2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yaa,çok üzücü...Allah anne ve babasına sabır ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

eşimin ateşi var..öksürüyo..afedersiniz ama balgamında biraz kan vardı..
3 gündür rahatsızdı ama bugün daha kötü olmuş..
netten baktım baktıgıma pişman oldum..inşallah sadece öksürmekten tahriş olmuştur boğazı ve
o yüzden kan gelmiştir..
sabah hemen doktora gitmesi için baskı yaptım ve gidecegine söz verdi..
eger aklınıza gelirse benim için çocuklarım için dua edermisiniz..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana

eşim gitti kaldım yine başınıza:)) bu seferlik anneme atamıcam suçu ikimizde ağladık ayrılırken burnumun direği sızlar denir ya o durumdayım.

Mahirim abimiz 11 aylık olmuş:) happy birthday demeye az kaldı öpüyoruz Mahirimizi.

Mira sabah ateşliymiş inşallah yarına birşeyi kalmaz iyi haberleri gelir. mutluannem yazmışın erkenmi geçtik bahar havasına diye. bende eşime dinletemedim havalar ısındı diye çocuğu ince giydirdi bugün bütün gün hapşırıp burnu aktı al işte dedim hasta oldu beğendinmi yaptığını. en azından mayıs sonuna kadar dikkat etmeye devam etmeliyiz sıcaklara aldanmamalıyız diye düşünüyorum.

tavşanım geçmiş olsun sana çok üzüldüm iyi beslen bol bol dinlen annenlere biraz misafir gelmeyiversinki toparlan. tütünle badinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.

beykozum o sabi annesinden şefaatçi olacak. ailesine sabır versin Rabbim.

hemen aklına kötü şeyler getirme Allah korusun dediğin gibi öksürmekten olmuştur. hamileyken kusarken benimde kan gelince ödüm kopmuştu ama geçti eşininde öyle olur inşallah

hemen aklına kötü şeyler getirme Allah korusun dediğin gibi öksürmekten olmuştur. hamileyken kusarken benimde kan gelince ödüm kopmuştu ama geçti eşininde öyle olur inşallah

inşallah dedigin gibidir canım ya..ne biliyim korkuyorum..koca adam..ateşi neden çıkar ki..
o da benim gibi sigara içiyo..hemde 20 yıldır..
ama şuan itibariyle resti çektim..dedim ya sigara yada biz o kadar..
paketleri fırlattım camdan aşagı..

BABYCEREN sen de nerde mercimek operasyonu var damliyon kocisimle otele kactik orda da buldun hemen beykozdan gonlun gecti galiba
Ben seni ve o guzel kizlarini bi gorsem Bursaya kacirir gunlerce misafir ederim gormezden gelmek de neymis!

SOMEBODY sen de calisanlar tayfasina katiliyorsun demek Allah yardimcin olsun canim Bade abla oldu zaten gozun cok arkada kalmaz

SEKERSIZCAYim bugunku konuda sen de haklisin yazi dili acimasiz sadece tatlim
Herkes buyursun sorsun yazsin kemik kadro hep hazir ama izleyici yerine katilimci olmakta fayda var :)

BEN Omere grapon kagidindan gokkusagi yapmaya gidiyorum opuldunuz yavrular:

ben kaçar keyfim yok..sizinde canınızı sıkmıyım..
bol muhabbetli egelnceli gece diliyorum hepinize
bende yarın güzel haberlerle gelip dedikodu yapmaya devam edecegim inşallah..
Allah a emenet olun..iyi gecelerrr

BABYCEREN icimizi ferah tutalim iyi seyler olsun
Oksurmekten bogazi tahris olmus olabilir
Bazen mide rahatsizligi bile bu sekilde kusturuyor insani kendimden biliyorum
Cuma gecesi Rabbimden esinle ve cocuklarinla nice saglikli huzurlu seneler gecirmeni diliyorum

AZRECE benim de burnumun diregini sizlattiniz kiz
1aylik seyahate ne zaman gidecekti?
Ah be kuzum ne zaman kavusacaksiniz siz sen neden istanbul'a yerlesmiyorsun bu arada?

canım netten birşeye bakılmaz en basit sivilceye bak neler çıkıyor bence boğazı tahriş olmuştur bende hapşurunca burnumdan hafif gelir sigarayı sende eşinde bian önce bırakırsınız inşallah

Allah kavuştursun bi iki güne eski düzenine dönersin benim eşimde herhafta geliyodu ancak yarın gelmeyecek haftaya gelecek zor oluyor ya gerçi gelincede 1 gün sonra hırlaşmaya başlıyoz ama napalım yanımızda olsunlarda dövelim sövelimmm sevelimmm

iyi geceler herkesee
geçmişi okudum şansıma sayfalar fazla ilerlememiş:)
şu anda evimin içi misss gibi çilek kokuyo eşim eve gelirken minicik çilekler görünce dayanamamış hormonsuzuz diye bağırıyolardı:)
tarık buğrayada 2 tane yedirdim çok sevdi 3. yü yemek için ağzı açık bekledi kuzum ama yedirmedim..
yavrumun iştahı açıldı yemediği günlerin acısını çıkarıyo galibahejarcım darısı aras eymenin başına inş iştahı açılır kuzumun
bu arada ishalken vitamin takviyesine başladık biz pzt günü kontrolümüz var o zaman kadar iyi bakmalıyım bebeme vitamine devam edermiyiz acaba:26:

meleğimkankamızın 11. ayı kutlu olsun:)daha nice 11 aylara inş zaman ne çabuk geçiyo büyüyo yavrularımız..öptüm mahirimitabii senide

biangelkujumöncelikle çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve beslenmene..sen rahatsızlanırsan minik tavşanla kim ilgilenir..tütünde harika olmuş diğer badisinide beyaz üzerine tütü renginde minik parlak boncuklarla yap bence evin ısısınıda Ayşe nin kıyafetine göre ayarlarsın:)

babycerencanım aklına neden hemen kötü şeyler getiriyosuninternetten bulduğun olumsuz yazıları kafana takıpta canını sıkma lütfen..en iyi teşhisi dr koyucaktır inş kötü bi şey çıkmaz..sigarayıda bıraksanız ne güzel olur

başka bi şeyler daha yazıcaktım unuttum işte evt hatırladımm ekleyim hemen

azraeceAllah kavuştursun canımm sizin vedalaşmanız her yazdığında gözümün önüne geliyor..Allah sabır versin size
bu arada mutfak robotunda hayırlı olsun daaa:)çok bulaşığı çıkıyo bu zımbırtıların insan kullanmak istemiyo..umarım senin işine yarar:)

şu anda fb gol attı eşim resmen böğürüyor:))

Son düzenleme:
ya ne dicem...
şu bayaaaa bi dişlenen arkadaşlara sesleniyorum. diş fotosu çekmek zor biliyorum ama ucundan da olsa görsek be yaaa...
foto koyunnnn... bizde 4 tane var ve 8-9 dişi olanları merak ediyorummm

teyzesi bizdekileri gördünüz 4adetler baskada yok
9aylıkken cıktılar gelmek bilmediler sayımız budur onada şükür bnde merak ettim şimdi 8-9dişi

normalde 29unda çıkacaklardı 1 aylık seyire ama gemi motoru arıza vermiş Allah razı olsun hemen bizimkine öncelik vermişler git gör kızını diye. sürpiz oldu iyi geldi bu 6 gün bize. işte motorun tamir olmasını bekliyecekler yine belirsizlik. istanbula gelemem çünkü temmuzda yüzde 99 bizim tayinimiz çıkacak onu bekliyoruz.

cenera dediğin gibi yeterki yanımızda olsunlarda dövelim sövelim sevelim. Allah hayatta kimseyi yalnız bırakmasın.

Allah sabir versin yakinlarina ins cnm, cok uzucu ama en azindan ins yakinlarinin cennete girmesine sebep olur...rabbim buyuk annenin biran once sifa bulup toparlanmasini cani gonulden diliyorum..

Bizim icin bulunmus oldugun dilekler icin bir mukavele olur umarim malum Enes bizim oglandan sadece bir gun buyuk..sizinde hayirli ugurlu olsun ins cnm
Bebeklerinizin hepsine guzel alin yazisi tazsin rabbim.allah anali babali buyutur ins..

Ayy cnm kotu seyler dusunme, ins birsey cikmaz ..tahris sonucu oluyor bazen, hay allah yaa ne kadar cok usutmus oyle ki oksuruyor...sigara iciyorsa onada bence ara vermesi lazim...cunku sigara daha kotu tetikler ..doktora mutlaka gitsin, erkekler pek dikkat etmezler bu tip seylere bizim adamda oyledir doctor dedin mi cinlenir sanki ne olucaksa gidince..incileri dokulur ya bunlarin neyse cnm, ben duacinizim ins birseyi cikmiyacak, rabbim sifa olsun hepinize,

Bizim oralarda giden icin kus gibi gitsin kus gibi gelsin derler..mevlam sizleride kolayca kavustursun ins...zor asiklarin ayrilmasi bilirim bir zamanlar..... :)) neyse kalsin..
Mahirde senin ellerinden opuyorum teyzesi...hatta Ece yede uzaktan opucuk atti bilesin :))

Gule gule kullansin cicileri Tuana Mina miz...eminim ki cok yakisir bizim pofuduge kirmizi tutu, 1 seklinde pasta klasik evt ama cogumuzdan onda yaptiracak galiba..ben dusunmuyorum..dogum gunu temamiza uygun motifli birsey olur kanimca..
resimleri yukle cnm hemen bekliyoruz,ozledik fistigimizi

Biliyorum cnm gurbet oldugunuzu zaten o yuzden yazdim biz gibi gurbetciler icin dile getirdim derdimizi...sen kipristaydin aklimda kalmis yani...
Oglucun demek bizim veletlerden buyuk ve abisi oluyor vay vay opeyim abimizi ben :)) cokta yakisikli annesi resminide unutmadim hani..guzel annenin guzel yakisikli oglu olur zaten baska ne beklenirki dimi :))
Son yazdiklarini okuyamadim ben bu yuzden birsey yazmiyacam, hemde gormemis oluyum oyle birsey olmuyacagini sende zaten bilirsin sekerim

Merhaba kizlarnasilsiniz bakalim?prensler ve prenseslerimiz nasil iyilerdir insallahkizlar okis merdiven cikmayi kesfettiamcamizin evi mustakil bi baktik okis pitir pitir cikiyor merdivenleriinemiyor tabiiben hayir yapiyorumbu sekilde oda bana aynen parmak boyle oynuyor ama evet e benzer birsey diyor tam saklaban oldu yaaa valla gulmekten olduruyor benimama sandalyesini salliyor bu cocuk ikea ninkini sizinkilerdede varmi?benimki zaten pompaciyatak korkuuguna tecavuz ediyoro yuzden yavrumun adi pompaci kaldi ama ayni seyi mama sandalyesinde otururken yapiyor sandalyenin ayaklari yerden kesiliyor o derce salliyor yaniyalniz birakmaya korkuyorum artik :18:yatagini hatirlarsaniz camin onune cekmistim biz hanim i uyusun diye yatiriyoruz o perdeyi siyirip disariyi izliyorneyse kizlar opuyorum hepinizi cok hayirli geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…