2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, ins tez zamanda gecer rahatsizligi..
Sana mesaj atmistim baktin mi bilmiyorum ama umarim isine yaramistir..

Eveeet.... Bugün ilk iş günümü tamamladım çok mutluyum. :)))

Kızım ben yokken durmuş valla şükür beni de aramamış. Babası parka götürecekti. Götüre götüre kendi iş yerine götürmüş!!! Neyse benim kız orda baya oyalanmış. Herkesle oynamış.

Bense çok özlemişim valla öğretmenliği öğrencileri. İyi geldi bana. İnsanlarla muhabbet etmek tekrar eski hayatıma dönmek... Hepsi güzeldi. Haaa en güzeli deeee.... Herkesin aaaa ne kadar zayıflamışsın! demesiydi!!! Biz kadınlar herhalde en çok bu cümleyi seviyoruz değil mi? Ay bir mutlu oldum ki sormayın! Bu bana baya gider:)))
Herkese iyi geceler!!!
Yarın çoğunuza tatil herhalde banaysa en çok dersin olduğu gün! Haydi hayırlısı bakalım!!!

Anacim daha ne olsun..burda yok yok yani..masallah valla herbirseyi dusunmussunuz...bende saf saf o gun bu siseler ne icin diye soruyordum vay be cahil kaldim oyle :26:
Aslinda guluyorum halime bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip dimi :)) bende ogreniyorum sayenizde :))

Ben bu bardaga kiyip kullanamam,oyle guzel olmuski bana kalsa eve gotururum sus diye bufeye koyarim :)) ne yapayim ama bu kadar itina ile hazirlanmis bardagi kullanip ziyan edmemeki..kiyamam yani..
Ellerine saglik mutlu annemiz

Cnm ask mektubu severmisin bilmem ama umarim esin duymaz sana mektup yazdim, postani surekli control oldumu....

Evet cnm giderseniz daha da icin gidecek ben safranbolu ve kapadokyada kucuk de olsa bir ev istiyorum oyle ozenli ve guzeller ki ben hamile oldugumu bilmeden geziyi planlamistim canimDoktor 7 8ayda ancak hamile kalirsin dedi ama şut 1 gol 1 aninda hamile kaldim :)Ardarda 5kere 3D sinema 1saat kaynarca havuzunda banyo ve 3tur yol testine ciktim hamileyken yani Allah korumus yavrumu herseye ragmen geldi Balona da o kadar para verdik binmeden olmaz diye bir de hamileligimi o sabah ogrenince bulutlarin ustunde kutlayalim dedik :)MYBABYLOVE Okise mesir macunu mu veriyosun gunasiri pompaci ne demek kiz yazik yavrumun adini cikarmayin :)MELEGIM TR'ye bahar geldi hatta yaz da denebilir hadi sen de gel artikkkDgunu hazirliklarin ne alemde zurafa isi OK mi?

Masallah ayaklar tombis demek benim oglaninda inadina minnacik ya halan 18 Numara buyuk geliyor :)) minik ayakli olcak bu oglan...ve kalcak basima galiba :))

Iyi geceler kızlar,sabah sizleri okurken boş dersim vardı,tam bir şeyler yazayım dedim veli geldi.sonrasında eve döndüm işler güçler derken bu kez de eşim sağolsun bilgisayarı bozdu,ben de şimdi hem süt sağıyorum hem de notebooktan sizleri takip ediyorum.malesef yanıt veremiyorum çünkü sayfaların geç açılması delirtti beni,bir selam vereyim de öyle ayrılayım dedim.hadi ;tatlı,hastalıksız uykular diliyorum.

Sagol cnm, cumlemizin ins.
Bizim oglanla seninki cok benzesiyor hatta tipkisinin aynisi sanki :)) opucuk bizde de senin dedigin gibi damagina kullanarak :)) ne komikler dimi..ama benim favori buldugum hareketi alttan ters bakmasi..gormeniz lazim valla anlatamadim..

Ankarada oturuyordunuz yanilmiyorsam benimde hemen gidilcek yer olarak aklima safranbolu geldi..cok degisik koyleri var, oneririm kisa masefeli yer olarak cazip olabilir..
Nevsehir Urgup de cok guzel hatta bundan oraya giden ve gorenler cok pahabicilmez yer olarak bahsediyorlar..yani dunyaca Kabul gormus doga harikasi diyebiliriz..balon turlarida super renk katmis, benim gittigim zamanlarda yoktu ama aklimda gidersem bir balon sefam olsun isterim..simdiden sana iyi tatiller dilerim umarim cok eglenirsiniz..

Tum gun disarda olmak zorunda kaldim bugun o yuzden gelip bakamadim...hep aklimdaydin cnm, simdi okudumda daha esinin sonuclari cikmamis yarina kalmis galiba...ins hersey yolunda cikicak..senin eksikligini cok hissediyorum anacim..esin iyilessin bir hele guzel haberlerle gelde dedikodumuza kaldigimiz yerden devam edelim dimi..
Kendi kendime yaziyorum gibi oldu bu gece..peh peh

Nagis cnm yaa Yaren Nur 6 disi cikmis birden masallah ne tuttugunu koparan bir findikmis oyle..guclu masallah..hayirli olsun toptan butun incileri icin..
AzraEce Disarda iken benimde oglana yemek yedirmem cok eziyet oluyor ayni senin gibi kucakta onu bunu gostererek yediriyorum ve heryerime kusmuk icin hazirladigim koca bezleri seriyorum ama yinede nafile bizde nasipleniyoruz yemeginden :))
Turuncu cok merak ediyorum mutlu annenin Kayra Eymen icin aldigin kiyafetlerin nasil olacagini, ins firsat bulup resim yukleyebilirsin sekerim..

Günaydıın
dün kimse yazmayınca bende cıktım
daha burda cok yenıyım ınş cok cok yazısmalarımız olur zamanla
bebişim bu hafta cok huysuz,dun ust dişini patlattı nihayet.simdi de yanındaki geliyo sanırım.huysuzluktan hep aglıyo hrp kucagımda dursun ıstıyo.Bade kızımın adı
cok da hoşuma gıttı bana ıtafen yazmak.önemsemenden oturu cok tesekkur ederim

babyceren canım geçmiş olsun, geçmişi okuyamadığımdan durumdan tam da haberdar değilim, umarım önemli bir şey değildir...

Son düzenleme:
ama herkese ayrı ayrı yer vermenizi de takdir ediyorum. çok jest oluyor

bana kalbiniz kadar temiz mesaj sayfalarınızda henüz yer vermeseniz de...

aman kıyamam oluşuna bekle annesi yakındır olunun İNCİlerinin gelmesi

ee senın oluşununda saçları var naber benım tavşanda yok

mesajı okurken gözlerim pörtledi , sonlara geldiğimde kimin mesajı olduğunu da unuttum zaten, başa dönüp tekrar okudum

topik topik olalı böyle eziyet görmedi

KIYAMAMMMMMMMMMMM

iismi güzel bacım gaza gel artık yaw de hadi az kaldı silkelen

ben toplu toplu seviyom hepinizi

burdan müdürnede nanik yapıyorum

Bugün etiket şeklinde basılan süslerimiz
basımevi biraz düzenlemiş bunları ben hazırlamıştım

Eki Görüntüle 677417

geüzelmiş ya bendemi yapsam

burda biri yapmıştı hatta ayşe yazmıştı kimsen ortay açık seviyom senı

beğenmene sevindim bacum

yaparım yarenede ama tülüm yok

Cnm ask mektubu severmisin bilmem ama umarim esin duymaz sana mektup yazdim, postani surekli control oldumu....

vuuuuuu enişte duymasın

işeşir allahın izniyle gene tam gaz devam edersiniz meleğim bende okurum işlaaa

babyceren canım geçmiş olsun, geçmişi okuyamadığımdan durumdan tam da haberdar değilim, umarım önemli bir şey değildir...

iyi olcak canım işlaa senı burda görmek güzel arada damla böle ösletme oluşunuda kocaman öppppp

iyi hafta sonları MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI bol gezmeli bir 2 gün olur işlaa

bende tavşanı anama sattım evi merdivenleri sildim eşimi bekliom dişçiye gitcem dolgularım yapılcak bu gün hayırlısıyla bi bittse birine bişe vercem

ALLAHA emanet olun

Ne demek tatlım benim inşallah bir gün buluşuruz da öpücük manyağı yaparım seni ve mahirimi(ayy sapık mıyım neyim)
Meleğim ben yazın kesin antebe giderim tam ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah denk gelririz

babycereni merak ediyorum noldu eşinin sonucu yazmamış bişey daha gerçi hafta sonu kimseler yok ondandır

babycereni merak ediyorum noldu eşinin sonucu yazmamış bişey daha gerçi hafta sonu kimseler yok ondandır

Meleğim gece sen kendi kendine takılmışın gündüz de ben takılıyom bir üye ben varım.
Ahanda ben de gidiyom o zaman öpüyorum hepinizi

Selam kızlar Nasılsıniz? Ben Memleketim de yani vandayım :) en yakın arkadaşımın nişanı var eşim sağolsun kırmadi beni getirdi. Geçmişi okuyamadim en son babyCeren in eşi rahatsız di nasıl oldu iyi mi? Biangel kujum nasıl oldun umarım iyisidir. Azraece eşin gitmiş Allah kavuştursun mutlu_anne Mira iyidir umarım en son okuduğumda ateşi vardı, kızlar perşembe gecesi bakmıştim en son aklımda kalanları sordum ama umarım herkes iyidir tüm bebişler annelerini üzmeden yemeğini yiyip uykusunu uyuyordur. Kendinize çok iyi bakin yarın Elazığ'a döncez umarım geçmiş fazla birikmez de yarın okuyabilirim, öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…