Geldim
kız uyudu
iyi naaapalım geldıysen demeyın
konuşun
mutlu annecim bana bir tema resmi bulabilirmisin
bulmak istemezsen söyle hayatım tamammı
cünkü ben artık napcagımı sasırdım
sen 40bin seyle ugrasıyorsun normal karşılarım yani
günaydın mı desem,tünaydın mı desem,iyi günler mi desem en iyisi hepinize kolay gelsin demek:) malum şu anda çoğunuz çalışıyosunuz ve doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyosunuz
mutlu annemben bu paylaştığın zürafalara bayıldımmm çok şeker gözüküyolar..ben mavi-beyaz puantiye ağırlıklı düşünüyodum ama bunları görünce aklım çelindi
kuzum kankasıyla aynı temada mı mum üflese acaba:26:
beykozcum var olan temanın üzerine bişeyler eklerim de tema seçememki:26:
sen ne yapmak istersen,neyi beniyorsan araştır seç temanı,senin zevkine karışmak istemem,ben sana detaylarda yardımcı olurum olur mu canım,
zaten daha önce de söylemiştim bunuMeleğim temasını kendi belirlemişti "help" deyince ben bişeyler yapmaya çalıştım
kendimceinşallah beğenir
heee konuşak hayatım resim isteruk resimmm koyda görek gül cemalini
Ne desen kabul şekerimKız sen ne zaman iyileştin de misafir ağırlıyorsun Dikkat et kendine,,hemen tezcanlı davranma
Canım senin temanda bence gayet güzel,,beğendiysen zürafa da çok güzel,,içinden ne yapmak geliyorsa onu yap bence,,
zaten biz kendimize yaşgünü yapıyoruzBebeler ilerde bizle iftihar edicek
günaydın mı desem,tünaydın mı desem,iyi günler mi desem en iyisi hepinize kolay gelsin demek:) malum şu anda çoğunuz çalışıyosunuz ve doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyosunuz
zeynepada ve defne kareneçok geçmişş olsun çabucak iyileşsin akıllı bıdıklar
kızlar yarın en az 15 kişilik bi misafir grubum olucak..bi kısmı apartmanda oturan komşularım 2 senedir burda oturuyorum yarın bana tanışmaya gelicekler halbuki ben taşınmayı düşünüyodumgönlüme göre bi ev bulsakta doğum gününden önce taşınsam ne iyi olur
kuzum uyurken yarın için hazırlığa başlayim ablamda gelip yardım edicek yarınada yarın yapılması gereken şeyleri bırakırız artık
Merhaba arkadslarim ve kuzucuklariKahvalti, sut sag,bulasik yika,meyve saati,corbasini ocaga koy,uyut,supur sil vb.geldimmmmmm
Dun sabaha kadar ruyamda dogum gunu hazirliklariyla ugrasiyordum,daha somut birseyim yok ama bu hafta kizimin teyzesi MUTLUTEYZESI nin hazirladigi kurdan,pecete,su sise ciktilarini alip hazirlayacagim bir aksilik cikmazsa,en azindan bir yerden baslamis olacagim,gei kalanlarda esimin keyfi nezaman yeterse artik
ZADA,canim dun gece ruyamda seni ve Adayi gordum.Beraber hastaneye gidiyorduk,Adanin kontrolu vardi,hersey yolundaydi.Ama gitmisken bende tahlil vedim ve sonucunu bir turlu bana soylemediler sanirim kotu birsey cikmis,sende beni teselli ediyordun
Pişt bak bi beykoz olmuş mu?nereye kaçtın huuuuu
beykozcum var olan temanın üzerine bişeyler eklerim de tema seçememki:26:
sen ne yapmak istersen,neyi beniyorsan araştır seç temanı,senin zevkine karışmak istemem,ben sana detaylarda yardımcı olurum olur mu canım,
zaten daha önce de söylemiştim bunuMeleğim temasını kendi belirlemişti "help" deyince ben bişeyler yapmaya çalıştım
kendimceinşallah beğenir
uçak yada pilot teması nedense canlandı enes ıçın gozumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?