ayy maşallahGördünmü canım ekledim:)
Gördünmü canım ekledim:)
face resim eklerken burayada koyım dedim damdan düşer gibi:)) doğanın pijamalarıyla takımız galiba:))
yok yahu... bi grup var face te hatta 2-3 grup var ama burdakiler orda değil :) ben hariç :) benim 2 grubum var yani :) bi burası bi tane de face :)
Gördünmü canım ekledim:)
sözüm meclis dışı,ama katılıyorum sana.yok öyle soru sormak için gel iş bitti mi bir daha görünme,paylaşmayı sevelim arkadaşlar...bizim oğlanı anlatıyorsunuz gibi geldiBir yere tutunup uzun süre ayakta durabiliyor, ellerinden tutulunca uzun süre yürüyebiliyor ama sıralamıyor Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok derim, şuan için size lazım olan tek şey: Sabır. Sevgiyle kalınız, bebişinizi de öpüyorum
not: Eşiniz sonuna kadar haklıHerkes buraya bilgi almaya geliyor ama bankamıza bir bilgi getiren de görmedik Artık kan bankası mantığıyla çalışalım bari: Yeni bilgi getirmeden bilgi almak yok arkadaşım
tatlım,geçmiş olsun.ben de herhalde diştendir diyeceğim çünkü sen çok iyi bakıyorsun mira'ya,bir yerden kaptığını sanmıyorum.selam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.işe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..benden manzara pek iç açıcı değilsize mutlu günler diliyorum Not: Tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir
ay evet canım,baktım hemen nasıl da yakışmış ececiğime.yalnız bizimki kusa kusa kalıcı lekeler bıraktı artık.ne zaman aklasam paklasam ardından hemen gene kusuyoruz o pijamalara.hani açık renk olunca gitmiyor.ben de şimdiden yazlıklara takıldım bir koşu 1-2 elbise şort bady,mini kot etekler aldım kuzuma.özendim valla ne de şeker şeyler...face resim eklerken burayada koyım dedim damdan düşer gibi:)) doğanın pijamalarıyla takımız galiba:))
çok geçmiş olsun güzel gözlü kızımıza.umarım diştir ve çabuck geçer
sadece soru sorduğum için kızmışın sanırım.ewet yazamıyorum ama sizlerin tecrübelerinizden yararlandım doğru bu.cevap vermek istemezseniz vermiyorsunuz zaten.buraya sürekli yazıyorsunuz zaten arada da sorum cevap vermek zor olmasa gerek.
Oysaki ben sizleri ne kadar yakın ve samıimi bulmuştum.
Ve urfadaki minikler içinde birşeyler göndermiştim ugün.
Yzmıyorum diye kabul etmemezlik yapazsınız umarım.
Ne bilim baya üzüldüm sanırım.
üzmek aslaistemem.hakkınızı helal edin lütfen
sadece soru sorduğum için kızmışın sanırım.ewet yazamıyorum ama sizlerin tecrübelerinizden yararlandım doğru bu.cevap vermek istemezseniz vermiyorsunuz zaten.buraya sürekli yazıyorsunuz zaten arada da sorum cevap vermek zor olmasa gerek.
oysaki ben sizleri ne kadar yakın ve samıimi bulmuştum.
ve urfadaki minikler içinde birşeyler göndermiştim ugün.
yzmıyorum diye kabul etmemezlik yapazsınız umarım.
ne bilim baya üzüldüm sanırım.
oysaki ben sizleri ne kadar yakın ve samıimi bulmuştum.
ve urfadaki minikler içinde birşeyler göndermiştim ugün.
yzmıyorum diye kabul etmemezlik yapazsınız umarım.
ne bilim baya üzüldüm sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?