kızınızın adının Serra olduğunu yeni öğreniyorum. bakınız hemen paylaştınız, zor değilmiş dimibabyceren çağlanın tırnağınd beyazlık var demiştin dr götürecektin sonucu kaçırdımdr ne söylmişti beyazlık için.serra da da oluştu o yüzden sordum.
yine soru sordum kızlar size söz bende bigün bilgi paylaşcam
HAYIR TATLIM HİÇ KIRILIR MIYIM...DÜŞÜNCELELERİNDE KESİNLİKLE HAKLISIN.ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM;GİRL85 ARKADAŞIMIZI KASTETMEMİŞTİM,SADECE CHİRİHO BU KONUYA ESPRİTÜEL BİR ŞEKİLDE YAKLAŞMIŞKEN BEN DE FİKRİMİ SÖYLEYEYİM DEDİM.YANİ GİRL 85 ALINMAKTA HAKLI ÇÜNKÜ ÜSTÜNE BEN BÖYLE ŞEYLER YAZDIM.BU PLATFORM TABİKİ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL,HELE DE BENİM...BEN SADECE NADİREN HATTA HİÇ TANIŞAMADIĞIMIZ ARKADAŞLAR BİR ARA UĞRAYIP SADECE SORU BELİRTİP CEVABINI ALINCA BİR DAHA UĞRAMIYOR,KEŞKE ONLAR DA BİRAZ PAYLAŞIMCI OLABİLSE DİYE BELİRTMİŞTİM.PAYLAŞIMCILIKTAN KASIT BİLGİ GÖRÜŞ PAYLAŞIMI,SOHBET VS.AMA GALİBA HAKLISIN ,AMACIM YENİ BİR TARTIŞMA KONUSU AÇMAK DEĞİLDİ.BANA DA BÖYLE BİR YAKLAŞIM YAKIŞMAZ.NEYSE ŞU AN ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN...KİMSEYİ KIRMAYI AMAÇ EDİNMEMİŞTİM...
NOT:ŞEKERSİZ ÇAYCIĞIM," bazen yazdıkların kırıcı olabiliyo"DEMİŞSİN ,HANGİLERİ MESELA?
canım benim ben senden cevap alamadığım için uzattım,yoksa üzülmeni yanlış anlamnı istememiştim.kimseyi kırmak,ya da iğnelemek gibi bir üslubum yoktur benim.eğer sert bir üslup kullandıysam mazur görün çünkü malum ,okulda öyle takındığımız için bunu alışkanlığa dönüştürmüşüm herhalde:44:
Tamamen bağımsız kendi fikrimi ilan ediyorum
Pınardanın yazdığında kesinlikle bir yanlışlık ya abartı olduğunu düşünmediğim gibi ne zamandır yazacağım unutuyorum,,
burayı aktif kullanan bir anne olarak bende aniden gelen yada soru soran birine tüm içtenliğimle cevap veriyorum ama görüyorumki
cevap yazdığım kişi bazen, değil bi sağol demek, birdaha uğramadan çekip gittiği gibi bende işimi gücümü bırakıp bütün iyi niyetimle mal gibi
başbaşa kalıyorum ve kendime kızıyorum. Herkes yazmak zorunda değil ama gelip soru sorabilen bir arkadaşımızın cevap yazamasa bile beğen tuşuna basacak kadar nazik olabilmesini beklerim. Tabiki bilgiler paylaşıldıkça artar ama durumu müsait olmayan vakti olmayan ama gönlü bizimle olan anneler de vardır eminim.Ama soru sorup kaçmak ta ne demek..
Girl85 yada pınarda kızlarbenim yazdığımın sizlerle ilgisi kesinlikle yok Sadece arada uğrayan ama nazik olamayanlara ithafen yazdım
kızınızın adının Serra olduğunu yeni öğreniyorum. bakınız hemen paylaştınız, zor değilmiş dimi
pilavı tane tane düşürme ipuçlarınızı (şahsen merak ediyorum), çıkmayan yağ lekelerini nasıl çıkardığınızı, bebeğinize yemek yedirme yollarınızı (bu konuda çok talep geliyor) gibi konuları da paylaşınız. şimdi biraz zorlanırsınız, paylaştıkça bünye alışıyor zaten. herşeyi paylaşmak istiyor zamanla
hasta bebeklerimiz için dua etmek de ikinci paylaşımınız olsun zira hepimiz ediyoruz
hamile kaldık nasıl doguracagız diye düşündük
dogdular emsinler diye ugrastık
gece agladılar susturamadık
sabah 5 te kalktılar tekrar uysun diye gözünün içne baktım
el sallamayı alkış yapmayı babamamaanne demeyi öğrensin diye günde 3 bin defa tekrar ettirdik
düşmesin diye peşinden gezdik
üstüne birde şeyle yap böyle yap diyenlere ama aslında huyu suyu soyle diye dert anlattık
dgünü geliyor diye fikir aradık pastası nasıl olsun diye düşündük durduk neee cektik be kızzlarrr
iyi ki varlar tabiki
hamile kaldık nasıl doguracagız diye düşündük
dogdular emsinler diye ugrastık
gece agladılar susturamadık
sabah 5 te kalktılar tekrar uysun diye gözünün içne baktım
el sallamayı alkış yapmayı babamamaanne demeyi öğrensin diye günde 3 bin defa tekrar ettirdik
düşmesin diye peşinden gezdik
üstüne birde şeyle yap böyle yap diyenlere ama aslında huyu suyu soyle diye dert anlattık
dgünü geliyor diye fikir aradık pastası nasıl olsun diye düşündük durduk neee cektik be kızzlarrr
iyi ki varlar tabiki
Ellerine sağlık anne tavşanÇok güzel olmuş,hastasın ama mükemmel iş çıkarmışsın Ayşe Minel'e de çooookk yakışacaktır eminim
Sana da geçmiş olsun canımZatürre de nerden çıktın,,xmenin aşkından dışarda mı yattın kuzum
Umarım çabucak iyileşirsin
tavşanla illgilenmekten X menle didişmekten bende anlamadım tel le arayıp söledim sonunda benıde verem ettin yakujum__canım geçmiş olsun ya..nasıl bu hale geldin hiçmi farketmedinX menmi seni hasta etti
valla çok üzüldüm..ayrıca tütünüzede bayıldım harika ellerine saglık..
tavşana çok yakışacak
-- ne çektin be chihiro, ne çektin beee
-- ne varmış halimde ya, ben mutluyum
-- e tabi öyle mutlusun kızım, mutsuz değilsin (fakülteden bir hocayı ayartınca mutlu olursun tabi)
-- hayır ya, o da beni seviyor hem de çok
-- tabi canım, çok seviyor (yaş olmuş 43, o yaşta bulmuş birini, sevinir tabi adamcağız)
-- yaşı var ama genç gösteriyor, yani yakışıklı da
-- tabi genç gösteriyor evladım, tabii (yaptırdı botoksu, gerdirdi yüzünü, gencim diye geziyor)
-- hem bizim çocuğumuz da oldu, aile olduk
-- ne güzel ne güzel, aile oldunuz (adam olamadınız aile olun bari)
-- neden öyle diyorsun ya, X ciğim çok iyi bir baba
-- öyle öyle, çok iyi bir baba (koca olamadıktan sonra)
-- x ciğim aynı zamanda çok iyi bir kocadır, bana hep takılar süsler alır
-- ne güzel ne güzel, hep alsın böyle (baktı yüzünde meymenet yok, süsle bari bir kadına benzesin diye uğraşıyor zavallı adam)
diyalog chihiro'nun kendini pencereden atmayı düşünmesiyle devam ediyor ama chihiro kendini atmaktan vazgeçip vasfiye teyzeyi pencereden atıyor
MUTLU SON
hislerimiz karşılıklı da,yani bunu neden şimdi belirttin ki?:44::44:kujum__canım geçmiş olsun ya..nasıl bu hale geldin hiçmi farketmedinX menmi seni hasta etti
valla çok üzüldüm..ayrıca tütünüzede bayıldım harika ellerine saglık..
tavşana çok yakışacak
chihiro_okurken başım döndü cigerim:)tamam tamam sizsiniz:18:bir daha böyle birşey yazmam:18:
bak şimdi bunu okumuşken şunuda oku:)) resim varmı
şimsi kesin cevap vermessin sen:))
pınarda_seni seviyoruz canım:)
sürekli değil ama arada sert çıkıyosun :) gerçi ben de bazen öyle olabiliyorum. sanırım yazı diliyle alakalı
işte özet bu :)
Ben öyle olduğumu düşünmüyorum,çünkü sert mizaçlı değilim; aksine aşırı duygu yüklü,yufka yürekli,sevecen bir insanım.KEŞKE SOMUTLAŞTIRSAYDIN,BEN DE BİR DAHA ÜZÜLMEZDİM.Zan altında bırakıldım malesef...Ayrıca bir daha ki sefere sana yazarken daha dikkat etmem gerekiyor sanırım.
selam kızlar 1 haftadan beri yazamıyorum, eskiden yazmasam da okurdum sizleri onu da yapamıyorum, bir süre topiğe giremeyeceğim öyle görünüyo, işlerimi bir gün olur da toparlayabilirsem sizlerle burada doyasıya muhabbet etmek konuşmak isterim, şöyle iyi ihtimalle yeni devraldığım işleri yaza kadar ancak toparlarım, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bu güzel arkadaşlıklarınız inşallah hep devam eder, geri döndüğümde sen de kimdin demezsiniz umarım, ha unutmadan pınarda gidiyorum ama urfaya göndermek için hazırladığım ama yoğunluktan bir türlü tamamlayamadığım koliyi mutlaka göndericem, tekrar görüşmek üzere...
selam kızlar 1 haftadan beri yazamıyorum, eskiden yazmasam da okurdum sizleri onu da yapamıyorum, bir süre topiğe giremeyeceğim öyle görünüyo, işlerimi bir gün olur da toparlayabilirsem sizlerle burada doyasıya muhabbet etmek konuşmak isterim, şöyle iyi ihtimalle yeni devraldığım işleri yaza kadar ancak toparlarım, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bu güzel arkadaşlıklarınız inşallah hep devam eder, geri döndüğümde sen de kimdin demezsiniz umarım, ha unutmadan pınarda gidiyorum ama urfaya göndermek için hazırladığım ama yoğunluktan bir türlü tamamlayamadığım koliyi mutlaka göndericem, tekrar görüşmek üzere...
canım arada ugrarsın belki..seni unutmayız merak etme:)
kujuma gönderdigin tulum hala aklımda:)çok güzeldi..
kendine ve bebişine iyi bak canım
o zaman senden bir şey rica edicem hemen bana adresini özel mesaj atıyosun ve çağlaya aynı tulumdan gönderiyorum, bu da tatlı mı tatlı çağlaya benden doğumgünü hediyesi olur, ha aman ne gerek var olur mu canım dinlemiyorum, eğer bu isteğimi kabul etmezsen içimde ukde kalır gider ayak üzersin beni, hatta şimdi iş çıkışı o tulumdan bir tane daha alıyorum... yarın adres bilgisi için girerim topiğe öptüm kocamann
oy oy oy etsiz kıymasız yemek pek olmaz buralarda ama sana özel makarna yaparım tabi canım ne demek istediği makarna olsun, babycerene de kumpir yaparımvay birinin daha rüyasına girmişim cok mutlu oldum naptın gı menünde
et yaptıysan yemem
kastamonuların süt corbası var eşimin tarafı yapar onu hiç yemem
kıymalı seyler yemem
carpılcam tövbe tövbe aslında cok secici degilimdir :18:
kısaca bunlardan varsa hayatım menünde beykoz kacar
ama bir soslu makarna yaparsan ozaman işler degişir masadan en son ben kalkarım kimseye vermem özellikle babycerene
o şimdi hepsini yemek ister bide eve götürür olmaz
gelirsem sana unutma makarna suyu koy
valla yolunuz elazığa düşerse seve seve ağırlarım sizleri ay ne güzel olur yaa gelsenizeGünaydın tatlışkolar...
kızlar pek giremiyorum artık..işlerim cok yogun proje yetıstırıyoruz..evdede dogum gunu hazırlıklarına gomulmus vazıyetteyım...doğum gununden sonra kagıt ve makas gormek ıstemıyorum uzun bır sure gına geldı bana...evden cıkarken bakıcımıza dedım sen bunları kız uyurken kesersın:))
Ada evden cıkarken öksürüyordu umarım cıgerlerıne ınmez...bide cok yaramaz oldu teyzeeleri aksamları ellerını acıp bıze bagırıp duruyor...
sizleri cok özlüyorum...
meleğimcim 11. ayınız hayrlı olsun.. daha nice güzel aylara inş..
yeşilcayım sana yazamamıstım ttütün cok guzel olmus ellerine sağlık...renkler süper uymus güle güle giysin defnecik...
babyceren balkon konusunda sonuna kdr destekliyorum tatlım..azaltabildiğin kadar azalt..
edacık cnm rüyanda görmüşsün bizi ilk defa biri beni gordu cok sevındım:)) rüyaların tersi cıkarmıs ya demekki bizi yemeğe alıcaksın ve biz cok sevıcez yemeklerini:))
kızlar hepinizi mıncırıyorum iyi çalışmalar ben işe doneyim mucux...
canım 11. ayınız kutlu olsun nice 11 yıllarını görürsün inşallah mahirciğimizin...Eh yani bu gunleride gorduk hamdolsun rabbime..daha nice nice guzel zamanlar olsun ins..hergunleri mutlulukla dolsun tassin ve hastalik gostermesin hicbir bebegimize...amin
Selam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.Akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi Mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.Eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.İşe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..Benden manzara pek iç açıcı değilSize mutlu günler diliyorum Not: tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir
kıyamam güzel miraya yaa diğer arkadaşlarında dediği gibi umarım diştir diyorum bir önce çıkarda rahat eder inşallah prenses, bu arada dişlere bayıldım inci gibi maşallahGördünmü canım ekledim:)
tam dedim ayaklarımı uzatayım size takılayım..çatttt kapı misafir
neyse gittilerbende ne çok konuşuyorum gidenin arkasından dimi:))
misafiri severim ama haber verin yahuburdan biri bana çatkapı gelirse kapıyı açmam ona göre
daha akşam yemegi var
kafamın içinde hayallerim yerine,evin içinde ne yapacam ne yemek pişecek,ne zaman ütü yapacam.....
bunlar dolaşıyo..sürekli bunları düşünüyorum
çalışanlar sanki daha rahat
(özledim be ya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?