kızlar meraba.artık beni tanımışsınızdır sanırım ara ara gelip sorular soruyorum sizlerin tecrübelerinden de yararlanıyorum.sıkı takipcinizim ama sadece okuyorum(eşim bu yüzden bana bilgi hırsızı diyor:26:)
benim kızım nisanın 26sında yaşına girecekama kızımda hiç yürümebelirtisi yok.elinden tutarsan yürüyorda sıralama tay tay gibi işlerde hevesi yok
koltuğa yaslıyorum kendisi dakikalarca orada dikiliyor ama adım atmak aklına gelmiyior.:)
bende diyorum ki acaba ilk arabam filan alsam faydasını görürmüyüm işe yaramı kullananlar varmı.işe yarıyormu acep:26:
bu arada 1 aydır komando gibi sürünüyor emeklemede yok yani
bizim hiççç acelemiz yok sanırım.
Ya ben bişey daha sorcam sıze;
hiç lafı gecmiyo yasak mı bilmiyorum da... Yoksa benden mı gızlenıyorsunuz
face de takıldığınız nı grup olusturdunuz mu?yanı ordan da gorusuyo musunuz
görüşüyosanız ben de gelim mi
kızlar meraba.artık beni tanımışsınızdır sanırım ara ara gelip sorular soruyorum sizlerin tecrübelerinden de yararlanıyorum.sıkı takipcinizim ama sadece okuyorum(eşim bu yüzden bana bilgi hırsızı diyor:26:)
benim kızım nisanın 26sında yaşına girecekama kızımda hiç yürümebelirtisi yok.elinden tutarsan yürüyorda sıralama tay tay gibi işlerde hevesi yok
koltuğa yaslıyorum kendisi dakikalarca orada dikiliyor ama adım atmak aklına gelmiyior.:)
bende diyorum ki acaba ilk arabam filan alsam faydasını görürmüyüm işe yaramı kullananlar varmı.işe yarıyormu acep:26:
Bı soru daha
dun bahsetmiştim ya popodaki mantar oldugunu duşunduğum ısılıkler hakkında...c.tesı ıçın dr randevu alcam da acaba buna cıldıye mı bakar cocuk dr u mu?
bu sayfa soru sayfası oldu
bizim oğlanı anlatıyorsunuz gibi geldibir yere tutunup uzun süre ayakta durabiliyor, ellerinden tutulunca uzun süre yürüyebiliyor ama sıralamıyor herhangi bir şey yapmanıza gerek yok derim, şuan için size lazım olan tek şey: sabır. sevgiyle kalınız, bebişinizi de öpüyorum
not: eşiniz sonuna kadar haklıherkes buraya bilgi almaya geliyor ama bankamıza bir bilgi getiren de görmedik artık kan bankası mantığıyla çalışalım bari: yeni bilgi getirmeden bilgi almak yok arkadaşım
günaydın canım... çok teşekkür ederim. yoğunmuşsun. koly gelsin...
defne de çok yaramazlaştı çoookkkakşamları gülmekten öldürüyo bizi. çok net bi şekilde anne, anneanne ve dede demeye başladı... annemle telefonda konustukca içi eriyo onun anneanne deyişini duyunca :) akıllı bıdıgım benim.
kızlar ben yuksek lisans yapmak istiyorum yaa. lillac duy sesimi. çok mu zor olur acaba yaa... şimdiye dek hep erteledim, ya sınavları kaçırdım ya da kayıt zamanını ama artık bişeyler yapmak isityorum... pöfff
bu arada günaydın herkese...
Selam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.Akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi Mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.Eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.İşe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..Benden manzara pek iç açıcı değilSize mutlu günler diliyorum Not: tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir
Amin canım inşallahüzüldüm bak şimdi. umarım diştendir ama diş bu kadar yuksek ates yapıyo mu bilmiyorum... basit bişeydir umarım ve bi an önce gecer inşallah...
öpüyorum
Selam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.Akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi Mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.Eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.İşe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..Benden manzara pek iç açıcı değilSize mutlu günler diliyorum Not: tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir
hayır görüşmüyoruz...
ben ne yurutec aldım ne de ilk arabam... bi ara niyetlendim ama vazgectim. bi sebebi yok. benim kızım da 1 ay boyunca yuvarlandı 2 ay boyunca komando gibi süründü 2 aydır da emekliyo... uzun suredir kendini yaslayarak duruyo ayakta ama ellerini bırakıp kendini atmaya cesaret edemiyo. hep kendini sağlama alarak hareket ediyo. o da olcak zamanla inşallah...
bence önce cocuk dr una göster gerekirse cildiyeye yonlendirir zaten ama gerek kalcanı sanmıyorum. hemen anlıyolar cunku
iSelam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
tünaydın arkadaşlar..cereni yolladım çağlayı uyuttum..
ya ben eskisinden daha rahat oldugumu farkettim:)çağlanın yürümesi beni biraz rahatlattı..
işimi yapabiliyorum..çağlada etrafı kurcalıyo..ikimizde mutluyuz:))
bugün çok erken uyandık..8 buçukta:)bana göre erken..
bütün işimi bitirdim..akşama kadar kafanızı şişirebilirim
melegim_11. ayıda bitirdiniz hadi bakalım..1 ay kaldı çok heycanlı..bize 1buçuk ay var:)
zada_destegin için sagol canım..balkonu azalt yazmışsın senin için azaltacam ama bırakmayacam:)
şekersiz_seni destekliyorum hayatım..sen bu işin altından kalkarsın..(eyvahhh artık mesajlarında hep şu lafı duyacaz ''pöffff'')
sonuna kadar arkandayız canım:))
köşeminderi_grubumuz yok canım..burası bence gayet güzel..ayrıca seni merak ediyorum bi foto eklesene..
cihihiro79_sizideçok merak ediyorum rica etsem sevimli bir fotonuzu koyarmısınız:)eminim bu okuyacaksın ama cevap bile vermeyeceksin:)
seni babaanneme benzetiyorum..işine geleni duyar,işine gelmeyeni duymaz:)
Teşekkürler,,umarım çabucak geçerçok geçmiş olsun Mira'ya ve size. yüksek ateş bir dert ama farkedebilmek de nimet. benim de en korktuğum şeydir bu. gece ateşlenir de farkedemezsem ne olur diye çok düşünürüm. tekrar tekrar geçmiş olsun kuzucuğumuza...
cok cok gecmış olsun
5. Yada 6. Hastalık olmasın:26:
atesı takip et bakalım ama dış atesı bıldığım kadarıyla 38 i gecmez
Wuuu cok sert
kesin,keskin ve net bı cvp olmuşsanırım tabu konusu bu face gecengun chemchat da sormuştu o yanıt alAmamıştı çünkü neyse yıne bılmedığım bı tabu konusuna parmak soktuysam sorry
Dogumgunu ve bugday hazirliklarimiz bitti gibi bir ara elim degerse foto eklerim
Pamuk saten keseler diktiriyorum uzerine de Ö harfi islenecek bir o kaldi
ya ne dicem...
şu bayaaaa bi dişlenen arkadaşlara sesleniyorum. diş fotosu çekmek zor biliyorum ama ucundan da olsa görsek be yaaa...
foto koyunnnn... bizde 4 tane var ve 8-9 dişi olanları merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?