2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kız demek dogum gününe gelenlerin kıyafetine bile karışıyon ha:))
belki ben çingene gibi gelecem sanane:))
belki düz renk kıyafetim yok:))
rüyam şöyleydi cicim,
tatildeyiz biz ailecek bir bakıyorum bir ses ve sen yan odadasın..otelde yani..
şarkı söylüyosun:)benim dişarda oldugumu biliyosun ama tınlamıyosun
dişarı çıkıp benimle konuşmıyosunben kapı sap gibi bekledim
ama seni tavandan görebiliyomuşum:) o nasıl oluyo deme,rüya bu herşey olabailir:))
işte böyle,gelmedin benle tanışmaya:)ben bikinimle kapıda kalakaldımfücudum üşüdü

benim X menim ,X cigim,X aşkım geldi
yemek yiyecekmşiz:)sofrayı kuraymışım:) geliyorummmmm X cigimmmm

Yazı dılı bıraz nankördur.yanlış anlaşılmaya çok musaıttır.allahtan burda ıkonlar var en guzel yanı bu buranın mimiklerimizi goremesek de burda var olan ıkonlarla az buçuk ıfademız kolaylaşıyor
hiç birinizi en yenı olarak tanımıyorum doğal olarak ama hepinizin ıyı nıyetle yazdığını ve bırbırınızı yanlış anladığınızı düşünüyorum
aslında bıraz da onemli olan karşı tarafın gercekten anlamak ıstemesı..bıraz da nasıl anlamak ıstersen o şekilde anlarsın ,anlatıcı ne kadar temiz ve duru gercek hıslerıyle yazsa da... Ama ıstemezsen onun ankara dediğini kara anlarsın
giz ve pınarda anlaştı sanırım şekersiz de iyi kalpli bırı ama bugun gunun de değildir belki insanların ruh halleride bazı seylere perde olur aranızı duzeltmek için mudehale etmis ama yanlış anlaşılmış sanırım

amaaan neyse ben nıe bu kadar edebıyat yapmaya calıştım dimi
ya bugun ben cok soru sordum ya ondan sanırım:26:
hadı ben kacar koca oktan geldı eve bırazdan kaslarını çatar

Gecmis olsun cnm, Guzel Miramiz hep gozlere geliyor herhalde...
Cnm benim burdan sordugum bir kac bilir kisi disin 39 derecelerde ates yapmiyacagi gorusunde en fazla 38 e cikartirmis,..yani usutmus olabilir..bogaz enfeksiyonu veya su cocuklarin kabusu olan orta kulak iltihabi olabilir..sen yinede doktora goturup kesin bir teshis koymalarini saglaman en iyisi olur...inan icim cok yaniyor yavrularimiz hastalandiginda...benimde dunden gelen bir grip rahatsizligim var, oglana gecmesin diye inan uzak mesafede dovus oynuyoruz...cok korkuyorum ..allah hepsini sifa olsun ins..

canım seni unutur muyum hiç,hele bir de öğrencilere yaptığın kitap yardımından sonra hiç birinizi bir ömür unutmam artık.çook teşekkür ederim,öğrenciler ve okul adına...
teşekkür ederim canım arkadaşım,moral oldun bana...

tatlım neden sorun olsun ki,sen de iyi bilirsin ki bunun için zaman kısıtlaması yoktur.her zaman ihtiyaç duyulur kitabamüteşekkirim öğretmenim...

Son düzenleme:
Merhaba anneler ve kuzuları

Hiç yazamıyorum buraya diye kendime çok kızıyorum(

Bade çok büyüdü teyzeleri. Söylenen herşeyi anlıyor ve yapıyor. Bu yaz tuvaleti öğretmeyi düşünüyorum. Aslında şimdi bile belki öğrenir. Çünkü herşeyin farkında.

Bendeki büyük değişiklik de yarın işe başlıyorum!!!
Doğumdan önce çalıştığım dershane aradı öğretmen ayrılıyormuş bana teklif ettiler. Eşimle uzun uzun konuştuk sonunda kabul ettim. Bade'ye de babası bakacak ama tabi benim içim içimi yiyor nasıl olcak diye. Çalışma saatlerimi ve günleri duysanız bana boşuna telaş ediyorsun dersiniz ama sonuçta 1 saat de bıraksam aklım hep onda olacak. Sizce boşuna mı telaş yapıyorum? ((

Oy cnm ya o kadar rahatsizligina ragmen kizinin tutusunu yapman inan beni cok etkiledi..sana cok gecmis olsun dikkat et anacim zature baslangici diyorsun cok ciddi...annene soyle iyi baksin teyzemiz sana...birde x men nin de daha fazla uzmesin seni ..
Tutunuz cok guzel olmus, kocaman bir sekilde cekmissin resmi cok iyi geldi valla icim acildi piril piril olmus masallah emegine ve gozlerine saglik..

Hee valla cok cektik, hele biz birde gurbetteyiz yani dusun halimizi vah ki vah..neyse ama herseye ragmen deger bu findiklar..simdi oglum calan muzik esliginde kafasini sallayip rock muzik oldugu icinde oda bagisiyor ehueheuuu...seviyom ben bu veledi yaw..

Hayirli olsun simdiden isin cnm, bence sen Bade icin elinden geleni en iyi sekilde yaptin sekerim, bundan sonra artik onu zorda olsa degisik bir duzen bekliyor ama zaten bir sekilde baslayacak bu gec veya erken farketmiyecektir..
Babasinin bakmasi bir baskasinin bakmasindan iyi bence, bana kalsa anneden sonra baba baksin isterim cunku cocuklarimiza en yakin senden sonra ikinci kiside baba bu yuzden hic endise etme cnm, senin icin ne ise Bade baba icinde hemen hemen ayni olucaktir ve inaniyorumki senin bakmana yakin olucaktir ...zamanla hersey yoluna girer ins..

Bı soru daha
dun bahsetmiştim ya popodaki mantar oldugunu duşunduğum ısılıkler hakkında...c.tesı ıçın dr randevu alcam da acaba buna cıldıye mı bakar cocuk dr u mu?

bu sayfa soru sayfası oldu

cnm kanimca cocuk doktoru anlar durumdan. eger diplomayi bakkaldan almamis ise :)) bazi doktorlarimiz da hakediyor su diplomayi bakkaldan mi aldin olayini neyse hepsi oyle degil simdi zaten olmayanlara lafimiz yok sozumuz meclisten disari alinan olmasin pls..

TSK ederiz teyzesil, oglum ellerinden oper

ikinci paragraph icin sana gelsin cnm

Cnm oyle ya sorma nasil gecti o kadar zaman dimi..anlamadik demeyim ama insan inanasi gelmiyor sukur rabbime, cok sagol guzel dua ve dileklerin icin,,

ZADA cnm sagol guzel dileklerin icin, hepberaber ins, sizede gecmis olsun umarim Zeyno muz hasta olmaz cnm...

SEKERSIZYESILCAY eger master yapma niyetinde isen hemen giris bu ise cunku zamanla insan bir baska usungec oluyor, ilerde Tr de is bulma daha da zorlasacagi ve daha cok nitelik aranacagi icin yuksek lisans buyuk avandas olabilir bu yuzden yapman cok faydali olucaktir mesleginde daha iyi bir kariyer edinebilmen Adina..

Meleğim sağol güzel sözlerin için. Ben de babasının iyi bakacağına inanıyorum. İnşallah da öyle olur! Eninde sonunda başlıycaktım zaten.
Öpüyorum yakışıklı Mahir'i!

Cnm naber, inan hepimiz ayniyiz..cocuklar cok hareketlendiler ve hic firsat vermiyorlar...
Sizin dogum gunude cok yaklasmiz, nasil yapicaksin karar verdinmi cnm..pastasi var, tutusu var...

Iyiyim cok sükür sende mahirimde iyisinizdir insallah
valla benimki pacalarima yapisiyor rahat vermiyor ev o biçim ne temizlik yapabiliyorum ne başka şeyler
doğumgününümüze az kaldı tütüsünü bugün lcw den aldım kırmızı çok şeker üzerine de kalpli kısa kollu bi badi aldım bi sürü de ciciler aldım kızıma bi ara yüklerim resimleri
pastayida 1 yazili yaptircam klasik

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım bizde gurbetteyiz babadan baska 10 dk bile ilgilenecek kimse yok ne anneanne hala teyze....yok ne çektim ben beee:)
ben yarın pasta siparişi vericem 9 nisan da dgünü var oglumun 36 haftalık dogdugu için sizinkilerden biraz erken oldu 6 mayısta dogcaktı gününü bekleseydi nisan annesi yaptı beni bu gercegi öğrendikten sonra mayıs anneleri topiğinden kovulmam dimi az bucuk hukukumuz var sizlerle kovmayın beni gercegi daha fazla saklayamdım canlarım:26:

Canım,ben de işe başlarken aynı duyguları yaşamıştım.İlk günler gözün ve aklın evde kalıyor,hatta ağlıyorsun(ben ağlamıştım)fakat sonra eve tekrar döneceğini bilmek ve de güvenilir birine kuzumuzu teslim etmek beni rahatlatmıştı.Şimdi duruma alıştım diyebilirim.Boşuna değil telaşın,sadece ilk defa uzaklaşmanın verdiği bir vicdani huzursuzluk yaşadığın.Endişelenme canım düzelir zamanla.

Oğlun benim doğum günüm de doğmuş şimdiden kutluyorum ilk yaşını yakışıklının :)) ben de haziran annesi olacakken sezaryen olduğu için 2 hafta erken doğum yaptım ve 38+2 de Mayıs annesi oluverdim iyi ki olmuşum ama :) burada herkes çok samimi ,haziran annelerinin de hakkını yiyemem ama orada da iyi arkadaşlar vardı .

Kızım uyandı bir koşu gideyim...
Bugün nihayet süt sağma makinem elime ulaştı...Oh be,rahatladım,bileklerim ağrıyordu artık.

Öyle tabi canım aslında yarın göndericektim ama arkadaşımın nişanı için van a gidicez haftaya inşallah göndericem bi aksilik çıkmazsa güzel meslektaşım. . .

Biangel kujum Tutunuz çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. Bu arada ben Mayıs annelerine sonradan katıldım yani bi 6-7 ay falan oluyo sanırım ve senin Tavşanın kız olduğunu bugün öğrendim :)) yani bu kadar zamandır ayşe minel ismi geçmemiş tabi ben kaçırmadiySam :)) seni ve guzel Tavşanını öpüyorum . . .

Eh yani bu gunleride gorduk hamdolsun rabbime..daha nice nice guzel zamanlar olsun ins..hergunleri mutlulukla dolsun tassin ve hastalik gostermesin hicbir bebegimize...amin

11.AYINIZ hayırlı uğurlu olsun canım melegimcim mahircigimize yakısıklımıza nice saglıklı mutlu huzurlu bol uykulu bol yemeli aylar olur inş

kızlar kötü haberim var ablamın eltisinin bebegi olmustu ya erkenden dün gece vefat etmiş bebek bugun defnettiler cok üzüldüm ablam dahada cok üzüldü
annesi hiç görmemiş hastanede hala gözetimde eniştem aglamış bebeği o görmüş minicikmiş rabbim sen evlat acısıyla sınama cok kötü ablamla arası 2hafta falan ablam dogum yaptıgında hep akııllarına gelicek offf ne zor sabırversin rabbim ailesine

bugun bebek görmeye gittim akrabam dogum yapmıstı hatırlarsınız ömür bebek masallah cok tatlı aynı enes gibi uykuyu gündz uyuyup gece kök söktürenlerden ama cok tatlı yanlarından ayrılmak istemedim

yarında hem eşimin akrabası hemde sınıf arkadasının bebegi olmustu onu görmeye gitcem yogunum bu aralar cok beni unutmayınnnn olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…