Günaydın kızlar...Foruma pek uğrayamıyorum yine
Oğluşum dünden beri ateşli,bu sabahta bütün kahvaltısını kustu birden.Gece uykularıda fena bir durumda.7 ve 8 numaralı dişlerin yeri beyazlamış ama gelen giden yok henüz.
Neyse kısacası oğluşum hasta,ben de başında nöbetteyim zombi gibi
Hepinizi öpüyorum.
Mutlu annem,kaç akşamdır eşimi bekliyorum senin aldıklarını giydirip resim çekmek için ama bir türlü kısmet olmadı yaa.Dün artık makinayı hazırladım koydum ama bu defada oğluşun ateşi huysuzluğu derken kaldı öylece.Elimde amatör çekip bit kaç resim var.İdarelik bugün onları yükleyeceğim ama sonradan tekrar güzel resimlerini yükleyeceğim
oyyy daha bardaklar süslenecek dimi ben onları unutmuştum( cok guzel olmuşş
cnm benim yaptıklarım;
şişe süslemeleri(kurdela ve içi doldurma kaldı)
büyük kürdan (20 adet) yapıldı
orta boy kürdan(20 adet) yapıldı
küçük kürdan(50 adet) yapıldı
minie mause taçları(20 adet) yapıldı
tütü yapıldı(badisinin kecesini kestim ama badi bulamadım henuz)
senin çıkış aldığın harfler kesilip biçildi(birbirine bağlaması kaldı)
peçetelikler çıkış alınacak
bardaklar süslenecek
şimdilik bukadr cnm başka yapacağım ne kaldı bilmiyorum..aklına bişey gelirse söle cnmcım tammmı
yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim tatlım iyiki varsın...
Ben daha şişeleri bile alamadım ordanmecburen yarın sabah gidip alıcam,,hala karar vermiş değilim Ondan dedim koy da göreyim nasıl durdu diye canım
Zaten sise ve pecete suslemem kaldi tek.
Dun gece de bardak susleme denemesi yaptım1 adet ama sabah etiketi atmıştı sinir oldum,,aynı gün yapıstırmam gerekyada yapıştırmayacağım.Şişelere neyle yapıştırdın?
Eki Görüntüle 677080
Evet cnm giderseniz daha da icin gidecek ben safranbolu ve kapadokyada kucuk de olsa bir ev istiyorum oyle ozenli ve guzeller kichihiro hanım hanımcımm cenera nın lab ismi oldunu yazmıştın bende ailemin ilk heceleri oldungunu yazmıştım ama siz akşamları giremediğinizden kaçırdınız heralde bi gün inşallah satarım lab. ürünleri nasip cuma cuma dua olur benimde bi işim olur ama evden yapabilirim satış gezemem öyle kapı kapı :)canım ben seni kayserili sanıyordum demek nevşehirlisin 1 hafta zaten kalmamız mümkün değil kızımın okulu var o yüzden yakın mesafelere bakıyorum 3-4 gün günlük bişey olcak işte bende resimlere bakınca baya havadar rüzgarlı geldi ama oldum olası merak ederim oraları haftayaki hava durumuna bağlı artık evde duruncada hastalanıyor ne yapalım ankaraya 2-3 saatlik başka yer yokk gideceğim ordan bi konak alacağım her dizide içim gidiyor o konaklara önceki hayatımda hanım ağa falanmıydımm anlamıyorum:)))
ben hamile oldugumu bilmeden geziyi planlamistim canimDoktor 7 8ayda ancak hamile kalirsin dedi ama şut 1 gol 1 aninda hamile kaldim :)Ardarda 5kere 3D sinema 1saat kaynarca havuzunda banyo ve 3tur yol testine ciktim hamileyken yani Allah korumus yavrumu herseye ragmen geldiaanne zeynep ve diğerleri hazırlıklarınızı gıptayla izliyorum keşke çok çevremiz olsada bizde yapsakkkama kızımada yapmamıştım böyle teferruatlı sonradan kavga olmasın diye bi pasta keseriz sadece ama hepinizin yaptıkları çok güzelll.....annezeynep sen ömere hamileyken balona binmiştin yanlış hatırlamıyorsam değilmiii ben asla cesaret edemem tırsak bi insanımmm
hımm demek öyle cicimmm:44: benim kızımın ayaklarıda biraz tombiş teyzesii ya her ayakkabı tam oturmuyor ayağınaagüle güle giysin miracıkk inş geliriz cicim kısmetse, bunu bir davet olarak kayıt ettim hemennn
meleğim Mahir'imizin 11. ayı mübarek olsun inşallah nice aylara yaşlara sağlıkla inşallah
Kızlar Aras Eymen öpücük atıyor ama damağıyla çok komik ya yoldan geçen herkese yapıyor
tabi teyzeler amcaların çok hoşuna gidiyor seviyorlar hemen küçük adamımı
SESSİZLİK...:))))
Herkes yoğun sanırım, yada kenarda açık bırakılmış olabilir.
nasılsın?arada yazılarını görüyorum ama çok da seninle yazısamadık.bebişin nasıl?adı neydi şekerin acaba?
ama herkese ayrı ayrı yer vermenizi de takdir ediyorum. çok jest oluyor
bana kalbiniz kadar temiz mesaj sayfalarınızda henüz yer vermeseniz de...
güneşli bir Ankara'dan size de selamlar Cenera hanım, tıbbi lab. ürünleri mi satıyorsunuz acaba? cenera markasını bir takvimde görmüştüm sanki:44:
bizim oğlanda da diş yok, koltuğa tutunup uzun süre bekleyebiliyor ama yürümüyor. ellerinden tutunca yürüyor. böyle işte
açık havada gezmek :44: bilemedim, rüzgar filan olabilir:26: risk almayınız, daha kapalı bir yer tercih ediniz derim, döndüğünüzde hastalıkla uğraşmamış olursunuz
mesajı okurken gözlerim pörtledi, sonlara geldiğimde kimin mesajı olduğunu da unuttum zaten, başa dönüp tekrar okudum
topik topik olalı böyle eziyet görmedi
ciciiimmm iyiyimm bacımmm sen nasılsın, valla zeynomda iyi çok şükür, aynen hazırlıklar durakladı şekerimm ya bahar yorgunluğu çöktü galiba bizeeekızlar ne güzel hazırlanıyor baksana maşallah valla onlar yapsın şöyle süslü püslüde gözümüz gönlümüz açılsın cicim bizde örnek alır gaza geliriz belkii
BIANGELKUJUM toptan goturuyosun valla topigi tek seferde fondip ohhh
Sut sagmaya geliyordum mudurum gordu ooo sut zamani mi deyip gulmeye sonra da abuk sabuk espriler yapmaya basladi
Sen erkeksin ben kadin sut de memeden cikiyo di mi ne gevezelik yapiyon ki
Bugün etiket şeklinde basılan süslerimiz
basımevi biraz düzenlemiş bunları ben hazırlamıştım
Eki Görüntüle 677417
C.tesi zadaya seni sordum hemen geldi mi diye.ama hayır gelmedi dediler.çok ama çok üzüldüm
nasılsın cnm?sen,zeyno,keyfin ve kahyası nasıllar
ay sapıttım sanırımişim bitti de çok ilginçtir.
bu arada kujuma da diyeyim biraz yorum okuyunca tütü tebrikleriyle karşılaştım.sayfalarca resim aradım ve buldum çok güzel ya. ellerine sağlık valla harika olmus bana da yapar mısın nolur lütfen? (zada yapmadı da)
Cnm ask mektubu severmisin bilmem ama umarim esin duymaz sana mektup yazdim, postani surekli control oldumu....
Tum gun disarda olmak zorunda kaldim bugun o yuzden gelip bakamadim...hep aklimdaydin cnm, simdi okudumda daha esinin sonuclari cikmamis yarina kalmis galiba...ins hersey yolunda cikicak..senin eksikligini cok hissediyorum anacim..esin iyilessin bir hele guzel haberlerle gelde dedikodumuza kaldigimiz yerden devam edelim dimi..
Kendi kendime yaziyorum gibi oldu bu gece..peh peh
babyceren canım geçmiş olsun, geçmişi okuyamadığımdan durumdan tam da haberdar değilim, umarım önemli bir şey değildir...
Bu gizz ne minnak bir gizce oldu yaaa..valla gelir gelmez ilk okudugum mesaj seninki oldu cnm ve yuzumden tebessum eksk olmadi o derece mest oldum..Masallah subhanallahOkis imize.. bizim topigimizin gururu oldu resmen aferim prensesimize..
Ah birde bana sor nasil gecti bu zamanlar ah bir bilsen :)) islem tamamdir optum Mahiri ama kendimi opedim oda karsilasirsak sen opersin olurmu :)) alacagim olsun yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?