..çağlada etrafı kurcalıyo..ikimizde mutluyuz:))
bugün çok erken uyandık..8 buçukta:)bana göre erken..
bütün işimi bitirdim..akşama kadar kafanızı şişirebilirim

melegim_11. ayıda bitirdiniz hadi bakalım..1 ay kaldı çok heycanlı..bize 1buçuk ay var:)

zada_destegin için sagol canım..balkonu azalt yazmışsın senin için azaltacam ama bırakmayacam:)

şekersiz_seni destekliyorum hayatım..sen bu işin altından kalkarsın..(eyvahhh artık mesajlarında hep şu lafı duyacaz ''pöffff'')
sonuna kadar arkandayız canım:))

köşeminderi_grubumuz yok canım..burası bence gayet güzel..ayrıca seni merak ediyorum bi foto eklesene..

cihihiro79_sizideçok merak ediyorum rica etsem sevimli bir fotonuzu koyarmısınız:)eminim bu okuyacaksın ama cevap bile vermeyeceksin:)
seni babaanneme benzetiyorum..işine geleni duyar,işine gelmeyeni duymaz:)

üzüldüm bak şimdi. umarım diştendir ama diş bu kadar yuksek ates yapıyo mu bilmiyorum... basit bişeydir umarım ve bi an önce gecer inşallah...

öpüyorum
Amin canım inşallahMira her dişini yüksek ateşle,burun tıkanıklığıyla çıkardı,olası bir durum bizim için,,
iştahsızlık ta aynı şekildeOnun için kötü birşer düşünmek istemiyorum.1 azı dişinin çıkması var sırada
Umarım budur bu ateş ve iştahsızlığın sebebiGerçi azı dişi 13-19 aylarda çıkarmış ama erken gelirse de neden geldin demeyiz

Yürüme konusu: kızım çabuk ayaklandı ve sıralıyor,hatta düz duvara ellerini yapıştırıp bile gidiyortay tay da duruyor ama sadece" duruyor".Yani bizde de yürümenin esamesi yok,,bunda şükür...Elbet yürüyecekler inşallah

çok geçmiş olsun Mira'ya ve size. yüksek ateş bir dert ama farkedebilmek de nimet. benim de en korktuğum şeydir bu. gece ateşlenir de farkedemezsem ne olur diye çok düşünürüm. tekrar tekrar geçmiş olsun kuzucuğumuza...

Wuuu cok sert
kesin,keskin ve net bı cvp olmuşsanırım tabu konusu bu facegecengun chemchat da sormuştu o yanıt alAmamıştı çünküneyse yıne bılmedığım bı tabu konusuna parmak soktuysam sorry
aradım dr u yarın akşama randevu aldım hem aylık kontrolumuzde olmus olur...

i

cok cok gecmış olsun

5. Yada 6. Hastalık olmasın:26:
atesı takip et bakalım ama dış atesı bıldığım kadarıyla 38 i gecmez

bugün deneyim yok
öğlen salatamı da yedim, şekersiz çayımı da içtim. şekersiz Türk kahvemi içtikten sonra kütüphaneye gideceğim ve akşama kadar kitap okuyacağım ne güzel
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, Mutlu_anne ve Köşeminderi'ne geçmiş olsun diyorum. umarım çarçabuk geçer bu durumlar, doğumgünlerinde çocuklar gibi şen olur yavrucaklar (amin)

aslında bende chıhıroyu nedense çok merak edıyorum.o eklemedığı için gızemli bı hava olusturuyo

bende mı oyle yapsam
hayalınızde bışeyler olustursanız falan sonra gorsenız
ben sızı uzun zaman ve hala sen ve beykoz hariç artık hep hayalımde tıpınızı canlandırdım
bence de burası faceden daha guzel,ben zaten faceye bıraz karsı olan gıcık olan bırıyımamaaaaa bı yoklıyım dedım benden gızlı iş cevırıyonuz muuu

Teşekkürler,,umarım çabucak geçer
cok cok gecmış olsun
5. Yada 6. Hastalık olmasın:26:
atesı takip et bakalım ama dış atesı bıldığım kadarıyla 38 i gecmez

5. yada 6. hastalıklar ateşten "sonra" ortaya çıkan, döküntü belirtileri olanlardır. 5.hastalık olduk biz,ordan biliyorum.
Bizim her diş aynı şeklide çıktığı için ona yoruyorum canım,,umarım başka kötü birşey yoktur
Çok teşekkür ederim.

Selam hatin kisiler o kadar yogunum ki foruma pek firsat bulamiyorum
Vize basvurumu da yaptim ya temmuzda ya eylul sonu gidiyoruz ailecek :)

Omer 2 gundur anneeyyaaa diye cilve yapmaya basladi icim gidiyor yemek istiyorum
Allah razi olsun hayirdan da anliyor banyo ona yasak ve esigine kadar gelip bakiyor ama girmiyor :)

Dogumgunu ve bugday hazirliklarimiz bitti gibi bir ara elim degerse foto eklerim
Pamuk saten keseler diktiriyorum uzerine de Ö harfi islenecek bir o kaldi

KOSEMINDERI face grubundan bazi kisiler ortalik karistirip baktilar biz tutkunuz aramiza sizamayip gittiler
Iclerinde cok sevdiklerim de var ama ben face.e dahil olmadim kolay kolay da olmam

MUTLUNNE mira hepisni cikarmis sira azili dislere gelmis vay be masallah
Ben de klise yorumu yapayim: 'distendir o disteen'

CHIHIRO babycerene katilaiyorum orhan cemal kime benziyor anasindan neresini almis gormek istiyoruz

BABYCEREN sana saka yuzunden kizcaktim unuttum ciddi ciddi gidiyorsun sanmistim :)

Wuuu cok sert
kesin,keskin ve net bı cvp olmuşsanırım tabu konusu bu facegecengun chemchat da sormuştu o yanıt alAmamıştı çünküneyse yıne bılmedığım bı tabu konusuna parmak soktuysam sorry

yok yahu... bi grup var face te hatta 2-3 grup var ama burdakiler orda değil :) ben hariç :) benim 2 grubum var yani :) bi burası bi tane de face :)

ya ne dicem...
şu bayaaaa bi dişlenen arkadaşlara sesleniyorum. diş fotosu çekmek zor biliyorum ama ucundan da olsa görsek be yaaa...
foto koyunnnn... bizde 4 tane var ve 8-9 dişi olanları merak ediyorummm

Dogumgunu ve bugday hazirliklarimiz bitti gibi bir ara elim degerse foto eklerim
Pamuk saten keseler diktiriyorum uzerine de Ö harfi islenecek bir o kaldi

hoşgeldiniz AnneZEYNEP hanım, uzun zamandır yoktunuz. diş buğdayısı ve doğumgünüsünü birarada mı yapacaksınız? dişini yeni çıkardı, doğumgünüsü de yaklaşıyor sanırım Ömer Paşa'nın geçmişte söylemiş olabilirsiniz, kaçırdığım için affınıza sığınıyorum sanırım ilk doğumgünüsü fotografları sizden gelecek, kalan arkadaşlar olarak biz de, fotolardan çalar çalar fikirlerinizi kullanırız hemen

vize başvurunuzu da kutluyorum, umarım kolayca çıkar. kolay gelsin diyorum. ufacık işlerim kaldı, yapıp çıkıyorum ben de

ya ne dicem...
şu bayaaaa bi dişlenen arkadaşlara sesleniyorum. diş fotosu çekmek zor biliyorum ama ucundan da olsa görsek be yaaa...
foto koyunnnn... bizde 4 tane var ve 8-9 dişi olanları merak ediyorummm

Gördünmü canım ekledim:)

Eklentiler

• $disli.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…