2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mı desem,tünaydın mı desem,iyi günler mi desem en iyisi hepinize kolay gelsin demek:) malum şu anda çoğunuz çalışıyosunuz ve doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyosunuz

güneş1 minik erkeğinin doğum gününü kutluyorum çok güzel yaa büyüyo yavrularımız..ilk doğum günü bebeğimiz

edackdoğum günün kutlu olsun canım nice seneleree

mutlu annemben bu paylaştığın zürafalara bayıldımmm çok şeker gözüküyolar..ben mavi-beyaz puantiye ağırlıklı düşünüyodum ama bunları görünce aklım çelindi
kuzum kankasıyla aynı temada mı mum üflese acaba:26:

zeynepada ve defne kareneçok geçmişş olsun çabucak iyileşsin akıllı bıdıklar

ilkimbeste yaptığı taklitlerle daha da ballandı desene..çok öpüyorum minnoşumuiçimden geldi senide öpücem

yavrukedimben artık öğlenleri yetişemiyorum buraya gündüzcüleri özlüyorum:)öptüm seni ve mis sinemisi

kızlar yarın en az 15 kişilik bi misafir grubum olucak..bi kısmı apartmanda oturan komşularım 2 senedir burda oturuyorum yarın bana tanışmaya gelicekler halbuki ben taşınmayı düşünüyodumgönlüme göre bi ev bulsakta doğum gününden önce taşınsam ne iyi olur
kuzum uyurken yarın için hazırlığa başlayim ablamda gelip yardım edicek yarınada yarın yapılması gereken şeyleri bırakırız artık

güneş1cim canım dogum gününüz kutlu olsun nice senelere
inş yaşlılıgınıda görürsün yavrunun

edacım dogum günün kutlu olsun yas kac oldu hayatım
nice senelere kuzuların eşinle saglıklı mutlu huzurlu hep gülerek girersiniz inş amin

mutlu annecim bana bir tema resmi bulabilirmisin
bulmak istemezsen söyle hayatım tamammı
cünkü ben artık napcagımı sasırdım
sen 40bin seyle ugrasıyorsun normal karşılarım yani

beykozcum var olan temanın üzerine bişeyler eklerim de tema seçememki:26:
sen ne yapmak istersen,neyi beniyorsan araştır seç temanı,senin zevkine karışmak istemem,ben sana detaylarda yardımcı olurum olur mu canım,
zaten daha önce de söylemiştim bunuMeleğim temasını kendi belirlemişti "help" deyince ben bişeyler yapmaya çalıştım
kendimceinşallah beğenir

Ne desen kabul şekerim Kız sen ne zaman iyileştin de misafir ağırlıyorsunDikkat et kendine,,hemen tezcanlı davranma
Canım senin temanda bence gayet güzel,,beğendiysen zürafa da çok güzel,,içinden ne yapmak geliyorsa onu yap bence,,
zaten biz kendimize yaşgünü yapıyoruzBebeler ilerde bizle iftihar edicek

uçak yada pilot teması nedense canlandı enes ıçın gozumde

heee konuşak hayatım resim isteruk resimmm koyda görek gül cemalini

tabletten gırıom ben buraya .burda cok resmım yoktur genelde telle cekerım o da artık kendımızı değil de kızı...zaten fotograflık bı gul cemalim yok ...
ama senı kırmıcam burda olan fotolardan eklicem ama once nasıl eklendıını oğrenmem gerek...:44:

chıhıro gıbı gızem olusturayım dedım ama sökmedı galıba

Merhaba arkadslarim ve kuzucuklari Kahvalti, sut sag,bulasik yika,meyve saati,corbasini ocaga koy,uyut,supur sil vb.geldimmmmmm
Dun sabaha kadar ruyamda dogum gunu hazirliklariyla ugrasiyordum,daha somut birseyim yok ama bu hafta kizimin teyzesi MUTLUTEYZESI nin hazirladigi kurdan,pecete,su sise ciktilarini alip hazirlayacagim bir aksilik cikmazsa,en azindan bir yerden baslamis olacagim,gei kalanlarda esimin keyfi nezaman yeterse artik

GUNES,canim iyiki dogdu yakiskli yegenimiz ve iyiki dogurdun guzel annesi,nice saglikli yaslar gorursunuz ins.

EDACK,nice mutlu yillara canim,ailenle beraber guzel ve uzun bir omrun olsun...

SEKERSIZYESILCAY, canim cok gecmis olsun,sanirim baharda kisi aratmayacak bize

ZADA,canim dun gece ruyamda seni ve Adayi gordum.Beraber hastaneye gidiyorduk,Adanin kontrolu vardi,hersey yolundaydi.Ama gitmisken bende tahlil vedim ve sonucunu bir turlu bana soylemediler sanirim kotu birsey cikmis,sende beni teselli ediyordun

tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişler

Mybabylove hediyen çok güzelmiş,çok düşüncelisin canım,plannercim ve zeynocum keyifle okusun inşallah

TatlıCadımm sen ve Tarık Buğra'm daha iyimisiniz

ŞekersizYeşilÇay umarım defne'nin önemli bişeysi yoktur,mevsimsel geçişten olabilir benim oğluşunda burnu çok sık tıkanıyor
bu aralar iyi şükür ama arada tekrarlıyor dr ilerde alerjik olabilir dedi

güneş1 oğluşunun d.günü kutlu olsun nice seneler inşallah,hayırlı evlat olur sizlere vatana millete inşallah

edack seninde doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin rabbim

kızlar Aras Eymen bugün kahvaltısını kustu:18::18:şimdi yıkayacam onu uyutup geri dönerim hepinizi öptük

puantiyeli yaparsam tarık buğranın resminden ekleyip 1 yaşındayım,sizin yaptığınız gibi tarık buğra 1 yaşında vs yazılı olucaktı..
zürafalarıda görünce kafam karıştıiçimden ikisinide yapmak geldi
biz kendi zevkimize göre hazırlıklar yapıyoruz umarım bebişlerimizde ileride beğenir ve yüzelrinde tebessüm oluşur genelde erkekler abartı bulur böyle hazılıkları bakalım bizim bıdıklar ne düşünücekler
benim kociş arada bi çok fazla abartmıyomusun diyo bi bakış atıyorum ona susmak zorunda kalıyo
tatlım ben tam anlamıyla iyileşemedim ama gelip haber verdiler yokta diyemedim kabul etmek zorunda kaldım ablamlar ve annem yardımcı olucak ben bi şey yapmıycam köşe yastığı gibi yanlarında oturucam

güneş__ilk dogum günü sizden geldi ne güzelyamanın dogum günü kutlu olsun..nice yıllara

edaack_canım burçtaşım:)mutlu yıllarrrrr sanaaaaiyiki dogdunnnn mutlu yıllar

ilkim_canım afferim besteye taklitçi olmuş:)zaten çok şirin daha bir şirine olmuştur:)ısırmak serbestmi

şekersiz__geçmiş olsun canım umarım bronşit degildir..biliyosun biz baya bronşit olduk kıcık bir hastalık..allah korusun..
güzel haberler verirsin inşallah..

tatlıcadı__canım ne misafirirahatsızım de kabul etmezaten taşınıyom ben de:)kolay gelsin yorma kendini..

mutluanne_melegime yaptıgın zürafalar çok güzel:)şey benim oglum yok ama kocam varkocamın dogum gününede yaparmısın:))çok begendimmm...zaten kocamda zürafa gibi uzun:)

Son düzenleme:

teşekkür ederiz teyzesi...
cnm ne misafiri yaw zaten belin agrıyo..yorma kendini cok fazla...Allahım gönlüne göre versin istediğin gibi bir eve gecın cnmmm

cnm hayırlara vesile olsun inş..Allahım hastalıklardan belalrdan korusun cümlemizi...
cicekcim topikte bu ara cok fazla hastalık ve doğum günü hazırlıklarından konustugumuz ıcın etkisinde kalmıssın cnm.. sabaha kadr rüyanda doğum günü hazırlıklarıyla uğraşmıssın adayla benide misafir etmişsin adada hasta olduğu için doktora gitmisiz..bende sana sonuşlar kötü diye şaka yapmışım...nasıl yorumladım ama

güneşcim oğlusunun doğum günü kutlu olsun vallahi koca bir sene nasıl gecti anlamadım..daha nice nice gusel senelere inş...

edacık cnm senınde doğum gunun kutlu olsun...nice güzel yaşlar dilerimm

Yoğurt makinesı kullanan arkadaslara seslenıyorum
cok rahat pratık bı alet ama su son bıkaç haftadır pastörize sut ıle yaptığım yoğurtlarım tutmuyo
şaşkınlık içerisindeyim
bem nerde hata yaptım

Pişt bak bi beykoz olmuş mu?nereye kaçtın huuuuu

kocan tava almış sanırım hediye olarak
hayırlı uğurlu olsun içinde bol bol güzel yemekler nasip etsin rabbim
benim kocada haftasonu parfüm almış bana
bu arada artık yeni üyeliğin geçti baya kaynaştın topice

ozaman bosver canım ben yaptıgımı cıkarttırıyım yinede sagol hayatım hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…