eşimin ateşi var..öksürüyo..afedersiniz ama balgamında biraz kan vardı..
3 gündür rahatsızdı ama bugün daha kötü olmuş..
netten baktım baktıgıma pişman oldum..inşallah sadece öksürmekten tahriş olmuştur boğazı ve
o yüzden kan gelmiştir..
sabah hemen doktora gitmesi için baskı yaptım ve gidecegine söz verdi..
eger aklınıza gelirse benim için çocuklarım için dua edermisiniz..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana
Merhaba kizlarnasilsiniz bakalim?prensler ve prenseslerimiz nasil iyilerdir insallah kizlar okis merdiven cikmayi kesfetti amcamizin evi mustakil bi baktik okis pitir pitir cikiyor merdivenleri inemiyor tabii ben hayir yapiyorum bu sekilde oda bana aynen parmak boyle oynuyor ama evet e benzer birsey diyor tam saklaban oldu yaaa valla gulmekten olduruyor beni mama sandalyesini salliyor bu cocuk ikea ninkini sizinkilerdede varmi?benimki zaten pompaci yatak korkuuguna tecavuz ediyor o yuzden yavrumun adi pompaci kaldi ama ayni seyi mama sandalyesinde otururken yapiyor sandalyenin ayaklari yerden kesiliyor o derce salliyor yani yalniz birakmaya korkuyorum artik :18:yatagini hatirlarsaniz camin onune cekmistim biz hanim i uyusun diye yatiriyoruz o perdeyi siyirip disariyi izliyor neyse kizlar opuyorum hepinizi cok hayirli geceler herkese
hamile kaldık nasıl doguracagız diye düşündük
dogdular emsinler diye ugrastık
gece agladılar susturamadık
sabah 5 te kalktılar tekrar uysun diye gözünün içne baktım
el sallamayı alkış yapmayı babamamaanne demeyi öğrensin diye günde 3 bin defa tekrar ettirdik
düşmesin diye peşinden gezdik
üstüne birde şeyle yap böyle yap diyenlere ama aslında huyu suyu soyle diye dert anlattık
dgünü geliyor diye fikir aradık pastası nasıl olsun diye düşündük durduk neee cektik be kızzlarrr
harikasın sabah sabah gülümsettin beni.ama bütün bunlara değermiş anne olmak her gün katlanarak çoğalan sevgi çığıymış ve bunun altında kalmayada hiç itirazım yok.
bayb ceren inan çalışan anne olmak çok zor ve malesef bakıcı kadınlar yardım etmiyor.kaç parçaya bölünüyoruz her gün bişeyler unutuyorum işte bi hata yapıcam diye yüreğim ağzımda(hastanenin istatistiğini ben yapıyorumda)
chicco orhan cemalin yerde yemek yerken görüntüleri çok güzelbenimde musabla bir iki denemem oldu ama tabakları ters çeirip içindekileri döktü.senin bıdık dökmüyormu sen nasıl başardın.
Günaydın kızlar...Foruma pek uğrayamıyorum yine
Oğluşum dünden beri ateşli,bu sabahta bütün kahvaltısını kustu birden.Gece uykularıda fena bir durumda.7 ve 8 numaralı dişlerin yeri beyazlamış ama gelen giden yok henüz.
Neyse kısacası oğluşum hasta,ben de başında nöbetteyim zombi gibi
Hepinizi öpüyorum.
Mutlu annem,kaç akşamdır eşimi bekliyorum senin aldıklarını giydirip resim çekmek için ama bir türlü kısmet olmadı yaa.Dün artık makinayı hazırladım koydum ama bu defada oğluşun ateşi huysuzluğu derken kaldı öylece.Elimde amatör çekip bit kaç resim var.İdarelik bugün onları yükleyeceğim ama sonradan tekrar güzel resimlerini yükleyeceğim
Zadacım şişelere ne koydun,resim yok mu?Zeynomuzu öperim
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlarBugün bayram bana,,annem geliyor Haftasonu süslemelerimi bitirip, artık mamaları düşünmek istiyorum yaşgünümüz için
Kızımın hala badisi yok,,badi alıp işleme yapmam lazım. Mira bu sabah daha iyi
Ben daha şişeleri bile alamadım ordancnm henüz etiketlerini yapıştırdım bayağı vaktimi aldı..tam kurdelalarını takıyordumki ada uyandı bıraktım yani henüz içlerini doldurmadım tam karar vermişte değilim..ama muhtemelen pembe badem yada siyah ufak cukulatalardan koyucam...sabun konusuda aklımda..sen ne koyucaksın cnm...birde aksam resimlerini cektim yaptıklarımın bugun size gosterırım diye ama makınayı evde unuttum aksam koyarım cnm..miranın iyi olmasına cok sevındım...
günaydın güzel anneler
bu sabah güneş odalarımıza öyle bir vurdu ki uyanmamak mümkün değildi
havayı öyle güzel görünce çektik kırmızı takım tişörtlerimizi üstüne süpper bir kahvaltı vee cuma gününü hemencik bitirip oğluşa kavuşmak üzere evden çıkışşş
anneme bırakmadan önce parka götürdüm ömeri etrafta yürüyen spor yapan insanlar işe giden arabalar nereye bakacağını şaşrıdı
sonra sevinçle kikirdeyip boynuma dolandı ve gıdımı yaladı (öptü)
içim doldu doldu taştı çok mutlu ediyor bu çocuk beni Rabbime şükürler olsun herkes mutlu olsun istedim
BABYCEREN sadece aileden olanlara düz renk kısıtı koydum çünkü yakalarına rozet hazırladım belli olsun diye :)
mesela sen istediğin çingene pembe elbiseyi giyebilirsin beykoz da gökkuşağı renklerine bürünebilir :)
eşin doktora gidecekti ya muhakkak haber ver olur mu seni öyle durgun okuyunca aklım kaldı üzüldüm
annezeyno şimdilik kaçar ve Ö harfi işlenecek lavanta keselerini konfeksiyona doğru yola çıkarır
k
ızlar ya ben mevlidde de lavantalı magnet yapmıştım keçeden şimdi yine lavanta olacak değişik bir hediye daha vermek istiyorum ne olabilir?
kitap ayracımız basılıyor bugün ama bir grup misafirin ilgisini çekeceğini sanmıyorum
çerçeve fikrimi de sadece yakın çevreme uygulayacağım
özetle misafirlere verecek 2. birhediye lazım banaaaa
zadacım eklemeyi unuttum,zencefilli karışımı verdin mi Ada'ya?Öksürüğe iyi geliyordu...
Diş öksürük yapar bildiğim ama kuru öksürük şeklinde canım..
Ben daha şişeleri bile alamadım ordanmecburen yarın sabah gidip alıcam,,hala karar vermiş değilim Ondan dedim koy da göreyim nasıl durdu diye canım
Zaten sise ve pecete suslemem kaldi tek.
Dun gece de bardak susleme denemesi yaptım1 adet ama sabah etiketi atmıştı sinir oldum,,aynı gün yapıstırmam gerekyada yapıştırmayacağım.Şişelere neyle yapıştırdın?
Eki Görüntüle 677080
denemedim cnm nasıl yapılıyor yazarsan hemen bakıcımıza solim yapsın..evet cnm aynen bizimki kuru öksürük..neşesi fln yerinde cok sukur..
oyyy daha bardaklar süslenecek dimi ben onları unutmuştum( cok guzel olmuşş
cnm benim yaptıklarım;
şişe süslemeleri(kurdela ve içi doldurma kaldı)
büyük kürdan (20 adet) yapıldı
orta boy kürdan(20 adet) yapıldı
küçük kürdan(50 adet) yapıldı
minie mause taçları(20 adet) yapıldı
tütü yapıldı(badisinin kecesini kestim ama badi bulamadım henuz)
senin çıkış aldığın harfler kesilip biçildi(birbirine bağlaması kaldı)
peçetelikler çıkış alınacak
bardaklar süslenecek
şimdilik bukadr cnm başka yapacağım ne kaldı bilmiyorum..aklına bişey gelirse söle cnmcım tammmı
yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım iyiki varsın...
günaydınn herkeseeBABYCEREN canım çok geçmiş olsun inş iyi haberlerle bekliyoruz senii, MUTLU_ANNE miramız daha iyiymiş sevindim canım buarada bardakların harika olmuş eline sağlık, ayrıca o günkü ayakkabıları buldunmu ortadı taşlıya bayılmıştım ben ya markasını ve nerden alacağını sordum ama söylemedin cicimm AZRAECE allah kavuştursun canım tez zamanda kavuşun artık inş, ZADA maşallah şekerimm negüzel şeyler yapmışsın zeynomuza bari bende zeynomu getireyimde aradan çıksamı acaba süslemelerrr
evett cicim aklım sürekli o posterdeeeZaten aklıma geleni hemen paylaşıyorum canım,
bende büyük ve minik kürdanları,banner,not kartları,poster yaptım(plannerın posteri de bende kaldı),
peceteler, bardaklar, siseler, badisi kaldı,su sisleri,süslemeler herşey haftasonu bitsin geriye yemekler kalsın istiyorum.Onlarda zaten son anda
Son günde balon şişiricez artık bol bol
Oksuruk için karışımıyazdım ama unuttum nereye yazdığımı bulamıyorum,turuncu babyceren planner biliyor galiba yazar bilen kızlardan biri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?