11.AYINIZ hayırlı uğurlu olsun canım melegimcim mahircigimize yakısıklımıza nice saglıklı mutlu huzurlu bol uykulu bol yemeli aylar olur inş
kızlar kötü haberim var ablamın eltisinin bebegi olmustu ya erkenden dün gece vefat etmiş bebek bugun defnettiler cok üzüldüm ablam dahada cok üzüldü
annesi hiç görmemiş hastanede hala gözetimde eniştem aglamış bebeği o görmüş minicikmiş rabbim sen evlat acısıyla sınama cok kötü ablamla arası 2hafta falan ablam dogum yaptıgında hep akııllarına gelicek offf ne zor sabırversin rabbim ailesine
bugun bebek görmeye gittim akrabam dogum yapmıstı hatırlarsınız ömür bebek masallah cok tatlı aynı enes gibi uykuyu gündz uyuyup gece kök söktürenlerden ama cok tatlı yanlarından ayrılmak istemedim
yarında hem eşimin akrabası hemde sınıf arkadasının bebegi olmustu onu görmeye gitcem yogunum bu aralar cok beni unutmayınnnn olurmu
eşimin ateşi var..öksürüyo..afedersiniz ama balgamında biraz kan vardı..
3 gündür rahatsızdı ama bugün daha kötü olmuş..
netten baktım baktıgıma pişman oldum..inşallah sadece öksürmekten tahriş olmuştur boğazı ve
o yüzden kan gelmiştir..
sabah hemen doktora gitmesi için baskı yaptım ve gidecegine söz verdi..
eger aklınıza gelirse benim için çocuklarım için dua edermisiniz..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana
hemen aklına kötü şeyler getirme Allah korusun dediğin gibi öksürmekten olmuştur. hamileyken kusarken benimde kan gelince ödüm kopmuştu ama geçti eşininde öyle olur inşallah
netten baktım baktıgıma pişman oldum..inşallah sadece öksürmekten tahriş olmuştur boğazı ve
o yüzden kan gelmiştir..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana
eşim gitti kaldım yine başınıza:)) bu seferlik anneme atamıcam suçu ikimizde ağladık ayrılırkenburnumun direği sızlar denir ya o durumdayım.
Mahirim abimiz 11 aylık olmuş:) happy birthday demeye az kaldı öpüyoruz Mahirimizi.
Mira sabah ateşliymiş inşallah yarına birşeyi kalmaz iyi haberleri gelir. mutluannem yazmışın erkenmi geçtik bahar havasına diye. bende eşime dinletemedim havalar ısındı diye çocuğu ince giydirdi bugün bütün gün hapşırıp burnu aktı al işte dedim hasta oldu beğendinmi yaptığını. en azından mayıs sonuna kadar dikkat etmeye devam etmeliyiz sıcaklara aldanmamalıyız diye düşünüyorum.
tavşanım geçmiş olsun sana çok üzüldüm iyi beslen bol bol dinlen annenlere biraz misafir gelmeyiversinki toparlan. tütünle badinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.
beykozum o sabi annesinden şefaatçi olacak. ailesine sabır versin Rabbim.
ya ne dicem...
şu bayaaaa bi dişlenen arkadaşlara sesleniyorum. diş fotosu çekmek zor biliyorum ama ucundan da olsa görsek be yaaa...
foto koyunnnn... bizde 4 tane var ve 8-9 dişi olanları merak ediyorummm
Gördünmü canım ekledim:)
BABYCEREN icimizi ferah tutalim iyi seyler olsun
Oksurmekten bogazi tahris olmus olabilir
Bazen mide rahatsizligi bile bu sekilde kusturuyor insani kendimden biliyorum
Cuma gecesi Rabbimden esinle ve cocuklarinla nice saglikli huzurlu seneler gecirmeni diliyorum
AZRECE benim de burnumun diregini sizlattiniz kiz
1aylik seyahate ne zaman gidecekti?
Ah be kuzum ne zaman kavusacaksiniz sizsen neden istanbul'a yerlesmiyorsun bu arada?
11.AYINIZ hayırlı uğurlu olsun canım melegimcim mahircigimize yakısıklımıza nice saglıklı mutlu huzurlu bol uykulu bol yemeli aylar olur inş
kızlar kötü haberim var ablamın eltisinin bebegi olmustu ya erkenden dün gece vefat etmiş bebek bugun defnettiler cok üzüldüm ablam dahada cok üzüldü
annesi hiç görmemiş hastanede hala gözetimde eniştem aglamış bebeği o görmüş minicikmiş rabbim sen evlat acısıyla sınama cok kötü ablamla arası 2hafta falan ablam dogum yaptıgında hep akııllarına gelicek offf ne zor sabırversin rabbim ailesine
bugun bebek görmeye gittim akrabam dogum yapmıstı hatırlarsınız ömür bebek masallah cok tatlı aynı enes gibi uykuyu gündz uyuyup gece kök söktürenlerden ama cok tatlı yanlarından ayrılmak istemedim
yarında hem eşimin akrabası hemde sınıf arkadasının bebegi olmustu onu görmeye gitcem yogunum bu aralar cok beni unutmayınnnn olurmu
o yüzden kan gelmiştir..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana
eşim gitti kaldım yine başınıza:)) bu seferlik anneme atamıcam suçu ikimizde ağladık ayrılırkenburnumun direği sızlar denir ya o durumdayım.
Mahirim abimiz 11 aylık olmuş:) happy birthday demeye az kaldı öpüyoruz Mahirimizi.
Mira sabah ateşliymiş inşallah yarına birşeyi kalmaz iyi haberleri gelir. mutluannem yazmışın erkenmi geçtik bahar havasına diye. bende eşime dinletemedim havalar ısındı diye çocuğu ince giydirdi bugün bütün gün hapşırıp burnu aktı al işte dedim hasta oldu beğendinmi yaptığını. en azından mayıs sonuna kadar dikkat etmeye devam etmeliyiz sıcaklara aldanmamalıyız diye düşünüyorum.
tavşanım geçmiş olsun sana çok üzüldüm iyi beslen bol bol dinlen annenlere biraz misafir gelmeyiversinki toparlan. tütünle badinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.
beykozum o sabi annesinden şefaatçi olacak. ailesine sabır versin Rabbim.
Iyiyim cok sükür sende mahirimde iyisinizdir insallah
valla benimki pacalarima yapisiyor rahat vermiyor ev o biçim ne temizlik yapabiliyorum ne başka şeyler
doğumgününümüze az kaldı tütüsünü bugün lcw den aldım kırmızı çok şeker üzerine de kalpli kısa kollu bi badi aldım bi sürü de ciciler aldım kızıma bi ara yüklerim resimleri
pastayida 1 yazili yaptircam klasik
tatlım bizde gurbetteyiz babadan baska 10 dk bile ilgilenecek kimse yok ne anneanne hala teyze....yok ne çektim ben beee:)
ben yarın pasta siparişi vericem 9 nisan da dgünü var oglumun 36 haftalık dogdugu için sizinkilerden biraz erken oldu 6 mayısta dogcaktı gününü bekleseydi nisan annesi yaptı beni bu gercegi öğrendikten sonra mayıs anneleri topiğinden kovulmam dimi az bucuk hukukumuz var sizlerle kovmayın benigercegi daha fazla saklayamdım canlarım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?