2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızınızın adının Serra olduğunu yeni öğreniyorum. bakınız hemen paylaştınız, zor değilmiş dimi
pilavı tane tane düşürme ipuçlarınızı (şahsen merak ediyorum), çıkmayan yağ lekelerini nasıl çıkardığınızı, bebeğinize yemek yedirme yollarınızı (bu konuda çok talep geliyor) gibi konuları da paylaşınız. şimdi biraz zorlanırsınız, paylaştıkça bünye alışıyor zaten. herşeyi paylaşmak istiyor zamanla

hasta bebeklerimiz için dua etmek de ikinci paylaşımınız olsun zira hepimiz ediyoruz

kujum__canım geçmiş olsun ya..nasıl bu hale geldin hiçmi farketmedinX menmi seni hasta etti
valla çok üzüldüm..ayrıca tütünüzede bayıldım harika ellerine saglık..
tavşana çok yakışacak

chihiro_okurken başım döndü cigerim:)tamam tamam sizsiniz:18:bir daha böyle birşey yazmam:18:
bak şimdi bunu okumuşken şunuda oku:)) resim varmı
şimsi kesin cevap vermessin sen:))

pınarda_seni seviyoruz canım:)

sürekli değil ama arada sert çıkıyosun :) gerçi ben de bazen öyle olabiliyorum. sanırım yazı diliyle alakalı

işte özet bu :)

ayyy çok güldürdünüz beni chihiro hanım.
ayyy yazmamlıydım sanırım size ters gelebilir.
pilavım tane tane düşmez
çıkmayan yağ lekesi çıkmaz adı üstünde çünkü
yemek isterse yer yemek istemeze zorlamam
nasıl yardımcı olabildimmi chihiro hanım.
neden yazmadığımı anlamışınızdır.
hasta bebeklere duamı etmeye çalışıyorum amin.

-- ne çektin be chihiro, ne çektin beee
-- ne varmış halimde ya, ben mutluyum
-- e tabi öyle mutlusun kızım, mutsuz değilsin (fakülteden bir hocayı ayartınca mutlu olursun tabi)
-- hayır ya, o da beni seviyor hem de çok
-- tabi canım, çok seviyor (yaş olmuş 43, o yaşta bulmuş birini, sevinir tabi adamcağız)
-- yaşı var ama genç gösteriyor, yani yakışıklı da
-- tabi genç gösteriyor evladım, tabii (yaptırdı botoksu, gerdirdi yüzünü, gencim diye geziyor)
-- hem bizim çocuğumuz da oldu, aile olduk
-- ne güzel ne güzel, aile oldunuz (adam olamadınız aile olun bari)
-- neden öyle diyorsun ya, X ciğim çok iyi bir baba
-- öyle öyle, çok iyi bir baba (koca olamadıktan sonra)
-- x ciğim aynı zamanda çok iyi bir kocadır, bana hep takılar süsler alır
-- ne güzel ne güzel, hep alsın böyle (baktı yüzünde meymenet yok, süsle bari bir kadına benzesin diye uğraşıyor zavallı adam)

diyalog chihiro'nun kendini pencereden atmayı düşünmesiyle devam ediyor ama chihiro kendini atmaktan vazgeçip vasfiye teyzeyi pencereden atıyor

MUTLU SON

he iyikii varlar sıpalar ve zilliler

ilerde bize bi bardak su verirlermi acep szibilmem benim tavşan birini görünce hemen beni satıo

saol canım beğenmene sevindim

valla bende anlamadım nezle olmuştum bi ara o bende kaldı hiç dr gitmedim evde geçer dedim dedim uzattım öksürük olyodu arasıra ses kısılması önemsemedim ahanda böle oldu vazla takmıyorum gene tavşan iyi olsunda gerisi hava çıva

kujum__canım geçmiş olsun ya..nasıl bu hale geldin hiçmi farketmedinX menmi seni hasta etti
valla çok üzüldüm..ayrıca tütünüzede bayıldım harika ellerine saglık..
tavşana çok yakışacak
tavşanla illgilenmekten X menle didişmekten bende anlamadım tel le arayıp söledim sonunda benıde verem ettin ya adam kötüye bişe olmaz dedi bana UYUSSS işte

kıslar nezle diyip geçmeyin banyodan sonra saçlarınız kurutun öksürünce çiğerlerim acıo sankı :18:

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

biangel_kujum,
asya60,
girl85,
SekersizYesilCay,
mutlu_anne+,
BabyCeren+,
pinarda,
chihiro79,
accasia+,
azraece+,
gunes1,
_PLANNER_+

abovvv bu ne kalabalık MAŞLAAHHHH

selam kızlar 1 haftadan beri yazamıyorum, eskiden yazmasam da okurdum sizleri onu da yapamıyorum, bir süre topiğe giremeyeceğim öyle görünüyo, işlerimi bir gün olur da toparlayabilirsem sizlerle burada doyasıya muhabbet etmek konuşmak isterim, şöyle iyi ihtimalle yeni devraldığım işleri yaza kadar ancak toparlarım, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bu güzel arkadaşlıklarınız inşallah hep devam eder, geri döndüğümde sen de kimdin demezsiniz umarım, ha unutmadan pınarda gidiyorum ama urfaya göndermek için hazırladığım ama yoğunluktan bir türlü tamamlayamadığım koliyi mutlaka göndericem, tekrar görüşmek üzere...

senide kaybettik:)
zaten bazen aklından şüphe ediyoduk ama bu kadar oldugunu ben bile tahmin edememiştim:))

yinede güzeldi:)

kızlarr valla süpersiniz yaa, bende kendimii bukadar işimin arasında hala sizi okuyabilme azmimden dolayıı alkışlıyorum valla cevap yetiştiremesemde burdayım yaniii ANNE TAVŞAN cicim bence tütün harika olmuşşş ama pembe badı yerine beyaz renk dahamı şık olurdu acaba pembe incilerle süslersin diye geçti içimden adaşıma çok yakışacak o kesinn canım sanada çok geçmiş olsunnn

tütü nün tarifini istemiştin yazıyorum :)

tülü; kuzunun boyuna göre istediğin etek boyunun 2 katı genişliğinde kesiyosun (ben 45 cm kestim *2 metre)
hepsini 5 cm lik şeritler haline kestim (5*45 cm olcak şekilde) (nette bi yerde gördüm 15 cm lik serit yapmışlar, o da guzel duruyodu : yani 15*45)
kuzunun beline lastiği dolayıp ölçü almak için düğüm attım. lastiği, ters cevirdiğim zigon sehpanın ayaklarına geçirdim ve başladım bağlamaya. bağlama seklini yazıyla anlatabileceğimiz sanmıyorum ama görsellerde google amcaya sorarsan görebilirsin
bağlama işi bitince babam düğümü çözüp güzel görünmesi için dikti :) işte bu kadar... henüz beline fiyonk vs yapmadım...

hislerimiz karşılıklı da,yani bunu neden şimdi belirttin ki?:44::44:
sürekli değil ama arada sert çıkıyosun :) gerçi ben de bazen öyle olabiliyorum. sanırım yazı diliyle alakalı

işte özet bu :)

Ben öyle olduğumu düşünmüyorum,çünkü sert mizaçlı değilim; aksine aşırı duygu yüklü,yufka yürekli,sevecen bir insanım.KEŞKE SOMUTLAŞTIRSAYDIN,BEN DE BİR DAHA ÜZÜLMEZDİM.Zan altında bırakıldım malesef...Ayrıca bir daha ki sefere sana yazarken daha dikkat etmem gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:

al işte. bahsettiğim sey oldu. neyse

not: maalesef bi kaç kez rastladığım çıkışların listesini tutmadığım için şu an örnek veremiyorum. ama sorun değil.

Son düzenleme:

Herşey gönlünce olsun,,bebişinle ailenle hep sağlıkla kalın inşallahBebişin yeni yaşı şimdiden kutlu olsunHediye çeklişiyle ilgili bir sorun olmadı dimi canım?
yani gönderdin ve aldın dimi Allah işlerine kolaylıklar nasip etsin...Kendine iyi bak...

canım arada ugrarsın belki..seni unutmayız merak etme:)
kujuma gönderdigin tulum hala aklımda:)çok güzeldi..
kendine ve bebişine iyi bak canım

canım arada ugrarsın belki..seni unutmayız merak etme:)
kujuma gönderdigin tulum hala aklımda:)çok güzeldi..
kendine ve bebişine iyi bak canım

o zaman senden bir şey rica edicem hemen bana adresini özel mesaj atıyosun ve çağlaya aynı tulumdan gönderiyorum, bu da tatlı mı tatlı çağlaya benden doğumgünü hediyesi olur, ha aman ne gerek var olur mu canım dinlemiyorum, eğer bu isteğimi kabul etmezsen içimde ukde kalır gider ayak üzersin beni, hatta şimdi iş çıkışı o tulumdan bir tane daha alıyorum... yarın adres bilgisi için girerim topiğe öptüm kocamann

aaaa olurmu öyle şeyçok sagol canım benim almış kadar oldum..
sakın alma ha çok utanırım kabul etmemmmmm...
çok incesin çok tatlısın sagol canım benim..
asla kabul etmem
sen arada ugra birşeyler yaz yeter bize..öpüyorum çokkk

BABYCEREN ruyanda beni mi gormustun yoksa? Kacirmisim ben ya hadi hemen yine anlat hamile miydim acaba??

Hemencik gerilmissiniz yahu PINARDAnin yazdiginda bir anormallik gormuyorum ben cunku bazilari cidden sadece soru sorup kaciyor e herkes oyle yaparsa kim cevaplayacak di mi?

BIANGELKUJUM ne guzel olmus bidisinin tutusu tu tu tu masallahhh!!!! Ben de yegenime gokkusagi renklerinde yapiyorum Omerin dgununde giysin diye supriz :)

Evde hersey rengarenk oldu Omerle bulutlarin sutunde temamiza gokkusagi bulut ve balon agirlikli suslemeler yaptik herkese gokkusagi rozeti hazirliyorum gelenlere duz renk giymelerini rica ettim karmakarisik goruntuler istemem fotograflarda

oy oy oy etsiz kıymasız yemek pek olmaz buralarda ama sana özel makarna yaparım tabi canım ne demek istediği makarna olsun, babycerene de kumpir yaparım makarnanı yiyemez çünkü midesi bozulur
valla yolunuz elazığa düşerse seve seve ağırlarım sizleri ay ne güzel olur yaa gelsenize

Eh yani bu gunleride gorduk hamdolsun rabbime..daha nice nice guzel zamanlar olsun ins..hergunleri mutlulukla dolsun tassin ve hastalik gostermesin hicbir bebegimize...amin
canım 11. ayınız kutlu olsun nice 11 yıllarını görürsün inşallah mahirciğimizin...
Gördünmü canım ekledim:)
kıyamam güzel miraya yaa diğer arkadaşlarında dediği gibi umarım diştir diyorum bir önce çıkarda rahat eder inşallah prenses, bu arada dişlere bayıldım inci gibi maşallah bizimkinin biraz eğri sanki gülüşü zaten ömre bedel güzel miranın

ah ah babycerenciğim ben de hem çalışıp hem de bunları düşünenlerdenim tabi tek farkla ben bunları yaparken görümcem sağolsun kuzuma bakıyor senin 2 çocukla daha zor tabi Allah yardımcımız olsun..

yusuf uyurken rahat rahat okuyayım dedim hemen uyandı yaramaz son sayfaları okuyamadım herşey yolundadır umarım
not: PINARDA canım ben kitapları haftaya göndericem büyük ihtimal sorun olmaz umarım öğrencileriminde katkısı var okudukları kitapları getirdi bazıları bir de yaprak testler var işlerine yarar umarım çocukların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…