hava mis gibi bu havada evde olmak çok sıkıcı kızlar sizlere sorum var benim oğlumun dişleri henüz çıkmadı 11 ayını dolduracak varmı bizim gibi olan yürümek emeklemekde yok sadece kanepeden tutunup bekliyor.....
birde kızlar hamilelik doğum huysuz bebek derken uzun süredir hiç biyere gitmiiyoruz eşimin 10 gün sonra 1 haftalık izni var yakın yerlere şöyle baktım nevşehiri hep merak ederim gitsek çocukla hava soğuk olurmuki gezilecek yerler hep açık havada gezilecek kararsızım bilmiyorumm siz olsanız gidermisiniz..
:26::26:
gene uzun yazdım galiba tütüüttttttttt banaama kaçıom bne anneme sarma sarmada yardım etcem
kendinize iyi bakın
Nabıyonuz beyaaa:101: Huuuuu mayıs melekcanları hiç dolmamış sayfalar
Hepsini okudum,,hatta boş bulunup kendiminkileri de okudum
Turuncuuuu Kayranın fotosunu koy beya şenlensin topikiçimiz açılsın
Havadis yokmu kızlar,,kocasını döven yok muanlatın hadi
İçime memleketim kaçtı yineBide bizim şirketten bi hatuna uyuz oluyorum ,,mailleriini benle paylaşmıyo
toplantıda fikrimi sordular avel gibi kaldım
Acele bacım nasılsın? Zeynom nasıl?
Doğum günü için telaş ederken ikimiz de duraklama dönemine girdik sanırım.
Kızların hazırlığını görünce hiçbir şey yapmadığımı fark ettim.
ciciiimmm iyiyimm bacımmm sen nasılsın, valla zeynomda iyi çok şükür, aynen hazırlıklar durakladı şekerimm ya bahar yorgunluğu çöktü galiba bizeeekızlar ne güzel hazırlanıyor baksana maşallah valla onlar yapsın şöyle süslü püslüde gözümüz gönlümüz açılsın cicim bizde örnek alır gaza geliriz belkii
gene uzun yazdım galiba tütüüttttttttt banaama kaçıom bne anneme sarma sarmada yardım etcem
kendinize iyi bakın
nasılsınız bakalım?bugün cuma değil mi ollleeeeyyyy!!!!!!!
herkes iyi mi?bebişler mutlu mu?artık takip edemez oldum malesef.napayım sağlık olsun.siz de alıştınız bu durumuma...
Mutlu annecim;yaren nur hastaydı h.sonu ve salıya kadar.hep mızmızdı,c.tesi ve pazar kafa ateşi vardı.pazartesi ve salı 39'a kadar ateşi yükseldi.gece-gündüz 5-6 saatte bir tekrarladı.ve kızımın 6 tane yeni dişleri patladı.dün gece de mısıl mısıl uydu.olan bitene çok saskınım.ama gerçekten bu dişler yaptı.şuanda gayet keyifli kızım.bir enfeksiyon belirtisi diye çok korktum ama çok şükür değilmiş..Miranın da dişten gibi geliyor bana
bu arada diş bugdayı ve d.günü bir arada olacak.son karar böyle.bir diş pastası bir de 1 yaş pastamız olacak.Tema konusunda fikirlerinizi bekliyorum.Bir an önce kolları sıvasam iyi olacak canlarım..
Bu arada geçtiğimiz c.tesi gününden bahsetmek istiyorum.yavrukedi,mutluanne,şekersizyeşilçay,zadacımla buluştum.diş çekiminden sonra onlara koştum.belki 1 saat oturmusuzdur.diş ve baş ağrım dışında herşey mükemmeldi.hepsi ayrı ayrı afetler.hatta benden başka hiçbiri çocuk doğurmamıs bu kadınların haberiniz olsun
Şakası bir yana hepsi çok seker, güzel, mütevazi ve sıcakkanlı insanlar,ben de onlar gibi hiç yabancılık çekmedim. Zadacımla da 2. buluşmamız. Beykozla da ben çakışamadım. Zada diyorki; " Nasıl da gördü beni arkamdan sarıldı öyle,şaştım kaldım" dedi.Ben de;"Kızım o cin gibi cin." dedim.İyiki de gitmişim.Tekrarının olmasını temenni ediyorum.Kızlar d.günü için alışveriş yaptılar.Bende kendime 1 kilo yeşil çay aldım Eee elim boş dönmeyeyim dedim.
Tatlıcadı; aklıma takılıyorsun nasıl oldun bilemiyorum.Bazen yüzün gözümün önüne geliyor da birden.Şimdi yazayım dedim.
Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..."ZAYIFLAMIŞSIN" yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum.Öpücüklerimi de dağıtıyorum...
CANERA KAPADOKYA muthis biryer
Biz 3gun kaldik ve kesinlikle yetmedi
Tabi zevke gore degisir bazisina gore sadece tastan ibaret ama ben insanlarin can korkusuyla yerinaltini ya da kayalarin icini nasil oydugunu gordukce hayran kaldim
Cok fazla yeralti sehri var vadiler de cok guzel
Biz Omer beyin haberini orada almistik onun da etkisiyle cok sevmistim ve muhakkak yine gidecegim
PLANNER ILKIM sizin dogumgunlerinize daha var tabi yayiliyorsunuz bizim pacalar tutustu geri sayim basladi :)
BIANGELKUJUM toptan goturuyosun valla topigi tek seferde fondip ohhh
BABYCEREN hadi esinden haber yok mu daha meraklardayizz
TURUNCU Kayra.yi ekoseli takiminda gormek icin can atiyorum!
Sut sagmaya geliyordum mudurum gordu ooo sut zamani mi deyip gulmeye sonra da abuk sabuk espriler yapmaya basladi
Sen erkeksin ben kadin sut de memeden cikiyo di mi ne gevezelik yapiyon ki
aaaa cicimmm didim ya ben sana elimden geleni yaparım şekerimm sen bana temanın örneklerini göster ve ne istediğini söyle yeter dostummMerhaba tatlım biz iyiyiz iş güç uğraşıp duruyoruz.
Demek yaren Nur'un 6 tane dişi çıktıYavrum benim neyseki atlatmış sıkıntıyı.
Ben prenses tacına karar verdim(şekersizçayın yazdığı sitede hazır diye)
Kızlardan peçetelik ve banner istemiştim yardımcı olmadılar(hem önemli değil derim hem de sitem ederim)
Ben de hazıra konacam. Anne zeynebin puantiyeleriyle banner yapacam ama bir uyuşukluktur gidiyo hadi hayırlısı.
Seni ve yaren nurumu öpüyorum tatlımArada gel özletme kendini
Turuncucum bazisina gore tastan ibaret yazdigimda senin yazini okumamistim ya cok afedersin zevk meselesi sonucta sakin yanlis anlama olur muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?