hımm demek öyle cicimmm:44: benim kızımın ayaklarıda biraz tombiş teyzesii ya her ayakkabı tam oturmuyor ayağınaaCanım o ayakkabıyı netten buldum yani markası yoktu,,bizim bi nakışçı abla var ona gösterip taş işletecektim ama vazgeçtim pahalıya patlayacaktıZaradaki modeller de kızımın tombiş ayaklarında güzel durmadı,,vicco dan toz pembe,bej fiyonklu bi ayakkabı aldım,kıyafetine pek uymayacak ama 1-2 siyah süs işleyip uyumlu hale getirebilirm vakir bulursam Ayağına tam oturduğu için onu aldım,,ayakkabı da gayet hoşuma gitti,40TL. Bu arada yaş günümüze teşrif edeceksin inşallah dimi ,,posteri de bende Zeynonun
hımm demek öyle cicimmm:44: benim kızımın ayaklarıda biraz tombiş teyzesii ya her ayakkabı tam oturmuyor ayağınaagüle güle giysin miracıkk inş geliriz cicim kısmetse, bunu bir davet olarak kayıt ettim hemennn
Gunaydin teyzoslarrrrzadacan yerim ben senin kizinin pompasini ayni hayatim ayni benimkinin sirinesi var onu aliyor altina onu pompaliyor gecen gun babasinin bacagina dolanmis aynen seri bir sekilde pompaya devam maasallah valla bu yavruslarda iyi kuvvet var disarida giysin diye ayakkabi aldim okise ortapedik sokakta indiriyorum yere tek parmagimdan tutup yuruyor cok hosuna gidiyor eee tabi benimde cok hosuma gidiyor prensesimle yurumek
pinarda canim zeynep bebek iyi babannesi bakiyor bi ara istahsizdi azilari cikiyormus gecenlerdede burnu akiyormus iyi yani anne ve babanin yerini tabikide tutmaz ama iyi bakiliyor bi ara gidecegim onlara hem bebegin babaannesinede moral olur diye onlari alip anneme goturmeyi dusunuyorum
Zaten aklıma geleni hemen paylaşıyorum canım,
bende büyük ve minik kürdanları,banner,not kartları,poster yaptım(plannerın posteri de bende kaldı),
peceteler, bardaklar, siseler, badisi kaldı,su sisleri,süslemeler herşey haftasonu bitsin geriye yemekler kalsın istiyorum.Onlarda zaten son anda
Son günde balon şişiricez artık bol bol
Oksuruk için karışımıyazdım ama unuttum nereye yazdığımı bulamıyorum,turuncu babyceren planner biliyor galiba yazar bilen kızlardan biri??
günaydınn herkeseeBABYCEREN canım çok geçmiş olsun inş iyi haberlerle bekliyoruz senii, MUTLU_ANNE miramız daha iyiymiş sevindim canım buarada bardakların harika olmuş eline sağlık, ayrıca o günkü ayakkabıları buldunmu ortadı taşlıya bayılmıştım ben ya markasını ve nerden alacağını sordum ama söylemedin cicimm AZRAECE allah kavuştursun canım tez zamanda kavuşun artık inş, ZADA maşallah şekerimm negüzel şeyler yapmışsın zeynomuza bari bende zeynomu getireyimde aradan çıksamı acaba süslemelerrr
evett cicim aklım sürekli o posterdeeegelemediğime üzüldüm postere daha çok üzüldüm yani, kısmet artık bir gün alırım inş senden cicimm sakla posterimiii kızlar buarada stikera çıktı alsanız cama daha ıyı yapışır çıkmaz heralde ya ben evde deneme amaçlı bir cam kavanoza yapıştırdım hala duruyor üstünde:44: ÖKSÜRÜK İKSİRİ FORMÜLÜ: yarım çay bardağı ılık su, 1/4 lion suyu, çay kaşığı ucuyla zencefil tozu ve bal (bal yerine pekmezde olur bence) formülü bu şekilde not almışım ben canım zeynoma yaptım içti ama ben suya katmadım sadece limon suyuna zencefil tozu azıcık bal kattım hemen kesti öksürüğünü, inş zeynomdada işe yarar canım
çokkk sagol canımcım evet bizim temamız minnieli değil olsa bu teklifine hayır diyemezdimm doğrusuuugel cnm gel birlikte yapalım bir taşta iki kuşşş....teman minieli ise sana yaptıklarımı gıonderebılırım hıc ugrasmazsın ama sanırım sen tasarımları bıtırdın bile...
cok saol cıcım tarıf ıcın hmn denetecegım...cnm ben cama stiker denedim ama attı kendini pelikanla cok daha sağlam tuttu...
kızlar sticker çıktısını nasıl alıyorsunuz birde tabak bardak çatalları plastik mi olacak plastik olacaksa ben nasıl süslesem çıktı alıp yapıştırsam olurmu.ortalama kaç kişi çağıracaksınız.
Allah kavustursun canımeşim gitti kaldım yine başınıza:)) bu seferlik anneme atamıcam suçu ikimizde ağladık ayrılırkenburnumun direği sızlar denir ya o durumdayım.
Mahirim abimiz 11 aylık olmuş:) happy birthday demeye az kaldı öpüyoruz Mahirimizi.
Mira sabah ateşliymiş inşallah yarına birşeyi kalmaz iyi haberleri gelir. mutluannem yazmışın erkenmi geçtik bahar havasına diye. bende eşime dinletemedim havalar ısındı diye çocuğu ince giydirdi bugün bütün gün hapşırıp burnu aktı al işte dedim hasta oldu beğendinmi yaptığını. en azından mayıs sonuna kadar dikkat etmeye devam etmeliyiz sıcaklara aldanmamalıyız diye düşünüyorum.
tavşanım geçmiş olsun sana çok üzüldüm iyi beslen bol bol dinlen annenlere biraz misafir gelmeyiversinki toparlan. tütünle badinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.
beykozum o sabi annesinden şefaatçi olacak. ailesine sabır versin Rabbim.
evet cnm dogru hatırlıyorsunBiliyorum cnm gurbet oldugunuzu zaten o yuzden yazdim biz gibi gurbetciler icin dile getirdim derdimizi...sen kipristaydin aklimda kalmis yani...
Oglucun demek bizim veletlerden buyuk ve abisi oluyor vay vay opeyim abimizi ben :)) cokta yakisikli annesi resminide unutmadim hani..guzel annenin guzel yakisikli oglu olur zaten baska ne beklenirki dimi :))
Son yazdiklarini okuyamadim ben bu yuzden birsey yazmiyacam, hemde gormemis oluyum oyle birsey olmuyacagini sende zaten bilirsin sekerim
Nıye kimse yaazmıyoocumaya mı gittiniz
bugun cuma daha keyıflı olmanız gerkmıyo mu
cerenbaby esin nasılmış,chıhıro nie senı tınlamıyo bazı mesajlarını es gecıyo
mutluanne calışmıyo sanıyodum calışıyomus
bla bla bla aklıma bişiy gelmio daha
80 leri izliyonmu cicimm sen Tekirdağ taraflarındansın dimii eşim kp nin işi yüüznden uzun yıllar kırklaelinde yaşamışlar bu konuşma tarzını çok iyi bilir yani ve bütün arkadaşlarıda Trakyalı haliyleeNabıyonuz beyaaa:101: Huuuuu mayıs melekcanları hiç dolmamış sayfalar
Hepsini okudum,,hatta boş bulunup kendiminkileri de okudum
Turuncuuuu Kayranın fotosunu koy beya şenlensin topikiçimiz açılsın
Havadis yokmu kızlar,,kocasını döven yok muanlatın hadi
İçime memleketim kaçtı yineBide bizim şirketten bi hatuna uyuz oluyorum ,,mailleriini benle paylaşmıyo
toplantıda fikrimi sordular avel gibi kaldım
80 leri izliyonmu cicimm sen Tekirdağ taraflarındansın dimii eşim kp nin işi yüüznden uzun yıllar kırklaelinde yaşamışlar bu konuşma tarzını çok iyi bilir yani ve bütün arkadaşlarıda Trakyalı haliyleebiraraya geldiklerindeki konuşmaları hiç anlamıyorum desemm buarada Ezginin Günlüğü - Delice Zeytin - YouTube şu şarkıyı dinliyorum kızıma ithaf ettiğim bir şarkı bu ayy ayrıca bende bizim büroda birine fecii halde gıcık oluyorumda tınlamıyorum hiççç
kujum: çok gecmiş olsun noldu be karda mı yattın kız
eline sağlık tütü de yapmışsın
selam kızlar 1 haftadan beri yazamıyorum, eskiden yazmasam da okurdum sizleri onu da yapamıyorum, bir süre topiğe giremeyeceğim öyle görünüyo, işlerimi bir gün olur da toparlayabilirsem sizlerle burada doyasıya muhabbet etmek konuşmak isterim, şöyle iyi ihtimalle yeni devraldığım işleri yaza kadar ancak toparlarım, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, bu güzel arkadaşlıklarınız inşallah hep devam eder, geri döndüğümde sen de kimdin demezsiniz umarım, ha unutmadan pınarda gidiyorum ama urfaya göndermek için hazırladığım ama yoğunluktan bir türlü tamamlayamadığım koliyi mutlaka göndericem, tekrar görüşmek üzere...
kızlarr valla süpersiniz yaa, bende kendimii bukadar işimin arasında hala sizi okuyabilme azmimden dolayıı alkışlıyorum vallacevap yetiştiremesemde burdayım yaniii ANNE TAVŞAN cicim bence tütün harika olmuşşş ama pembe badı yerine beyaz renk dahamı şık olurdu acaba pembe incilerle süslersin diye geçti içimden adaşıma çok yakışacak o kesinn canım sanada çok geçmiş olsunnn
BIANGELKUJUM ne guzel olmus bidisinin tutusu tu tu tu masallahhh!!!! Ben de yegenime gokkusagi renklerinde yapiyorum Omerin dgununde giysin diye supriz :)
Evde hersey rengarenk oldu Omerle bulutlarin sutunde temamiza gokkusagi bulut ve balon agirlikli suslemeler yaptik herkese gokkusagi rozeti hazirliyorum gelenlere duz renk giymelerini rica ettim karmakarisik goruntuler istemem fotograflarda
kız demek dogum gününe gelenlerin kıyafetine bile karışıyon ha:))
belki ben çingene gibi gelecem sanane:))
belki düz renk kıyafetim yok:))
rüyam şöyleydi cicim,
tatildeyiz biz ailecek bir bakıyorum bir ses ve sen yan odadasın..otelde yani..
şarkı söylüyosun:)benim dişarda oldugumu biliyosun ama tınlamıyosun
dişarı çıkıp benimle konuşmıyosunben kapı sap gibi bekledim
ama seni tavandan görebiliyomuşum:) o nasıl oluyo deme,rüya bu herşey olabailir:))
işte böyle,gelmedin benle tanışmaya:)ben bikinimle kapıda kalakaldımfücudum üşüdü
benim X menim ,X cigim,X aşkım geldi
yemek yiyecekmşiz:)sofrayı kuraymışım:) geliyorummmmm X cigimmmm
Oy cnm ya o kadar rahatsizligina ragmen kizinin tutusunu yapman inan beni cok etkiledi..sana cok gecmis olsun dikkat et anacim zature baslangici diyorsun cok ciddi...annene soyle iyi baksin teyzemiz sana...birde x men nin de daha fazla uzmesin seni ..
Tutunuz cok guzel olmus, kocaman bir sekilde cekmissin resmi cok iyi geldi valla icim acildi piril piril olmus masallah emegine ve gozlerine saglik..
Iyiyim cok sükür sende mahirimde iyisinizdir insallah
valla benimki pacalarima yapisiyor rahat vermiyor ev o biçim ne temizlik yapabiliyorum ne başka şeyler
doğumgününümüze az kaldı tütüsünü bugün lcw den aldım kırmızı çok şeker üzerine de kalpli kısa kollu bi badi aldım bi sürü de ciciler aldım kızıma bi ara yüklerim resimleri
pastayida 1 yazili yaptircam klasik
Biangel kujum Tutunuz çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. Bu arada ben Mayıs annelerine sonradan katıldım yani bi 6-7 ay falan oluyo sanırım ve senin Tavşanın kız olduğunu bugün öğrendim :)) yani bu kadar zamandır ayşe minel ismi geçmemiş tabi ben kaçırmadiySam :)) seni ve guzel Tavşanını öpüyorum . . .
kızlar kötü haberim var ablamın eltisinin bebegi olmustu ya erkenden dün gece vefat etmiş bebek bugun defnettiler cok üzüldüm ablam dahada cok üzüldü
annesi hiç görmemiş hastanede hala gözetimde eniştem aglamış bebeği o görmüş minicikmiş rabbim sen evlat acısıyla sınama cok kötü ablamla arası 2hafta falan ablam dogum yaptıgında hep akııllarına gelicek offf ne zor sabırversin rabbim ailesine
bugun bebek görmeye gittim akrabam dogum yapmıstı hatırlarsınız ömür bebek masallah cok tatlı aynı enes gibi uykuyu gündz uyuyup gece kök söktürenlerden ama cok tatlı yanlarından ayrılmak istemedim
yarında hem eşimin akrabası hemde sınıf arkadasının bebegi olmustu onu görmeye gitcem yogunum bu aralar cok beni unutmayınnnn olurmu
eşim gitti kaldım yine başınıza:)) bu seferlik anneme atamıcam suçu ikimizde ağladık ayrılırkenburnumun direği sızlar denir ya o durumdayım.
tavşanım geçmiş olsun sana çok üzüldüm iyi beslen bol bol dinlen annenlere biraz misafir gelmeyiversinki toparlan. tütünle badinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.
iyi geceler herkesee
geçmişi okudum şansıma sayfalar fazla ilerlememiş:)
şu anda evimin içi misss gibi çilek kokuyo eşim eve gelirken minicik çilekler görünce dayanamamış hormonsuzuz diye bağırıyolardı:)
tarık buğrayada 2 tane yedirdim çok sevdi 3. yü yemek için ağzı açık bekledi kuzum ama yedirmedim..
yavrumun iştahı açıldı yemediği günlerin acısını çıkarıyo galiba
biangelkujumöncelikle çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve beslenmene..sen rahatsızlanırsan minik tavşanla kim ilgilenir..tütünde harika olmuş diğer badisinide beyaz üzerine tütü renginde minik parlak boncuklarla yap bence evin ısısınıda Ayşe nin kıyafetine göre ayarlarsın:)
Herkese günaydınlarrrrrr...
kızlar adanın ökssürüğü hala devam ediyor..aksam herzmnki saatinde yatırdım gece 11 de öksürdü hemen kostum baktım kusuyor yavrumm..balgam yapmış sanırım yataş çarşaf heryer battı tabiii ne yediyse cıkarmıs..hepsini değiştirdik yenilerini tatktık bu sırada Ada cin gibi oldu tabi kudurduda kudurdu..bende doğum günü için aldığım şişeleri süslüyordum hazine bulmuş gibi sevındı şişelere:)) neyse sonra hep birlikte yattık...
kızlar bişey sorucam bu öksürük için biz ilaç kullanmıyoruz kullanmalımıyız..doktorada gitmedik ne yapsam bilemedimm..birde köpek dişimiz çıkmış acaba diş öksürük yaparmı:))
bingel kujum ellerine emeğine saglık cnm cok guzel olmus tutunuz...
tünaydın güzel anneler ve mis kokulu bebişler
kujum hem sana hemde Ayşe Minel'e çok geçmiş olsun ayrıca tütünüzde çok şeker çok yakışır pamuk prensesime
sağlıkla giysin kuzum inşallah
Kızlar Aras Eymen öpücük atıyor ama damağıyla çok komik ya yoldan geçen herkese yapıyor
tabi teyzeler amcaların çok hoşuna gidiyor seviyorlar hemen küçük adamımı
eşimin ateşi var..öksürüyo..afedersiniz ama balgamında biraz kan vardı..
3 gündür rahatsızdı ama bugün daha kötü olmuş..
netten baktım baktıgıma pişman oldum..inşallah sadece öksürmekten tahriş olmuştur boğazı ve
o yüzden kan gelmiştir..
sabah hemen doktora gitmesi için baskı yaptım ve gidecegine söz verdi..
eger aklınıza gelirse benim için çocuklarım için dua edermisiniz..
kötü bir şey çıkmasın..
sabah olmaz artık bana
cumanız mübarek olsun arkadaşlar..güzel bir gün olsun..
geçmiş olsun dilekleriniz ve moral verdiginiz için çok teşekkür ederim..
gerçekten moral oldunuz bana..iyiki varsınız iyiki buraya geldim sizi tanıdım
turuncu canım çok geçmiş olsun..kayrada ateşlenmiş..bitsin hastalıklar yeter çok sıkıldık..
mutlucum bardak süper görünüyo..bana bir kola koyarmısın:)
ne güzel şeyler yapıyosunuz çok imreniyorum size..ben daha bir adım bile atmış degilim..sadece izliyorum o kadar..
fırsat bulunca eşimin işyerne gidip çıktıları alacam kısmetse..
eşim demişken sabah doktora gitmiş,akciger filmi,kan tahlili,ve tomografi çekilmiş..
saat 2 de sonucu alıp doktora gösterecek..benimde kalbim pır pır keyfim yok..inşallah
güzel haberler verir..zaman geçmek bilmiyo..
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..
neyse sonucu alsın hemen gelip sizinle paylaşacam..güzel haberler verecem,öyle umut ediyorum..
öyle diliyorum,öyle olsun istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?