BABYCEREN ruyanda beni mi gormustun yoksa? Kacirmisim ben ya hadi hemen yine anlat hamile miydim acaba??
Hemencik gerilmissiniz yahu PINARDAnin yazdiginda bir anormallik gormuyorum ben cunku bazilari cidden sadece soru sorup kaciyor e herkes oyle yaparsa kim cevaplayacak di mi?
BIANGELKUJUM ne guzel olmus bidisinin tutusu tu tu tu masallahhh!!!! Ben de yegenime gokkusagi renklerinde yapiyorum Omerin dgununde giysin diye supriz :)
Evde hersey rengarenk oldu Omerle bulutlarin sutunde temamiza gokkusagi bulut ve balon agirlikli suslemeler yaptik herkese gokkusagi rozeti hazirliyorum gelenlere duz renk giymelerini rica ettim karmakarisik goruntuler istemem fotograflarda
Selam kızlar,biz yine ateşli bebiş oldukDün iyiydi aslında ama birkaç gündür süre gelen aşırı iştahsızlık var Mira'da.
Eve gittiğimde de fazlaca gaz çıkarıyordu ve çok afedersiniz kaka yapmış gibi kokuyordu,ters giden bişeylerden şüphelendim
ama aldırış etmedim,aldık kızı ayakkabı aramaya gittik eşimle.Akşam kafa ateşi yükseldi ama hep yüksek diye fazla aldırmadım,
saat 12 civarı uyudu,eşimde maçtan geç geldi,tabi Mira uyuyunca bende hemen yatmıştım.Eşim kızı örterken farketmiş,beni uyandırdı
ateş39.2Hemen bilindik tedavileri uyguladık ama sabahtan beri ateşimiz 38.2/38.4lerde geziyor pofff.İşe geç geldim,keyfi yerinde ama
yine diş mi geliyor yoksa havalar güzelleşti diye kilotlu çorabı çıkardık,giysileri incelttik onda mı bilemiyorum
Neyse..Benden manzara pek iç açıcı değilSize mutlu günler diliyorum Not: tecrübeli eltim,dişten diyor umarım diştendir
canım seni unutur muyum hiç,hele bir de öğrencilere yaptığın kitap yardımından sonra hiç birinizi bir ömür unutmam artık.çook teşekkür ederim,öğrenciler ve okul adına...selam kızlar 1 haftadan beri yazamıyorum, eskiden yazmasam da okurdum sizleri onu da yapamıyorum, bir süre topiğe giremeyeceğim öyle görünüyo, işlerimi bir gün olur da toparlayabilirsem sizlerle burada doyasıya muhabbet etmek konuşmak isterim, şöyle iyi ihtimalle yeni devraldığım işleri yaza kadar ancak toparlarım, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bu güzel arkadaşlıklarınız inşallah hep devam eder, geri döndüğümde sen de kimdin demezsiniz umarım, ha unutmadan pınarda gidiyorum ama urfaya göndermek için hazırladığım ama yoğunluktan bir türlü tamamlayamadığım koliyi mutlaka göndericem, tekrar görüşmek üzere...
teşekkür ederim canım arkadaşım,moral oldun bana...babyceren ruyanda beni mi gormustun yoksa? Kacirmisim ben ya hadi hemen yine anlat hamile miydim acaba??
Hemencik gerilmissiniz yahu pınardanin yazdiginda bir anormallik gormuyorum ben cunku bazilari cidden sadece soru sorup kaciyor e herkes oyle yaparsa kim cevaplayacak di mi?
Bıangelkujum ne guzel olmus bidisinin tutusu tu tu tu masallahhh!!!! Ben de yegenime gokkusagi renklerinde yapiyorum omerin dgununde giysin diye supriz :)
evde hersey rengarenk oldu omerle bulutlarin sutunde temamiza gokkusagi bulut ve balon agirlikli suslemeler yaptik herkese gokkusagi rozeti hazirliyorum gelenlere duz renk giymelerini rica ettim karmakarisik goruntuler istemem fotograflarda
oy oy oy etsiz kıymasız yemek pek olmaz buralarda ama sana özel makarna yaparım tabi canım ne demek istediği makarna olsun, babycerene de kumpir yaparımMakarnanı yiyemez çünkü midesi bozulur
Valla yolunuz elazığa düşerse seve seve ağırlarım sizleri ay ne güzel olur yaa gelsenize
Canım 11. Ayınız kutlu olsun nice 11 yıllarını görürsün inşallah mahirciğimizin...
Kıyamam güzel miraya yaa diğer arkadaşlarında dediği gibi umarım diştir diyorum bir önce çıkarda rahat eder inşallah prenses, bu arada dişlere bayıldım inci gibi maşallahBizimkinin biraz eğri sanki Gülüşü zaten ömre bedel güzel miranın
Ah ah babycerenciğim ben de hem çalışıp hem de bunları düşünenlerdenim tabi tek farkla ben bunları yaparken görümcem sağolsun kuzuma bakıyor senin 2 çocukla daha zor tabi allah yardımcımız olsun..
Yusuf uyurken rahat rahat okuyayım dedim hemen uyandı yaramaz son sayfaları okuyamadım herşey yolundadır umarım
not: Pınarda canım ben kitapları haftaya göndericem büyük ihtimal sorun olmaz umarım öğrencileriminde katkısı var okudukları kitapları getirdi bazıları bir de yaprak testler var işlerine yarar umarım çocukların...
hayırlı günler MAYIS ANNNELERİ ve DATLU BEBUŞLAR
ALLLAH sağlık sıhat versin bol iştahlı kakalı hastalıksız günler olsun işlaa
dr geldim az önce tavşanımı götürdüm bende kendim için gittim tavşanım iyi allaha çok şükür tek mukotik verdi işter kullan ister kullama dedi günde bir defa kullanacağım galiba
bende de zatüre başlanğıcı çıktıbu X benı verem etti dedim dedim oldu galiba ilaç aldım aman ben hasta olayımda tavşanım iyi olsun az dolaştık temiz havada sonra eve geldik gankamla
akşam tütü eteğini tşorttünüde bitirdim tavşanın ah ah yaşlanmışım yaw gözlerim görmuyo geçeleri
kısa kollu yaptım ama pişman olmam işlaa bi tanede beyaz badı aldım belki uzun kolluda yaparım işlaa beğenirsiniz
valla hepinizi çok özledim tavşan hasta olunca hiç bişeye bakamıyom yemek bile yemiyom o kadar yanı ama iyi bende iyi
az geçmişi okuyam bakım sonra yemek yaapcam MUCKKKK
hamile kaldık nasıl doguracagız diye düşündük
dogdular emsinler diye ugrastık
gece agladılar susturamadık
sabah 5 te kalktılar tekrar uysun diye gözünün içne baktım
el sallamayı alkış yapmayı babamamaanne demeyi öğrensin diye günde 3 bin defa tekrar ettirdik
düşmesin diye peşinden gezdik
üstüne birde şeyle yap böyle yap diyenlere ama aslında huyu suyu soyle diye dert anlattık
dgünü geliyor diye fikir aradık pastası nasıl olsun diye düşündük durduk neee cektik be kızzlarrr
iyi ki varlar tabiki
Merhaba anneler ve kuzuları
Hiç yazamıyorum buraya diye kendime çok kızıyorum(
Bade çok büyüdü teyzeleri. Söylenen herşeyi anlıyor ve yapıyor. Bu yaz tuvaleti öğretmeyi düşünüyorum. Aslında şimdi bile belki öğrenir. Çünkü herşeyin farkında.
Bendeki büyük değişiklik de yarın işe başlıyorum!!!
Doğumdan önce çalıştığım dershane aradı öğretmen ayrılıyormuş bana teklif ettiler. Eşimle uzun uzun konuştuk sonunda kabul ettim. Bade'ye de babası bakacak ama tabi benim içim içimi yiyor nasıl olcak diye. Çalışma saatlerimi ve günleri duysanız bana boşuna telaş ediyorsun dersiniz ama sonuçta 1 saat de bıraksam aklım hep onda olacak. Sizce boşuna mı telaş yapıyorum?((
Bı soru daha
dun bahsetmiştim ya popodaki mantar oldugunu duşunduğum ısılıkler hakkında...c.tesı ıçın dr randevu alcam da acaba buna cıldıye mı bakar cocuk dr u mu?
bu sayfa soru sayfası oldu
melegim_11. ayıda bitirdiniz hadi bakalım..1 ay kaldı çok heycanlı..bize 1buçuk ay var:)
cihihiro79_sizideçok merak ediyorum rica etsem sevimli bir fotonuzu koyarmısınız:)eminim bu okuyacaksın ama cevap bile vermeyeceksin:)
seni babaanneme benzetiyorum..işine geleni duyar,işine gelmeyeni duymaz:)
günaydınn herkeseee, güzel ve mutlu bir gün diliyorum hepimizeeeeMELEĞİM 11. ay demek, 11 mis kokuluu ay, nice güzel aylar yıllar görelim kuzularımızla inşş ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım valla yüksek benimde hayalim ama artık bu yoğunlukta öyle projeler sunumlar vs. çok zor geliyor ya hayır sadece ders çalışıp sınava girip tez hazırlayıp geçebileceğim bir yüksek yapma şansımız yok yine projeler,uykusuz gecelerr, yine jürilerrr eminmisin şekerim valla başlarsan banada örnek olursun cicimmm
Cnm naber, inan hepimiz ayniyiz..cocuklar cok hareketlendiler ve hic firsat vermiyorlar...
Sizin dogum gunude cok yaklasmiz, nasil yapicaksin karar verdinmi cnm..pastasi var, tutusu var...
tatlım bizde gurbetteyiz babadan baska 10 dk bile ilgilenecek kimse yok ne anneanne hala teyze....yok ne çektim ben beee:)Hee valla cok cektik, hele biz birde gurbetteyiz yani dusun halimizi vah ki vah..neyse ama herseye ragmen deger bu findiklar..simdi oglum calan muzik esliginde kafasini sallayip rock muzik oldugu icinde oda bagisiyor ehueheuuu...seviyom ben bu veledi yaw..
Merhaba anneler ve kuzuları
Hiç yazamıyorum buraya diye kendime çok kızıyorum(
Bade çok büyüdü teyzeleri. Söylenen herşeyi anlıyor ve yapıyor. Bu yaz tuvaleti öğretmeyi düşünüyorum. Aslında şimdi bile belki öğrenir. Çünkü herşeyin farkında.
Bendeki büyük değişiklik de yarın işe başlıyorum!!!
Doğumdan önce çalıştığım dershane aradı öğretmen ayrılıyormuş bana teklif ettiler. Eşimle uzun uzun konuştuk sonunda kabul ettim. Bade'ye de babası bakacak ama tabi benim içim içimi yiyor nasıl olcak diye. Çalışma saatlerimi ve günleri duysanız bana boşuna telaş ediyorsun dersiniz ama sonuçta 1 saat de bıraksam aklım hep onda olacak. Sizce boşuna mı telaş yapıyorum?((
Oğlun benim doğum günüm de doğmuş şimdiden kutluyorum ilk yaşını yakışıklının :)) ben de haziran annesi olacakken sezaryen olduğu için 2 hafta erken doğum yaptım ve 38+2 de Mayıs annesi oluverdim iyi ki olmuşum ama :) burada herkes çok samimi ,haziran annelerinin de hakkını yiyemem ama orada da iyi arkadaşlar vardı .tatlım bizde gurbetteyiz babadan baska 10 dk bile ilgilenecek kimse yok ne anneanne hala teyze....yok ne çektim ben beee:)
ben yarın pasta siparişi vericem 9 nisan da dgünü var oglumun 36 haftalık dogdugu için sizinkilerden biraz erken oldu 6 mayısta dogcaktı gününü bekleseydi nisan annesi yaptı beni bu gercegi öğrendikten sonra mayıs anneleri topiğinden kovulmam dimi az bucuk hukukumuz var sizlerle kovmayın benigercegi daha fazla saklayamdım canlarım:26:
Öyle tabi canım aslında yarın göndericektim ama arkadaşımın nişanı için van a gidicez haftaya inşallah göndericem bi aksilik çıkmazsa güzel meslektaşım. . .canım seni unutur muyum hiç,hele bir de öğrencilere yaptığın kitap yardımından sonra hiç birinizi bir ömür unutmam artık.çook teşekkür ederim,öğrenciler ve okul adına...
teşekkür ederim canım arkadaşım,moral oldun bana...
tatlım neden sorun olsun ki,sen de iyi bilirsin ki bunun için zaman kısıtlaması yoktur.her zaman ihtiyaç duyulur kitabamüteşekkirim öğretmenim...
Eh yani bu gunleride gorduk hamdolsun rabbime..daha nice nice guzel zamanlar olsun ins..hergunleri mutlulukla dolsun tassin ve hastalik gostermesin hicbir bebegimize...amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?