2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız?
Planner mailini aldım canım arkadaşım teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Öpüyorum cicim
ZEYNEP sen üç boyutlu deyince bunu paylaşayım dedim
Ben kaçtım şekerler

ayy bayıldım ben bunlaraaaa :) zeynep bunlardan yapmalısın bence (tabii bence kesin yapıyosundur da)

g

ecmiş olsun.allerjısımı var defne nın?bronsiit değildir merak etme değişken havalardan gribimsi bişeyler yada bahar alerjısıdır...
profılını gezdım hıh gordum resımlerını hııııç begenmedım

ne kadar hoş gorunuyo...

tesekkür ederim. inşallah değildir. alerjisi falan yok ama tabi test falan yapılmadı ki hiç. bu durum yeni oluyo daha.

günaydınnnn nasılsınız güzel annelerrr ben çok iyiyim geçmişe gideyim bakalımmm İLKİM mailini aldım canım beğendiysen ne mutlu bana ben daha mutlu olurum cicimm

Günaydın arkadaşlarım beniimmmm

ne kaa güzel şeyler yapmıssınız oyle zada ve mutlumannemin yaptıklarını gördüm bende
kolları sıvıyorum biran önce

turuncu ; çok geçmiş olsun canım kayracığıma Allah tan acil şifalar diliyorum

babyceren ; doğum günün kutlu yeni yaşın mutlu olsun şekerim

şekersizyeşilçay senin yaptıklarını göremedim merak içerisindeyim

chihiro ;orhan cemal çok şeker bu arada fotolarına bayıldımmmm

Zeynepcim ömere maşallah yürümeye başlamışşş hafiften ne güzel

Tatlıcadı , meleğim, beykoz, azraece ve ismini sayamadığım güzel arkadaşlarım gündüz vakti görüşemiyoruz fazla
hepinize selam olsun

Kizlar banada bir el uzatin bu yaptiginiz pecetelikler, sise icin olanlar ve cupkek icin gerekenler icin banada bir dizayn lazim, zurafali bir turlu cikaramadim deli olucam yaa...
Canım bak bakalım beğenirsen özelden yaz,devamı için kontak kurarız

Herkese mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım,,
Güneşçim bebeğinle birlikte nice mutlu senelere
Allah'ım bu günüde gösterdi ya şükürler olsun RabbimeBenim için de öp meleğini olur mu
Şekersizçaycığım geçmiş olsun canım
Hepinize ultra mega süper güzel bir gün diliyorum

niye göremedin yaa

GÜNEŞ canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun ayy çok heyecanlandım ya forumun ilk doğum günü valla bugünlerede geldik işte çok şükür daha nice yaşlarını gör canım kuzunun sağlıkla mutlulukla inşş

"Edacık" ben seni böyle okuyorum BÜTÜN SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA CANIM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL HEP HUZURLU OL

günaydın arkadaşlarım diyeceğim ama herkes önündeki kağıt, makas, yapıştırıcı, word'le meşgul olduğu için arada kaynayabilir

hakikaten topik, faaliyet odasına döndü. peçeteler, duvar süsleri, stickerlar, şişeler, pipetler vs havada uçuşuyor. yan odada şeker hamurları, köstebek kekler...vs sanırım son bebeğimiz doğumgününü kutlayana kadar buralar böyle olacak. napalım:44:

bu arada Güneş hanım, oğluşunuzun doğumgünü kutlu olsun, Edaack hanım galiba sizin kendi doğumgününüz, o da kutlu olsun. sonra sonra hah evet, Defne Karen'in nesi va? ciddi bir şey mii :26: Mira ve Kayra nasıl oldu anneleri?

Bende sen gibi bakıom bakıom beğenıom ozenıom vs derken hıııç bişey yapasım yok.ama yapanları çok çok takdır edıom.taş çatlasın keçeden tişört ve şeker hamurundan kurabıye falan yaparsam yaparım.
defne karen öksuruyomuş dr a gitcekler ozaman tam nesı oldunu öğrencez
not:dun yazdıgımı okunun mu kızdın mı kırıldın mı tınlamadın mı vs mı vs mi

Yalnızmışım 4 tanede seyircim varmış tırstım :18:ben kaçıom kızoş uyuyunca gelirim

Misafirlere hediyesiz olmaz tabiAyy oğlum olunca temam zürafa olucak sanırım çok sevdim
dağıtmasan bile birkaç tane tane bastır canım bize hediye edersin gelince

Ben de zurafaya bayıldım hatta ilk buldugum temaydı. Bi dahakine yapabilirim :)

Dimi dimi bencede çok güzel tema,özellikle erkek bebeğe çok yakışıyor,ben vakit darlığından bunları yapabildim ama neler yapılır neler,,artık fikirleri meleğime saklıcaz
renkler çok soft,,çok hoş,,yaşgünü diye rekli yazılar kullandım ama sarı ve kahverengini kullanmaya bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…