2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

güneşli bir Ankara'dan size de selamlar Cenera hanım, tıbbi lab. ürünleri mi satıyorsunuz acaba? cenera markasını bir takvimde görmüştüm sanki:44:

bizim oğlanda da diş yok, koltuğa tutunup uzun süre bekleyebiliyor ama yürümüyor. ellerinden tutunca yürüyor. böyle işte

açık havada gezmek :44: bilemedim, rüzgar filan olabilir:26: risk almayınız, daha kapalı bir yer tercih ediniz derim, döndüğünüzde hastalıkla uğraşmamış olursunuz

Acele bacım nasılsın? Zeynom nasıl?
Doğum günü için telaş ederken ikimiz de duraklama dönemine girdik sanırım.
Kızların hazırlığını görünce hiçbir şey yapmadığımı fark ettim.

gene uzun yazdım galiba tütüüttttttttt bana ama kaçıom bne anneme sarma sarmada yardım etcem

kendinize iyi bakın

mesajı okurken gözlerim pörtledi , sonlara geldiğimde kimin mesajı olduğunu da unuttum zaten, başa dönüp tekrar okudum

topik topik olalı böyle eziyet görmedi

Babyceren olmayınca sayfalar dolmuyo anacım.
Benim hayat çok sıradan hiç dedikodu yok.
Ben de bi arkadaşa uyuz oluyom sürekli birilerini şikayet ediyo, herkesin arkasından atıp tutuyo hep negatif hep negatif..
Sevmiyom böyle tipleri o yüzden bir araya gelmemeye çalışıyom.(hem dedikodu yok diyom hem de sallıyom arkadan)

ciciiimmm iyiyimm bacımmm sen nasılsın, valla zeynomda iyi çok şükür, aynen hazırlıklar durakladı şekerimm ya bahar yorgunluğu çöktü galiba bizeee kızlar ne güzel hazırlanıyor baksana maşallah valla onlar yapsın şöyle süslü püslüde gözümüz gönlümüz açılsın cicim bizde örnek alır gaza geliriz belkii

Aynen öyle canım uyuştuk iyice.Biz de iyiyiz canım sağol Beste hanımla uğraşıyoruz.

cenera ; ben aslen Nevşehirli olduğum için sana cevap yazmak istedim .
Bu mevsimde oralara gitmeni pek tavsiye etmem aslında.Çok rüzgarlı ve havalar daha tam anlamıyla ısınmadı.
Gittiğiniz otel de ısınma sıkıntınız olmayacaksa ve gündüzleri soğuk-sıcak farketmez gezerim diyorsan sorun yok.
Ben nevşehirli olduğum halde sadece 1 kere gittim kapadokyaya.Yalan yok dağ taş pek bana hitap etmiyor açıkcası.
Ben yeşilciyim biraz :))
Son olarak kapadokya görülesi bir yer evet ama 1 hafta çok sıkılırsınız bence.

Dün babyceren chihiro79 u merak ettiğini ve resim yayınlamasını istediğini söylemişti.Ne oldu son durum?Geldi mi beklenen resimmm

gene uzun yazdım galiba tütüüttttttttt bana ama kaçıom bne anneme sarma sarmada yardım etcem

kendinize iyi bakın

ama herkese ayrı ayrı yer vermenizi de takdir ediyorum. çok jest oluyor

bana kalbiniz kadar temiz mesaj sayfalarınızda henüz yer vermeseniz de...

nasılsınız bakalım?bugün cuma değil mi ollleeeeyyyy!!!!!!!

herkes iyi mi?bebişler mutlu mu?artık takip edemez oldum malesef.napayım sağlık olsun.siz de alıştınız bu durumuma...

Mutlu annecim;yaren nur hastaydı h.sonu ve salıya kadar.hep mızmızdı,c.tesi ve pazar kafa ateşi vardı.pazartesi ve salı 39'a kadar ateşi yükseldi.gece-gündüz 5-6 saatte bir tekrarladı.ve kızımın 6 tane yeni dişleri patladı.dün gece de mısıl mısıl uydu.olan bitene çok saskınım.ama gerçekten bu dişler yaptı.şuanda gayet keyifli kızım.bir enfeksiyon belirtisi diye çok korktum ama çok şükür değilmiş..Miranın da dişten gibi geliyor bana

bu arada diş bugdayı ve d.günü bir arada olacak.son karar böyle.bir diş pastası bir de 1 yaş pastamız olacak.Tema konusunda fikirlerinizi bekliyorum.Bir an önce kolları sıvasam iyi olacak canlarım..

Bu arada geçtiğimiz c.tesi gününden bahsetmek istiyorum.yavrukedi,mutluanne,şekersizyeşilçay,zadacımla buluştum.diş çekiminden sonra onlara koştum.belki 1 saat oturmusuzdur.diş ve baş ağrım dışında herşey mükemmeldi.hepsi ayrı ayrı afetler.hatta benden başka hiçbiri çocuk doğurmamıs bu kadınların haberiniz olsun

Şakası bir yana hepsi çok seker, güzel, mütevazi ve sıcakkanlı insanlar,ben de onlar gibi hiç yabancılık çekmedim. Zadacımla da 2. buluşmamız. Beykozla da ben çakışamadım. Zada diyorki; " Nasıl da gördü beni arkamdan sarıldı öyle,şaştım kaldım" dedi.Ben de;"Kızım o cin gibi cin." dedim. İyiki de gitmişim.Tekrarının olmasını temenni ediyorum.Kızlar d.günü için alışveriş yaptılar.Bende kendime 1 kilo yeşil çay aldım Eee elim boş dönmeyeyim dedim.

Tatlıcadı; aklıma takılıyorsun nasıl oldun bilemiyorum.Bazen yüzün gözümün önüne geliyor da birden.Şimdi yazayım dedim.

Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..."ZAYIFLAMIŞSIN" yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum.Öpücüklerimi de dağıtıyorum...

eceyle gezdik, lojmanın parkında yemek yedirip geldim kalabalıktı bayağı park anneler ne güzel büyütmüş çocukları salmışlar parka keyif yapıyorlar ben eceye yemek yediricem diye kırk takla atıyorum sinir oldum valla ya:)))

geçen gün mutlu anneme hediye bakıyordum eşime sordum bu nasıl güzelmi diye güzelmiş al istersen dedi yok kalsın dedim. saf ertesi günü gidip almış bana:) bende gidip bugün aynısından mutlu anneme aldım:) güle güle kullanırız inşallah:))

CANERA KAPADOKYA muthis biryer
Biz 3gun kaldik ve kesinlikle yetmedi
Tabi zevke gore degisir bazisina gore sadece tastan ibaret ama ben insanlarin can korkusuyla yerinaltini ya da kayalarin icini nasil oydugunu gordukce hayran kaldim
Cok fazla yeralti sehri var vadiler de cok guzel
Biz Omer beyin haberini orada almistik onun da etkisiyle cok sevmistim ve muhakkak yine gidecegim

PLANNER ILKIM sizin dogumgunlerinize daha var tabi yayiliyorsunuz bizim pacalar tutustu geri sayim basladi :)

BIANGELKUJUM toptan goturuyosun valla topigi tek seferde fondip ohhh

BABYCEREN hadi esinden haber yok mu daha meraklardayizz

TURUNCU Kayra.yi ekoseli takiminda gormek icin can atiyorum!

Sut sagmaya geliyordum mudurum gordu ooo sut zamani mi deyip gulmeye sonra da abuk sabuk espriler yapmaya basladi
Sen erkeksin ben kadin sut de memeden cikiyo di mi ne gevezelik yapiyon ki

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
nagihan3005, mutlu_anne+, ilkim81+, anneZEYNEP+, azraece+, TuRuNCu+, _PLANNER_+, chihiro79

Slmlar kızlar.babyceren şimdi profildeyken gördüm turuncu yazmıs.eşinin neyi var cnmcım?geçmiş olsun.sonuçları bende bekliyorum.

eşim de geçen acile gitmişti.kan,röntgen,ekg falan çok şükür temiz çıktı.kanda önce korkutan bir değer vardı sonra tekrarını verdi temiz çıktı.Rahat bir nefes aldım.Yoksa çoktan en kötüsünü kurmaya başlamıstım.Kaygılarım yedi beni oy şarkısının kendime armağan ediyorum:)))))

inş. tertemiz sonuçları alırsınız arkadaşımminnosların nasıllar?

Turuncucum bazisina gore tastan ibaret yazdigimda senin yazini okumamistim ya cok afedersin zevk meselesi sonucta sakin yanlis anlama olur muuuuu

Merhaba tatlım biz iyiyiz iş güç uğraşıp duruyoruz.
Demek yaren Nur'un 6 tane dişi çıktı Yavrum benim neyseki atlatmış sıkıntıyı.
Ben prenses tacına karar verdim(şekersizçayın yazdığı sitede hazır diye)
Kızlardan peçetelik ve banner istemiştim yardımcı olmadılar(hem önemli değil derim hem de sitem ederim)
Ben de hazıra konacam. Anne zeynebin puantiyeleriyle banner yapacam ama bir uyuşukluktur gidiyo hadi hayırlısı.
Seni ve yaren nurumu öpüyorum tatlım Arada gel özletme kendini

annezeynep,canım görüşemiyoruz epeydir.Nasılsın ?
Zevkler ve renkler tartışılmaz,ben nevşehirliyim ve kapadokya gidip görülesi bir yer olmasına rağmen 1 hafta tatile gidilecek bir yer gibi gelmiyor bana :))).
Ben günübirlik veya 1-2 gün gitmeyi öneririm sadece :))
Kayra için henüz hiiiç bir hazırlığım yok maalesef.Açıkcası doğum gününü kutlayacağımız kalabalık bir ailem yok.Aslında var ama yok...
Biliyorsunuz ben yurtdışında yetiştim ve akrabalarımın çoğu da orda.Onların yanımızda olmasını çok isterdim ama kısmet..
Burda da akrabalarımız var ama böyle doğum günü tarzı şeylerle pek ilgilenmezler.Hal böyle olunca ben sizlerin hazırlıklarını uzaktan takip ediyorum.
Doğum günü kıyafetini haftaya kayseriye gidince araştıracağım ama yinede gönlümün bir yerinde hatıra kalması için mutlu annemin Kayra için aldığı hediyeyi giydirmek var...
Hayırlısı bakalım.
Öpüyorum seni ve Ömer paşamı.

aaaa cicimmm didim ya ben sana elimden geleni yaparım şekerimm sen bana temanın örneklerini göster ve ne istediğini söyle yeter dostumm yalnızzz mutlucuğumuz kadar becerikli değilim hee beğenmezsen gücenmem yani ben isteklerine göre elimden geleni yaparım cicim hemen at bana mail ne istediğini ve nasıl istediğini bak bugun işi boşladım zaten hemencik yapıveririm

Hani resim koymuştun.
Yine kaldırmışsın jet hızıyla.
Eğer bir fotoyu daha kaçırırsam yanıma gelmek zorunda bırakırım haberin ola

Turuncucum bazisina gore tastan ibaret yazdigimda senin yazini okumamistim ya cok afedersin zevk meselesi sonucta sakin yanlis anlama olur muuuuu

Yok tatlım olur mu
Benimde ilgimi çekmişti insanların sığındıkları o mağaralar falan ama büyülenmemiştim açıkcası :))
Ben dediğim gibi biraz yeşilciyim,pek sevmiyorum dağı taşı :)
Zevkler ve renkler tartışılmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…