2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hımm demek öyle cicimmm:44: benim kızımın ayaklarıda biraz tombiş teyzesii ya her ayakkabı tam oturmuyor ayağınaa güle güle giysin miracıkk inş geliriz cicim kısmetse, bunu bir davet olarak kayıt ettim hemennn

Davetiyende hazırdı ama Araba almaya gelenler yaktı bizi,,mailine bakarsın bi ara
Bu arada sticker cikisi aldım ben ama uyduruk sanırım,plastik bardağa tutmadı yapışkan attı

bende senin kızının poposunu yerim annesi...güle güle giysin ayakkabılarını cnm dısarıda bende giydiriyorum...

bizim not kartlarımız yok bak hemn onuda yaptırayım....bizimde posterimiz var hemde kızımın melek gibi bir teyzesi var o yaptı..ellerine sağlık cnm tekrar..

gel cnm gel birlikte yapalım bir taşta iki kuşşş....teman minieli ise sana yaptıklarımı gıonderebılırım hıc ugrasmazsın ama sanırım sen tasarımları bıtırdın bile...

cok saol cıcım tarıf ıcın hmn denetecegım...cnm ben cama stiker denedim ama attı kendini pelikanla cok daha sağlam tuttu...

çokkk sagol canımcım evet bizim temamız minnieli değil olsa bu teklifine hayır diyemezdimm doğrusuuu tasarımım tamamda henüz başka bir şey yok ortada daha vakit var diye yayıyorum galiba

herkese günaydın arkadaşlarım,

evet, bugün çok güzel bir gün hem cuma olduğu için hem de Orhan Cemal'in iştahı geri geldiği için (umarım bizi yine terketmez:18:) kendime yaptığım kepekli yulaflı bisküvileri elinden almak zorunda kalmamın üzerinden daha bir gün geçmemişti ki, sabah omlete saldırdı. baktım ki ben verince yemiyor, elleriyle yumulmak istiyor. omleti ufak parçalara ayırıp tabağına koydum, o da omleti de, bu numaramı yedi (kötü bir kelime esprisi oldu dimi) Orhan Cemal için küçük ama benim için büyük bir adım olmuş oldu, sevindim işte ana yüreği

Babyceren hanım, eşinize çok geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi bir şey çıkmaz. ayol siz de bırakınız artık şu sigarayımesajlarınıza bakıyorum, her kelimeye bir nefes sigara çekiyorsunuz, adamcağız belki de bundan hasta oldu:26:çok geçmiş olsun tekrar. ayyy, sakın ZADA hanım da sizin sigara dumanınızdan öksürüyor olmasın:26: Çağla'dan hızlı adımlar sizden de yeşil adımlar bekliyoruz efem. verin elinizi öpeyim, ne olur ne olmaz. enseme şaplak filan yerim de

mutlu_anne hanım, hazırlıklarınız gerçekten çok hızlıymış. yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıysa, kutlamanın tamamını hayal bile edemiyorum. ellerinize sağlık ZADA ve PLANNER hanımlar, sizi de tebrik ediyorum, geri kalan arkadaşlara örnek oluyorsunuz. ZADA hanım size ayrıca geçmiş olsun diyorum.

Tatlıcadı hanım, Tarık Buğra nasıl oldu? geçmişte göremedim bir haber iyi haberlerinizi bekliyoruzdur. öpüldünüz

kızlar sticker çıktısını nasıl alıyorsunuz birde tabak bardak çatalları plastik mi olacak plastik olacaksa ben nasıl süslesem çıktı alıp yapıştırsam olurmu.ortalama kaç kişi çağıracaksınız.

Printer varsa ,A4 kagit yerine sticker koyuyoruz(kırtasiyelerde oluyor)sayfaya susleri cogaltip aliyoruz. Disrada alacaksan o sekilde belirtirsin cicim.
Bardaklardan meyve suyu konacak olanlar(resmini ekledğim)plastik,,tabak ve catal evden.Cikti alip yapıştırırsan olur,tabağın tam ortasına yapıştırırsın
Ortalama 20-25 kişi olacağız gündüz kızlarla inşallah,,akşamda aynı kişi sayısı olur ama dedeler amcalar yemekte olacak bu sefer.
Asıl kutlama yani gündüz olan 20/25 yani

Umarım herşey güzel olur teşekkürler chihiro.

Son düzenleme:
Allah kavustursun canım

evet cnm dogru hatırlıyorsun
güzel sözlerin içöin çok teşekkür ederimm
kalıyorum kovulmadım ehhe

tünaydın güzel anneler ve mis kokulu bebişler
yine bir hafta bitiyor,hastalıkları ve bütün olumsuzluklarıda alıp gitsin inşallah
hasta olanlar var galiba geçmişi çok okuyamadım okuduklarımdan aklımda kalanlar

mutlu_anne miraya çok geçmiş olsun,bende dişten olduğunu düşünüyorum
kuzumun dişleri gelsinde rahatlasın mavişim
bu arada dgünü hazırlıklarınada

kujum hem sana hemde Ayşe Minel'e çok geçmiş olsun ayrıca tütünüzde çok şeker çok yakışır pamuk prensesime
sağlıkla giysin kuzum inşallah

BabyCeren eşin için çok çok geçmiş olsun gece okudum yazdıklarını yatmadan önce dua ettim
inşallah ciddi birşey çıkmayacak sende gönlünü ferah tut lütfen

meleğim Mahir'imizin 11. ayı mübarek olsun inşallah nice aylara yaşlara sağlıkla inşallah

azraece bu son ayrılığınız olsun be kuzum inşallah hep birlikte olacağınız günlerde yakındır canım

zada Adanın öksürüğü var sanırım inşallah ilerlemez kuzunun hemencecik geçer

Kızlar Aras Eymen öpücük atıyor ama damağıyla çok komik ya yoldan geçen herkese yapıyor
tabi teyzeler amcaların çok hoşuna gidiyor seviyorlar hemen küçük adamımı

Selaam

bıkaçgundur kızım bana sülük gibi yapışık yaşıyor.bır kolumda o diğer kolumla ıs yapmaya çalışıyorum. Kolum dermansız belim ise zaten hasta...herseye de ağlıyo feci huysuz.bilirimki bana bu denli yapıştıgı zamanlar ardından ya bı hastalık ya bı diş gelir derken bu sabah ust dişimizi patlattık
hava guzel olunca az once parka cıktık ama huysuzluktan sallanmak yerıne oyun oynayan cocukların peşinde koşmayı tercıh ettı ve kucağımıda ıstemeyek tut elimden dedi.velhasıl cok şukur suan uyuyo da dınlenebılıyorum...
akşama dr a gidecektik popodaki illet ıçın ama dr un cenazesi çıkmıs gidemiyoruz.

Not.:mutluannenın paylaştıgı ayakkabı ılgı gormüş ya daha önce benım de ılgımı cekmış arastırmıştım yurt dışı urunmuş ve burda ozel yapım olarak yapılanılırmış ama sevıbebenın aynı model fakat azcık taslı olanı var

not2:bırı ugur bocekli konsept yapıcaktı kimdi?ınternette ugur böcekli tutu gordum de ve tutu yapan ınsanlar buldum.,.

Nıye kimse yaazmıyoocumaya mı gittiniz
bugun cuma daha keyıflı olmanız gerkmıyo mu

cerenbaby esin nasılmış,chıhıro nie senı tınlamıyo bazı mesajlarını es gecıyo
mutluanne calışmıyo sanıyodum calışıyomus
bla bla bla aklıma bişiy gelmio daha

cumanız mübarek olsun arkadaşlar..güzel bir gün olsun..
geçmiş olsun dilekleriniz ve moral verdiginiz için çok teşekkür ederim..
gerçekten moral oldunuz bana..iyiki varsınız iyiki buraya geldim sizi tanıdım
turuncu canım çok geçmiş olsun..kayrada ateşlenmiş..bitsin hastalıklar yeter çok sıkıldık..
mutlucum bardak süper görünüyo..bana bir kola koyarmısın:)
ne güzel şeyler yapıyosunuz çok imreniyorum size..ben daha bir adım bile atmış degilim..sadece izliyorum o kadar..
fırsat bulunca eşimin işyerne gidip çıktıları alacam kısmetse..
eşim demişken sabah doktora gitmiş,akciger filmi,kan tahlili,ve tomografi çekilmiş..
saat 2 de sonucu alıp doktora gösterecek..benimde kalbim pır pır keyfim yok..inşallah
güzel haberler verir..zaman geçmek bilmiyo..
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..
neyse sonucu alsın hemen gelip sizinle paylaşacam..güzel haberler verecem,öyle umut ediyorum..
öyle diliyorum,öyle olsun istiyorum..

Nabıyonuz beyaaa:101: Huuuuu mayıs melekcanları hiç dolmamış sayfalar
Hepsini okudum,,hatta boş bulunup kendiminkileri de okudum
Turuncuuuu Kayranın fotosunu koy beya şenlensin topik içimiz açılsın
Havadis yokmu kızlar,,kocasını döven yok muanlatın hadi
İçime memleketim kaçtı yine Bide bizim şirketten bi hatuna uyuz oluyorum,,mailleriini benle paylaşmıyo
toplantıda fikrimi sordular avel gibi kaldım

haşaaa, Babyceren hanımın hiçbir mesajını es geçmem. elim ve dilim tuttuğu sürece cevap yetiştirmeye çalışırım çok şükür

ha siz fotograf istemeli mesajlarından mı bahsediyordunuz

ehem... şey...
bir dakika.... durun bakayım... beni kim çağırıyor? şehrin keşmekeşi beni çağırıyoooor, hadi size iyi günleeeeer:76:

80 leri izliyonmu cicimm sen Tekirdağ taraflarındansın dimii eşim kp nin işi yüüznden uzun yıllar kırklaelinde yaşamışlar bu konuşma tarzını çok iyi bilir yani ve bütün arkadaşlarıda Trakyalı haliylee biraraya geldiklerindeki konuşmaları hiç anlamıyorum desemm buarada Ezginin Günlüğü - Delice Zeytin - YouTube şu şarkıyı dinliyorum kızıma ithaf ettiğim bir şarkı bu ayy ayrıca bende bizim büroda birine fecii halde gıcık oluyorumda tınlamıyorum hiççç

Bende bunu dinliyorum,sonrada seninkini dinlicem Yeni Türkü - Yağmurun Elleri ( Bebeğime ) - YouTube
sanırım biz aşığız onlara planner:103::103::103: Allah acılarını göstermesin

hava mis gibi bu havada evde olmak çok sıkıcı kızlar sizlere sorum var benim oğlumun dişleri henüz çıkmadı 11 ayını dolduracak varmı bizim gibi olan yürümek emeklemekde yok sadece kanepeden tutunup bekliyor.....

birde kızlar hamilelik doğum huysuz bebek derken uzun süredir hiç biyere gitmiiyoruz eşimin 10 gün sonra 1 haftalık izni var yakın yerlere şöyle baktım nevşehiri hep merak ederim gitsek çocukla hava soğuk olurmuki gezilecek yerler hep açık havada gezilecek kararsızım bilmiyorumm siz olsanız gidermisiniz..

:26::26:

deneyim bitti ve çooook güzel oldu. hocam alnımdan öpecekti neredeyse Allah'ım tez zamanda şu tez bitsin artıkıııın

son 3 saattir sürekli ayaktayım yoruldum...

öğle yemeği de yemedim ve çok açım...

arkadaşımın yaptığı sade kahveyi içtim...

alyansımı evde unutmuşum. parmağımda bir eksiklik... sabah 7:30 da ekmek hamuru yoğururken çıkarmıştım (gerçekten)

doğumgünüsü için ufak bir fikir arkadaşlarıma: bebeğin doğumdan günümüze olan fotolarıyla orjinal müzikli bir slayt şov yapılabilir, tamam biliyorum, yaptınız ama projektörle, evde boş bir duvara yansıtılabilir ve mumlar vs bu şov eşliğinde üflenebilir. odanın bir köşesine kurulmuş bir kamera ile de tüm olay videoya çekilebilir çünkü video çeken kişi hep eksik kalır görüntülerde

bir de hazırlıklara henüz başlamayan arkadaşlar, yapacaklarını liste halinde yazıp, oluşturdukları takvime paylaştırabilirler. mesela: 20 nisan stickerların yaptırılması, 21 nisan bardakların hazırlanması, 5 mayıs halıların temizlikçiden alınması vs. böylece hem hiçbirşey unutulmamış olur hem de zaman iyi kullanılmış olur.

şimdi yemek yemeye gidiyorum (haşlanmış yumurta ve kepekli yoğurtumlan)

hoşçakalınız anacığıııııımmmm

Arkadaşlar hayranım size;doğum günü hazırlıklarınıza resmen iç geçiriyorum_İşe bAşlaYınca yaPArım diyordUm yoğunluktAn ne Mümkün-AnkaraDaki arkaDaşlArım bu günleRde nE zehirlenin ne DE gıdAları şikayet edin-
bEN dOğum iznindeykeN bilgirayarım da gitmiş;kaLdım bu külüstürE;offf

kujum: çok gecmiş olsun noldu be karda mı yattın kız
eline sağlık tütü de yapmışsın

saol bacım karda değil ama herüfsüz yattım ondan olabilir sanırsam :2:

beğenmene sevindim

giremicekmisin

arada işla gelirsin canım oluşunla kendini fazla özletme işlaaa işlerini çabuk toparlar ve gene aramıza dönersin

kendi ve tavşanım adına seni asla unutmucağımı biliyorum

aynen bacım bende okuduğuam inanamıyoyom ama alıştık artık birbirine okumasak meraktan çatlARDIM HERALDE

saolasın bende zaten beyaz badı aldım dün yapıcam değişik bi tane daha vaktim olursa tabi

teşekür ederim bacım o senın güselliğin

duz renk mi ay merak ettim giyerlermi acep foto ları merakla bekliom

rüyaya bak bek bacım hepsini bi gecedemı gördün

ay okudukca gülüyorum senı nasıl ektiler üstelik bikininle

benim X menim ,X cigim,X aşkım geldi
yemek yiyecekmşiz:)sofrayı kuraymışım:) geliyorummmmm X cigimmmm

ahanda böle bakakaldım AŞKA BAK YAW

sizinde 11 ayınız hayırlı olsun öle böle derken büyüyolar ALLAH sağlıklan büyütmeyi nasip etsin

SAOL meleğimtavşanım hasta olmasında ben her daim iyimm anne kalbi işte bişeyi eksik olmasın istiyo tavşanının eminim sende ölesin

resim nasıl öle çıktı hala bilmiyom ama beğenmene sevindim

bacım senı yeniden görmek güzel özletme kendini
senınde tütün hayırlı olsun yakışır datluşuna resim bekleriz

teşekür ederim burdasın ya gerisi önemli değil canım

önemli değil saten kızada benzeniyor bizde kocaman öpyoz

ALLAH sabırlar versin canım ya okurken bile içim gitti melek oldu o ilerde annesine babasına şefaatçi olur işlaa

sen ve enes sağlıklı sıhatlı olunda unutmayız canım

gerçi bu yazdıklarımı uzun uzun okuyunca senden gene fırça yemem yakındır

ALLAH kavuştursun canım

senle ben koca yolu bekliyerekmi yaşlancaz ne
gerçi benımki gelio hafta sonları

afiyet olsun oluşuna yarasın

bende yedircektim ama alerji felan olur diye yedirmedim biz yerken öle baktı tavşanım o büyüsün kilo kilo yedircem ben ona aparttım galiba

saolasın beğenmenede sevindim beyaz badiyi yapcam işlaaa

geçmiş olsun canım ya tez zamanda ileşir umarım bişeyi kalmaz

tütü müzü beğenmenede çok hoş

tünaydinlar bacım asil senın sesinle güne başlamak süper bişe teşkür ediyoyum

tütümüzü beğenmenede sevindim işlaa kızın olurda ilerde onada yaparım

öpücükmü abuu tavşanımla bir araya getirmesek iyi olur asıldı bir izdivaçta olabilir

çok geçmiş olsun bacım işla bişeyi yoktur tez vakitte ileşir

ve sende eski neşene dönersin o hallerin sana çok yakışıyo

ALLAH sağlık sıhat versin mayıs anneleri ve datluşları

gene uzun yazdım galiba tütüüttttttttt bana ama kaçıom bne anneme sarma sarmada yardım etcem

kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…