aaaa cicimmm didim ya ben sana elimden geleni yaparım şekerimm sen bana temanın örneklerini göster ve ne istediğini söyle yeter dostummyalnızzz mutlucuğumuz kadar becerikli değilim hee beğenmezsen gücenmem yani ben isteklerine göre elimden geleni yaparım cicim hemen at bana mail ne istediğini ve nasıl istediğini bak bugun işi boşladım zaten hemencik yapıveririm
nasılsınız bakalım?bugün cuma değil mi ollleeeeyyyy!!!!!!!
herkes iyi mi?bebişler mutlu mu?artık takip edemez oldum malesef.napayım sağlık olsun.siz de alıştınız bu durumuma...
Mutlu annecim;yaren nur hastaydı h.sonu ve salıya kadar.hep mızmızdı,c.tesi ve pazar kafa ateşi vardı.pazartesi ve salı 39'a kadar ateşi yükseldi.gece-gündüz 5-6 saatte bir tekrarladı.ve kızımın 6 tane yeni dişleri patladı.dün gece de mısıl mısıl uydu.olan bitene çok saskınım.ama gerçekten bu dişler yaptı.şuanda gayet keyifli kızım.bir enfeksiyon belirtisi diye çok korktum ama çok şükür değilmiş..Miranın da dişten gibi geliyor bana
bu arada diş bugdayı ve d.günü bir arada olacak.son karar böyle.bir diş pastası bir de 1 yaş pastamız olacak.Tema konusunda fikirlerinizi bekliyorum.Bir an önce kolları sıvasam iyi olacak canlarım..
Bu arada geçtiğimiz c.tesi gününden bahsetmek istiyorum.yavrukedi,mutluanne,şekersizyeşilçay,zadacımla buluştum.diş çekiminden sonra onlara koştum.belki 1 saat oturmusuzdur.diş ve baş ağrım dışında herşey mükemmeldi.hepsi ayrı ayrı afetler.hatta benden başka hiçbiri çocuk doğurmamıs bu kadınların haberiniz olsun
Şakası bir yana hepsi çok seker, güzel, mütevazi ve sıcakkanlı insanlar,ben de onlar gibi hiç yabancılık çekmedim. Zadacımla da 2. buluşmamız. Beykozla da ben çakışamadım. Zada diyorki; " Nasıl da gördü beni arkamdan sarıldı öyle,şaştım kaldım" dedi.Ben de;"Kızım o cin gibi cin." dedim.İyiki de gitmişim.Tekrarının olmasını temenni ediyorum.Kızlar d.günü için alışveriş yaptılar.Bende kendime 1 kilo yeşil çay aldım Eee elim boş dönmeyeyim dedim.
Tatlıcadı; aklıma takılıyorsun nasıl oldun bilemiyorum.Bazen yüzün gözümün önüne geliyor da birden.Şimdi yazayım dedim.
Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..."ZAYIFLAMIŞSIN" yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum.Öpücüklerimi de dağıtıyorum...
eceyle gezdik, lojmanın parkında yemek yedirip geldim kalabalıktı bayağı park anneler ne güzel büyütmüş çocukları salmışlar parka keyif yapıyorlar ben eceye yemek yediricem diye kırk takla atıyorum sinir oldum valla ya:)))
geçen gün mutlu anneme hediye bakıyordum eşime sordum bu nasıl güzelmi diye güzelmiş al istersen dedi yok kalsın dedim. saf ertesi günü gidip almış bana:) bende gidip bugün aynısından mutlu anneme aldım:) güle güle kullanırız inşallah:))
eceyle gezdik, lojmanın parkında yemek yedirip geldim kalabalıktı bayağı park anneler ne güzel büyütmüş çocukları salmışlar parka keyif yapıyorlar ben eceye yemek yediricem diye kırk takla atıyorum sinir oldum valla ya:)))
geçen gün mutlu anneme hediye bakıyordum eşime sordum bu nasıl güzelmi diye güzelmiş al istersen dedi yok kalsın dedim. saf ertesi günü gidip almış bana:) bende gidip bugün aynısından mutlu anneme aldım:) güle güle kullanırız inşallah:))
İlkimcan, resme 150 arkadaşım yorum yapmış sağolsun 2 gün durdu da yaniHani resim koymuştun.
Yine kaldırmışsın jet hızıyla.
Eğer bir fotoyu daha kaçırırsam yanıma gelmek zorunda bırakırım haberin ola
Güle güle oynaya oynaya kullanırız canımTeşekkür ederim düşüncelim benim
İlkimcan, resme 150 arkadaşım yorum yapmış sağolsun 2 gün durdu da yani
İnşallah birsonraki fotoyu kaçırırda yanıma gelirsin,,böylece Mira ve Beste'nin birlikte fotolarını koyarız cicim
Bugün etiket şeklinde basılan süslerimiz
basımevi biraz düzenlemiş bunları ben hazırlamıştım
Eki Görüntüle 677417
ayyy utandımm cicimmCanım arkadaşım benim çok incesin. Çok teşekkür ederim onları bi ayarlayayım eğer ihtiyacım olunca sana söylerim.
Ayrıca sen yaparsın da beğenmez miyim arkadaşım, aldığın hediyeden ne kadar zevkli olduğun belli.
Seni seviyorum cicim
süperr olmuşşş harikaa ellerine sağlıkk bunların partindeki hallerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz cicimmmBugün etiket şeklinde basılan süslerimiz
basımevi biraz düzenlemiş bunları ben hazırlamıştım
Eki Görüntüle 677417
Neniz var guzum?bugun bööle bakıonuz
cicim sorma ya kısmet değilmiş diyelim genelde çok fazla gelmezler ama eşimin ablasıgil yeni araba aldılar ist aonu almaya geldiler maalesef tamda o güne denk geldi kahvaltıydı yemekti falan anneminde eli değil malum bırakıp gidemedim canım inş tanışıcaz bir günC.tesi zadaya seni sordum hemen geldi mi diye.ama hayır gelmedi dediler.çok ama çok üzüldüm
nasılsın cnm?sen,zeyno,keyfin ve kahyası nasıllar
ay sapıttım sanırımişim bitti de çok ilginçtir.
bu arada kujuma da diyeyim biraz yorum okuyunca tütü tebrikleriyle karşılaştım.sayfalarca resim aradım ve buldum çok güzel ya. ellerine sağlık valla harika olmus bana da yapar mısın nolur lütfen? (zada yapmadı da)
Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık,,sen birlikte mi yapıcaksın diş, yaş gününü ve sünneti?
güneşli bir Ankara'dan size de selamlar Cenera hanım, tıbbi lab. ürünleri mi satıyorsunuz acaba? cenera markasını bir takvimde görmüştüm sanki:44:
bizim oğlanda da diş yok, koltuğa tutunup uzun süre bekleyebiliyor ama yürümüyor. ellerinden tutunca yürüyor. böyle işte
açık havada gezmek :44: bilemedim, rüzgar filan olabilir:26: risk almayınız, daha kapalı bir yer tercih ediniz derim, döndüğünüzde hastalıkla uğraşmamış olursunuz
cenera ; ben aslen Nevşehirli olduğum için sana cevap yazmak istedim.
Bu mevsimde oralara gitmeni pek tavsiye etmem aslında.Çok rüzgarlı ve havalar daha tam anlamıyla ısınmadı.
Gittiğiniz otel de ısınma sıkıntınız olmayacaksa ve gündüzleri soğuk-sıcak farketmez gezerim diyorsan sorun yok.
Ben nevşehirli olduğum halde sadece 1 kere gittim kapadokyaya.Yalan yok dağ taş pek bana hitap etmiyor açıkcası.
Ben yeşilciyim biraz :))
Son olarak kapadokya görülesi bir yer evet ama 1 hafta çok sıkılırsınız bence.
Merhaba kizlarnasilsiniz bakalim?prensler ve prenseslerimiz nasil iyilerdir insallah kizlar okis merdiven cikmayi kesfetti amcamizin evi mustakil bi baktik okis pitir pitir cikiyor merdivenleri inemiyor tabii ben hayir yapiyorum bu sekilde oda bana aynen parmak boyle oynuyor ama evet e benzer birsey diyor tam saklaban oldu yaaa valla gulmekten olduruyor beni mama sandalyesini salliyor bu cocuk ikea ninkini sizinkilerdede varmi?benimki zaten pompaci yatak korkuuguna tecavuz ediyor o yuzden yavrumun adi pompaci kaldi ama ayni seyi mama sandalyesinde otururken yapiyor sandalyenin ayaklari yerden kesiliyor o derce salliyor yani yalniz birakmaya korkuyorum artik :18:yatagini hatirlarsaniz camin onune cekmistim biz hanim i uyusun diye yatiriyoruz o perdeyi siyirip disariyi izliyor neyse kizlar opuyorum hepinizi cok hayirli geceler herkese
MELEĞİM mahirimizin 11.ayı kutlu olsun tatlım ne ara büyüdüler de 11 aylık oldular ya zaman su gibi akıp geçiyo öpüyorum seni ve kuzumu
Herkese günaydınlarrrrrr...
kızlar adanın ökssürüğü hala devam ediyor..aksam herzmnki saatinde yatırdım gece 11 de öksürdü hemen kostum baktım kusuyor yavrumm..balgam yapmış sanırım yataş çarşaf heryer battı tabiii ne yediyse cıkarmıs..hepsini değiştirdik yenilerini tatktık bu sırada Ada cin gibi oldu tabi kudurduda kudurdu..bende doğum günü için aldığım şişeleri süslüyordum hazine bulmuş gibi sevındı şişelere:)) neyse sonra hep birlikte yattık...
kızlar bişey sorucam bu öksürük için biz ilaç kullanmıyoruz kullanmalımıyız..doktorada gitmedik ne yapsam bilemedimm..birde köpek dişimiz çıkmış acaba diş öksürük yaparmı:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?