2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım öncelikle geçmiş olsun.Bence eşinin boğazı tahriş olmuştur .Hem internette bu ve buna benzer belirtiler için bakınmamakta fayda var,çünkü bir ara doktorum bana şöyle demişti:"internetten araştırırsanız kanser olursunuz".Ben bile kendi rahatsızlığım için bakındığımda moralman çoküntüye uğramıştım,taa ki doktora görünene kadar.Müsterih ol canım bir şeyciğiniz yoktur.

Oy maşallah,ısırırım ben popoyu bakneşeniz daim olsun.
Canım merak ettim geçen aylarda bir kaza sonucu anne-babasını kaybeden bebeğe ne oldu?Şu an nasıl?

Ay ne güzel yine ilk günaydını yazdım. Dün giremedim bugün bi fırsatını buldum yazayım dedim

BEYKOZ canım çok üzüldüm aileye Allah sabır versin. Kimseye evlet acısı vermesin.

MELEĞİM mahirimizin 11.ayı kutlu olsun tatlım ne ara büyüdüler de 11 aylık oldular ya zaman su gibi akıp geçiyo öpüyorum seni ve kuzumu

MUTLU ANNE geçmiş olsun canım umarım mira bugün iyidir. Ayrıca dişlerine bayıldım maaşallah inci gibi. Biz iki dişle kaldık (Şu soru sorup cevap alamamayla ilgili yorumuna sonuna kadar katılıyorum ben de bi ara mal gibi kalmıştım ondan beri temkinliyim)

ZEYNEP hazırlıkların neredeyse bitmiş tebrik ediyorum canım seni. Forumun en enerjik annelerindensin valla.

TATLICADI tarık buğranın iştahı düzelmiş çok sevindim canım

BABYCEREN eşine çok geçmiş olsun aklına kötü şey getirme umarım basit bir şeydir. Öpüyorum cicim seni

AZRAECE Allah kavuştursun canım

BİANGEL KUJUM tütün çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Badi konusunda plannere katılıyorum sanki beyaz olsa daha uyumlu olur. Sana da çok büyük geçmiş olsun.

SOMEBADY çalışan anneler kervanına katıldın demek. İlk günler alışmak zor oluyo ama bebeğin güvenilir birindeyse hemen alışıyosun. Sana kolaylıklar diliyorum.

Hepinizi öpüyorum canlar
Ben kaçar

Herkese günaydınlarrrrrr...

kızlar adanın ökssürüğü hala devam ediyor..aksam herzmnki saatinde yatırdım gece 11 de öksürdü hemen kostum baktım kusuyor yavrumm..balgam yapmış sanırım yataş çarşaf heryer battı tabiii ne yediyse cıkarmıs..hepsini değiştirdik yenilerini tatktık bu sırada Ada cin gibi oldu tabi kudurduda kudurdu..bende doğum günü için aldığım şişeleri süslüyordum hazine bulmuş gibi sevındı şişelere:)) neyse sonra hep birlikte yattık...

kızlar bişey sorucam bu öksürük için biz ilaç kullanmıyoruz kullanmalımıyız..doktorada gitmedik ne yapsam bilemedimm..birde köpek dişimiz çıkmış acaba diş öksürük yaparmı:))

mutluannem güzel annem mira nasıl oldu..umarım iyidir güzel kızım benım..o ağzınıda ısırırım ben onun maşşallah kızıma

babyceren umarım eşinin bişeyciği yoktur güzel haberlerle gel şekerim..

beykozcum cok uzuldum cnm ya..takdiri ilahi demekten başka birşey gelse keşke elden..

bingel kujum ellerine emeğine saglık cnm cok guzel olmus tutunuz...

mybabylove cnm maşşallah okişe demek merdiven cıkmaya basladı cnm bu pompa olayı bizdede cok fena ne bulsa pompalıyo bacak kol yastık oyuncak hepsini pompalıyor ada da..gecen 9 aylık bir bebek vardı.. cocuguı arkadan pompalamaya başladı koptuk hepimiz..

Günaydın kızlar...Foruma pek uğrayamıyorum yine
Oğluşum dünden beri ateşli,bu sabahta bütün kahvaltısını kustu birden.Gece uykularıda fena bir durumda.7 ve 8 numaralı dişlerin yeri beyazlamış ama gelen giden yok henüz.
Neyse kısacası oğluşum hasta,ben de başında nöbetteyim zombi gibi
Hepinizi öpüyorum.

Mutlu annem,kaç akşamdır eşimi bekliyorum senin aldıklarını giydirip resim çekmek için ama bir türlü kısmet olmadı yaa.Dün artık makinayı hazırladım koydum ama bu defada oğluşun ateşi huysuzluğu derken kaldı öylece.Elimde amatör çekip bit kaç resim var.İdarelik bugün onları yükleyeceğim ama sonradan tekrar güzel resimlerini yükleyeceğim

Ahhh bu nöbetlerGeçmiş olsun canım bende dün yine nöbetteydim,,ateş korkuttu bizi ama dün gece 37lerdeydi yukselmedi yine çok şükürMira da dün akşam emzirdiğimi kustu,sanırım üşüttü İyi olsunda her karesini çek yeğenimizin özlüyoruz

Zadacım şişelere ne koydun,resim yok mu?Zeynomuzu öperim

Annezeynom senden de gökkuşağı temalı süsleme resimlerinden bekliyoruz içimiz açılsın sonuna kadar

Tatlıcadı,TarıkBuğra iyileşiyor demek çok sevindim

Babyceren,umarım eşinin kötü birşeyi yoktur,,bende boğazının tahriş olabileceğini düşünüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz

Mybabylove,mama sandalyemiz ikea aynı şeklide Mira da çok sallıyor kesinlikle yalnız bırakamaz olduk bizde,,korkuluklarıda aynı şekilde sallıyor,uyuduğunda yatağının yanına
yer yatağı koyuyorum nolur nolmaz diye:18:Okiş de merdiven çıkıyormuş maşallah şirineye

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlarBugün bayram bana,,annem geliyor Haftasonu süslemelerimi bitirip, artık mamaları düşünmek istiyorum yaşgünümüz için
Kızımın hala badisi yok,,badi alıp işleme yapmam lazım. Mira bu sabah daha iyi

cnm henüz etiketlerini yapıştırdım bayağı vaktimi aldı..tam kurdelalarını takıyordumki ada uyandı bıraktım yani henüz içlerini doldurmadım tam karar vermişte değilim..ama muhtemelen pembe badem yada siyah ufak cukulatalardan koyucam...sabun konusuda aklımda..sen ne koyucaksın cnm...birde aksam resimlerini cektim yaptıklarımın bugun size gosterırım diye ama makınayı evde unuttum aksam koyarım cnm..miranın iyi olmasına cok sevındım...

zadacım eklemeyi unuttum,zencefilli karışımı verdin mi Ada'ya?Öksürüğe iyi geliyordu...
Diş öksürük yapar bildiğim ama kuru öksürük şeklinde canım..

Azraece,Allah kavuştursun şekerim,,Ayy bide tayininiz gölcüke çıkarsa warya AllahhhHer h.sonu anneme giderim kızımla, bahaneyle Ece'yi de görürüm

günaydın güzel anneler
bu sabah güneş odalarımıza öyle bir vurdu ki uyanmamak mümkün değildi
havayı öyle güzel görünce çektik kırmızı takım tişörtlerimizi üstüne süpper bir kahvaltı vee cuma gününü hemencik bitirip oğluşa kavuşmak üzere evden çıkışşş

anneme bırakmadan önce parka götürdüm ömeri etrafta yürüyen spor yapan insanlar işe giden arabalar nereye bakacağını şaşrıdı
sonra sevinçle kikirdeyip boynuma dolandı ve gıdımı yaladı (öptü)
içim doldu doldu taştı çok mutlu ediyor bu çocuk beni Rabbime şükürler olsun herkes mutlu olsun istedim

BABYCEREN sadece aileden olanlara düz renk kısıtı koydum çünkü yakalarına rozet hazırladım belli olsun diye :)
mesela sen istediğin çingene pembe elbiseyi giyebilirsin beykoz da gökkuşağı renklerine bürünebilir :)
eşin doktora gidecekti ya muhakkak haber ver olur mu seni öyle durgun okuyunca aklım kaldı üzüldüm

annezeyno şimdilik kaçar ve Ö harfi işlenecek lavanta keselerini konfeksiyona doğru yola çıkarır
k
ızlar ya ben mevlidde de lavantalı magnet yapmıştım keçeden şimdi yine lavanta olacak değişik bir hediye daha vermek istiyorum ne olabilir?
kitap ayracımız basılıyor bugün ama bir grup misafirin ilgisini çekeceğini sanmıyorum
çerçeve fikrimi de sadece yakın çevreme uygulayacağım
özetle misafirlere verecek 2. birhediye lazım banaaaa

Ben daha şişeleri bile alamadım ordanmecburen yarın sabah gidip alıcam,,hala karar vermiş değilimOndan dedim koy da göreyim nasıl durdu diye canım
Zaten sise ve pecete suslemem kaldi tek.
Dun gece de bardak susleme denemesi yaptım1 adet ama sabah etiketi atmıştı sinir oldum,,aynı gün yapıstırmam gerekyada yapıştırmayacağım.Şişelere neyle yapıştırdın?

Ben kına gecemde el aynası dağıtmıştım,arkalarına stickerla,arkadaşlarım hala kullanır çantalarında,,hediye olarak düşünebilirsin canım,,birde baskılı sabun yada minik mumlar geldi aklıma hediye için?Bu sabah hiç yaratıcı değilim,farklı bişey gelirse yazarım canım

Gunaydin teyzoslarrrrzadacan yerim ben senin kizinin pompasiniayni hayatim ayni benimkinin sirinesi var onu aliyor altina onu pompaliyorgecen gun babasinin bacagina dolanmis aynen seri bir sekilde pompaya devam maasallah valla bu yavruslarda iyi kuvvet var disarida giysin diye ayakkabi aldim okise ortapedik sokakta indiriyorum yere tek parmagimdan tutup yuruyor cok hosuna gidiyor eee tabi benimde cok hosuma gidiyor prensesimle yurumek
pinarda canim zeynep bebek iyi babannesi bakiyor bi ara istahsizdi azilari cikiyormus gecenlerdede burnu akiyormus iyi yani anne ve babanin yerini tabikide tutmaz ama iyi bakiliyor bi ara gidecegim onlara hem bebegin babaannesinede moral olur diye onlari alip anneme goturmeyi dusunuyorum

zadacım eklemeyi unuttum,zencefilli karışımı verdin mi Ada'ya?Öksürüğe iyi geliyordu...
Diş öksürük yapar bildiğim ama kuru öksürük şeklinde canım..

denemedim cnm nasıl yapılıyor yazarsan hemen bakıcımıza solim yapsın..evet cnm aynen bizimki kuru öksürük..neşesi fln yerinde cok sukur..

oyyy daha bardaklar süslenecek dimi ben onları unutmuştum( cok guzel olmuşş

cnm benim yaptıklarım;
şişe süslemeleri(kurdela ve içi doldurma kaldı)
büyük kürdan (20 adet) yapıldı
orta boy kürdan(20 adet) yapıldı
küçük kürdan(50 adet) yapıldı
minie mause taçları(20 adet) yapıldı
tütü yapıldı(badisinin kecesini kestim ama badi bulamadım henuz)
senin çıkış aldığın harfler kesilip biçildi(birbirine bağlaması kaldı)
peçetelikler çıkış alınacak
bardaklar süslenecek

şimdilik bukadr cnm başka yapacağım ne kaldı bilmiyorum..aklına bişey gelirse söle cnmcım tammmı

yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım iyiki varsın...

kız ne yazacaktım ne yazdım:))

şişelerin çıkışını normal kagıda cıkış aldım pelikan yapıştırıcı ile yapıştırdım güzel tuttu.. atmadı yani...

Zaten aklıma geleni hemen paylaşıyorum canım,
bende büyük ve minik kürdanları,banner,not kartları,poster yaptım(plannerın posteri de bende kaldı),
peceteler, bardaklar, siseler, badisi kaldı,su sisleri,süslemeler herşey haftasonu bitsin geriye yemekler kalsın istiyorum.Onlarda zaten son anda
Son günde balon şişiricez artık bol bol

Oksuruk için karışımıyazdım ama unuttum nereye yazdığımı bulamıyorum,turuncu babyceren planner biliyor galiba yazar bilen kızlardan biri??

Son düzenleme:
günaydınn herkesee BABYCEREN canım çok geçmiş olsun inş iyi haberlerle bekliyoruz senii, MUTLU_ANNE miramız daha iyiymiş sevindim canım buarada bardakların harika olmuş eline sağlık, ayrıca o günkü ayakkabıları buldunmu ortadı taşlıya bayılmıştım ben ya markasını ve nerden alacağını sordum ama söylemedin cicimm AZRAECE allah kavuştursun canım tez zamanda kavuşun artık inş, ZADA maşallah şekerimm negüzel şeyler yapmışsın zeynomuza bari bende zeynomu getireyimde aradan çıksamı acaba süslemelerrr

Canım o ayakkabıyı netten buldum yani markası yoktu,,bizim bi nakışçı abla var ona gösterip taş işletecektim ama vazgeçtim pahalıya patlayacaktıZaradaki modeller de kızımın tombiş ayaklarında güzel durmadı,,vicco dan toz pembe,bej fiyonklu bi ayakkabı aldım,kıyafetine pek uymayacak ama 1-2 siyah süs işleyip uyumlu hale getirebilirm vakir bulursamAyağına tam oturduğu için onu aldım,,ayakkabı da gayet hoşuma gitti,40TL. Bu arada yaş günümüze teşrif edeceksin inşallah dimi,,posteri de bende Zeynonun

evett cicim aklım sürekli o posterdeee gelemediğime üzüldüm postere daha çok üzüldüm yani, kısmet artık bir gün alırım inş senden cicimm sakla posterimiii kızlar buarada stikera çıktı alsanız cama daha ıyı yapışır çıkmaz heralde ya ben evde deneme amaçlı bir cam kavanoza yapıştırdım hala duruyor üstünde:44: ÖKSÜRÜK İKSİRİ FORMÜLÜ: yarım çay bardağı ılık su, 1/4 lion suyu, çay kaşığı ucuyla zencefil tozu ve bal (bal yerine pekmezde olur bence) formülü bu şekilde not almışım ben canım zeynoma yaptım içti ama ben suya katmadım sadece limon suyuna zencefil tozu azıcık bal kattım hemen kesti öksürüğünü, inş zeynomdada işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…