2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım arkadaşım benim çok incesin. Çok teşekkür ederim onları bi ayarlayayım eğer ihtiyacım olunca sana söylerim.
Ayrıca sen yaparsın da beğenmez miyim arkadaşım, aldığın hediyeden ne kadar zevkli olduğun belli.
Seni seviyorum cicim

6 diş birden mi patladıııııı
Kuzum yaaaa,gerçekten çok zorlamış...Forumda aynı anda bu kadar diş çıkarma rekoru sizin olsun
Neyse hayırlı olsun incilerinizz,çok öpüyorum :))

Canım eşinle tekrar ayrı düşmüşünüz,Allah kavuştursun ve sana bol bol sabır versin.Hepimiz zorluk çekiyoruz ama eşleri yanlarında olmayanların hali çok daha zor...Anneler gününde elinizi iki kere öpsün yavrucuklar
Parkta yemek yedirme işinde başarılı oldun mu :))
Ben de son günlerde çok sık gidiyorum parka ama bizimki oturmuyor arabasında.İlla çıkıp dalacak meydana.Yoksa ben de yanımda mamasını götürmeyi düşündüm :))

Güle güle oynaya oynaya kullanırız canımTeşekkür ederim düşüncelim benim

Hani resim koymuştun.
Yine kaldırmışsın jet hızıyla.
Eğer bir fotoyu daha kaçırırsam yanıma gelmek zorunda bırakırım haberin ola
İlkimcan, resme 150 arkadaşım yorum yapmış sağolsun 2 gün durdu da yani
İnşallah birsonraki fotoyu kaçırırda yanıma gelirsin,,böylece Mira ve Beste'nin birlikte fotolarını koyarız cicim

Anacım hep benim mesai saatlerimde foto koyuyosun dün de ben giremedim (hem suçluyum hem güçlü hemen üste çıkmaya çalışırım)
Ayyy ne güzel olur valla o zaman kaçırayım fotoyu da güzel gözlümü göreyim.

canım arkadaşım azraece aradı sagolsun..merak edenler varmış eşimi..
işler uzadı..tahliller testler..başka bölüme yönlendirmişler..
sonucu yarına kaldı..yarın 12 ye kadar özel hastane oldugu için açık..
yarın gidecek güzel haberler getirecek benim kocam..
hepinizi öpüyorum
hoşçakalın..

turuncum arabasında yedirdiğimi kim söyledi:) mümkünmü öyle kolaycana yemek yemesi cadının. kucağımda gezdirerek, çocukları göstererek yediriyorum üstüm başımda mama oluyor ama napayım yesin yeterki.

ben eşimin geçen geldiğinde de bu gelişinde de ece ile yatmıyorum aynı odada. yani odamızı ayırmış oluyorum ve problem olmuyor maşallah. gözümde büyüyordu alışırsa ileride zorlanırmıyız diye ama hanfendinin bizi taktığı yok sadece bana odalar arasında git gel eziyeti oluyor:)

ayyy utandımm cicimm bende sizi seviyorummm şekerlerrrrr

Bugün etiket şeklinde basılan süslerimiz
basımevi biraz düzenlemiş bunları ben hazırlamıştım

Eki Görüntüle 677417
süperr olmuşşş harikaa ellerine sağlıkk bunların partindeki hallerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz cicimmm

herkeseee mutluu bir haftasonu diliyorummm, bizim için yine bol programlı ve gezmeli ve yorucu bir haftasonu başlıyor yaşasınnnn kendinize ve kuzularınızaaa iyi bakınn bide çok kaynatmayın haftasonu hiç giremiyorum foruma şekerlerr hasta olan bebeler ve eşler ve anneler şifa bulsun, çok güzel bir haftasonu olsun inşş

C.tesi zadaya seni sordum hemen geldi mi diye.ama hayır gelmedi dediler.çok ama çok üzüldüm

nasılsın cnm?sen,zeyno,keyfin ve kahyası nasıllar

ay sapıttım sanırım işim bitti de çok ilginçtir.

bu arada kujuma da diyeyim biraz yorum okuyunca tütü tebrikleriyle karşılaştım.sayfalarca resim aradım ve buldum çok güzel ya. ellerine sağlık valla harika olmus bana da yapar mısın nolur lütfen? (zada yapmadı da)

cicim sorma ya kısmet değilmiş diyelim genelde çok fazla gelmezler ama eşimin ablasıgil yeni araba aldılar ist aonu almaya geldiler maalesef tamda o güne denk geldi kahvaltıydı yemekti falan anneminde eli değil malum bırakıp gidemedim canım inş tanışıcaz bir gün tam çıkarayaka gördüm msjını bakkk biz iyiyiz çok şükür canım, seni ve tatlıı minnoşunuuu kocamann öpüyorum

Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık,,sen birlikte mi yapıcaksın diş, yaş gününü ve sünneti?

Yok kuzum sunneti birlestirir miyim disle dogumgununu bile ayircaktim ama ardarda 3hafta arayla ayni kisilerle hos olmayacak gibi geldi
Sunnette isin .okunu cikarmayi planliyorum canim hem ilk kutlamada hem asil dugunde

Babyceren yarin da haber ver bize cnm merakta birakma

Turuncucum insan hep icinde oldugu yerleri cidden az merak ediyor hep yanibasinda diye
Anlayisin icin sagol cnm cidden gormeden yazmistim :)
Optum cok boncuk gozlunu

chihiro hanım hanımcımm cenera nın lab ismi oldunu yazmıştın bende ailemin ilk heceleri oldungunu yazmıştım ama siz akşamları giremediğinizden kaçırdınız heralde bi gün inşallah satarım lab. ürünleri nasip cuma cuma dua olur benimde bi işim olur ama evden yapabilirim satış gezemem öyle kapı kapı :)

canım ben seni kayserili sanıyordum demek nevşehirlisin 1 hafta zaten kalmamız mümkün değil kızımın okulu var o yüzden yakın mesafelere bakıyorum 3-4 gün günlük bişey olcak işte bende resimlere bakınca baya havadar rüzgarlı geldi ama oldum olası merak ederim oraları haftayaki hava durumuna bağlı artık evde duruncada hastalanıyor ne yapalım ankaraya 2-3 saatlik başka yer yokk gideceğim ordan bi konak alacağım her dizide içim gidiyor o konaklara önceki hayatımda hanım ağa falanmıydımm anlamıyorum:)))

aanne zeynep ve diğerleri hazırlıklarınızı gıptayla izliyorum keşke çok çevremiz olsada bizde yapsakkkama kızımada yapmamıştım böyle teferruatlı sonradan kavga olmasın diye bi pasta keseriz sadece ama hepinizin yaptıkları çok güzelll.....

annezeynep sen ömere hamileyken balona binmiştin yanlış hatırlamıyorsam değilmiii ben asla cesaret edemem tırsak bi insanımmm

Bu gizz ne minnak bir gizce oldu yaaa..valla gelir gelmez ilk okudugum mesaj seninki oldu cnm ve yuzumden tebessum eksk olmadi o derece mest oldum..Masallah subhanallah Okis imize.. bizim topigimizin gururu oldu resmen aferim prensesimize..

MELEĞİM mahirimizin 11.ayı kutlu olsun tatlım ne ara büyüdüler de 11 aylık oldular ya zaman su gibi akıp geçiyo öpüyorum seni ve kuzumu

Ah birde bana sor nasil gecti bu zamanlar ah bir bilsen :)) islem tamamdir optum Mahiri ama kendimi opedim oda karsilasirsak sen opersin olurmu :)) alacagim olsun yani :))

Gecmis olsun cnm, belki Zeynep Ada miz usutmustur, hem kusma hem oksuruk olmasi itibari ile doktora gitmende fayda olabilir cnm..ben mi cok pipirikliyim bilmiyorum ama bizim tek buyuk yasadigimiz buyuk hastaligimizda minik oksuruklerle basladi sonada olan oldu yani isin basinda iken onlem almak en guzeli olucaktir..rabbim sifa verip tez zamanda iyilesir ins..
Sende cok hamarat ciktin valla anne mutlu ile birlikte becerikli kafadarlar oldunuz masallah hepinize..su siseleri resimlendirde gorelim bizde sekerim..
Kopek dislerinizde hayirli olsun, benim duydugum en zor cikan dislerden mis siz cok sukur yirtmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…