tam dedim ayaklarımı uzatayım size takılayım..çatttt kapı misafir
neyse gittilerbende ne çok konuşuyorum gidenin arkasından dimi:))
misafiri severim ama haber verin yahuburdan biri bana çatkapı gelirse kapıyı açmam ona göre
daha akşam yemegi var
kafamın içinde hayallerim yerine,evin içinde ne yapacam ne yemek pişecek,ne zaman ütü yapacam.....
bunlar dolaşıyo..sürekli bunları düşünüyorum
çalışanlar sanki daha rahat
(özledim be ya)
Bizim yemekleri çalışmamız şerefine kocalar mı yapıyor da daha rahatızBunu hemen açıkla Yoksa sana çatkapı gelirim
ve sen kapıyı açana kadar gitmemBen işteyken, evde yapacağım yemeğin kaç dakikada pişebileceğini bile hesap etmek zorunda kalıyorum
Bazen de gece saat 2lerde pişmesini bekliyorum ki ertesi güne 1 kap yemeğim hazır olsun,,anladın mı taze fasülye
balkona gittim; gelcem :)
not: kimseyi kırmayı, kimseyle aramın bozulmasını istemiyorum... (öyle içimden geldi)
tamam canım sakin ol:18:korkutuyosun beni kuzum:18:haklısın şeyyy:18:ben senin yemegi bakıcı teyze yapıyo sanıyodum
yaptırsana onaboşamı para alıyo
canım ben sadece yemek anlamında demedim..yani biraz nefes alıyosunuz,çevreniz oluyo sohpet ediyosunuz
ben ya bennn
neyse sizin işinizde zor cigerim ya kıyamam sana
akşam taze fasulye yapacagımı nerden anladın
tatlı arkadaşlarım. burası kocamaaaan bi platform ve sürekli aktif olan bizlerin tekelinde değil. tabii ki isteyen gelir soru sorar cevap bulur bulamaz; o ayrı... kimse soru sormasın mı diyeceiz yani... biz de 2 sene önce burayı kesfettiğimizde tonlarca soru soruyoduk. o zaman bu denli muhabbet yoktu özel hayatlarla ilgili. şimdi muhabbetin ortasına atlanıyomus gibi görünse de bu forumun amacı bu zaten. sorularımıza yanıt bulmak. kimse burası sadece bizim forumumuzmuş gibi yapmasın.
pinardacım: bazen yazdıkların kırıcı olabiliyo. girls ü kastetmemiş olsan bile onun yazdıklarının üzerine yaptığın yorum hoş değildi. lütfen yanlış anlama beni ama okuyunca benim bile tuhafıma gitti.. chihironun verdiği cevap komikti çünkü eşinin dalga geçişi üzerinden espri yapmış...
not: pinarda; lütfen alınganlık yapmayıp objektif olarak oku tatlım...
Ayyy kıyamam ben sana korkma korkma tamamBen Miranın kahvaltısını hazırlıyorum,teyze yediriyor,öğlen yemeğindeki et/köfte ne yicekse hazırlıyorum
eklenecek sebze varsa kasede bekliyor teyze ekliyor ve pişiriyor sadece.yoğurdunu hep geceden mayalıyorum sabah dolaba,öğlenden sonra teyze yedirir.
Bu şeklide içime siniyor,,yediklerini dengeli almasını sağlıyorum,,mesela bazen nar suyu/portakal suyu veririm kahvaltıda,meyve saatine sütlaç yapar bırakırım...vs.
Kendi yemeğimizi bi şekilde Allah yardım ediyor,ya 1gece önceden ana yemek yapar dolaba atarım,yada işten gidince kadını biraz bekletir yemeği koyar kızı öyle teslim
alırım.İşte böyle bizim yemek hikayemiz şekerim...Kadın yapar yapmasına ama birkaç kere ihtiyacım oldu yaptı Allah razı olsun,,sürekli söyleyemem sağolsun kendisi de 1 çorba yapiim bırakiim demez söylemezsemKızıma iyi baksında ben herşeye razıyım
Aklın çocuğunda olunca 2sohbet etmek kafayı sadece anlık dağıtıyor canımŞükür ki Çağla yanında
Son cevap:Ayıkladınya
tamam tatlım.şaşırmıştım sadece.problem değil.basit bişi di zaten uzatmanın anlamı yok.bebişi uyttum cevap ondan gecikti.
Bu arada ben kitap değil kırtasiye ve bi kaç konu testi gönderdim umarım işlerine yarar.
Böyle bi hayra vesile oldun teşekkür ederim,
babyceren çağlanın tırnağınd beyazlık var demiştin dr götürecektin sonucu kaçırdımdr ne söylmişti beyazlık için.serra da da oluştu o yüzden sordum.
yine soru sordum kızlar size söz bende bigün bilgi paylaşcam
babyceren çağlanın tırnağınd beyazlık var demiştin dr götürecektin sonucu kaçırdımdr ne söylmişti beyazlık için.serra da da oluştu o yüzden sordum.
Yine soru sordum kızlar size söz bende bigün bilgi paylaşcam
çalışanlar sanki daha rahat
(özledim be ya)
canım benim ben senden cevap alamadığım için uzattım,yoksa üzülmeni yanlış anlamnı istememiştim.kimseyi kırmak,ya da iğnelemek gibi bir üslubum yoktur benim.eğer sert bir üslup kullandıysam mazur görün çünkü malum ,okulda öyle takındığımız için bunu alışkanlığa dönüştürmüşüm herhalde:44:
canım benim ben senden cevap alamadığım için uzattım,yoksa üzülmeni yanlış anlamnı istememiştim.kimseyi kırmak,ya da iğnelemek gibi bir üslubum yoktur benim.eğer sert bir üslup kullandıysam mazur görün çünkü malum ,okulda öyle takındığımız için bunu alışkanlığa dönüştürmüşüm herhalde:44:
hayırlı günler MAYIS ANNNELERİ ve DATLU BEBUŞLAR
ALLLAH sağlık sıhat versin bol iştahlı kakalı hastalıksız günler olsun işlaa
dr geldim az önce tavşanımı götürdüm bende kendim için gittim tavşanım iyi allaha çok şükür tek mukotik verdi işter kullan ister kullama dedi günde bir defa kullanacağım galiba
bende de zatüre başlanğıcı çıktıbu X benı verem etti dedim dedim oldu galiba ilaç aldım aman ben hasta olayımda tavşanım iyi olsun az dolaştık temiz havada sonra eve geldik gankamla
akşam tütü eteğini tşorttünüde bitirdim tavşanın ah ah yaşlanmışım yaw gözlerim görmuyo geçeleri
kısa kollu yaptım ama pişman olmam işlaa bi tanede beyaz badı aldım belki uzun kolluda yaparım işlaa beğenirsiniz
valla hepinizi çok özledim tavşan hasta olunca hiç bişeye bakamıyom yemek bile yemiyom o kadar yanı ama iyi bende iyi
az geçmişi okuyam bakım sonra yemek yaapcam MUCKKKK
Tamamen bağımsız kendi fikrimi ilan ediyorum
Pınardanın yazdığında kesinlikle bir yanlışlık ya abartı olduğunu düşünmediğim gibi ne zamandır yazacağım unutuyorum,,
burayı aktif kullanan bir anne olarak bende aniden gelen yada soru soran birine tüm içtenliğimle cevap veriyorum ama görüyorumki
cevap yazdığım kişi bazen, değil bi sağol demek, birdaha uğramadan çekip gittiği gibi bende işimi gücümü bırakıp bütün iyi niyetimle mal gibi
başbaşa kalıyorum ve kendime kızıyorum. Herkes yazmak zorunda değil ama gelip soru sorabilen bir arkadaşımızın cevap yazamasa bile beğen tuşuna basacak kadar nazik olabilmesini beklerim. Tabiki bilgiler paylaşıldıkça artar ama durumu müsait olmayan vakti olmayan ama gönlü bizimle olan anneler de vardır eminim.Ama soru sorup kaçmak ta ne demek..
Girl85 yada pınarda kızlarbenim yazdığımın sizlerle ilgisi kesinlikle yok Sadece arada uğrayan ama nazik olamayanlara ithafen yazdım
evet canım götürdüm gösterdim..kansızlıktan olurmuş..kan sonucu 11.1 çıktı..
çok düşük degik..kan damlası ferrum yazdı doktorumuz..hani şu 1 yaşına kadar olanlardan..ben pek kullanmamıştım..
doktorumuz 1 ay kullan dedi..ama arkadaşlarım kullanmama gerek olmadıgını yazınca kararsız kaldım:26:
halada kullanmadım..ama yemegindeki et miktarını çogalttım..hala kararsızım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?