2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gördünmü canım ekledim:)
ayy maşallah canım benimm sevimli dişlerinii yerimm seninn ya ne güzeller ya herşeyleri ayrı güzel dişlerii bileezeynebinde üstten dört alttan iki dişi var, canım buarada inş çabucak düşer ateşi üzmez sizi muhtemelen diştir heleki hep aynı belirtilerle çıkıyorsa sen anlarsın zaten, allah hastalık vermesin kuzularımızaaa amin...

face resim eklerken burayada koyım dedim damdan düşer gibi:)) doğanın pijamalarıyla takımız galiba:))

yok yahu... bi grup var face te hatta 2-3 grup var ama burdakiler orda değil :) ben hariç :) benim 2 grubum var yani :) bi burası bi tane de face :)

Ya bugun facede aradım bıraz da 2011 falan buldum.bıde mayıs annelerı dıe bı grup buldum acaba onlar sız mısınız dedım,hadı ıtıraf edeyım arastırdım ondan sonra sordum

benıde alsana grubunagötur benı gıttığın yere
saka yapıom heee

Gördünmü canım ekledim:)

a cok şekersınızzzz pirzolaları yersınz bu dişlerle
ozaman sızın azılar cıkıyo olabılır heee
bızde daha ıkı dış var

Chıhıro cum hanımcım tınlamadı dımı babaannen gıbı dedıklerını

sözüm meclis dışı,ama katılıyorum sana.yok öyle soru sormak için gel iş bitti mi bir daha görünme,paylaşmayı sevelim arkadaşlar...
tatlım,geçmiş olsun.ben de herhalde diştendir diyeceğim çünkü sen çok iyi bakıyorsun mira'ya,bir yerden kaptığını sanmıyorum.
face resim eklerken burayada koyım dedim damdan düşer gibi:)) doğanın pijamalarıyla takımız galiba:))
ay evet canım,baktım hemen nasıl da yakışmış ececiğime.yalnız bizimki kusa kusa kalıcı lekeler bıraktı artık.ne zaman aklasam paklasam ardından hemen gene kusuyoruz o pijamalara.hani açık renk olunca gitmiyor.ben de şimdiden yazlıklara takıldım bir koşu 1-2 elbise şort bady,mini kot etekler aldım kuzuma.özendim valla ne de şeker şeyler...

çok geçmiş olsun güzel gözlü kızımıza.umarım diştir ve çabuck geçer

Çok teşekkürler canım,,ve planner & pınardam size de canlarımŞimdi evi aradım 10dk.once olcmus 37.3 dedi teyzemiz,keyfi yerinde dedi
Sesi geliyodu bıcır bıcır Böyle böyle geçecek inşallah

sadece soru sorduğum için kızmışın sanırım.ewet yazamıyorum ama sizlerin tecrübelerinizden yararlandım doğru bu.cevap vermek istemezseniz vermiyorsunuz zaten.buraya sürekli yazıyorsunuz zaten arada da sorum cevap vermek zor olmasa gerek.
oysaki ben sizleri ne kadar yakın ve samıimi bulmuştum.
ve urfadaki minikler içinde birşeyler göndermiştim ugün.
yzmıyorum diye kabul etmemezlik yapazsınız umarım.
ne bilim baya üzüldüm sanırım.
üzmek aslaistemem.hakkınızı helal edin lütfen

canım,beni yanlış anlayacağını ve cevap yazacağını tahmit etmiştim biliyor musun,keşke ismini de yazsaymışım çünkü şu an laptop tan yazıyorm internet bu odada yavaş çektiğinden hızlı hızlı yazarak senin adını es geçtim,fakat dikkat edersen sözüm meclis dışı dedim yani seni kastettim.gene de üzülmene ve yanlış anlamana sebebiyet verdiğim için özür dilerim.

Son düzenleme:

Ayrıca kitap yardımın için de çok teşekkür ederim.Keşke üzülmeden evvel seni kastedip etmediğimi bir sorsaydın

mutlucum_geçmiş olsun neyse daha iyiymiş miramız..dişleride süper maşallah boncugumabizimde 8 diş var ama sizinkiler daha uzunmuş:)

annezeyno__canım bana kızmayın şaka yapıyım dedim ama saçma oldu:)bir daha yapmam:)
asıl ben sana kızmıştım rüyamı anlatmıştım okumadın sanırımneyse kızgınlıgım geçti

chihiro__sen babaannemide geçtinzeynepin yazısını kırp işine gelene cevap ver ohhhh
resim koyma istemiyoruz,koysanda bakmayacaz

azraece_ecenin pijamali hali süper..her hali süper:)bayıldımmmmm

chihiro79 kullanıcısından alıntı

bizim oğlanı anlatıyorsunuz gibi geldi Bir yere tutunup uzun süre ayakta durabiliyor, ellerinden tutulunca uzun süre yürüyebiliyor ama sıralamıyor Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok derim, şuan için size lazım olan tek şey: Sabır. Sevgiyle kalınız, bebişinizi de öpüyorum

not: Eşiniz sonuna kadar haklı Herkes buraya bilgi almaya geliyor ama bankamıza bir bilgi getiren de görmedik Artık kan bankası mantığıyla çalışalım bari: Yeni bilgi getirmeden bilgi almak yok arkadaşım
sözüm meclis dışı,ama katılıyorum sana.yok öyle soru sormak için gel iş bitti mi bir daha görünme,paylaşmayı sevelim arkadaşlar...

arkadaşım,önceki sayfayı belki tam okumamışsındır diye bir daha ekledim...

kitap kampanyası.

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

tam dedim ayaklarımı uzatayım size takılayım..çatttt kapı misafir
neyse gittilerbende ne çok konuşuyorum gidenin arkasından dimi:))
misafiri severim ama haber verin yahuburdan biri bana çatkapı gelirse kapıyı açmam ona göre
daha akşam yemegi var
kafamın içinde hayallerim yerine,evin içinde ne yapacam ne yemek pişecek,ne zaman ütü yapacam.....
bunlar dolaşıyo..sürekli bunları düşünüyorum
çalışanlar sanki daha rahat

(özledim be ya)

arkadaşım cevaplarıma cevap vermedin??Bak şimdi sen dönene kadar benim canım sıkkın kalacak

tatlı arkadaşlarım. burası kocamaaaan bi platform ve sürekli aktif olan bizlerin tekelinde değil. tabii ki isteyen gelir soru sorar cevap bulur bulamaz; o ayrı... kimse soru sormasın mı diyeceiz yani... biz de 2 sene önce burayı kesfettiğimizde tonlarca soru soruyoduk. o zaman bu denli muhabbet yoktu özel hayatlarla ilgili. şimdi muhabbetin ortasına atlanıyomus gibi görünse de bu forumun amacı bu zaten. sorularımıza yanıt bulmak. kimse burası sadece bizim forumumuzmuş gibi yapmasın.
pinardacım: bazen yazdıkların kırıcı olabiliyo. girls ü kastetmemiş olsan bile onun yazdıklarının üzerine yaptığın yorum hoş değildi. lütfen yanlış anlama beni ama okuyunca benim bile tuhafıma gitti.. chihironun verdiği cevap komikti çünkü eşinin dalga geçişi üzerinden espri yapmış...

not: pinarda; lütfen alınganlık yapmayıp objektif olarak oku tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…