Nasılsınız?
Planner mailini aldım canım arkadaşım teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.Öpüyorum cicim
ZEYNEP sen üç boyutlu deyince bunu paylaşayım dedimEki Görüntüle 680205
Ben kaçtım şekerler
gteşekkürler canım. inşallah fotograflara bakarken onun yüzünde gülümseme sağlayabilirim... tüm çabam bunu için :)
valla bizimkileri ben yapıyorum tek başıma. eşim de yardım etmiyo. ama yavaş yavaş olcak bu iş... napalım... sen dağıtmakla iyi yapmışsın.
balonları bekliyorum
GÜNAYDIN TATLIŞKOLARIM. DUN AKŞAM ŞİŞE SÜSLERİMİ DE BİTİRDİM. SADECE İÇLERİNE SIVI SABUN DOLDURMA İŞİ KALDI.
PEÇETELİKLERİ YAPACAĞIM BU AKŞAM DA... HER AKŞAM BİR İŞ :)
HEPİNİZE MUSMUTLU Bİ GÜN VE KENDİM İÇİN BOL MUHABBETLİ GÜZEL Bİ GÜN DİLİYORUM. (BURAYI BOŞ BIRAKMAYIN)
BUGUN ÖĞLEDEN SONRA DEFNE Yİ DOKTORA GÖTÜRCEM. ÖKSÜRÜĞÜ Bİ TÜRLÜ GECMEDİ. GECELERİ DE GICIK ŞEKLİNDE ÖKSÜRÜYO UYANIYO. DUN GECE BATTANİYESİNE NEVRESİM GECİRDİM. DAAHA AZ ÖKSÜRDÜ. BUGUN Bİ GÖSTERELİM BAKALIM DOKTOR AMCAMIZ NE DİCEK... UMARIM BRONŞİT FALAN DEMEZ. ÇÜNKÜ KÖH KÖH ÖKSÜRÜYO :18:
Nasılsınız?
Planner mailini aldım canım arkadaşım teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.Öpüyorum cicim
ZEYNEP sen üç boyutlu deyince bunu paylaşayım dedimEki Görüntüle 680205
Ben kaçtım şekerler
gecmiş olsun.allerjısımı var defne nın?bronsiit değildir merak etme değişken havalardan gribimsi bişeyler yada bahar alerjısıdır...
profılını gezdım hıh gordum resımlerını hııııç begenmedım
Canım bak bakalım beğenirsen özelden yaz,devamı için kontak kurarızKizlar banada bir el uzatin bu yaptiginiz pecetelikler, sise icin olanlar ve cupkek icin gerekenler icin banada bir dizayn lazim, zurafali bir turlu cikaramadim deli olucam yaa...
Günaydın arkadaşlarım beniimmmm
ne kaa güzel şeyler yapmıssınız oyle zada ve mutlumannemin yaptıklarını gördüm bende
kolları sıvıyorum biran önce
şekersizyeşilçay senin yaptıklarını göremedim merak içerisindeyim
Tatlıcadı , meleğim, beykoz, azraece ve ismini sayamadığım güzel arkadaşlarım gündüz vakti görüşemiyoruz fazla
hepinize selam olsun
günaydın arkadaşlarım diyeceğim ama herkes önündeki kağıt, makas, yapıştırıcı, word'le meşgul olduğu için arada kaynayabilir
hakikaten topik, faaliyet odasına döndü. peçeteler, duvar süsleri, stickerlar, şişeler, pipetler vs havada uçuşuyor. yan odada şeker hamurları, köstebek kekler...vs sanırım son bebeğimiz doğumgününü kutlayana kadar buralar böyle olacak. napalım:44:
bu arada Güneş hanım, oğluşunuzun doğumgünü kutlu olsun, Edaack hanım galiba sizin kendi doğumgününüz, o da kutlu olsun. sonra sonra hah evet, Defne Karen'in nesi va? ciddi bir şey mii :26: Mira ve Kayra nasıl oldu anneleri?
Ben de zurafaya bayıldım hatta ilk buldugum temaydı. Bi dahakine yapabilirim :)
Geldim
kız uyudu
iyi naaapalım geldıysen demeyın
konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?